SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.01.2019

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.01.2019

Danes je prišla ponovno blagoslovit Sveta Družina. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes, da dam mir vašim srcem. Prihajam tolažit vsakega od vas s svojo ljubeznijo Matere. Jaz vas ljubim in želim vas voditi po poti, ki vodi v nebesa.

Moji otroci, poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Otroci moji, sem vaša Mati, ki vas kličem, zato poslušajte me!… Izrujte iz vaših src vsako žalost in pustite naj vas napolnim z ljubeznijo mojega Sina Jezusa.

Molite rožni venec z ljubeznijo in našli boste mir za zmago v vsaki bitki, ki jo boste morali  prestati v svojih življenjih.

Bog vas nikoli ne zapusti. On me je ponovno poslal v Itapirango, ker vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Ne obupujte in ne omahujte v veri. Darujte Bogu svoje preizkušnje in žalosti za zmago dobrega nad zlom in prejeli boste od Srca mojega Sina velik mir in veselje.

Zahvaljujem se, ker ste tu, da prejmete moj blagoslov. Ničesar ne bom pozabila kar storite za ljubezen do mene, vaše Nebeške Matere. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!