KDO JE EDSON GLAUBER?

KDO JE EDSON GLAUBER?

Edson je doma iz Itapirange/Brazilija. Itapiranga, novi Lurd. V kaj se je spremenil kraj, kjer se Naša Gospa iz Brazilije prikazuje vidcu, kateremu se prikazuje tudi Sveta Družina od leta 1996.

Itapiranga je kraj, ki so ga izbrali Jezus, Marija in Sveti Jožef, da kličejo svet k spreobrnjenju. Kraj je naravno okolje prikazovanj Svete Družine med leto 1994 – 1998 Edsonu Glauber in njegovi mami Mariji Do Carmo, katerim so Jezus, Marija in Sveti Jožef  dajali sporočila Nekatera sporočila so skrivnosti, ki se bodo lahko objavile le ob pravem trenutku, ki ga bo določila Marija..

Lani,  jeseni je Edsonova mama Marija do Carmo umrla.

Zadnje sporočilo je Marija dala na dan, ko je bil Edson pod nujno sprejet v bolnico 3. aprila 2021. Kasneje postavljena diagnoza, tumor na možganih. Srčno upamo, da si bo po prestani operaciji in zapletih opomogel in nadaljeval s poslanstvom teh zadnjih časov. ne pred koncem sveta, TEMVEČ ČASOM SPREOBRNJENJA ČLOVEŠTVA.

SPOROČILA KLIČEJO K MOLITVI IN SPREOBRNJENJU.

ČLOVEŠTVO, SI GLUHO IN SLEPO, DA NE VIDIŠ ZNAMENJA ČASOV?

Kraj prikazovanj in temeljni kamen za gradnjo svetišča:

TREM SVETIM SRCEM, KI GA JE POSTAVIL POKOJNI ŠKOF CARILLO GRITTI. ŠKOF CARILLO JE PRIKAZOVANJA POTRDIL Z DEKRETOM, KRONAL KRALJICO ROŽNEGA VENCA IN MIRU, POSTAVIL TEMELJNI KAMEN ZA SVETIŠČE. RIM JE BIL Z VSEM SEZNANJEM!

 

ONA JE KRALJICA VSEGA SVETA IN SE PRIKAZUJE TER DAJE SPOROČILA VSEMU ČLOVEŠTVU.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja