SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.06.2018

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.06.2018

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, sem tvoja Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da kličem tebe in tvoje brate k spreobrnjenju. Prosim spreobrnjenja vseh src k Božji ljubezni, ker grehov je toliko, kakor tudi toliko žalitev proti Svetemu Srcu mojega Božjega Sina, ki je ranjen zaradi tolikih žalitev, splavov in droge, ki uničujejo milost in svetost mnogih duš, da zaslužijo peklenski ogenj.

Moj sin moli, moli moj rožni venec in prosi tvoje brate, da ga molijo, da bi se zlo odstranilo za vedno iz njihovih in vseh drugih domov. Hudič želi uničiti družine, želi uničiti mnoge duše in jih voditi v pekel. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se, da boste nekega dne ob moji strani in ob mojemu Sinu Jezusu v nebeškem Kraljestvu.

Postite, postite, postite.  V tem tednu, ki prihaja postite v ponedeljek, sredo in petek. Darujte post s celim Rožnim vencem Srcu mojega Sina Jezusa in prosite za moj načrt, za spreobrnjenje ponosnih in nevernih src, ki so se pustili preslepiti satanu, in v zadoščevanje za vaše grehe in grehe vsega sveta.

Povej to vsem mojim otrokom. Kot je moj Sin Jezus dejal: so nekatere vrste hudičev, ki jih je mogoče premagati le z molitvijo in postom, zatorej postite, postite, postite. Žrtvujte se in vedno bolj se odpovedujte in naučite se biti z Bogom po molitvi in postu. Blagoslavljam te in vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja