SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.05.2016 – PADERNO FRANCIACORTA

 

holy_family_icon_by_bohemianbeachcomber-d8bheks

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.05.2016

Mir z vami!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in vam povem, da moj Sin Jezus želi vaše zveličanje in vašo večno srečo.

Moji otroci, odprite svoja srca klicem, ki vam jih dajem. Razumite, da je vsak od vas pomemben v mojem planu spreobrnjenja. Vsak od vas je odgovoren za lastno spreobrnjenje, za spreobrnjenje svojih družin in za spreobrnjenje mnogih duš, ker ste mnogo  prejeli.

Gospod vas kliče k spreobrnjenju že mnogo časa. Naredite, da moji klici dosežejo mnoga srca. Bodite združeni in bodite tisti,  ki dajejo dober zgled vsem svojim bratom.

Recite ne grehu in napačnim stvarem. Ne dovolite, da egoizem (sebičnost) hladnost in lenoba vodijo vaša srca, ampak odpovejte se vsemu, kar vam preprečuje, da bi živeli po volji mojega Sina Jezusa.
Nikoli ne uporabljajte svojih ustnic proti svojim bratom, temveč vse jih dvigajte k luči Boga.

Popravite svoje napake in kesajte se svojih grehov in obnovite dobre namene pred mojim Sinom Jezusom in menoj.

Jaz sem tu, da vas kličem h Gospodu, ker časi so slabi. Velik vihar želi oddaljiti mnoge moje otroke od poti resnice, da bi se odpovedali vsemu tistemu, kar je moj Sin Jezus učil in zapustil.

Molite mnogo rožnih vencev in mnoge Verujem, ker samo tisti, ki se bodo zatekli v varstvo naših Svetih treh Src bodo ostali zvesti in na nogah v trenutkih velikih preizkušenj.

Molite, molite, molite, ker v molitvi boste našli moč in Božjo luč, da boste ostali zvesti do konca. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja