SPOROČILO NEBEŠKE MATERE DNE 28.5.2013 BREZJE

SPOROČILO NEBEŠKE MATERE DNE 28.5.2013 BREZJE

Mati Božja je prišla s svetim Jožefom in detetom Jezusom. Sporočilo je dala danes Marija in dejala je tako:

Mir, moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, sem vaša nebeška Mati,  Jezusova Mati  in vaša mati! Moj Sin Jezus me pošilja med vas s svetim Jožefom, da blagoslovimo vaše družine. Ljubite, ljubite, ljubite Gospoda, otroci moji, Bog vas ljubi in želi vašega spreobrnjenja.

Bodite v edinosti in živite v ljubezni na svojih domovih. Bog  podeljuje velike milosti, v teh zadnjih letih, mnogim družinam. Sprejmite z vero  ljubezen naših Src v svojih življenjih in pričujte bratom našo ljubezen tako, da znate odpuščati in ljubiti.

Otroci moji, če želite biti Gospodovi,  se naučite biti ponižni in poslušni. Jezus želi zadoščevanje.  Mnoge družine so daleč od Njegovega svetega Srca, ker živijo v grehu. Odprite vaša srca Božji ljubezni, tej čisti in sveti ljubezni, ki želi zaceliti rane vaših duš, ki jih je greh povzročil v vaših življenjih in v vaših družinah. Otroci moji, živite v ljubezni. Božja ljubezen ozdravlja, rešuje, osvobaja in vas posvečuje.

Ljubite in častite Srce svetega Jožefa. To srce, ki je prečisto in zvesto Bogu in  ki je tako ljubilo vašo Brezmadežno mater in mojega Božjega Sina, vam bo pomagalo in varovalo vaše družine.

Bog, naš Gospod, vas danes prosi: prosite posredovanja svetega Jožefa in nebeške milosti in blagoslovi bodo uničili vse zlo, ki ga hudič hoče povzročiti družinam vsega sveta.  Bog noče več greha abortusa, nezvestobe, ločitve in droge. Bog želi posvečevanje družin, posvečevanje vaše družine, otroci moji. Molite, molite, molite in Božji mir bo kraljeval v vaših domovih.
Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

2 thoughts on “SPOROČILO NEBEŠKE MATERE DNE 28.5.2013 BREZJE”

 1. bog ,naš gospod prosim za posredovanje nebeške milosti in blagoslov ,ki hudič hoće prevzeti družini vsa zlo blagoslovi uniči vse zlo.Srce svetega jožefa,to srce je prečisto in zvesto Bogu Brezmadežno mater in mojega Božjega Sina bo pomagalo varovati naše družine… IMENU OČETA IN SINA IN SVETEGA DUHA. AMEN

 2. Draga Sonja
  Zaupaj prečistemu Srcu svetega Jožefa vse svoje drage, njihove družine in svojo družino in ne obupuj. Božja ljubezen ozdravlja, rešuje, vas osvobaja in vas posvečuje. To je iz Marijinega sporočila. Torej, česa se moremo bati? Samo tega, da bi živeli v grehu!
  Greh je tisti, ki preprečuje, da bi se Božja ljubezen izlivala v naša srca.
  Redno prejemaj zakramente, sveto mašo, molitev … Bog bo storil vse kar je v naše dobro v času, ki je pravi čas in ga samo On pozna. Potrebna je potrpežljivost.
  Naj te blagoslavlja prečisto Srce svetega Jožefa in sveta tri Srca.
  Nevenka

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja