SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.06.2016

 

 

9e2f58865cf9712e1831910cea144a71

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da iz svojih življenj naredite dar ljubezni Bogu, za zveličanje vaših družin in rešitev vsega sveta.

Otroci, poslušajte Božji klic. Vrnite se h Gospodu. Vaše družine ne morejo živeti brez molitve in brez Božje milosti, zato vas prosim: bodite luč družinskim članom in svojim bratom.

Bodite tisti, ki pričujejo ljubezen mojega Sina Jezusa tistim,  ki so daleč od Boga in ga ne ljubijo. Molite rožni venec, da dobite moč premagati greh. Rožni venec odstrani vse zlo daleč proč od vas in uniči moč pekla.

Moji otroci, mnogi vaši bratje so zaslepljeni s hudičem in grehom. Posredujte za njihovo osvoboditev. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Prihajam z nebes, da združim svoje molitve z vašimi, da skupaj prosimo Božjega usmiljenja za svet. Molite, ker Bog kliče a ga mnogi ne poslušajo. Spreobrnite se, ker vam Bog govori, a mnogi mu niso poslušni. Vrnite se na pot dobrega, ker Bog vas kliče k svetemu življenju, a toliki ga žalijo s težkimi grehi. Hudič želi uničenje mnogih duš, toda jaz sem tu, da pokažem vsem svojim otrokom pot resnice.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam, da bi se odločili za dobro pot, ki vodi k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja