_Jezus Edsonu Glauberju na praznik Srca Jezusovega**6. junij 1997* – 21.00 _

 

V zasebni hiši na, *praznik Srca Jezusovega**6. junij 1997* – 21.00

_Jezus Edsonu Glauberju de Souzi Coutinhu:_

Mir z vami, dragi otroci Mojega Presvetega Srca.
Jaz sem vaša Luč, Luč sveta, prava Luč in Vir Odrešenja. Približajte se Mi, ker vas želim pokriti s svojim Presvetim Plaščem in vam ponuditi vso Ljubezen Mojega Presvetega Srca. Otroci moji, kako zelo vas imam rad! Ljudje še niso razumeli neskončne vrednosti moje ljubezni do njih.
Če bi vedeli, koliko ljubezni imam do vas, bi jokali od veselja.
Jaz sem vaše Večno odrešenje, Vir odrešenja in Milosti.
Otroci moji, vedno iščite, da bi me čutili blizu po vaši iskreni moliti. Po vsem svetu iščem dušo, ki bi mi želela zvesto služiti, in najdem jih zelo malo. Otroci moji, ne zapravite toliko milosti. Prihajam iz nebes, da vas položim  v svoje Sveto Srce. Če želite prejeti milosti, morate neomajno zaupati v Moje Presveto Srce. Prosite v veri in prejeli boste. Ljubezen ljubezen ljubezen. Bolj kot boste ljubili, več boste prejeli od Mene vsega, kar prosite.
Vsem dajem svoj blagoslov in svojo sveto ljubezen.
V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.
Se vidiva kmalu.
Gospa: Dragi otroci, molite z menoj Jezusa s to malo molitvijo, ki vas danes učim: »Presveto Srce Jezusovo, bodi moja edina luč in večni vir odrešenja. Ostani vedno, vsak dan, z mano in z vso mojo družino, da tvoj blagoslov, tvoj mir in tvoja ljubezen spremenijo naša otrdela srca v prave šopke vrtnic za nebesa. Ljubim te. Ljubim te. Slavim te zdaj in vedno. amen”
Molite, molite vedno in vsak dan kot pravi kristjani. Vse vas blagoslavljam v Imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Se vidiva kmalu
Jezus: »Želim, da bi bila prva sreda po prazniku mojega presvetega srca in Marijinega brezmadežnega srca praznik prečistega srca sv. Jožefa«

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja