SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 30.5.2013 MARTJANCI

SPOROČILO NAŠE GOSPE  Z DNE 30.5.2013

MARTJANCI – SLOVENIJA (PRAZNIK SVETEGA REŠNJEGA TELESA IN KRVI

Sveta Devica se je prikazala z malim Jezusom v naročju. Jezušček se je svetil naročju naše Gospe, sijoč kakor sonce. Razprl je svoje ročice in bil srečen, ko nas je videl v cerkvi poslušati sporočilo svoje Svete Matere. Devica Marija mi je povedala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci.

Jaz, vaša Mati prihajam iz nebes s svojim sinom Jezusom, da bi vam podarim mir. Moji otroci, ljubite Jezusa.  Bodite Jezusovi s dušo in telesom, razumom in srcem, tako, kot se vam moj Sin daruje v Zakramentu Evharistije s svojim telesom, krvjo, dušo in božanstvom.  Zadoščujte s svojimi molitvami in ljubeznijo  za grehe, ki so bili storjeni proti mojemu Sinu Jezusu v Zakramentu Evharistije. Sedaj, vas bo vaša nebeška Mati naučila molitev, da bi jo molili v vaših domovih.

O Jezus, ljubim te in ti darujem vso svojo ljubezen v spravo za grehe,

ki jih vsakodnevno prejemaš od nehvaležnih ljudi, v Tvojem Zakramentu ljubezni. O Jezus, češčen v Presvetem Zakramentu, nagni se k nam v usmiljenju, k  našim družinam  in celemu človeštvu.

Podari svoji Cerkvi zmago nad vsakim zlom. Blagoslovi našega Papeža, našega Škofa in vse duhovnike, da sledijo tvoji tako sveti poti, da bi stalno prejemali luč, moč in milost Svetega Duha za uničenje teme satana s sveto Božjo Besedo, ki nam jo je zapustil v Evangeliju.

Blagoslavljaj naše družine in reši nas iz rok  telesnih in duhovnih sovražnikov.

Naj po vaših  združenih svetih Srcih, Jezusa, Marije in Jožefa, vaša ljubezen in mir kraljujeta v naši domovini in po celem svetu. Amen!

Molite moji otroci, molite v družini in Bog vam bo podelil zmago nad vsem zlom in grehom. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja