SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.11.2018

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.11.2018

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji ljubljeni otroci, sem vaša Mati, neskončno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, spreobrnjenje in zadoščevanje zaradi številnih grehov, ki se delajo po vsem svetu.

Bog goreče želi vaše spreobrnjenje a vi se oddaljujete od poti svetosti ter sledite poti, ki ne vodi v večno srečo.

Bojujte se, da bi bili od Boga. Naučite se odpovedi samemu sebi, svoji človeški in grešni volji, da bi mogli živeti po Božji Volji Boga.

Ne oddaljite se od Gospoda z grehi. Bodite poslušni in iskreni, živite daleč od greha, spovejte se in se osvobodite napačnih in grešnih stvari, ki uničujejo čistost in svetost vaših duš.

Sprejmite mojo brezmadežno ljubezen v vaša življenja, dnevno molite moj Rožni venec, da bi prejeli milost in Božjo Luč zase in za vaše družine.

Otroci, ne izgubljajte časa. Odprite svoja srca Gospodu in ne dovolite, da zlo kraljuje v vaših družinah, zaradi pomanjkanja molitve in vaše neposlušnosti. Molite, molite, vedno molite, da bi v vaših življenjih vedno imeli luč in milost od Boga.

Jaz vas ljubim in vam podeljujem moje materinske milosti…

V tem trenutku je Sveta Devica usmerila svoje roke proti nam in iz njenih rok so izhajali različni žarki, ki so nas objeli in osvetlili.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja