SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 31.12.2020. EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

 

SPOROČILO SLAVNEGA SVETEGA JOŽEFA 31.12.2020. EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

Mir,  moj ljubljeni sin!

Sin moj, prihajam iz nebes, da ti podarim mir in blagoslov mojega Prečistega Srca. Blagoslavljam te in tudi vse človeštvo. Človeštvo, ki je ranjeno, tesnobno in skoraj brez vere, ker ne moli kot bi moralo, ne išče Boga čeprav se On še pusti najti. Človeštvo je prepuščeno  grehu in v stvarem sveta, ki jim ne morejo dati večnega življenja.

Sin moj, moli za spreobrnjenje grešnikov, veliko moli za sveto Cerkev. Zgodili se bodo veliki napadi nanjo in mnogi bodo izgubili vero. Zaradi velikega vidnega in tako jasnega odpadništva bodo mnogi zanikali Gospoda, ga zapustili in bodo kmalu sledili hudobnemu človeku, ki zanika Kristusa in njegove večne resnice.

Tisti, ki imajo moč si prizadevajo za čimprejšnjo manifestacijo poosebljenega zla, ki bo prineslo Cerkvi in vsemu človeštvu veliko bolečino, trpljenje in preganjanje. Tu sem, da vam ponudim svoje Prečisto Srce kot zatočišče in varstvo v teh težkih in bolečih trenutkih.

Tisti, ki se bodo zatekli k mojemu Prečistemu Srcu, bodo zaščiteni in nič jih ne bo pretreslo, ker jih bom varoval kot svojo last in, po Gospodovem ukazu, ohranil mali zvesti ostanek svojemu Sinu Jezusu Kristusu.

Moj ljubljeni oče Jožef, ko rečeš »mali ostanek«, je to majhno število? Kako lahko razumemo?

 

Malo bo tistih, ki bodo do konca ostali zvesti mojemu Sinu Jezusu. Veliko bo tistih, ki se bodo izgubili in jih bodo odnesle hudičeve napake in zmote in, ker jih bodo premagali strah, preganjanje, bolečina in trpljenje. Razmišljali bodo o reševanju lastnega življenja, a ga bodo izgubili, ker bodo zanikali svoj križ v iskanju lažne sreče in posvetnih iluzij.

Pomagaj nam, da ne bomo izdali Jezusa in njegovih naukov. … Ne dovoli, da se to zgodi v našem življenju!

Vsak dan se mi posvetite, mojemu Prečistemu Srcu in pridobil bom za vas vero, varstvo in milost ter vas položil v Srce mojega Božjega Sina kjer boste varni v njegovem miru.

Prejmite moj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja