SPOROČILO NAŠE GOSPE 5.1.2015 BREZJE – SLOVENIJA

http://www.trisvetasrca.si/posvetitev-druzin-svetim-trem-srcem

 

ZVOČNI POSNETEK!

https://app.box.com/s/dg2ex634he938x7il4f7klztppdlzy25

 

 

77bfc4698bd7f2e75e314cd336b89084

SPOROČILA NAŠE GOSPE 5.1.2016 BREZJE-SLOVENIJA

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim vas sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Tu, notri v mojem Srcu spreminjam vaša srca kot Bog želi, jih napolnjujem z ljubeznijo in zaupanjem.

Prepustite se mojim rokam in vas bom vodila k Jezusu. Tu sem, da vas učim pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vam dam nekaj moje materinske ljubezni, da se vaše duše napolnijo z lučjo, močjo in pogumom.

Ne bojte se preizkušenj življenja in težav. Kadar začutite težo in utrujenost nad seboj me kličite in jaz vas bom dvignila da boste sledili svoji poti ki vas vodi k Bogu.

Ne pozabite, da je molitev sredstvo po katerem se približate mojemu Materinskemu Srcu.

Ne pozabite mojega rožnega venca. Rožni venec je molitev, ki vas združuje z mojim Brezmadežnim Srcem.

Rožni venec je molitev, ki vam daje potrebne moči za premagovanje zla.

Bog daje danes vsem vam in vsemu svetu svoj blagoslov. Hvala, da ste poslušali moje povabilo k molitvi.

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine nam posvetijo, velika luč jih razsvetljuje in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji streslo, po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

Hvala za vaše darovanje in predanost temu delu ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!947392_1148945738473424_2058520795549841563_n

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja