SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA DNE 05.07.2020 – Manaus-AM, po Edsonu Glauber

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA DNE 05.07.2020 – Manaus-AM, po Edsonu Glauber

Bil med  vrati kuhinje in gledal rastline na dvorišču. Videl sem limonino drevo, ki se je posušilo in za vedno umrlo. Pomislil sem: limonino drevo je resnično umrlo, ni preživelo!…Nato sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

 Tako kot vidiš pred seboj to mrtvo limono, tako vidim pred seboj toliko ljudi, ki so duhovno suhi in mrtvi. Samo moja ljubezen jih more rešiti greha in duhovne smrti njihovih duš.

Tisti, ki se mi ne bodo približali in bodo vztrajali v zavračanju moje ljubezni, ne bodo prejeli večnega življenja, ampak bodo večno umrli in potem bodo za večno izkoreninjeni s tega sveta suhi in mrtvi, kot to drevo in bodo vrženi v peklenski ogenj, ker niso služili ljubezni, niso živeli v ljubezni in niso delili ljubezni  svojim bližnjim, torej, na tem svetu niso služili ničemur. Povej to vsem dušam, čim hitreje moreš.

Kesajte se, kesajte se, kesajte se, ker zunaj bodo ostali psi, čarovniki, okultisti, tisti, ki so storili spolne nemoralnosti, morilci, malikovalci in vsi, ki ljubijo in živijo laž.  (Apd 22,15) Jaz Gospod govorim resnico in izvrševal bom svoje ukaze!
Dajem ti moj mir in blagoslov!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja