SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020 Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 24.06.2020 Edsonu Glauber, Manaus/AM, Brazilija

Danes je prišel Sveti Jožef z Detetom Jezusom v naročju. Spremljala sta ga Sveti Janez Krstnik in Sveti Nadangel Gabrijel.
Mir tvojemu Srcu, moj ljubljeni sin!
Sin moj, prihajam iz Nebes, da podarim tebi in vsemu svetu ljubezen mojega deviškega Srca, tega Srca, ki je na tem svetu tako ljubilo Jezusa in njegovo Brezmadežno Mater.
Moje srce vas vse ljubi in želi odrešenje za vaše družine.
To je čas, ko so Svete zakramente mnogi napadajo in skrunijo z napakami, grešnimi dejanji in s pomanjkanjem vere. Vseh Sedem Zakramentov je bilo žaljeno in skrunjeno v teh zadnjih letih, kar je povzročilo žalost in bolečino Srcu mojega Sina Jezusa. Mnogi več ne verujejo v Sveti Krst in pravijo, da vse religije vodijo k Bogo in da so mu všeč.
Danes tisti, ki živijo drugo zvezo, so bili vključeni v Cerkev in mnogim med njimi je bilo dovoljeno prejemati Telo in presveto Kri mojega Božjega Sina. Nikoli kot sedaj ni bilo, zaradi pomanjkanja vere, duhovništvo tako poteptano in zaničevano. Hladnost mnogih Božjih služabnikov, zaradi njihovih posvetnih strasti po moči in denarju, je potonilo v jamo greha in tako so postal nezvesti svojemu klicu in Božjemu poslanstvu.
Moj Sin Jezus je v Evharistiji zanikan tistim, ki ga želijo prejeti dostojno in sveto na pravi način. Mnogim je bila vzeta milost,da bi prejeli Zakrament Svete Birme, Spovedi in mnogi moji otroci so umrli, ne da bi prejeli poslednje Maziljenje.

Sin moj, časi so kruti, časi, v katerih satan hoče prevladati svetu s temo, smrtjo in obupom. Mnogi so izgubili vero, ker niso molili tako kot jih je Nebo prosilo, in niso se posvetili našim Svetim Srcem, ker nimajo več zaupanja v delovanje Boga.

Reci svojim bratom naj se približajo mojemu Svetemu Srcu, ki jih tako ljubi in ljubi Boga. Prejeli bodo velike blagoslove in milosti, ki jih moj Sin Jezus želi podariti vsem tistim, ki me bodo častili in z zaupanjem in vero klicali moje pomoči.
Naj se vsak dan posvetijo mojemu Srcu in prišel bom iz Nebes, da jih sprejmem z veliko ljubeznijo, stisnem k srcu, jim dam moč, pogum in luč za zmago vseh strašnih bitk, s katerimi se bodo morali soočati in prenašati iz ljubezni do mojega Sina Jezusa.
Ne bojte se ničesar. Pričujte vsem besede večnega življenja mojega Božjega Sina in vaša življenja se bodo po njegovi luči in njegovi veliki ljubezni spremenila. On gre in išče izgubljeno ovco, ki se je izgubila in oddaljila od poti resnice. Vedno sem ob tebi in ob vseh mojih otrocih, ki so mi predani in so se izročili pod moj plašč in očetovsko varstvo.
Blagoslavljam te, sin moj, kakor tudi Sveto Cerkev in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem mi je Sveti Jožef govoril o Svetih zakramentih, ki so napadeni in skrunjeni. Sveti Janez Krstnik in Nadangel Gabrijel sta pokleknila in sklenila njuni roki v molitev ter molila Fatimsko molitev skupaj s Svetim Jožefom. Vsi trije so molili to molitev trikrat in jo darovali Detetu Jezusu v spravo za grehe in žalitve, ki jih prejema od nehvaležnih grešnikov.

Moj Bog, verujem, častim, upam in Te ljubim. Prosim te odpuščanja za tiste, ki ne verujejo, ne častijo, ne upajo in Te ne ljubijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja