SPOROČILO NAŠE GOSPE 2. MAJA 2016 ITAPIRANGA

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2. MAJA 2016 ITAPIRANGA

vitral3

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Bog vam je danes podelil veliko milost. On me je ponovno poslal tu, da vas vedno bolj vodim  k Njemu. Molite veliko  iz globine svojega srca.

To je čas velikih dogodkov v svetu, zato sem prišla, da vam pomagam biti bližje mojemu Sinu Jezusu.

To so časi, v katerih se bodo realizirale mnoge stvari, ki sem vam jih razodela v preteklosti. Vrnite se k Bogu, vrnite se na ozko pot, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Prišla sem blagoslovit mojega ljubljenega Škofa, ki potrebuje mojo ljubezen in moje materinsko naročje. Tu, od tega kraja ga blagoslavljam, sprejemam ga v svoje srce in mu dajem svoj Materinski blagoslov.

Bodite od Boga, otroci moji, pustite grešne stvari proč. Bodite dobri, bodite bolj združeni ker združeni imate dovolj moči, da premagate hudiča, ki vam želi povzročati zlo.

Borite se z rožnim vencem v roki, molite ga z ljubeznijo in s srcem.

Jaz vas ljubim in pošiljam vam poljub ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Op. Tega dne se je Naša Gospa po 18. letih ponovno prikazala v Itapirangi, da bi nas opogumila in sporočila, da so tu časi realizacije vseh dogodkov in njenih načrtov. Obljubila je, da se bo ponovno prikazala na tem kraju 5. avgusta .

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja