SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.05.2020 -Manaus-AM.

 Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, prihajam iz nebes z mojim Materinskim Srcem polnim Božje ljubezni in milosti. Razkrivam ti skrivnost moje ljubezni in  tudi bolečine, ki jih trpi moje Srce, zaradi nehvaležnih grešnikov, ki jih je toliko na svetu.

Mnogi moji otroci so postali brezbrižni in hladni, ko živijo življenje zanikanja Boga in njegove Božje ljubezni.

Moj sin, dala sem ti mnoga sporočila v teh letih, od kar sem se prikazala prvič v Amazoniji, a Amazonija me ni hotela slišati, zato danes trpi.

Koliko žaljivih besed mojemu Božjemu Sinu in meni sem morala slišati od mnogih mojih otrok, ki so grozno ranili naši Najsvetejši Srci in mnogi med njimi, ki so prišli bi morali imeti svoja srca polna ljubezni, sladkosti in popolne predanosti- moji sinovi duhovniki.

Cerkev je ranjena in opustošena, ker mnogi med njimi, ki darujejo Sveto Žrtev mojega Božjega Sina nimajo več vere, njihova srca pa so obtežena in otrdela zaradi njihovih dvomov in slabega življenja.

Moj sin moli, moli za Božje služabnike, da ne izgubijo vere in luči svojih duš, kajti hudič se srdito zaganja proti njim, ker jih želi požreti in odpeljati v peklenski ogenj. Vedno bolj se posveti molitvi in žrtvovanju za spreobrnjenje in posvečenje duhovščine, ker mnogi opuščajo pravo vero in nauke, ki jih je zapustil moj Božji Sin.

Ljubim svoje sinove duhovnike in ne želim, da bi bil kateri iz med njih obsojen. Nekega dne jih želim videti poleg mene v nebesih. Upognite svoja kolena na tla in molite moj Rožni venec za vse škofe in duhovnike, ki so ranjeni, ne samo za telo ampak predvsem dušo, zaradi njihove nezvestobe Bogu in njihovih posvetnih strasti.

Vsaka molitev, žrtev in zadoščevanje, ki ga darujete zanje, bodo potolažili moje Boleče in Brezmadežno Srce. Vsak post in pokora, ki ga opravite zanje jih bo osvobodila tolikih težkih verig greha, ker jih je satan vzel v njegove kremplje.

Moj Sin Jezus je dihnil vate njegov Božji Duh in podelil njegove milosti, da bi mogel pomagati svojemu ljudstvu, ki je v teh časih žalostno, brez vere in dotolčeno.

Novi darovi ti bodo dani, da bi dobro razumel poslanstvo, v katero te je Gospod poklical in ti ga zaupal. Bog bo deloval v nekem trenutku in te uporabil bolj kot kdaj koli,  skladno z njegovimi božjimi načrti, v dobro Svete Cerkve in njegovega ljudstva, za njegovo osvoboditev in duhovno prenovo, preko njegovega Božjega delovanja v dušah, ki bodo vedno bolj sprejele njegove besede in njegovo ljubezen.

Veliko moli, da ostaneš vedno bolj združen s Sveto Trojico in živiš v njeni Božanski ljubezni, izpolnjujoč voljo Očeta in Sina in Svetega Duha, tako kot so Svetniki živeli in izpolnjevali Božjo voljo na tem svetu.

Zapomni si, moj sin: ljubezen je osnova svetosti. Bolj ko boš ljubil bolj boš pripadal Bogu. Ljubi, ljubi, ljubi, da boš vedno združen z Bogom in Bog bo vedno prisoten v tvojem življenje in v vsem kar boš delal.

Blagoslavljam te in ti dajem moj mir: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja