16. JUNIJ 2021 – PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA

PRVA SREDA V MESECU, KO ČASTIMO PREČISTO SRECE SV. JOŽEFA Molimo Rožni venec 7. Žalosti in radosti Sv. Jožefa, Litanije Sv. Jožefa, Posvetitev Prečistemu Srcu sv. Jožefa, K tebi o Sveti Jižef..in Posvetitev Svetim trem Srcem

6. JUNIJA 1997, NA PRAZNIK SVETEGA SRCA JEZUSOVEGA JE JEZUS EDSONU GLAUBER DEJAL TE BESEDE:

“Želim, da se prva sreda po Prazniku Srca in Prazniku Brezmadežnega Srca UPOŠTEVA kot Praznik Prečistega Srca Svetega Jožefa”.

V letu 1998 sta Jezus in Naša Gospa dala sporočila, ki se nanašajo na to pobožnost in naj se izročijoPapežu in SvetiCerkvi. V tem zadnjih mesecih sem prejel od Jezusa, Našega Gospoda in Device Marije, njegove Matere, nekatera pomembna razkritja, ki govorijo o Svetem Jožefu.

To sta volja in prošnja Jezusa in Device, da se ves svet posveti Prečistemu Srcu Svetega Jožefa, tako da bi On lahko delil Njegove milosti in Njegove blagoslove v korist Svete Cerkve in vsega sveta.

S to posvetitvijo Bog, naš Gospod želi poveličati  Svetega Jožefa, tako da združen z Jezusovim in Marijinim Srcem, bo naš srednik in varuh v težavah Cerkve in sveta, da se izogne mnogemu hudemu, ki lahko v kratkem opustošijo svet.

V SLOVENIJI, NATANČNEJE V GROSUPLJEM,  v sporočilu 19.06.2013 je Sveti Jožef tudi dejal: …”Danes na poseben način blagoslavljam Svetega Očeta in mu pravim, da hitro izvrši in pokaže Cerkvi in svetu ljubezen mojega Prečistega Srca, ker je Bog izbral moje Srce kot nov izvir milosti za grešno človeštvo, ki je tako ranjeno in potrto zaradi posledic svojih zločinov in neposlušnosti Bogu.”…

O teh prošnjah Jezusa in Device Marije, kakor tudi o prošnji Svetega Jožefa v Grosupljem  je bil seznanjen tudi sedanji Papež Frančišek.

V istem sporočilu je Sveti Jožef rekel: …“Danes me je Jezus naredil bolj poznanega in ljubljenega v vsej Cerkvi in svetu, saj On prosi vse, da me kličejo in prosijo za mojo priprošnjo. ..Ne bojte se, sveto Gospodovo ljudstvo… Glejte, Božje usmiljenje je pripravilo nove čase za svojo Cerkev in za svet, za tiste, ki resnično častijo njegovo sveto ime ter ubogajo njegove Svete zapovedi.”…

Slovenija, ki si prejela tako velike milosti obiskanja Device Marije po vidcu očetu Špeliču in tudi po vidcu Edsonu Glauber obiskanje Device Marije in Svetega Jožefa, na tolikih krajih, kdaj boš spregledala, da so ti bile dane milosti zato, da se dvigneš iz blata greha? 

Slovenska Cerkev, škofje, duhovniki, redovniki, redovnice, laiki, kdaj bomo te milosti priznali in se Bogu zanje zahvalili, jih sprejeli in upoštevali?

To govori v istem sporočilu Sveti Jožef: ...” Jezus prosi duhovnike za večjo ljubezen do mojega Srca (Jožefovega) in tako bodo duhovniki njegovi zvewsti služabniki, ki bodo znali braniti in živeti večne resnice..” 

Danes je dan velikih milosti, PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA ! Častite, častite, častite Prečisto Srce Svetega Jožefa, zahvaljujte se Bogu za Njegovo Usmiljenje, ki ga daje po tej pobožnosti.  

Presveto Srce Jezusovo, usmili se nas!
Brezmadežno Srce Marijino, bodi naše rešenje! Prečisto Srce Svetega Jožefa, bodi varuh naših družin in svete Cerkve!

 

 

 

 

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja