SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.08.2020 – Manaus/Am – Edsonu Glauber

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.08.2020 – Manaus/Am – Edsonu Glauber

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, poslušajte moje klice. Živite moja sporočila, ki vam jih dajem s toliko ljubeznijo. Posredujte za moje sinove duhovnike. Hudič hoče utišat Božje služabnike, da ne bi govorili  več o besed večnega življenja mojega Božjega Sina. Posredujte. Molite, postite in pokorite se za duhovnike, da bi bili v Božjo čast in slavo močni in pogumni, pri obrambi resnice v teh težkih časih.

Zavarujte duhovnike s svojo ljubeznijo in svojimi molitvami zanje, ker v teh dneh boste videli koliko hudič sovraži duhovnike, Evharistijo in Sveto Cerkev, kot se še nikoli ni dogajalo. Deloval bo z njegovim sovraštvom, vi pa boste delovali in se borili proti njemu z ljubeznijo in molitvijo.

Sprejmite moj blagoslov in moje milosti. Blagoslavljam vas kot vaša Mati in Kraljica: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Videl sem ta prizor iz knjige Razodetja in Sveta Mati mi je dejala, da sedaj bolj intenzivno živimo v tem času, v Cerkvi in Svetu:

17 Zmaj pa se je razjezil nad ženo in se bojeval proti preostalim iz njenega rodu, proti tistim, ki se ravnajo po Božjih zapovedih in imajo Jezusovo pričevanje. (Raz 12,17)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja