SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 8.11.2018

Sveta Devica se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Bila sta oblečena v belem Prišla sta nas blagoslovit in nam dati njuno ljubezen. Devica nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit iskreno spreobrnjenje vaših src k Bogu. Ne ostanite gluhi za Božji klic, ki vam ga daje po meni.

V tem trenutku je obraz Device postal žalosten in nam je rekla:

Zlobni ljudje bodo delovali in mnogo bolečin in krvi bo doseglo Brazilijo. Pokora, pokora, pokora! Da bi se izognili velikim žalostim, ki bodo kmalu dosegle Brazilijo. Veliko molite, veliko, veliko!

Poljubi tla kot pokora za spreobrnjenje grešnikov…

Trikrat sem poljubil tla in prosil odpuščanje za uboge grešnike, za vse nas tu prisotne, za Brazilijo in ves svet.

Prosite odpuščanje za svoje grehe. Ne grešite nikoli, ker bodo velika trpljenja in bolečine dosegle v kratkem Brazilijo. Bodite dobri. Ljubite Boga. Prihajam iz nebes, da vam pomagam in tolažim s svojo ljubeznijo in varujem s svojim varovalnim plaščem.

Pridite, moji otroci, pridite, vstopite v moje Srce. Moj Sin Jezus vas ljubi in vas želi rešiti velikih žalosti. Pripadajte mojemu Sinu Jezusu in on vam bo dal večno življenje. Samo on lahko spremeni in ozdravi vaša srca in vaše duše, nihče drug.

Izročite se njegovemu Božjemu Srcu in mir bo kraljeval v vaših življenjih.

Jutri bom prišla s Svetim Rafaelom, po ukazu mojega Sina Jezusa, ki vas bo blagoslovil in zaznamoval z znamenjem križa, da prejmete olajšanje vaših telesnih in duhovnih bolezni.

Molite, veliko molite, veliko, veliko, ker čas mineva za mnoge in tisti, ki se ne bodo odločili hoditi za Gospodom bodo mnogo trpeli.

Ne želite si trpljenja, spremenite življenje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja