SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.8.2015

SPOROČILO NAŠE GOSPE 15.8.2015

11899797_1076340035733995_829383070994231203_n

Mir moji ljubljeni otroci, naj bo mir z vami vsemi!

Jaz, vaša Brezmadežna Mati vas neizmerno ljubim in sem prišla iz nebes, da vam povem, da vas Bog po meni kliče k spreobrnjenju in svetosti.
Brez molitve ne boste mogli hoditi v tem svetu, ki se vedno bolj pusti ovijati  v satanovo temo, ker ne moli.
Bodite močni v veri in zvestobi Bogu. Ne dvomite, temveč bodite poslušni sporočilom, ki vam jih Bog daje po meni. 
Moj Sin Jezus me ne pošilja iz nebes, da vam govorim nesmiselne stvari, ampak svete besede, ki vas vodijo v njegovo Božje Srce. To je čas za vašo vrnitev k njemu, ki vas čaka s svojim odpuščanjem in ljubeznijo.
Moji otroci, zapustite posvetnih stvari, ker pretirane navezanosti  vas vodijo stran od nebes in od Boga. Bodite preprosti, ponižni in prijazni drug do drugega. Ne želite imeti in posedovati veliko, ker imeti veliko vam mnogokrat ne more pomagati izpolnjevati Božjo voljo  in bo lahko razlog  zaradi katerega se boste vedno bolj oddaljevali od Njega. 
Želite imeti nebeških milosti. Hrepenite  pripadati popolnoma Bogu in imeli boste resnični mir, ki vse spreminja in preoblikuje. Jaz vas ljubim in s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni vas vabim, da mi sledite po poti molitve, ki bo rešila svet in veliko duš za nebesa. 
Molite, molite za Cerkev. Molite za Božje služabnike (duhovnike), ki bodo mnogi  zelo preganjani in mnogo bodo trpeli. Blagoslavljam vas z blagoslovom miru in ljubezni. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Edson: Ko je Naša Gospa govorila o Božjih služabnikih, da bodo zelo preganjani in mnogo trpeli sem razumel, da bodo mnogi zaradi njihove nezvestobe Bogu in storjenih grehov, drugi pa bodo krivično in mučeniško napadeni po zlobnih ljudeh, ki bodo kruto napadli sveto Cerkev. 
Molimo torej mnogo za sveto Cerkev, ki bo šla skozi čas najbolj grozljive bolečine in križa, saj bo pretresena v svojih temeljih in trpela strašne napade temnih sil. V tem napadu bodo  mnoge duhovniške duše uničene, če ne poslušamo klicev svete Matere.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja