27. oktober 2020 – 2050. ROJSTNI DAN JOŽEFA.

 

Ob jutršnjem rojstnem dnevu ( 27. OKTOBRA ) sv. Jožefa in tudi Edsona, saj imata oba isti dan rojstni dan, je prejel Edson najlepše darilo. Obisk Božje Matere, Sv. Jožefa in Jezusa. Težko je nam, ker smo v tem zmaterializarem svetu, dojeti veličino tega dogodka.
Vseeno pa: Vesel rojstni dan Sveti Jožef in vesel rojstni dan tebi Edson. (Iz Slovenije)

Marijina hiša je bila vedno čista in sijala od ljubezni, milosti in božje volje

26. oktober 2020

Marijina hiša je bila vedno čista, brez umazanije, sijoča, polna milosti in ljubezni do Boga. Pomislite na čisto hišo same Brezmadežne Device: vse je bilo popolno, sveto in božansko, ker je vsa svoja dejanja delala v povezavi z Bogom in Negovo voljo  in s Srcem svojega Božjega Sina Jezusa in svetega Jožefa.

Naša sveta mati me je zbudila danes ob 4:00 zjutraj in se pogovarjala z mano o tem  in o mnogih drugih stvareh. Pomagala mi je očistiti hišo: vsako dejanje, vsak kotiček moje hiše mi je rekla, naj jo napolnim z Božjo navzočnostjo, z njegovo božansko ljubeznijo, da se združim z Bogom z izvrševanjem njegove presvete volje, da se bo vse človeštvo spreobrnilo, ozdravilo in se osvobodilo vsega zla. V čisto hišo napolnjeno z ljubeznijo, ki jo vpijejo tla, stene in vse kar je v njej, je napolnjeno z Božjo ljubeznijo in  Njegovo presveto prisotnostjo

Hudič ne vstopi, nima moči nad tem domom, ne more stopiti v to hišo. Božja ljubezen, volja in blagoslov uničijo vse njegovo zlo in ga pošljejo v peklenski ogenj. Vse je posvečeno z Božjo navzočnostjo. Nikoli tega ne pozabite. Gospa je vedno v moji hiši, zdaj veliko bolj prisotna kot kdaj koli prej s svojim Božjim sinom in svetim Jožefom. Teh čudovitih, svetih in božanskih trenutkov ne zamenjam za nič na tem svetu. Njihov mir, njihova brezmadežna ljubezen in materinska zaščita so vidni in močni. Vse sije, vse je lepo, vse je sveto! … Skrbite za svoje domove, ljubite svoje družine, zaščitite jih s svojo ljubeznijo, s svojo molitvijo in z zvestobo Bogu, ko uresničujete Gospodovo voljo in jo vidite materializirano v vašem življenju in vse v vašem življenju in družini se bo spremenilo. (Edson Glauber)

Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen!

 

NA VSE NAČINE SE MARIJA TRUDI, DA BI NAM PRIBLIŽALA BOGA, NJEGOVO VOLJO IN DA BI VIDELI NJEGOVO PRISOTNOST V NAS, OKROG NAS, V NAŠIH DRUŽINAH, CERKVI, SVETU…TUDI PREKO COVIDA SE UDEJANJA BOŽJA VOLJA SAJ SE MNOGI OB TEM SPRAŠUJEJO, KAKO JE TO MOGOČE? IN VENDAR BOG DOPUŠČA, DA GREMO SKOZI TO OČIŠČEVANJE. BOG ŽELI, DA BI SE NOBENA DUŠA NE POGUBILA. BOG JE POTRPEŽLJIV IN ČAKA.

EDSON IMA 48 LET IN VSE NJEGOVO ŽIVLJENJE JE SLUŽENJE NEBESOM: JEZUSU, MARIJI IN SV. JOŽEFU V IZPOLNJEVANJU BOŽJE VOLJE.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja