19. MAREC – GOD SVETEGA JOŽEFA

 www.santuariodeitapiranga.com.br          (v portugalščini)

http://www.mariantimes.com/2015/03/11/st-joseph-messages-from-itapiranga/                          (v angleščini)

Na tej strani najdemo vse o stališču Cerkve do prikazovanj v Itapirangi, ki so trajala od leta 1994 do 1998.

11050729_404031399777832_7937137984142359134_n

Na god svetega Jožefa , po zgledu svete Terezije Avilske, prosi Jožefa za posebno milost, ki ti je sedaj najbolj potrebna in uslišan boš!

Sv. Terezija Avilska je z vso ljubeznijo in vero častila svetega Jožefa in po njem prejela neštete milosti.

MOLITEV:

Z vero, ki gore premika se obračam k tebi o sveti Jožef, Slavni sin Davidov, ozri se milostno na mojo stisko, moj problem………….. in ga z ljubeznijo in predanostjo priporoči, skupaj s svojo prečisto nevesto Marijo, ljubljenemu Božjemu Sinu Jezusu. Marija in Jožef izprosita mi to milost………… za katero se vama vnaprej z vsem srcem in ljubeznijo zahvaljujem. Amen!

(Na ta dan bodi pri sveti maši in s čistim srcem sprejmi Jezusa v Evharistiji)

Sveti Jožef je v teh časih velik priprošnjik, zato so na tej podobi vidni žarki(ki pomenijo milosti) in izhajajo iz Jezusovega Srca v Jožefovo Srce in iz Marijinega Srca v Jožefovo Srce. To pomeni, da je Jožef od Jezusa in Marije  prejemal milosti in jih še prejema injih s predanim srcem razširja na svet. Jožefovo Prečisto Srce se je oblikovalo v milosti Src Jezusa in Marije, ki jima je služil z vso predanostjo, ju varoval in ščitil ter zanje skrbel v vseh življenjskih potrebah in situacija. Ni mu bilo težko iti v Betlehem, ne bežati z Jezusom in Marijo v Egipt in se vrniti v Nazaret, ni mu bilo težko iti v Jeruzalem, da do potankosti izpolni poslanstvo, ki mu ga je nebeški Oče zaupal: biti varuh in krušni oče Božjemu Sinu in Deviški Ženin njegovi sveti Materi Mariji.

Zato se mirno obračajmo nanj, ki je prvi svetnik v nebesih takoj za Marijo.

BLAGOSLOVLJEN PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA VSEM DRUŽINAM!

BLAGOSLOVLJEN PRAZNIK SVETEGA JOŽEFA VSEM MOŽEM!

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja