SPOROČILO NAŠE GOSPE 15. MARCA 2014

 

figli

Sporočilo naše Gospe z dne 15.marec  2014

Sprejeto v Coari, med mojim obiskom v tem mestu.

Danes se je nebeška Mati prikazala v spremstvu nadangelov Svetega Mihaela in Svetega Gabrijela.

Mir moji ljubljeni otroci!

Otroci moji, sem vaša nebeška Mati, ki vas toliko ljubi. Prihajam danes, da vas prosim za veliko molitve in da se spreobrnete. Bog vas k temu kliče. Spremenite življenje in bodite sinovi, ki živijo daleč od greha in blizu Jezusovega Srca. Odprite svoja srca Bogu. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, da boste v globini prejeli Božjo luč in milost. Molite vedno v družini rožni venec, ker družine, ki molijo rožni venec prejmejo mnogo blagoslovov iz nebes. Satan hoče prelivanje krvi in nasilje med vami, toda če boste poslušni mojim klicem bo z molitvijo in postom, spovedjo in prejemanjem mojega Sina Jezusa v Evharistiji,  izgnan iz vašega mesta in iz vaših družin.  Otroci moji, Bog vedno računa na Cerkev, toda mnogi ne gredo v Cerkev in k Maši, da bi molili. Ne odstopajte od poti k Bogu, ker čas mineva. Vrnite se, vrnite se sedaj!  Ljubim vas in vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem je Sveta mati molila večkrat Slava Očetu za nas in za naše družine in prosila Boga, da bi mi vedno živeli na naših domovih v molitvi, ljubezni, miru in odpuščanju. Naša Gospa je zaskrbljena zaradi družin, ki so ranjene zaradi greha, ker se ne ljubijo in si ne odpuščajo.

Neodpuščanje rodi slabe sadove: sovraštvo, nasilje, razdor in prepire in kot  posledica mnogo hujše stvari, ki so nasilja, smrti in uničenja. Bog tega ne želi v krščanskih družinah, ampak zanje želi spreobrnjenje, svetost in spoštovanje življenja.

Ko je Naša Gospa dejala v sporočilu »ker čas mineva«, mi je dala razumeti, da mnogi mislijo, da bodo večno na tem svetu