SPOROČILO JEZUSA DNE 25.11.2018 – NA PRAZNIK KRISTUSA KRALJA

SPOROČILO JEZUSA DNE 25.11.2018

NA PRAZNIK KRISTUSA KRALJA

Moj mir naj bo z vami!

Moji otroci, sem Resnično Življenje za vaša življenja. Sem Večna Luč, ki razsvetljuje vaše korake za varno pot, ki vodi v nebesa.
Izročite mi svojo voljo, svoja življenja, vaše skrbi in žalosti in jaz bom posušil vaše solze in vam dal moč, tolažbo in mir.

Odprite svoja srca za nebeške klice. Temni in težki časi so za tiste, ki se ne odločijo iskati to kar je  zgoraj. Mnogi so v nevarnosti da se za večno pogubijo, ker satan bolj kraljuje v njihovih življenjih in družinah, kot moja ljubezen in božja milost.

Jaz sem Kralj, Kralj vseh src, a mnogi me ne sprejmejo v svoja življenja, še manj mojo ljubezen.

Jaz želim kraljevati v vaših srcih, a najdem tolika zaprta srca, polna razvad in grehov, ki se ne želijo spreobrniti in niti ne želijo biti ozdravljena.

Danes je Praznik v nebesih, a na zemlji, v mnogih Cerkvah je dan velike žalosti in bolečine, zaradi tistih duš, v gnilem grehu, brez življenja, ki pridejo in me prejmejo v groznih grehih in brez vere.

Gledam na mnoge, ki stojijo pred mojimi oltarji, in toliko jih je resničnih trupel brez svetlobe in brez Boga. Molite, molite, molite za spreobrnjenje grešnikov, da bi se hoteli spreobrniti in pripadati nebesom, se izročiti moji Božji volji, ne iz obveze ampak iz ljubezni.

Ljudem sem dal svobodno voljo in želim čisto in iskreno ljubezen, da s svobodno voljo sprejmejo mojo voljo.

Srca, ki se izročijo moji ljubezni posvečujem kot želim. Tu pustim vso svojo božansko ljubezen in svoj blagoslov. Vse je blagoslovljeno!

Dajem vas v svoje Božje Srce, v Brezmadežno Srce moje Svete Matere in Prečisto Srce mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sta Sveta Devica in Sveti Jožef z menoj govorila o drugih stvareh, ki se nanašajo na Cerkev, na svet in moje življenje. Usmerjala sta me kaj moram storiti, da se realizira Božja volja in njegovo božje delo. Ko nam je Jezus dal svoj blagoslov so nas vsi trije skupaj blagoslavljali. Med odhajanjem so iz Jezusovega Srca izhajali žarki, ki so se usmerili na vsakega izmed nas, iz rok Naše Gospe milosti in Sveti Jožef je vzel nekaj lističev lilije, ki je bila v njegovih rokah in vrgel na vsakega od nas, kot milosti in blagoslovi.

 

Zato piše: 14Kajti vse, kar se razodeva, je luč. Zato je rečeno:

»Prebúdi se, ki spiš,

in vstani od mrtvih

in razsvetlil te bo Kristus.«

15Skrbno torej pazíte, kako živite, ne kot nemodri, ampak kot modri16Skrbno izrabljajte čas, kajti dnevi so hudi. (Ef 5,14-16)

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja