SPOROČILO 24.03.1995 EDSONU

 

SPOROČILO 24.03.1995 EDSONU

Sem Kraljica Miru. Molite, molite, molite. Svet mora veliko moliti, delati veliko žrtev in pokore. Molite rožni venec vsak dan za svet in za konec miru. Bog Naš Gospod je namenjen poslati poplavo kazni.

Jaz sem Kraljica Miru, Mati stiskanih in Mati Zdravja. Ne dvomite in ne bodite nejeverni. Poslušajte vse kar vam govorim. Če svet ne bo poslušal moja sporočila,  ga bo udarila velika kazen.

Če svet ne bo uvidel važnosti teh nebeških opozoril, potem bo udarila strašna vojna, kjer bodo mnogi trpeli. Strašno bo! Mnogi bodo umrli, če ne bodo poslušali mojih žalostnih materinskih klicev. Kako trpim zaradi tega! Kako boli moje Srce Matere, ko gledam vas, moje otroke, ki ne čutijo in ne  poslušajo kar jih prosim.

V Fatimi, ko sem se prikazala trem pastirčkom sem prosila neprekinjeno molitev rožnega venca. Sedaj, tu v Itapirangi vam pravim: cel rožni venec vsak dan za spreobrnjenje grešnikov, za mir v svetu in za konec vojne.  Dajem nujno in zaskrbljujoče sporočilo za ves svet: ne žalite več Boga Našega Gospoda, ker je že dovolj žaljen!

Zakaj moji otroci ne poslušajo teh mojih sporočil? Zakaj ne slišijo? Zakaj se delajo gluhe za klice Nebeške Matere, ki vam jih dajem? Vi ne veste kaj bo lahko udarilo ves svet. Zaradi tega prihajam, poslana od mojega ljubljenega Sina, našega Gospoda Jezusa Kristusa, da vas kličem k spreobrnjenju, molitvi in postu, pokori in še posebno k Sveti Maši. Pojdite k Sveti Maši, otročiči! Tam boste prejeli številne milosti mojega Brezmadežnega Srca in Presvetega Srca mojega Sina Jezusa.

Bolj ljubite mojega Sina Jezusa, ki se osamljen nahaja v Sveti Evharistiji. Zakaj resnično ne ljubite mojega Sina Jezusa kot bi morali? On je vaše vse. Ljubite ga.

Bog naš Gospod me pošilja, da vam govorim o njegovi veliki Ljubezni in da vam podeljujem milosti brez števila.

Otroci, bežite od nečistosti. Ne živite v grehu, ker greh podivja. Spovejte se. Spovejte se svojih grehov. Ne glejte televizije. Preko televizije greh vstopa v vaše domove, po takih nečistih in nemoralnih podobah.

Bežite od vsake nečistosti! Veliko molite za konec abortusov. Mnoge matere ne ljubijo več svojih otrok in jih ubijejo. Kako to boli moje Srce Matere!
Mnoge te osebe sodelujejo pri tem grehu se sedaj nahajajo v peklu, ker so umrle s tem težkim grehom. Jezus je dejal: vse kar boste storili mojim najmanjšim, ste meni storili! Abortus je velika žalitev proti Bogu.

Moje Brezmadežno Srce je popolnoma pokrito s trnjevo krono, zaradi tolikih grehov, ki jih nehvaležni ljudje storijo vsak trenutek. Ranite moje Brezmadežno Srce in Sveto Srce mojega Sina Jezusa. Sem vaša Mati in vas mnogo ljubim. Molite, molite, molite. Želim, da boste nekega dne vsi z menoj v Nebesih. Molite za Brazilijo. Če Brazilci ne bodo prisluhnili mojim opozorilom in ne bodo poslušali mojih klicev, bo v krakem kazen prišla na Brazilijo. Zelo bo žalostno! Mnogi bodo trpeli. Točim krvave solze za vse tisto kar se bo zgodilo… Naša Gospa gledajo pred seboj, v določen kraj, mi reče:

Ubogi Rio de Janeiro!… Molite, molite, molite!… Ubogi San Paulo! Zares ne poznate vrednosti velikih milosti, ki jih naš Gospod Bog ti daje z mojo materinsko prisotnostjo v tvoji sredini, v mojem velikem svetišču!

Spreobrnite se, spremenite življenje, odpovejte se lažnemu veselju in še posebno nečistosti.

Ponovno se je usmerila v vse nas, ki smo bili na njenem prikazovanju v Itapirangi, reče:
Naj vsi vsak dan molijo sveti rožni venec v zadostitev za grehe storjene proti Bogu našemu Gospodu.

Kadar bo naš Gospod Bog poslal znamenje vsemu svetu, mnogi bodo verjeli in se kesali, toda bo prepozno. Spreobrnite se sedaj. Ne pustite, da bi se spreobrnili kasneje.

Imejte vedno v svojih domovih blagoslovljene sveče, blagoslovljeno vodi, sliko Svetega Srca Jezusovega in mojega Brezmadežnega Srca, potem bo svet imel tri dni teme in to bo zelo kmalu.

Obljubim tistim, ki so ob moji strani, svoj blagoslov in varstvo. Jaz vas bom varovala! Moje Brezmadežno Srce je vaše varno zatočišče in dom, ki vas bo vodil k Bogu. Sem Kraljica Miru, Mati stiskanih in Mati trajne Pomoči in Mati zdravja. Poslušajte vse, kar vas prosi moj Sin Gospod. Danes, Bog naš Gospod me pošilja da razlijem nad vas posebne milosti. Živite moja nebeška sporočila: sporočila, ki jih pošilja moj Sin Jezus Kristus.
Nesite jih vsem mojim otrokom. Pomagajte mi. Računam na vašo pomoč. Hitro bo močno deloval v Itapirangi s temi mojimi nebeškimi sporočili. Izročite Jezusu svoja življenja in svoja srca. Odprite svoja srca. Ne zaprite jih. Imejte več ljubezni do molitve. Berite Sveto Pismo. Živite kar vas prosim. V tem postu se spovejte in delajte pokoro za uboge grešnike. Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Nasvidenje kmalu!

 

SPOROČILO 24.03. 1995 EDSONU

Mir z vami!

Dragi otroci, sem Kraljica Miru, Božja Mati in vaša Mati. Otročiči mali, odprite svoja srca mojemu Sinu Jezusu. Bežite od vsakega greha. Jezus je vse za vas. On je Pot, Resnica in Življenje.

Otroci, prihajam danes tu, da vas kličem k spreobrnjenju. Tu v Itapirango me je poslal naš Gospod Jezus Kristus, da vam dam nujno in zaskrbljujoče sporočilo: spreobrnite se brez odlašanja! Veliko zlo se bo udarilo to ubogo grešno človeštvo.

 Vzemite svoje rožne vence in molite z veliko ljubeznijo, darujte mojemu Sinu Jezusu, v zadostitev za grehe sveta.

Želim, da molite rožni venec vsak dan za mir v svetu in konec vojne. Kmalu bom delovala močneje tu v Itapirangi,  po mojih nebeških sporočilih, potem želim, da vsi moji otroci najdejo luč in, da se nihče ne izgubi na pot v pekel. Imejte vero v to kar me prosite. Ne dvomite. Izročite mi svoje probleme in svoje stiske. Jaz sem vaša dobra Nebeška Mati, ki vas mnogo ljudi in daje v svoje Srce.

Prosila bom svojega Sina Jezusa, da razlije na vas milosti njegovega neskončnega Usmiljenja in da vas vse blagoslovi z veseljem in velikim mirom, da bo v vas mogel se naseliti globok mir.

Otroci, molite, molite, molite. Z molitvijo boste dosegli vse kar prosite. Potrebna je vera. Povečajte svojo vero. Molite rožni venec in obljubim, da se bom pridružila vaši molitvi in prosila svojega Sina Jezusa, da usliši vaše prošnje, po Njegovi Sveti Volji.

Jaz, Kraljica Miru, vam dajem svoj mir in moje blagoslove. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen. Se kmalu vidimo!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja