SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2019, ITAPIRANGA, AMAZONIJA

Danes je Sveta Mati prišla v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel Malega Jezusa v svojem naročju. Vsi trije so bili oblečeni v belem. Na obleki malega Jezusa so sijale mahne zlate zvezdice. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati iz Nebes in vas prihajam prosit, da sporočila, ki vam jih dajem, živite z ljubeznijo, vero in srcem odprtim za Gospoda.

Želim vas napolniti z Božjo ljubeznijo in mirom, a zato izročite Gospodu vaša človeško voljo in dopustite, da prevlada Božja volja v vaših življenjih.

Ne oddaljujte se od poti molitve in spreobrnjenja in ne pustite se prevarati satanovim pastem, ker on uporabi mnoge situacije ljudi, da vas oddalji od resničnih namenom, ki vam jih je Bog za vas pripravil. Veliko molite k Svetemu Duhu in prosite njegovo božansko luč in Gospod vam bo vedno prišel na pomoč v vaši šibkosti.

Mali Jezus, ki je bil v naročju Svetega Jožefa, je gledal v Sveto Mater in z očmi sta se med seboj pogovarjala. On je nekaj rekel Naši Gospe, kar nam je ona potem povedala:


Ne bojte se. Sem vaša Mati, sem tu in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem. Jaz sem vedno na tem mestu izbranem od Boga po Božanski Volji in tukaj Gospod zmaguje z njegovo ljubeznijo.

Ne skrbite kot neverniki, kot tisti, ki se bojujejo zoper Božja dela. Oni ne bodo nikoli mogli preprečiti delovanja Boga v tem kraju, in v zelo kratkem bodo mnogi prišli tu na to mesto v večjem številu, kot se še nikoli ni zgodilo in se ne bo, ker bo Gospod tukaj deloval in bo zaprl usta nevernim, ki imajo srce trdo kot kamen.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom sta nas skupaj z Našo Gospo  blagoslavljala Sveti Jožef in Mali Jezus, z znamenjem Križa nad nami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja