SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.05.2020 – MANAUS/AM

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.05.2020 – MANAUS/AM

Mir tvojemu Srcu!

Sin moj, prihajam k tebi, da ti govorim o veliki Božji ljubezni, ki je žaljena, zavrnjena in pozabljena.

Mnogi moji otroci so izgnali Boga iz svojega življenja, ne častijo ga več in ga ne priznajo za Gospoda svojega življenja.

Duhovna slepota je tako velika, da so mnogi neobčutljivi, zaprtih src za Gospoda in so postali gluhi za njegov klic.

Sveta Cerkev preživlja svoj najbolj boleč in strašen trenutek, ko jo napadajo, bijejo in utišajo. Največja nevarnost pa ne prihaja od zunaj, temveč od tistih, ki so v njej, postavljeni v njeno osrčje, da jo zmanjšajo v nič, pustijo mnoge vernike brez Božje hrane, brez svetlobe in brez upanja, da popustijo v veri.

Gorje tistim, ki dopuščajo, da je  Sveta Mati Cerkev zatemnjena in podvržena zlobnim zakonom, ki nasprotujejo Božjim ukazom in so proti Gospodovim naukom.

Gorje tistim, ki jim ni mar za Božjo čast in slavo in bolj mislijo nase, ker želijo rešiti svoje življenje. Ti skrbijo za rešitev telesa, a njihove duše so bolj črne kot premog. Ti govorijo o pokorščini, posvetni pokorščini, ki prihaja od ljudi, ne o Božji pokorščini, ki prihaja od Boga.

Mnogi so prepoznavni. Bog v svoji neskončni modrosti bo presejal pokvarjene in bo šel preko njih s kolesom.(Pr 20,26 26)

Bog  kaže mnogim resnično stanje njihove duše pred Njim: tistim, ki imajo vero in verujejo, in tistim, ki nimajo vere in so neverni, ker so jo živeli samo navidezno.

Kdor nima vere in ne živi iz nje je brez varne usmeritve v svojem življenju, ker je vera tista, ki vodi dušo v varno pristanišče odrešenja, vodi jo v nebesa.

Koliko opustošenih duš, brez svetlobe in brez varne podlage, brez smisla, ker so zgradili svojo hišo na pesku, polno iluzij sveta, ideoloških in filozofskih misli, ki so v nasprotju z nauki mojega Božjega Sina, namesto, da bi jo gradili na trdni in zanesljivi skali vere.

»Kdor ne verjame bo obsojen«, to so besede mojega Božjega Sina, ki jih je rekel vsem tistim, ki nočejo sprejeti njegovih izrednih in svetih naukov, ki dajejo božanskost človeku.

Kdor zavrača vero, zavrača Boga samega in njegovo ljubezen in ne more biti vreden njegovega blagoslova ali prejemati  koristi njegovih milosti in slave.

Kdor veruje, sodeluje v skrivnosti ljubezni in edinosti z Očetom, Sinom in Svetim Duhom, ki daje dušam svoje darove in sadove, da ga polepšajo, posvetijo in vedno bolj izpopolnjujejo.

Bodite zvesti in poslušni Gospodu in mnogi boste priče njegovih čudes in čudežev v prid njegovemu ljudstvu, kajti Gospod je Bog živih in ne mrtvih, ker vsi živijo v njem. Ostani v mojem miru in moji ljubezni.

Blagoslavljam te!

 

Opomba(Pr 20,26 26 Moder kralj razgrinja krivične in kroži po njih z mlatilnim kolesom.)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja