SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.5.2015 – ITAPIRANGA/AM

 

sala_1

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.5.2015 – ITAPIRANGA/AM

Mir, moji ljubljeni otroci, mir mojega Sina Jezusa vsem vam!

Moji otroci, spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. Svetovni mir je ogrožen in mnogi od vas ne sprejemajo in ne živijo moja sporočila v praksi in me ne ubogajo.

Zbudite se…Bog vas kliče že mnogo časa preko mene. Čas je da se zbudite, da vzamete svoje rožne vence, upognete kolena na tla in molite.

Človeštvo je pozabilo na Božje zakone in jih več ne živi. Molite, molite mnogo, da usmiljenje premaga Božjo pravičnost, ker se bo spustila na svet na povsem nov način, da se bo ves svet tresel in mnogi kraji sveta bodo izginili iz obličja zemlje

Sprejmite moj klic k spreobrnjenju in posredujte vsak dan za posvečevanje duhovnikov. Vsak uničen duhovnik je meč bolečine, ki prebode moje trpeče Srce.

Prosite Božjega usmiljenja za človeštvo. Svet je gluh, slep in neumen do Boga, ker izvršuje voljo hudiča preko televizije, radia in razširja knjige kraljestva teme v mnogih srcih.

Mladi niso več čisti pred Bogom. Zakonci se uničujejo z nebrzdanim življenjem nezvestobe in posvetnih užitkov. Toda, največja bolečina je videti mnoge duhovnike, ki se obnašajo kot otroci sveta in greha, ne pa kot služabniki Boga in Cerkve.

Duhovniki, ki jih odnesejo skušnjave sveta hodijo po poti, ki vodi v pekel. Vrnite se, pridite nazaj k Bogu. On kliče vsakega izmed vas, da spremenite življenje.

Vrnite se na svoje domove z mirom in blagoslovom vaše Brezmadežne Matere, da se bojujete proti vsakemu zlu v svojih družinah, ga prepodite in premagate z molitvijo.

Molite, molite, molite. Vse vas blagoslavljam : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Med prikazovanjem, kadar je Naša Gospa govorila o mladih in zakoncih je bil njen obraz žalosten, toda ko je govorila o duhovnikih sta njeno lepo obličje in njen glas izražala veliko bolečino in žalost, ki se je dotaknila globin mojega srca. Ona je pokazala koliko trpi zanje, za tiste duhovnike, ki jih odnesejo ideje sveta s svojimi lažmi in prevarami.

Mnogi so izgubili svojo duhovniško držo z oznanjevanjem evangelija na nov način, da bi pritegnili večje število duš, toda to je način, ki ga uporablja hudič, da bi jih zavajal, da bi bili pred drugimi samo navadni ljudje in ne Božji služabniki.

Če bodo še naprej nadaljevali po tej poti jih bo satan prej ali slej dosegel. Uničenje duš bo veliko večje, kot tistih za katere so mislili, da bi jih osvojili za Boga  na ta način, in škoda bo nepopravljiva.  Molimo zatorej, okrepimo še bolj kot kdajkoli naše molitve zanje. Bog ne hodi z modo, nečimrnostjo in z novim načinom, Bog je vedno enak.
******************************************************************

V PREMISLEK!

10931161_434667590047546_6953856984789801801_n

10408113_740626502653523_4509962650059294234_n

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja