SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.05.2019 – NE IZGUBITE VERE, NE OBUPAJTE!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas neizmerno ljubim in vam dajem svojo ljubezen, da bi vaša srca pripadala Boga in želela njegovo božansko ljubezen.

Živite združeni z Bogom, otroci moji, ker njegova ljubezen zdravi vaše duše in vas osvobaja vsega zla.

V Božji ljubezni je zmaga nad vsem zlom in njegovo božansko ljubezen ne bo mogel premagati nihče, niti ves združen pekel, zato ljubite, ljubite, ljubite moji otroci in širite ljubezen mojega Sina Jezusa vsemu svetu, vsem dušam in Božja ljubezen bo zmagala vsako zlo in vi boste združeni z njim premagali temo.

Zmaga Božje ljubezni v svetu je zmaga mojega Brezmadežnega Srca. Naredite, da bo moj Sin Jezus ljubljen in vse zlo in tema se bo razpršilo in oddaljilo daleč proč od vas in vsega človeštva.

Ne izgubite vere nikoli, ne dvomite ampak verujte in nikoli ne izgubite upanja. Jaz sem tu, da vas naredim može in žene vere. Osvobodite se svojih grehov, da bi biti vredno nebeških milosti.

Časi so slabi a ne izgubite vere. Jaz sem tu, da vam dam moč in pogum, da boste luč, ki sveti na vse vaše brate, ki ne verjamejo več.

Kmalu boste videli veliko ljudi razdeljenih, ki so izgubili svojo vero, ker ne bodo več vedeli v kaj naj verjamejo, a jaz vam povem: ostanite zvesti resničnemu učenju mojega Sina Jezusa. Njegovo učenje in besede se nikoli ne spremenijo, ker on je vedno isti, včeraj, danes in vedno.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!