AKTUALNO – VČERAJ, DANES IN TUDI JUTRI

 

 

SPOROČILO 07.12.2016

 1. PROŠENJ DEVICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU ZA MOLITEV 1000 ZDRAVIH MARIJ

 

 

PROŠNJE, KI JIH JE NAUČILA SVETA DEVICA ZA 1000 ZDRAVIH MARIJ, MOLIMO TAKO, DA ZA VSAKO SKRIVNOST ROŽNEGA VENCA NAPOVEMO SKRIVNOST IN ZMOLIMO 50 ZDRAVIH MARIJ , IN TAKO ZA VSAKO NASLEDNJO SKRIVNOST . 20 SKRIVNOSTI X 50 JE 1000 ZDRAVIH MARIJ.

 

 

 1. PROŠNJA

Molite za Sveto Cerkev, za papeža, kardinale, škofe in duhovnike, da bi bili zvesti služabniki mojega Sina Jezusa in da varujejo večne resnice do konca, da odstranijo vsak dvom in napake, ki nasprotujejo veri in morali. Molite za neposlušne škofe in uporne duhovnike, ki ne ljubijo Svete Cerkve in ne živijo svojo vero, ker ne verujejo več v prisotnost mojega Sina Jezusa v Evharistiji in so se pustili preslepiti od hudiča, prezirajoč tako vzvišeno skrivnost duhovništva, da so uničili svoje duše s poželenjem, denarjem in močjo, iluzijami, ki so jih oddaljile proč od Božjega Srca mojega Sina Jezusa. Molite za Božje služabnike, ki s svojim razuzdanim življenjem vodijo tolike duše na pot, ki vodi v pekel, zaradi tolikih škandalov in nizkotnih obnašanj. Moje Brezmadežno Srce trpi, ker ni več čistosti pri tolikih škofih in duhovnikih, temveč samo korupcija, grehi in nemoralnost, ki ranijo in žalijo Srce mojega Božjega Sina. S svojimi molitvami rešujte te duše za Nebeško Kraljestvo, da bi mogli v globinah prejeti milost in luč Svetega Duha, ki jih bo oblikoval v resnične apostole mojega Sina in zveste služabnike Svete Matere Cerkve, v skrbi za dobro duš in njihovo zveličanje.

 1. PROŠNJA

Molite za redovnike(ce) in posvečene, ki živijo kot pravi pogani. Oni so bili izbrani, da tolažijo Srce mojega Sina Jezusa, toda postali so satanovo orodje za uničenje svetih krajev, kjer živijo. So resnične kače v vrtu, ki ga je Gospod izbral in pripravil s toliko ljubeznijo, da posredujejo za Sveto Cerkev, za spreobrnjenje sveta in zveličanje duš. Toliki so postali hladni, egoisti in so se pustili onesnažiti s satanovim strupom ponosa, neposlušnosti in nečistosti. Njihove molitve ne pridejo do Božjega prestola, ker nimajo več luči milosti, ki privlači njegove svete oči,  ampak so pokvarjeni od teme, ki obdaja in uničuje njihove duše ter jih dela prave satanove služabnike, ki živijo samo za greh. Z vašimi žrtvami in pokoro osvobodite te duše hlada in duhovne slepote. Kadar se vi odpoveste samemu sebi in se žrtvujete za zveličanje duš osvobodite mnoge hladne in nečiste redovnike od poti zla.

 1. PROŠNJA

Molite za družine, ki so strašno napadene v teh dneh v njihovih koreninah zato, da bi izginile z obličja zemlje. Moje Srce trpi, ko gleda tolike oddaljene od Gospoda, ki prezirajo, žalijo in teptajo njegove svete Zapovedi s svojimi umazanimi grehi in tako privlačijo Božjo Pravičnost. Ozdravite te družine z vašimi molitvami, žrtvami in pokoro. Nikoli ne bodo uničene, dokler bo kdo posredoval zanje, ampak bodo okrepljene z Božjo milostjo in bodo rešene.

 1. PROŠNJA

Molite za vas same, za vaše družine, da nikoli ne popustijo v veri in ne odstopijo od poti resnice. Molite veliko drug za drugega, ljubite drug drugega in si odpuščajte, samo tako boste imeli moč premagati zlo, ki vas preganja in vas želi uničiti. V ljubezni in odpuščanju hudič ne bo nikoli dobil zmage temveč samo poraz. Ljubite in odpuščajte, molite in častite Boga in njegov Sveti blagoslov in varstvo bo vedno nad vami, nad vašimi domovi in vas osvobajal vsega zla.

 1. PROŠNJA

Molite za ljudstvo, ki je brez življenja, da bi bilo ozdravljeno v ljubezni in odpuščanju mojega Božjega Sina. Moje Srce trpi zanje in jim goreče želi pomagati s svojimi milostmi in ljubeznijo. Darujte nekaj svojega časa in posredujte za svoje brate, ki so preganjani in umorjeni na tako krut način. Mnogi živijo brez miru v nenehni boleči stiski. Posredujte zanje, žrtvujte se,  bolj postite za mir, za zmago dobrega nad vsem zlom, da moje Brezmadežno Srce zmaga v življenjih tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in želje po smrti.

 1. PROŠNJA

Molite za mlade, ki ne poznajo ljubezni mojega Sina Jezusa po krivdi svojih staršev. Mnogi so izgubili čistost svojih teles in svojih duš in so razlog moje velike bolečine. Koliki mladi uničeni v grehu! Nenehno molite zanje, za njihovo zveličanje, da morejo videti Božjo luč in milost v njihovih življenjih, se osvobodijo drog, nasilja življenja, nebrzdanih umazanih strasti, s katerimi zaslužijo peklenski ogenj in ne večno življenje obljubljeno od mojega Božjega Sina. Rešite s svojimi molitvami in žrtvami mlade za Nebeško kraljestvo, ker mladi bodo morali obnoviti nov svet jutri, ko bo moj Sin naredil vse stvari nove.

 1. PROŠNJA

Molite za tiste, ki oznanjajo evangelij in delajo za Nebeško Kraljestvo, da ne izgubijo poguma in se pustijo premagati strahu, preganjanjem in življenjskim preizkušnjam, da imajo neomajno vero in brezmejno ljubezen, zaupajoč vedno v svete besede in obljube mojega  Božjega Sina, da so sol zemlje in luč za svet, ki je postal poganski in se je duhovno uničil zaradi greha in pomanjkanja ljubezni. Vaše solze, vaše žrtve in ljubezen, darovane mojemu Božjemu Sinu veliko tolažijo moje Srce Matere, ki vas nikoli ne zapusti niti ene same minute.

 1. PROŠNJA

Molite za vse romarje, ki obiskujejo kraje mojih prikazovanj, da bi resnično odprli svoja srca Gospodu, sprejeli njegova sveta povabila z ljubeznijo, spremenili svoja življenja v življenje iskrenega spreobrnjenja in resničnega kesanja svojih grehov. Potrebno je posredovati zanje, mnogo, da bi imeli moč ostati na začeti poti, ki vodi k Srcu mojega Sina Jezusa. Hudič ne prenese dejstva, da izgubi te duše in bo uporabil vsa možna sredstva, da jih dobi nazaj. Vaše molitve in žrtve pomagajo, da ostanejo zvesti do konca, da bomo nekega dne skupaj v nebesih mogli peti Hozana Večnemu Bogu Očetu Vsemogočnemu.

 1. PROŠNJA

Molite za svoje brate, ki so obsojeni na smrt, v Zaporih in na življenje v zapuščenosti in popolni pozabi. Moj Božji Sin je trpel tudi za njihovo odrešenje in prelil svojo dragoceno Kri za njihovo osvoboditev, duhovno ozdravljenje in kesanje. Nihče ni pozabljen. Moj Božji Sin želi vseh odrešiti in osvoboditi. Njegova ljubezen išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od Božje milosti. Nihče nima moči soditi in odločati o življenju posameznika, samo Bog. On je tisti, ki daje življenje in tisti, ki ga jemlje, nihče drug.

Molite za Države, ki so se pokvarile zaradi satanovega duha  smrti, ki hoče uničiti življenje mnogih mojih otrok, da bi zapadli v obup in se obsodili za vedno na peklenski ogenj. Svete oči mojega Božjega Sina gledajo na te Države z veliko Pravičnostjo in njegova Božja roka je težka nad njimi. Prosite za odpuščanje in usmiljenje, v nasprotnem primeru so v nevarnosti, da izginejo z obličja zemlje brez možnosti odpuščanja.

 1. PROŠNJA

Molite za končanje splavov. Grozna žalitev Boga! Ne utrudite se  prositi Boga milosti in odpuščanja za narode, ki dovoljujejo tako gnusen zločin, ki vpije po Pravičnosti z Nebes. Zaradi tega tako hudega kaznivega dejanja, povezanega z grehi nečistosti, prešuštva, nečistovanja in nemoralnosti, je svet v nevarnosti velike kazni, da si zasluži zgoreti. Upognite svoja kolena na zemljo in se nikoli ne utrudite prositi Nebeškega Očeta, po zaslugah njegovega Božjega Sina, da še ustavi strašno obsodbo nad nehvaležnim človeštvom.

Združeni z mojim Brezmadežnim Srcem in Prečistim Srcem Svetega Jožefa darujte Sveto Žrtev v duhu resničnega kesanja svojih grehov, mrtvičenja in zadoščevanja za grešnike vsega sveta. Zasluge njegove Predragocene Krvi in njegovih Svetih Ran bodo ganile Večnega Očeta in bo podelil njegovo usmiljenje.

 1. PROŠNJA

Molite za moje otroke, bolne na telesu in duhu. Želim jih tolažiti v njihovih bolečinah in trpljenju. Sem Mati Tolažbe in Zdravja. Prosite mojo materinsko pomoč, prosite milosti mojega dobrega Srca in Bog vas bo uslišal, otroci moji. Posredujte za tiste, ki obiskujejo kraje kjer sem se prikazala, ki prosijo zdravja na duši in na telesu. Njihove molitve dosežejo velike milosti z nebes za vse njih in Bog se pusti ganiti. Ne izgubite vere in se ne žalostite. Jaz sem z vami in pred Prestolom mojega Sina bom prosila in izprosila tisto, kar potrebujete.

 1. PROŠNJA

Molite za svoje brate polne napuha, sovražnike Cerkve in tiste, ki služijo hudiču, namesto, da bi poslušali in sledili svetemu glasu mojega Božjega Sina. Močna roka mojega Sina Jezusa jih želi močno udariti, toda jaz še prosim za njihovo zveličanje. Toda za koliko časa? Grehi, ki jih storijo proti meni so grozni in privlačijo Božjo Pravičnost tako močno, da se jaz postavim med nje in mojim Sinom, da ne bi bili kaznovani kot zaslužijo. Moji otroci, osvobodite se napuha, smrtnega strupa za vaše duše. Ljudje polni napuha nič ne vidijo, ne slišijo in ne ubogajo in so lahek plen satanu, da škodijo še toliko drugim, ki želijo slediti poti k mojemu Sinu. Moj Sin vse vidi in deluje in bo deloval in očistil ves plevel, ki se je pojavil med Božjimi otroci, ki mu služijo z ljubeznijo.

Prosite spreobrnjenja zanje, da bi se iskreno kesali, ker samo tako bodo dosegli Božjo milost in zapustili napačne drže svojega življenja in popravili vse napake, v nasprotnem primeru zanje ne bo odpuščanja.

 1. PROŠNJA

Molite za duše v vicah in za tiste, ki bodo kmalu zapustili ta svet. Vaše molitve zanje naj bodo konstantne. Rešitev mnogih duš je na kocki.

Vodi se velika bitka in Božji otroci se pustijo premagati in zaslepiti, ker ne molijo in se ne žrtvujejo za odrešenje duš. Ne pustite se premagati moji otroci: pridružite se Vojskujoči, Trpeči in Zmagujoči Cerkvi v zmagi nad zlom in peklensko močjo.

Kolikor več priprošnjikov imate, toliko več moči bo za zmago nad zlom da ostanete zvesti Bogu do konca.  Duše v vicah vas ne bodo nikoli pozabile, ko bodo šle v slavo nebes. V duhovnem svetu obstaja resnični dober namen v korist Božjih otrok, pridobljenih po dušah v vicah in dušah pravičnih, ki so šle  v nebesa.

Posredovanje in trpljenja duš v vicah so dragocene in učinkovite pri uničevanju moči pekla. Vi dosežete zanje osvoboditev njihovih muk po vaših molitvah, žrtvah in pokori združenimi z zaslugami mojega Božjega Sina, one dosežejo za vas velike milosti pri Srcu mojega Božjega Sina po zaslugah njihovega trpljenja in prošenj in ta združitev ljubezni in trpljenja se spremeni v milost in usmiljenje, ki rešuje in osvobaja in daje večjo moč Kristusovi Cerkvi  kadar one gredo v nebesa, da se pridružijo svetim v Raju. Nikoli ne pozabite moliti za duše v vicah!

 1. PROŠNJA

Molite za tiste, ki živijo na tem svetu na strašen način, ne da bi se kesali svojih dejanj in so praktično obsojeni, da na koncu svojega življenja gredo v pekel. Naj vaše molitve dobijo zanje milost kesanja in Božjega odpuščanja, da bi se rešile. Moje Brezmadežno Srce se trga in strašno krvavi ob izgubi duš. Hudič je uničil življenje tolikih mojih otrok z grehom. Z vašimi molitvami, ljubljeni otroci, pomagajte vaši Nebeški Materi ponovno privesti vse te moje uporne otroke na pot spreobrnjenja in kesanja. Oni so moji otroci in želim jih rešiti iz satanovih krempljev! Ne dovolite, da se oddaljijo od mene in mojega Sina. Nesite moja sporočila in mojo ljubezen Matere vsem njim in oni se bodo spreobrnili. Če vas oni ne bodo poslušali, molite, molitev bo naredila velike čudeže in jim pokazala pot resnice. Z molitvijo se nič ne bo pogubilo. Dokler bo kdo, ki bo molil in posredoval, hudič ne bo nikoli zmagal!

 1. PROŠNJA

Molite za mlačne in lene, za tiste, ki ne naredijo ničesar za spreobrnjenje in zveličanje, ker zanemarjajo duhovni napredek njihovih duš. Moj Sin veliko trpi zaradi njih in želi začeti s svojo pravičnostjo. Te duše povzročajo velik gnus in ne služijo za Božje kraljestvo. Prosite zanje, da se ogrejejo v ljubezni do Boga in do Cerkve in se bolj posvetijo Nebeškemu kraljestvu.

 1. PROŠNJA

Molite za vaš narod, da bi imel svete voditelje, dobre ljudi, ki skrbijo za Božjo slavo in zmago svete matere Cerkve, za pravične  in Svete Gospodove zakone. Slabi voditelji so propad za narod. Duše, ki zanje ne molijo omogočajo, da hudič zmaguje na vseh področjih družbe in povzroča bolečine, trpljenja, smrt in pogubljenje mnogih mojih otrok. Ne opuščajte svojih molitev za Cerkev in Domovino, molite :* Molite zanju z veliko gorečnostjo, veliko ljubezni in veliko vere.

TU LAHKO MOLIMO SLOVENSKO MOLITEV  ZA CERKEV IN ZA DOMOVINO.

(*) Molitev za Cerkev in za Domovino

Bog in naš Gospod, varuj svojo Cerkev, podari ji svete duhovnike in vredne služabnike. Izlij svoj blagoslov na našega Svetega Očeta, papeža, na našega (nad)škofa, na našega župnika in na vse duhovništvo: na vodje naroda in države, da bodo vodili s pravičnostjo. Podeli brazilskemu ljudstvu konstanten mir in polno blaginjo. Bodi nam nenehno naklonjen s svojo dobroto, za Brazilijo, za (nad)škofije in župnije, kjer vsak izmed nas živi, še posebno za tiste osebe, ki so poklicane moliti in ki se priporočajo v naše molitve. Imej usmiljenje z dušami tistih vernikov ki trpijo v vicah: daj jim Gospod večni mir in pokoj in večno luč. Amen.

 1. PROŠNJA

Molite za vse vidce, preroke in mučenike teh časov, ki jih je Gospod poklical, da bi govorili o moji ljubezni in mojih sporočilih. Oni so tisti, ki bodo ob strani Jagnjeta, sedeči na prestolu, kadar bodo narodi sojeni v poslednjih časih. Gospod jih je poklical, da govorijo o njegovi ljubezni, da ozaveščajo narode, toda niso bili in niso slišani; preganjani, zlorabljeni, utišani in umorjeni. Njihove solze in bolečine bodo združene z njihovo krvjo, ki bodo bremenile uporne narode, ki se niso hoteli spreobrniti. Veliko molite, da bi ostali zvesti poklicanosti in močni v veri do konca, bojujoč dober boj v Gospodovem imenu.

 1. PROŠNJA

Molite za obnovo, za konec korupcije v sodobni medicini. Naj se vsaka laž in sleparstvo uniči. Kar moje oči vidijo so strašne stvari, ki jih dogovarjajo in izvedejo, da bi povzročili trpljenje mnogim mojim otrokom. Koliki so pognani v obup in si hočejo vzeti življenje v času velike bolečine in stiske. Kolike duše so obupane in stiskane po krivdi zlobne medicine, ki ne dela po Božji volji,  zdravnikov, ki so pod satanovim vplivom in uporabljajo laž, sebičnost in navezanost na denar za uničevanje človeških življenj. Prišel je čas, da luč resnice premaga laž in se vsa sedanja farsa sesuje. S svojimi molitvami posredujte, da zmaga resnica nad vsako lažjo in da se  vsa ohola srca, lažnivci in egoisti zmedejo in sesujejo po močni Gospodovi roki.

 1. PROŠNJA

Molite za veliko milost, pripravljeno za vse moje otroke, da pride čim prej z zmagoslavjem mojega Brezmadežnega Srca nad vsem zlom. Ta zmaga je zmaga pridobljena za Cerkev in vse moje male otroke, ki poslušajo in živijo moja sporočila s toliko ljubeznijo in vero. Bog vedno poviša ponižne v srcu, zato vas blagoslavljam vsak dan, da se vaša srca upodabljajo po mojem Brezmadežnem Srcu, ki tako ugaja Gospodu. Napolnjujem vas z mojimi materinskimi milostmi, da sijaj vaše duše nikoli ne ugasne. Dajem vas svojo ljubezen, da vaša srca popolnoma pripadajo mojemu Božjemu Sinu, ki vam želi toliko dobrega.  Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem, da ste varovani pred vsem zlom in vedno zmagate nad satanom in peklenskimi hudiči. Pripravljam vas na nove čase, čase velike prenove vsega sveta, ko bodo resnični otroci Boga živeli v novem svetu miru, ki sem ga prerokovala v preteklosti.

 1. PROŠNJA

Molite, da bi vedno sprejemali mojo ljubezen in ljubezen mojega Sina v svojih življenjih. Brez ljubezni ne morete živeti svetosti v svojih življenjih. Brez vere ne morete zmagati vsakodnevne bitke in varno hoditi v tem svetu. Brez upanja vi ne morete dobiti tistega, kar vam je bilo obljubljeno, večno življenje

Ne vračajte se nazaj na vaši poti spreobrnjenja. Bojujte se, da boste vredni nebes. Tu sem, da vas vodim do nebes. Govorim vam, da začutite hrepenenje po nebesih. Prikazujem se v mnogih krajih sveta, da se spomnite nebes in stremite za nebesi. Dajem vam tolika znamenja, da bi mogli dojeti nekoliko tistega, kar bo v večnem življenju za tiste, ki ga bodo dosegli nekega dne: radost brez konca, kjer vse dobro, ki si ga  vi ne morete predstavljati, bo vedno prisotno in večno. Blagoslavljam vas in blagoslavljam vse tiste,ki molijo in bodo vedno molili 1000 Zdravih Marij. Kjer se bo ta molitev opravljala bo blagoslov tisočkrat večji za  ozdravljenja, osvoboditve in zveličanje duš.  To je moja obljuba s katero obdarjam vse svoje otroke. Vsem, ki dajo in bodo dali v prakso moje boleče prošnje, moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

(prevod: 031 529838 Nevenka)

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja