SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.01.2020 – Manaus-AM.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.01.2020 – Manaus-AM.

Naša Sveta Mati je spet prišla, da nam da sporočilo za vse človeštvo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati se vas nikoli ne naveličam, ker vas neizmerno ljubim z mojim Brezmadežnim Srcem. Ljubljeni otroci, želim vam pomagati, vas tolažiti in napolniti vaša srca z Božjo ljubeznijo in hrepenenjem po nebesih. Odprite svoja srca za moj Materinski klic. Zaskrbljena sem za vaše večno zveličanje in rešitev vsega sveta.

Prišli bodo težki in boleči časi in mnogi bodo jokali zaradi časa, ki so ga preživeli brez Boga. Mnogi bodo vpili po pomoči in Gospodovem usmiljenju, vendar jih ne bo slišal, ker so bili gluhi za moj glas in moje Materinske solze.

Otroci, ne zakrknite svojih src, ne bodite neposlušni in gluhi. Odločite se za Boga, za njegovo kraljestvo ljubezni, v nasprotnem hudič pripravlja v peklu strašno mesto za vsakega od vas.

Ne želite si iti v pekel. Ne delajte kompromisov z zlom. Ne pustite se prevarati. Bežite od vsega tistega, kar ne prihaja od Boga, ampak od Satana. Mnogi so slepi in vključeni v sekte in v kraje, ki so  posvečeni Satanu.

Še enkrat vam rečem: odpovejte se vsemu zlu. Prostozidarstvo ne prihaja od Boga, ampak od Satana in je vstavljena znotraj Cerkve, v Božji hiši, ter tolike želi odstraniti s poti resnice in zakramentov. Kdor umre kot prostozidar ne bo šel v nebesa, ampak v peklenski ogenj.

Molite, molite, veliko molite in prosite odpuščanja za svoje grehe.

To je čas spreobrnjenja. Drugega časa ne boste imeli. Sprejmite z vero in ljubeznijo moje materinske milosti in Gospod se bo usmilil vas in vaših družin. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja