VIGOLO- SKUPINA “MARIA,REGINA DEI GIOVANNI”

 

Santuário de Vigolo2

Vigolo,Bergamo (Italija)

Tu je Vigolo, kraj, kjer se mi je prikazala Sveta Družina in se odločila, da reši mladino iz Italije in po svetu.
V ta kraj me je Naša Gospa poslala v letu 1998, da nadaljuje svoj načrt spreobračanja. Tam je oblikovala skupino mladih, ki hočejo pomagati in reševati veliko drugih, ki so daleč od Boga.

Naša Gospa mi je dejala, da v Vigolu kraljuje Sveta Družina. Svetišče v Vigolu je posvečeno Loretski Materi Božji. (Edson).

prenos (5)

Tu je Naša Gospa ustanovila skupnost “MARIA, REGINA DEI GIOVANNI” (MARIJA, KRALJICA MLADIH). Duhovniki, ustanavljajte skupnosti :”Marije, kraljica mladih”, ki bodo pod njenim plaščem in v njenem Brezmadežnem Srcu in jih bo Marija sama vodila. (Nevenka)

KARIZMA IN SKUPNOST

SPOROČILA DEVICE MARIJE ZA NJEN NAČRT

Edsonu Glauber

Sporočila Device Marije o njenem načrtu  po molitveni skupnosti »Maria Regina dei giovanni« – Marija kraljica mladih.

“Ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste, ali ste v družini ali skupnosti. Živeti poslušnost  je resnično velik korak na poti  k svetosti, in ena od najpomembnejših stopenj v krščanskem življenju . ”

” Poslušnosti pogosto primanjkuje . Če jo živite v polnosti, Bog bo lahko realiziral velike stvari v vašem življenju in življenju vaših bratov. ”

” Živeti poslušnost pomeni živeti poslušni Božji volji vsak dan. ”

“Biti sveti pomeni iskati in videti Božje delo, opravljeno v drugih in v sebi in ga globoko živeti. ”

“Ko pomislite na dobrobit svojih bratov in njihovo veselje se posvečujete in učite ljubiti. ”

” Svetost pomeni žrtvovati svojo voljo v korist bližnjega, da bi se v njem izvršila Božja volja. ”

” Svetost pomeni , da se počutiš resnično Božji otrok , ki ljubi  in svobodno sprejme svojo odločitev, da Boga ljubi in mu služi , ne z  občutkom prisiljenosti, temveč  v svobodi”

“Zlo današnjega sveta je pomanjkanje ljubezni do Boga in do bližnjega zato je  pomanjkanje svetnikov na svetu . Če začnete živeti to Božjo zapoved svetosti koliko svetnikov se bo izgradilo za Božjo slavo . ”

“Spreobrnjenje pomeni tudi sprejeti Božjo voljo v svojem življenju in življenju svojih bratov, ne da bi se ji upirali, zavedajoč se njenega delovanja v svojem življenju in življenju vseh otrok. Človek, ki živi spreobrnjenje si mora prizadevati vsak trenutek izvrševati Gospodovo voljo in ne svojo lastno voljo. Odpovedati se moramo samemu sebi in živeti kot svoboden človek za Boga.”

“Tudi v najšibkejših Bogu ni nemogoče izvršiti njegovo delo. Nisi ti tisti, ki se odloči za to delo, ampak Bog . ”

SKUPINA “MARIJA KRALJICA MLADIH” : smernice za delo

Dne 19.10.1097 je Devica Marija dala sporočilo:

Želim oblikovati skupino mladih. Sama bom poskrbela in bom vodila to skupino. Tisti, ki se želijo pridružiti tej skupini bom pomagala , da bodo živeli Božjo besedo in bodo hodili po poti svetosti, se učili bolje spoznali Božjo ljubezen . Vse mlade , ki se bodo pustili voditi, bom vzela s seboj v nebesa. Prek teh skupin, ki bodo nastale, bodo mnogi mladi našli pot svetosti, se posvečevali in živeli globoko ljubezen do Boga . ”

Skupini bo  Devica Marija dajala napotke o tem, kako naj živimo združeni z Bogom. Povedala nam bo, kaj moramo brati in meditirati branje, nam pomagala, da  bomo bolje spoznali sami sebe in nam pomagala premagati težave, s katerimi se srečujemo na naši duhovni poti.

Jezus hoče od skupine mladih :

* Ljubezen ;

* Zvestobo ;

* Molitev:

* Izkušnjo Božje besede;

* Poslušnost in ponižnost (nista ločene druga od druge) ;

* Svetost ;

* Čistost ;

Jezus mi je pojasnil, da v tej Sveti Družini so trije načini življenja, ki jih oseba lahko sledi (izbere):

družinsko življenje ( svete družine ) ;

Posvečeno življenje ( duhovniki / redovniki/ce )

in življenje v služenju (mladi in laični misijonarji ) .

Tako me je s svojimi prikazovanji  in prikazovanji svoje Blažene Matere, naš Gospod vprašal za TRI DELA, KI SO ZDRUŽENA V ENO:

* Skupina Marija, Kraljica mladih ;

* Svete družine ;

* Skupnost Prečistega Srca svetega  Jožefa.

Ko gre za to delo je Devica Marija dala smernice za nas in za tiste, ki čutijo da so poklicani, tako da bi mogli v poklicanosti spoštovati zvestobo, mir in veselje v Gospodovi volji in pričati s svojim življenjem njegovo ljubezen in prisotnost vsem mladim vsega sveta, kajti ne smemo misliti, da je njegovo delo samo za nas, ampak se bo razširilo po vsem svetu, kot je želja Gospoda.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja