SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.12.2015- TAVERNOLA (BG)

Na dan rojstva mojega Sina Jezusa, bo on prišel in blagoslovil ves svet z blagoslovom miru in ljubezni. Jaz te blagoslavljam, kot tudi cel svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

hqdefault (1)

SPREJMITE MILOSTI, KI JIH NEBO DAJE, ZAČNITE Z MOLITVIJO , SPREMENITE ŽIVLJENJE IN ZAPUSTITE POT POGUBLJENJA – KOT NAS MARIJA PROSI V TEM SPOROČILU.

 

 

Our Lady1

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.12.2015 TAVERNOLA (BG)

 

Mir moji ljubljeni sin, mir!

Moj sin, jaz sem tu tvoja Mati, ki te ljubi. Prihajam, da ti povem moje sporočilo ljubezni, sporočilo miru, ki mnogokrat ni sprejeto in se po njem ne živi, ker mnogi nočejo vedeti za nebeško kraljestvo.

Srca in misli mnogih mojih otrok prevladuje greh. Tolike duše so črne in umazane, ker jih je greh uničil.

Sin, moli za spreobrnjenje tvojih bratov in daruj sebe vsega, da bi moja sporočila dosegla veliko src.

Vem, da si utrujen, toda daruj se do svoje utrujenosti Gospodu za rešitev grešnikov.

Moj Sin je tvoja moč, tvoja luč in tvoj mir.

Nauči brate pripadati Bogu, tako se bo mnogo žalostnih stvari preprečilo, če bi vsi začeli moliti, spremeniti življenja in zapustili pot pogubljenja.

Položi v moje Brezmadežno Srce po tvojih molitvah in darovanju svojo družino in vse tiste, ki potrebujejo mojo materinsko pomoč: vse tiste! Položi v moje Srce čim hitreje moreš in Bog bo izlil dež velikih milosti na vse, spremenil njihova življenja in srca.

Jaz sem tu, vedno ob tvoji strani in te nikoli ne zapustim. Na dan rojstva mojega Sina Jezusa, bo on prišel in blagoslovil ves svet z blagoslovom miru in ljubezni. Jaz te blagoslavljam, kot tudi cel svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

One thought on “SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.12.2015- TAVERNOLA (BG)”

  1. SLAVI MOJA DUŠA -GOSPODA-IN VSE KAR JE V MENI- NJEGA SVETO IME.JEZUS, MOJ BOG, MOJ GOSPOD. MOJE VSE- LJUBIM TE. BLAGOSLOVLJENE BOŽIČNE PRAZNIKE VSEM, PREDVSEM ČASTILCEM TREH SVETIH SRC,VAM NEVENKA. MIR,MIR,MIR SRCA.DUŠE.AMEN

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja