SPOROČILO JEZUSA 31.07.2019

 

SPOROČILO JEZUSA 31.07.2019

Danes je moja mama zaradi svoje Parkinsonove bolezni in težav pri odhodu na stranišče opravila svoje fiziološke potrebe v postelji in je potrebovala nego. Ko sem jo čistil, sem Gospodu ponudil vsa svoja dejanja v tistem času, za zadostitev za grehe sveta in prosil za spreobrnjenje grešnikov. Rekel sem Gospodu:

Gospod, vse to izročam skupaj z mamo, da se bodo popravile vse žaljive in grozne besede, ki so jih izrekli neverni in ljudje brez vere zoper tvojo Brezmadežno mater in njena prikazovanja, ker to blato ni bolj gnilo in umazano od bogokletstev in groznih besed, ki so jih ti ljudje izrekli. Darujemo vse, da v Itapirangi ne bo nikoli manjkalo škofov, duhovnikov in vernikov, ki bodo prišli in verjeli sporočilom in prikazovanjem naše Najsvetejše Matere, da vse zlo pade na tla in se vsaka laž uniči. Naj se mnoge duše rešijo in se brez odlašanja vrnejo v tvoje Srce in te vedno bolj ljubijo!

V tem trenutku sem zaslišal Jezusov glas, ki je prihajal iz slike Usmiljenega Jezusa, ki je na zidu v sobi moje mame:

Nage oblačiti ne pomeni samo, da jim damo topla oblačila ali oblačila za pokrivanje teles; Nage oblačiti pomeni, da jim podarite vso svojo ljubezen, jih očistite, uredite, ko to potrebujejo, kadar sami ne zmorejo, ker so šibki in brez moči, da bi to storili. Vse kar daruješ mojemu Srcu se spremeni v velike milosti in blagoslove, kar si ti ne moreš niti predstavljati. Hudič kriči obupan ker tudi s svojimi slabostmi izpolnjuješ dela usmiljenja, ker se njegovo kraljestvo teme neusmiljeno uničuje, brez možnosti, da bi se spet vrnil v Amazonijo.

Rezultat tega kar sedaj delaš, da izročiš vse za delo moje Svete Matere, boš videl kasneje, s sadovi dejanj storjenih z vztrajnostjo in ljubeznijo.

Gospodu sem se zahvalil za te besede, tako globoke in svete, ki so tako razveselile in potolažile moje srce in mi dale novih moči na moji poti.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja