16. julij 2011, MANAUS – NAŠA GOSPA

 

16. julij 2011, MANAUS

Mir z vami! Otroci moji, prihajam iz nebes, da vas vodim k Jezusu. Moj Božji Sin je Bog miru. Božji mir ostane samo v ljubezni tistih, ki so ponižni in poslušni pred Gospodom. Ubogajte moja povabila, ubogajte tiste, ki jih je Bog postavil v svojo Cerkev, da vas usmerjajo in vodijo. Molite, da bi razumeli moje Materinske klice.

Dala sem vam že mnogo sporočil. Živite po njih. Živite jih, da bi nekega dne mogli zaslužiti večno življenje. Bog goreče želi, da se vrnete k Njemu.

Pustite svet in grešno življenje; vsak dan se morate odpovedati tistemu na kar ste pretirano navezani. Tako boste pripadali Bogu. Ne navezujte se na nobeno stvar tega sveta, ker se vse uniči, pokvari in konča.

Ne navezujte se na to, kar vam je priročno, ampak iščite to, kar bo trajalo večno: ljubezen, polno življenje obnovljeno v Bogu, Njegov mir, njegovo luč in vse tisto, kar vam On želi podariti po Njegovi Besedi, Njegovi Krvi in Njegovem dragocenem Telesu, deljeno in prejeto pri vsaki Sveti Maši. Bog vam želi dati večno življenje. Večno življenje traja vedno; svet vam ga ne more dati. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Gospa je imela v naročju Dete Jezusa in je prišla v spremstvu Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela. Danes je deset let od prvega prikazovanja Svete Družine v cerkvi v Sciacca v Italiji. Takrat  je bilo zaprošeno, da izdelamo škapulir Svetega Jožefa. Minilo je že deset let od tega.

Deset let milosti in blagoslovov, ki jih je Bog podelil vsem tistim, ki častijo Prečisto Srce Svetega Jožefa tako, kot On želi. Škapulir je pomoč, ki jo Bog daje človeštvu, da bi bili ljudje bolj čisti in sveti. Škapulir nas varuje pred nečistimi skušnjavami,pred prostitucijo, prešuštvom in grehi, ki uničujejo svetost duše in dostojanstvo družine.

Kdor ga uporablja, bo prejel iz Srca Svetega Jožefa velike milosti, da bo pravilno živel, čisto in sveto pred Božjimi očmi in posnemal kreposti Svetega Jožefa. V očeh ljudi se zdi to nemogoče. Kako more škapulir doseči vse pri dobrem Bogu? A ne pozabimo, da Bogu ni nič nemogoče in če je On sam prosil, da častimo Svetega Jožefa na ta način, je to zato, ker želi ozdraviti udarce in rane človeštva v koreninah duše. Človeštvo je izgubilo zaradi grehov čisto in sveto podobnost Bogu, ko se je potopilo v mesene grehe. Bog nas želi ozdraviti in rešiti : torej ne bomo razpravljali o sredstvih, ki jih ponuja v ta namen, kajti vse kar Bog počne, je sveto in v dobro vseh njegovih otrok.

(Na razpolago so škapulirji , knjige  ter podobe za posvetitev  031 529 838)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja