21.OBLETNICA PRIKAZOVANJ V ITAPIRANGI

DSC_0048

 

Itapiranga, 21. Let milosti in blagoslovov.

Naj bo Gospod vedno slavljen, čaščen in ljubljen!

Svetišča Kraljica Rožnega venca in Miru praznuje 2. Maja 21. obletnico prikazovanj Naše Gospe in 5. Obletnico postavitve in blagoslova temeljnega kamna za svetišče.

To je trenutek molitve, srečanja in premisleka, sprejmimo z ljubeznijo in vero vse to kar nam Bog v svoji neizmerni milosti daje preko prikazovanj Device Marije  v Amazoniji. Neprestano prihajajo v Itapirango  vozila polna romarjev, namenjenih v Svetišče, da bi molili in prosili posredovanja Marijo zase in za svoje družine. Vedno več župnij organizirano prihaja in vodijo jih njihovi župniki, da bi prišli v Itapirango in koristili izredni Božji dar prikazovanj Device Marije, ki se je razodela zaupnikoma – vidcema kot Kraljica Rožnega venca in Miru, Sveta Devica Marija, Mati Jezusa.

Sprejmimo ljubezen Boga in Marije, ki se izrecno razodeva v sporočilih, ki jih daje. Ta sporočila sporočila so spremenila mnoga življenja in še spreminjajo mnoga življenja, srca in duše, ko vodijo mnoge osebe v osebno srečanje z Bogom.

Naša Gospa je prišla, da nas povabi k spreobrnjenju, k duhovni obnovi naših src. Poti, ki nam jih svetuje, da bi prejeli milosti njenega Brezmadežnega Srca so molitev, odpoved in prenehanje živeti v grehu, obrniti naše srce Božji ljubezni, poslušnost zapovedim in njihovim naukom, ki spreminjajo naša življenja in svet.

2. maja 2010 je g. škof prelat, mons. Carillo Gritti, blagoslovil, pred tisoči prisotnimi verniki na kraju Marijinih prikazovanj, temeljni kamen Svetišča in izdal Dekret, ki dovoljuje bogoslužje, spovedovanje romarjev na kraju Marijinih prikazovanj.

To je bil prvi korak, ki ga je Škof naredil v korist prikazovanj Božje Matere in s tem pokazal Cerkvi in vernikom, da ni do sedanjega časa videl ničesar negativnega skozi vsa ta leta prikazovanj, temveč je videl nekaj pozitivnega in spremembo mnogih src, molitev in vero ljudstva, vztrajnost v obiskovanju kraja, kjer se je Marija prikazovala, da bi jo prosili za blagoslov in milosti. Zatorej, upoštevajoč vse to, je dovolil kult češčenja na mestu teh dogodkov, tako, kot tudi češčenje Marije kot Kraljice Rožneg Venca in Miru in Treh združenih Svetih Src Jezusa, Marije in Jožefa.

Pričevanje Božje ljubezni, njihovih sporočil ljubezni in miru je nenehna želja naše Svete Matere, ki nas čaka v Itapirangi vsak dan z odprtimi rokami, da bi nas sprejela pod svoj varovalni in brezmadežni plašč.

Čas bi bil, da popravimo naše napačno ravnanje in sledimo poti, ki nam jo kaže Ona in ki nas vodi k resničnemu miru in rešenju naših duš: njenemu Sinu Jezusu.

Kraljica Rožnega Venca in Miru, prosi za nas in daj nam mir.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja