SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

06-Sacro_Cuore-3

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes s svojim Sinom Jezusom, da blagoslovim vaše družine, da bi pripadale Bogu, živele ljubezen, mir in odpuščanje.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. On želi zdraviti vaša srca in vaše duše. Vrnite se h Gospodu po poti spreobrnjenja, ki vas vodi v nebeško kraljestvu.

Brez Boga in njegovega blagoslova človeštvo ne bo moglo nikoli biti priča resničnega miru, ki ga lahko samo ON daje.

Molite rožni venec v družini. Naučite se biti moji otroci in se posvetiti za božje kraljestvo, živeti v praksi besede in nauk mojega Sina Jezusa.

Jaz vas blagoslavljam in vam danes dajem svojo ljubezen in moj Sin vas blagoslavlja in podarja svoj mir. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Sveta Mati se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Mali Jezus je gledal vse z veliko ljubeznijo in čeprav majhen, njegov pogled je mogočen pogled, ki zmaga in uniči vse zlo. Prisotnost Svete Matere z Malim Jezusom je znamenje blagoslova in milosti, za to mesto, kjer se želela govoriti v teh dneh, da bi vam pokazala, da je prišla z nebes, sprejema vaše prošnje, da jih predstavi Bogu ter da podari vsem svojim otrokom svojo materinsko ljubezen združeno z ljubeznijo njenega Božjega Sina.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja