20. februar 2021 – Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

Manaus, AM, Brazilija

  1. februar 2021 – Kateheza Edsona Glauberja Sporočilo Kraljice rožnega venca in miru

 Moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, vaša Mati, vam pravim: bodite močni, bodite zvesti Mojemu Sinu Jezusu, ker bo marsikje po svetu prišlo preganjanje za tiste, ki ne sprejemajo zla in laži, ki jih želijo vsiliti v življenja vseh, ki služijo Gospodu. Hudič želi uničiti vaša življenja in vaše družine, vendar vas prosim, da se posvetite našim trem svetim Srcem združeni, da boste v njih in pod našim plaščem zaščite.

Težki in boleči dnevi bodo prišli na svet in veliko bo število tistih, ki bodo zaradi strahu in pomanjkanja poguma izdali Mojega Sina Jezusa. Ne obupajte in ne oddaljite se od poti resnice, kajti ta pot vas vodi v nebesa.

Molite, molite veliko, vsak dan sveti rožni venec in Bog vam bo podelil velike milosti iz nebes in vam dal moč, pogum in svoj božanski mir, ki premaga vse zlo. Blagoslavljam vas vse: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

To je sporočilo, ki nam ga je naša Sveta Mati dala danes in vsemu človeštvu.Blažena Mati nas danes prosi, da ne izdamo njenega Sina Jezusa, da prosimo Boga v težkih časih bolečine, ki bodo prišli, da ne izdamo Jezusa iz strahu in pomanjkanja poguma, ampak da bi mu bili zvesti. Zato se moramo v teh težkih časih, ki prihajajo, približati našim Angelom varuhom, prositi za njihovo zaščito in njihovo razsvetljenje, da bi lahko vedeli, kaj moramo storiti, kako naj ravnamo, kako naj živimo. Vsak dan moramo veliko bolj moliti naš sveti rožni venec in se vsak dan posvetiti trem svetim Srcem združenim, saj nam bodo vsa tri v teh težkih časih pomagala in nas varovala.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja