30.01.2015 – EDSONOVE SANJE

10387299_964742733560393_2291678830760390928_n

30.01.2015

DANES OB 15.URI sem sanjal s Papežem Benediktom XVI. Moram objaviti te sanje, ki so se me zelo dotaknile. Bile so zelo realne in so se živo vtisnile v mojo dušo, um in srce!

Danes, 30. Januarja 2015 ob 15.h sem imel sanje, ki jih je dopustil Gospod in ki so se me zelo dotaknile.
Sanjal sem, da sem znotraj na začetku cerkve blizu vrat, kjer bi morala iti mimo zelo pomembna oseba. Cerkev je bila polna ljudi. Videl sem škofa Carilla, takoj za tem sem videl vstopati papeža Benedikta XVI. Moje srce je plapolalo in bil sem zelo vesel, da ga vidim tako blizu mene. On me ni videl, ker sem bil ob zidu v bližini vrat.

Videl sem svojega škofa Carilla, ki se je približal svetemu očetu in rekel:«Moje pismo«… razumel sem, da je bil to dokument, ki bi ga moral prejeti od sedaj v dveh letih ne bo več škof v Itapirangi, ko se konča čas zaradi starosti. Papež Benedikt XVI. Je pogledal na škofa Carilla, s svojo desno roko premikal prste, dal negativni znak, kot da ne bi. Približal sem se škofu Carillu in rekel! Glej, vse bo v Božjem času, ne v času kot boste želeli… razumel sem, da bo Škof, dokler bo Bog to dopustil…Škof Carillo se je umaknil zamišljen in takoj za tem sem videl papeža Benedikta XVI., ki se je vrnil po isti poti mimo mene, kjer sem bil v bližini vrat. Tokrat me je videl in zelo presenečen, da me vidi, prišel in pokleknil pred menoj. Ostal sem še bolj presenečen brez besed, ko je papež pokleknil pred menoj in moje srce je razbijalo, ker nisem razumel, zakaj to počne.

Papež Benedikt XVI. mi je pokazal, kaj je imel v svojih rokah: to je bil lep rožni venec modrih kroglic, razumel sem, da je to rožni venec Kraljice rožnega venca in miru iz Itapirange, isti kot ga je imela Devica Marija ob prvem prikazovanju 02. Maja 1994. Papež mi je dal ta rožni venec, položil v moje roke. Pogledal me je globoko v oči. Imel je žalosten in trpeč pogled in njegova gesta je bila kot bi položil v moje roke upanje, da Bog  intervenira in pride s svojo božansko pomočjo.

Papež mi je z žalostnim  glasom in počasi dejal: Molite za Kristusovo cerkev!… Te besede so odmevale v meni in se globoko dotaknile mojega srca in duše. Pogledal sem ga globoko v oči in mu povedal zahteve Jezusa, Marije in Jožefa v Itapirangi. V tistem trenutku sem moral povedati glavna sporočila in zahteve, ker sem vedel da ni imel veliko časa za pogovor z mano. Prva stvar, ki sem jo rekel je bila: Sveti Oče izročite Cerkev svetemu Jožefu, njegovemu Prečistemu Srcu. Sveti Jožef bo pomagal in varoval Sveto Cerkev. Ne pozabite!…

In začel sem govoriti hitro tudi druga sporočila. Papež Benedikt XVI. me je pogledal in rekel: Molite, molite, … Rekel je iste besede, ki jih je Naša Gospa rekla moji mami ob prvem prikazovanju 2. Maja 1994. Vstal je in počasi odšel!…Takrat sem se prebudil!… Ko sem odprl oči je moje srce plapolalo v velikem veselju in mir je preplavljal mojo dušo. Papeževe besede še odmevajo v mojih mislih: »Molite za Kristusovo Cerkev… Molite, molite!«…In njegov žalosten in zaskrbljen pogled se me je tako dotaknil in je še vtisnjen v moji duši.

Molimo za Kristusovo Cerkev z veliko ljubeznijo, z večjo vero,več zavzetosti mojih bratov in sester, ker je potrebno in je nujno.

*************************************************

POVEDAL SEM SVOJEMU ŠKOFU MOJE SANJE. POSLUŠAL ME JE POZORNO. TAKOJ NATO MI JE DEJAL: “MOJ SIN, VELIKO MORAMO MOLITI ZA CERKEV!” NAJ BODO TE BESEDE NADŠKOFA CARILLA TUDI SPODBUDA IN MOČ ZA VSAKEGA OD NAS, DA BOMO POSTALI ŽIVA MOLITEV ZA CERKEV, KRISTUSOVO NEVESTO!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja