SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.06.2020 – Manaus-AM. (o papežu)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.06.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, veliko moli in dovoli, da ti govorim o mojem  klicu v bolečini, vsem mojim otrokom vsega sveta.
Z odhodom papeža Benedikta XVI iz Vatikana Bog daje znamenje katolikom vsega sveta, da je na točki kaznovanja Svete Cerkve in človeštva na najbolj strašen način, zaradi njihovih grehov, škandalov, korupcije in lažna skala se bo prelomila na pol, ker ni bila prava in ni imela temeljev v Kristusu, mojem Sinu.

Vsi možje in žene dobre volje upognite svoja kolena do tal, ker sin teme prejema moč od očeta laži, da bi deloval in prinašal bolečino, trpljenje in grozno preganjanje Svete Cerkve in vsega človeštva.

Majhen bo ostanek zvestih na Božji poti. Mnogi bodo zaradi strahu pred bolečino in preganjanjem izdali večne resnice in ti bodo tisti, ki ne bodo več živeli naukov, ki jih je moj Sin Jezus zapustil Sveti Cerkvi. To je čas, ko se hudič posmehuje Božjim Ministrom, ki so postali strahopetci in so se pustili premagati od avtoritete ljudi in niso ubogali avtoritete Boga, nimajo poguma braniti Gospodove pravice, ker niso ljubili resnice o kateri so pridigali in mnogi med njimi so jo živeli le navidezno, žalili so Gospoda z dvoličnim in napačnim življenjem, polnim grehov.

Moli, moli in popravi grozne grehe sveta, ker Božja pravičnost prihaja intenzivno  na vse Božje služabnike in na vse človeštvo na način, ki se ga še ni videlo. Ko bo udarila ne bo ostal kamen na kamnu, ker me niso poslušali, žalili so srce mojega Božjega Sina in moje Brezmadežno Srce.

Blagoslavljam te, sin moj. Ostani v miru v mojem materinskem Srcu in z mojim varstvom zate in za tvojo družino!

Predno je odšla je Sveta Mati potolažila moje srce s temi besedami, ki so me ganile in vstopile v moje srce. Sveta Mati me je poklicala po mojem drugem imenu in mi rekla: 

Glauber, moli za Papeža. Glauber, veruj in naredi čast tvojemu krstnemu imenu, imenu s katerim je Bog razsvetlil tvoje starše in s katerim boš poznan do konca svojega življenja.

Vera, vera, vera, moj sin, Glauber!… Bodi vzor vere vsemu Amazonskemu ljudstvu, Glauber, in na koncu ti bo moj sin Jezus dal nagrado tistih, ki niso nikoli dvomili in so vedno zaupali v moč njegovega Imena in njegove božanske Ljubezni.

Glauber pomeni TISTI, KI VERUJE.

 

(*Božji ministri – posvečeni, škofje, duhovniki… )

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja