SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.08.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas neizmerno ljubim, vsak dan se bojujem za vašo srečo in večno življenje.

Ne oddaljite se od Boga, vašega Očeta, ne oddaljite se od molitve. Bog kliče človeštvo k spreobrnjenju in mnogi se malo zmenijo za njegove božje klice, ker so slepi od Satana, sužnji grehov sveta. Veliko molite, da boste zmogli premagati njegove napade in se osvoboditi njegovih pasti. Molitev vas osvobaja mnogega zla in vas vodi po Gospodovih poteh.

Ne dovolite si, da bi bili premagani. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim po varni poti, ki vodi v Raj.

Danes, mnogi moji otroci imajo svoje duše gnile v grehu, ker so šibki v veri in ne molijo. Oni so postali lahek plen Satana.

Moji otroci, molite in postite. Molite in postite. Molite in postite. Bog bo zmagal nad vsem zlom in ko bo njegov močni laket udaril človeštvo ne bo ničesar ostalo na nogah in nič ne bo kot prej.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja