3. SKRIVNOST ZA BRAZILIJO – KRALJICA ROŽNEGA VENCA IN MIRU 26.04.1996

https://www.google.com/maps/@-11.1092301,-30.4972097,3.7z

Itapiranga je občina v zvezni državi Amazonas v severni Braziliji na levem bregu reke Solimões približno 200 km vzhodno od Manausa. Njegovo prebivalstvo je bilo 9.230, njegova površina pa je 4.231 km². Ime je indijskega izvora in je bilo dano po kamnolomu, ki ima pristanišče.

ITAPIRANGA

http://itapiranga0205.blogspot.com/2019/02/ultima-parte-do-segredo-revelado-sobre.html?m=1

KAPELA PRIKAZOVANJ

 

Zadnji del razodete skrivnosti o Braziliji in Amazoniji
Sporočilo Blažene Device, ki je bilo posredovano 26. aprila 1996.

Mir je ogrožen. Mir je v nevarnosti. Vedno bolj posredujte za mir, kajti hudič si želi krvi, smrti in vojne. Jaz sem Kraljica rožnega venca in miru in sem prišla iz nebes, da vas pokrijem s svojim zaščitnim in brezmadežnim plaščem, da bi se vse nasilje in sovraštvo odvrnila od vseh vas in vaših družin. (Devica Marija Edsonu Glauberju, 23.02.2019)

Kar vam lahko povem je, da je zelo blizu dan, ko se bo Amazonija začela očiščevati svojega upora in grehov, ker je bila neposlušna Bogu, in na mnogih krajih bodo prišle bolečine in prelivanje krvi, če ne bo molitve, spreobrnjenja in pokore za grehe, storjene proti Božjemu Veličanstvu.
Ne pozabimo, da je to leto svetega Jožefa, kot nam je sam povedal 1. januarja 2019. Vse je mogoče spremeniti in preprečiti, če ljudje začnejo živeti novo življenje v Bogu, kot nas je v svojih sporočilih tako pogosto prosila Blažena Devica, sicer bodo Amazonija in družine določeno obdobje trpele.
Devica mi je razodela, da bo tukaj v Amazoniji, če ljudje ne bodo spremenili svojega življenja s spreobrnjenjem, molitvijo, žrtvovanjem in pokoro, prišlo do velike krvave revolucije, ki bo vzrok velikega prelivanja krvi.
Dobro razumite moje besede: če ljudje ne bodo spremenili svojega življenja, če bodo ostali trmasti v svojih zmotah in neposlušni Bogu.
Če se to zgodi, mora zaradi grehov, ki jih ljudje zagrešijo proti Bogu, Amazonija določeno obdobje trpeti. Mnogim družinam bodo uničeni in zasuti domovi, njihovi otroci bodo umrli, drugi pa bodo trpeli posledice nasilja in zlorab tistih, ki so dovolili, da njihova srca obvladuje duh zla.
Ta revolucija se bo zgodila zaradi človekovega pohlepa po bogastvu in moči, ki hoče vse posedovati in pridobiti po krivici. V to bodo vpleteni pomembni ljudje in mogočneži, ki bodo mislili na svoje interese, bodo povzročili smrt življenju mnogih nedolžnih ljudi. To bo sredstvo, ki ga bo hudič uporabil, da bosta v Brazilijo prišla vojna in pomanjkanje miru, saj bodo v to vpletene druge države.
Dnevi veselja mož in žena se bodo spremenili v dneve solz, bolečine in žalovanja. Za mnoge bo noč pravi sovražnik, saj si bodo želeli, da ne bi prišla. Dan se bo zamenjal z nočjo in noč z dnevom, kar pomeni, da bodo mnogi zaradi tega, kar naj bi prišlo, spremenili svoje posle in navade. Toda za tako veliko zlo je Bog Amazoniji že davno prej podelil veliko zdravilo: pobožnost do Srca svetega Jožefa. Tisti, ki so zvesti tej pobožnosti, temu Najčistejšemu Srcu, naj si zagotovijo Gospodov blagoslov in varstvo.
Sveti Jožef bo Amazonkam pomagal in jih rešil pred tem
sramote in nevarnosti, tako kot Cerkev.
Če se bo to zgodilo, bodo mnoge Cerkve uničene, mnogi duhovniki pa preganjani, maltretirani in ubiti. To bo Bog dopustil, ker ga mnogi žalijo s hudimi grehi, ker so nezvesti svoji poklicanosti kot Božji služabniki, v Cerkvi dajejo slab življenjski zgled svojim ljudem, ki bi jih morali dostojno voditi in usmerjati, saj so jim luč.
Ko se bo to zgodilo, bodo mnogi žalovali in priznavali izgubljeni čas, ki so ga imeli, ker niso poslušali, kot bi morali klicev Device iz Itapiranga. Toda molim, da se to ne bi zgodilo in da bi ljudje lahko resnično dosegli namen spreobrnjenja s tem, da bi spremenili smer svojega življenja.

http://itapiranga0205.blogspot.com/2019/02/ultima-parte-do-segredo-revelado-sobre.html?m=1

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja