SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.04.2014 NEDELJA BOŽJEGA USMILJENJA

 

 

Danes se je prikazala Naša Gospa z Jezusom in svetim Jožefom, ki sta jo spremljala. Vsi trije so bili oblečeni v zlatem in pokazali na svoja sveta Srca. Jezus mi je dal sporočilo, toda sporočilo je treba sporočiti ljudem dne 2.maja v Itapirangi.

Naša Gospa je prosila, da se danes posreduje svetu sledeče sporočilo:

Mir z vami!

Dajem vam mir, moji dragi otroci. Jezus, Kralj Miru in Usmiljenja, moj Božji Sin me pošilja iz Nebes, da vam povem, da je njegova ljubezen za vse vas in za vaše družine.

Sprejmite Božjo ljubezen v svoja življenja. Molite in spreobrnite se! To je trenutek milosti in usmiljenja. To je trenutek vaše vrnitve k Božji svetosti…

Sprejmite moja materinska sporočila v svoja srca: sporočila molitve, sporočila miru, sporočila od Gospoda.

Ne pozabite na te klice, ki so dragoceni dar, ki ga dajejo nebesa za dobro vaših duš.

Svet se kvari in vse bolj uničuje v grehu. Družine niso več del srca Srca Jezusovega, ker se mu ne posvečajo in ga ne ljubijo.

Mnogi so pregnali Boga iz svojih domov, ker živijo v teminah Satana in sledijo vse vrste lažem, ki vodijo v peklenski ogenj.

Mladi niso več v čistosti. Mož in žena si nista več zvesta drug drugemu. Otroci se obračajo stran od molitve in Boga, ker so njihovi starši malomarni in hladni.

Molite, mnogo molite za moje otroke. Samo Bog jim lahko pomaga.  Njegov blagoslov je mogočen in uniči vse zlo. Verujte v moč blagoslova, ki ga Bog daje preko mojih sinov duhovnikov.

Kadar se udeležite  Svete mašne daritve  prejmete tisoče milosti; mnoge duše se vrnejo k Božji svetosti in tisoče duš, ki so v Vicah gredo v Nebesa.

Molite z gorečnostjo za Cerkev in za svet, kajti prav kmalu bosta klonila pod težo križa in trpljenja…

Odprite svoja srca. To sem velikokrat prosila, toda mnogi me ne poslušajo. Jezus mi je dovolil priti v Amazonijo, ker vas mnogo ljubi in hoče, da vas njegovo brezmejno usmiljenje objame vedno več. Itapiranga je moj nebeški vrt na zemlji. Itapiranga je uničenje moči pekla. Pojdi v Itapirango. Bog deli in bo delil tisoče milosti vsem, ki gredo  z vero in odprtim srcem v Itapirango in nikoli ne dvomijo.

So Tomaži, toda možje in žene, ki trdno verujejo v Božje obljube, njegovo usmiljenje traja iz roda v rod nad njimi, ki se ga bojijo in spoštujejo.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Blagoslavljam vas vse : V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!