sporočilo kraljice rožnega venca in miru 06.04.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.04.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, Kraljica Rožnega Venca in Miru se ne naveličam klicati vas k Bogu, na pot, ki vodi v nebesa.

Ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca, ker je moje Brezmadežno Srce Ladja, ki jo je Bog pripravil za te težke čase teme in grehov.

Vstopite v moje Srce, otroci moji, pogosto se Mu posvetite, izročite mi vse, da bom skrbela za vas in za vaše družine.

Bojujte se proti Satanu z molitvijo z močnejšo vero in ljubeznijo do Svetega Rožnega venca. To je prošnja, ki prihaja naravnost od mojega Božjega Sina, ker molitev Rožnega venca odpravlja zlo in grehe in privlači blagoslove in milosti iz nebes. Z Rožnim vencem boste vedno zmagali vsakršni boj in težave, ki se pojavljajo v vaših življenjih.

Ne obupajte, ker v molitvi Rožnega venca vas bo Božja luč razsvetlila in kjer pride Njegova luč se vsa tema uniči. Molite, molite, molite vedno bolj in s srcem in dogajali se bodo čudeži v vaših življenjih in svet se bo spreobrnil.

Ljubim vas in vas sprejemam pod moj Brezmadežni plašč. Molite za spreobrnjenje grešnikov, za nevernike, da bi odprli svoja srca Bogu in se skesali njihovih napačnih ravnanj, ker še imajo čas za spreobrnjenje. Nekega dne bodo mnogi grenko jokali, da so zaničevali Božji klic, ki vam ga daje skozi veliko let, zato, da ste sledili zablodam sveta, ki vam ne more dati rešenja in večnega življenja.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes se je blagoslovljena Mati prikazala v spremstvu svete Ivane Orleanske in svete Gemme Galgani. Dve svetnici, ki sta sedaj molili Oče naše in Slave Očetu..za delo Naše Gospe v Itapirangi.

Naša Gospa jih je pripeljala, da bosta ob meni v teh dneh, mi pomagale in me usmerjale. V Božji luči sem razumel, da prisotnost svete Ivane Orleanske, ki je bila obtožena in sojena nepravično, zaradi napadov njenih tožiteljev, je vedno znala braniti in govoriti resnico z močjo in pogumom, navkljub vsem obtožbam in lažem izrečenih proti njej.

In svete Gemme Galgani, ker je premagala napade peklenskih duhov z njeno molitvijo, žrtvijo, pokoro in njeno ljubeznijo do Jezusa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja