SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 28.04.2019

 

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 28.04.2019

Danes se je prikazala Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Jezus je bil velik, kot odrasel človek. Vsi trije so bili oblečeni v belem in pokazali na njihova Sveta Srca, ki so razlivala žarke, znamenje milosti in blagoslovov na vse nas in na ves svet. Jezus je dal sporočilo:

Mir z vami vsemi!

Moj sin, reci tvojim bratom naj molijo in naj nikoli ne dvomijo. Srca, ki dvomijo, ki nimajo zaupanja, ne morejo zaslužiti mojih milosti.

Kličem vas k spreobrnjenju po moji Sveti Materi in mojem Deviškem Očetu Jožefu, a mnogi imajo svoja srca trda in zaprta.

Prosim človeštvo: obrni se k mojemu Srcu, da bi moglo zaslužiti moje usmiljenje. Sprejmite moje klice ljubezni, bodite ponižni in poslušni pred menoj.

Moj sin, mnogi ne živijo sveto in čisto življenje in sledijo poti pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj. Posredujte za dobro človeštva in za rešitev duš.

Čas je dragocen, zato se odločite za nebeško kraljestvo. Nikoli ne izgubljajte svoj čas s svetom, poslušajte moj glas in sledite poti spreobrnjenja, ki vam jo kaže moja Mati.

Molite, molite vsi možje in žene, mladi in otroci, ker je moje Božje Srce užaljeno do skrajnosti. Prihajam vas prosit za nekoliko ljubezni, nekoliko žrtve, da bi mogla mnoga srca biti razsvetljena in se odpreti življenju v milosti.

Ne pustite, da vas premagajo preizkušnje. Dajem vam nekoliko moje ljubezni in moje moči ter vas držim v svojem naročju, da bi imeli mir in varstvo. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem, nekaj časa se je Jezus obrnil k meni, potem se je usmeril k človeštvu in vsem prisotnim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja