SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.12.2020 – EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.12.2020 – EDSONU GLAUBER – MANAUS/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes z resničnim mirom v mojem materinskem naročju. Moj Sin Jezus vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Pripadajte s srcem, umom, duhom in dušo mojemu Sinu Jezusu. Pripadajte mojemu Sinu in recite DA njegovemu klicu ljubezni. Po delovanju Svetega Duha Izpolnjujte Očetovo voljo v tem svetu. Otroci moji, časi so težki, a če boste molili se bo reka milosti in blagoslovov spustila z nebes  na vse človeštvo. Vaša srca se bodo spremenila, osvobodila  teme greha po Božji luči milosti in ljubezni,

Hudobni ljudje hočejo uničiti vaše družine, vaša življenja in svet v katerem živite. Bog me je poslal  iz nebes, da vam pomagam, vas vodim po varni poti, ki vodi v njegovo Božje Srce. Ne pustite se prevarati od faceSatanovih laži. Njegove laži vodijo v pekel in mnogo je tistih, ki sledijo strašni poti, ki najhitreje vodi tja, zato, ker ne molijo, ker nočejo  zapustiti grešnega življenja in ne izpolnjujejo Božje volje.

Poslušajte moj klic in Bog bo deloval v dobro tistih, ki kličejo njegovo Sveto Ime. Jaz vas blagoslavljam skupaj z mojim Sinom Jezusom: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja