SPOROČILO NAŠE GOSPE 15. MARCA 2014

 

figli

Sporočilo naše Gospe z dne 15.marec  2014

Sprejeto v Coari, med mojim obiskom v tem mestu.

Danes se je nebeška Mati prikazala v spremstvu nadangelov Svetega Mihaela in Svetega Gabrijela.

Mir moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, sem vaša nebeška Mati, ki vas toliko ljubi. Prihajam danes, da vas prosim za veliko molitve in da se spreobrnete. Bog vas k temu kliče. Spremenite življenje in bodite sinovi, ki živijo daleč od greha in blizu Jezusovega Srca. Odprite svoja srca Bogu. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, da boste v globini prejeli Božjo luč in milost. Molite vedno v družini rožni venec, ker družine, ki molijo rožni venec prejmejo mnogo blagoslovov iz nebes. Satan hoče prelivanje krvi in nasilje med vami, toda če boste poslušni mojim klicem bo z molitvijo in postom, spovedjo in prejemanjem mojega Sina Jezusa v Evharistiji,  izgnan iz vašega mesta in iz vaših družin.  Otroci moji, Bog vedno računa na Cerkev, toda mnogi ne gredo v Cerkev in k Maši, da bi molili. Ne odstopajte od poti k Bogu, ker čas mineva. Vrnite se, vrnite se sedaj!  Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Sveta mati molila večkrat Slava Očetu za nas in za naše družine in prosila Boga, da bi mi vedno živeli na naših domovih v molitvi, ljubezni, miru in odpuščanju. Naša Gospa je zaskrbljena zaradi družin, ki so ranjene zaradi greha, ker se ne ljubijo in si ne odpuščajo.

Neodpuščanje rodi slabe sadove: sovraštvo, nasilje, razdor in prepire in kot  posledica mnogo hujše stvari, ki so nasilja, smrti in uničenja. Bog tega ne želi v krščanskih družinah, ampak zanje želi spreobrnjenje, svetost in spoštovanje življenja.

Ko je Naša Gospa dejala v sporočilu »ker čas mineva«, mi je dala razumeti, da mnogi mislijo, da bodo večno na tem svetu

PODELITEV ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA – SELA PRI PTUJU 19. MAREC 2014

PODELITEV ŠKAPULIRJA SVETEGA JOŽEFA – SELA PRI PTUJU 19.3.2014

Sveti Jožef si je za svoj praznik 19.marec 2014 ponovno izbral Sela pri Ptuju, kjer je škapulir sprejel 55 oseb, od dojenčkov do starih babic in 35 oseb je pristopilo v DRUŽINO ZDRUŽENIH SVETIH TREH SRC, Jezusa, Marije in svetega Jožefa.
Slovesnost in maševanje je vodil župnik g. Jože Petek, pel pa je domači cerkveni pevski zbor. G. Emil Baronik, upokojeni solist Mariborske Opere pa nam je zapel pesel o svetem Jožefu, ki je ganila naša srca.
Sporočila svetega Jožefa, Jezusa in Marije o Jožefovem poslanstvu v teh časih sta prebirala g. Frenk Muzek in ga. Marija Miložič.
Tega slavja so se gotovo veselili tudi v nebesih. Mi smo zaključili z agape.

086

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.2.2014

gospa Itap.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz, vaša nebeška Mati prihajam, da vas prosim molitve za posvečevanje družin in zato, da bi se odprla otrdela srca, ki so se pustila preslepiti napuhu in Satanovim prevaram.
Posredujte za spreobrnjenje grešnikov, posebno tistih, ki so težavnejši in oddaljeni. Bog ljubi vsakega  in hoče vseh rešiti.
Nikoli ne sodi, temveč ima usmiljeno Srce, ki zna vseh sprejeti z ljubeznijo.

Molite, da bi prejeli razsvetljenje od Boga in ljubezen, da bi premagali moči teme. Ne recite samo z besedo, da ste moji otroci,
ampak v praksi živite moje materinske nasvete.
Pristopajte vedno bolj k Svetim zakramentom in dovolite mojemu Sinu, da spreminja vaša srca s svojo Božansko ljubeznijo.
Dala sem vas pod moj zaščitni plašč in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO DEVICE MARIJE 25.1.2014

Sporočilo Device Marije 25-1-2014

Mir, moji dragi otroci, mir!
V tem novem letu, jaz vaša mama prihajam in vas vabim na iskreno spreobrnjenje svojega življenja. Bog vas kliče po meni, da spremenite življenje, obnovite svoje srce, svoje življenje in se oddaljite proč od greha.

25.1.2013

Dovolj grehov!… dovolj tolikih žalitev Boga, moji otroci! Če želite mir morate moliti vedno več, da popravite strašne grehe in žalitve, ki so usmerjene zoper Boga.
Kolika bogokletstva in kolikšno pomanjkanje ljubezni!… Zadoščujte, zadoščujte in molite z vero in ljubeznijo, tako da se bo Bog usmilil vaših družin in celega človeštva, ki hodi po poti pogubljenja.
Koliko duš izgubljenih v grehu. Koliko mladih v temi in brez Boga. Koliki domovi so uničeni zaradi prešuštva in razveze.

Brazilija! Ne bodi nezvesta Bogu. Tvoji grehi so pritegnili veliko trpljenja. Brazilija! Vrni se, vrni se nazaj k Bogu!
Blagoslavljam svoje otroke in dvigam v nebesa njihove prošnje. Pokesajte se svojih grehov in bodite zelo ponižni, saj le ponižni bodo vstopili v nebeško kraljestvo. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!