SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.9.2019 – Manaus-AM.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.9.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da molite vedno več Rožni venec za Sveto Cerkev in  družine.

Časi bolečin in preizkušenj so dosegli mnoge in vi se tega resnično ne zavedate, ker vas je greh uspaval na duhovni poti.

Bog me pošilja na svet, da vas kličem k spreobrnjenju, da vam pokažem pot, ki vodi v nebesa, a vi me ne poslušate in ne živite sporočil, kot sem vas prosila.

Otroci, odprite svoja srca. Odločite se za življenje v Božji milosti in ne za življenje v grehu, daleč proč od  Božje ljubezni.

Prišla sem na svet, da vas usmerjam in tolažim s svojo materinsko prisotnostjo, z namenom, da ne bi obupali pred preizkušnjami in izgubili vero.

Kot vaša Mati poznam vaša trpljenja in bolečine in vem za vaše križe, ki jih nosite iz ljubezni do mojega Božjega Sina.

Pogum, otroci moji. Pogum. Jezus vas nikoli ne zapusti. On je ob vaši strani, da vam podari nekoliko njegove moči in milost, da bi zmogli premagati vse v vaših življenjih z močjo njegove božanske ljubezni.

Molite, molite, veliko molite, ker mnogi vaši bratje zaslepljeni od satana in so v nevarnosti, da padejo v peklenski ogenj. Satanu je uspelo zapeljati v duhovni propad duše mnogih Božjih služabnikov in moje Brezmadežno Srce trpi in krvavi v bolečini.

Otroci, posredujte, upognite svoja kolena na tla in molite Rožni venec, darujte zadoščevanje Bogu. Svet potrebuje veliko spreobrnjenje. Brazilija je ranjena zaradi številnih grehov, ki se delajo že samo v Braziliji

Satan hoče smrt, kri in bolečino za Brazilijo, s krvavo revolucijo in nasiljem. Molite za Brazilijo, ki je v nevarnosti. Molite Magnifikat, ker Bog posluša vaše molitve, on je pozoren na glas vaših prošenj.

Ljubim vas in vas sprejemam pod svoj Brezmadežni plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je prosila naj zadoščujemo za grehe sveta, z darovanjem molitve Rožnega venca na kolenih, da bi dosegli milost in moč za prenašanje težkih preizkušenj, da nas te ne bi omajale in da ne bi  izgubili vere, kajti mnogi se bodo izgubili in oddaljili od Svete Cerkve, zaradi napak in škandalov, in ne bodo več v nič verjeli; živeli bodo posvetno življenje v grehu, oddaljeni od Boga.

Hudič hoče, da bi brazilsko ljudstvo trpelo krvavo revolucijo, ki bo prinesla nasilje in smrti.  Uničiti hoče brazilsko ljudstvo in moramo pomnožiti naše molitve z Rožnim vencem in Magnifikati, proseč Boga usmiljenja in miru za Brazilijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja