9- in ZADNJI DAN DEVETDNEVNICE V ZADOŠČEVANJE ZA ŽALITVE JEZUSOVEGA OBLIČJA

 

NAJ BO DANAŠNJI ZADNJI DAN DEVETDNEVNICE ZADOŠČEVANJA NAMENJEN ČEŠČENJU JEZUSOVEGA SVETEGA OBLIČJA ZA VSE ŽALITVE IN PONIŽEVANJA

La-Sacra-Sindone

sv. Terezija Deteta Jezusa in Presvetega obličja:

»Terezija mlade vodi naproti krščanski , ko jih kliče k brezmejni velikodušnosti in jih vabi v srce Cerkve, da bi bili apostoli in žive priče Kristusove ljubezni«

Sv. Jožefu je bilo razodeto, kako bo iznakaženo obličje milega Jezusa, zato ga je že kot dojenčka ljubkoval in poljubljal njegovo obličje, da bi zadoščeval za vse žalitve in pljunke, ki bodo Jezusu storjeni v času njegovega trpljenja.

TRI SO ZAPOVEDI, KI JIH MORAMO POSTAVITI NA PRVO MESTO, DA BI LAHKO Z LAHKOTO IZPOLNJEVALI OSTALIH SEDEM, NE DA BI SE ZATO POČUTILI OMEJENI IN PRIKRAJŠANI V NAŠI VERI:

1. VERUJ V ENEGA BOGA

2. NE SKRUNI BOŽJEGA IMENA

3. POSVEČUJ GOSPODOV DAN

DANES MOLIMO ŽALOSTNI DEL ROŽNEGA VENCA:

ki je za nas krvavi pot potil, ki je za nas bičan bil, ki je za nas s trnjem kronan bil, ki je za nas teški križ nesel in ki je za nas križan bil.

images (7)

000-krizevpot

 

 

 

 

 

 

 

 

16_v

 

Vsem, ki ste opravljali to devetnevnico v zadoščevanje naj Gospod podeli obilje svojih milosti in blagoslovov že v tem življenju in poplača za vsako dušo, ki je bila in še bo rešena večnega pogubljenja – po tej devetdnevnici.

PREJMITE BLAGOSLOV SVETIH TREH SRC : JEZUSA, MARIJE IN SV. JOŽEFA. AMEN

KDOR BO VZTRAJAL, TA BO REŠEN IN BO Z JEZUSOM V NEBEŠKI SLAVI.

vstali-kristus-620

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja