SPOROČILA 2019

 

JEZUSOVO SPOROČILO  10.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, žejen sem duš. Rešuj mi duše s tvojimi molitvami, trpljenji in žrtvami. Stale so me boleče trpljenje in mojo kri, ki se je razlila za odrešenje mnogih, ki naj bi potem verjeli in se žrtvovali za mojo ljubezen.

Številni so neverni, moj sin, gnusijo se mi, ker me žalijo in povečujejo bolečine mojega Srca s svojo nezvestobo in grehi. Molite za spreobrnjenje nevernikov, tistih, ki so zavrnili moje darove, mojo izrednost, jo zanikali, da bi nadaljevali svoje živeti svoje napačno življenje in dodajali greh na greh.

Jaz ti darujem moje Srce, moj sin, moje Srce s sulico prebodeno, ki je v njem pustila globoko rano, znamenje moje ljubezni. Skozi to rano lahko vstopi in si varen pred vsem zlom in temo teh težkih časov.

Izroči se moji ljubezni in izvršuj mojo voljo. Bog govori in želi biti slišan. Ljubezen kliče človeštvo in želi biti sprejeta.

Jaz, Beseda, ki je meso postala, sem bil pribit na križ in na njem sem vas ljubil z ljubeznijo do konca. Ljubite, ljubite s to mojo ljubeznijo, sprejmite jo in živite v svojih življenjih do konca, ker ne greh, ne smrt ne bosta imela moči in  zmage nad vami, ker jaz sem svet premagal.

Blagoslavljam te!

JEZUSOVO SPOROČILO 09.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!
V preteklosti sem bil izdan z izdajalčevim poljubom. Danes so mnogi izdajalci znotraj moje Svete Cerkve, ki trgajo moje Božje Srce s svojimi hudobnimi dejanji in dovoljujejo, da se slava in sijaj moje Neveste skruni, zaničuje, zmanjšuje in napada.

Gosta tema jo obdaja, želja da potone v veliki nevihti skozi katero plove in v kateri jo močno zagrinjajo veliki in siloviti valovi, ki niso nič drugega kot lažne ideologije ter doktrinalne in teološke napake. Te se pridigajo dušam, da jih zmedejo in povzročijo, da izgubijo vero in zavrnejo moje pravo učiteljstvo za neresničnosti in laži.

Sovražniki vere v moji Cerkvi delujejo skrito, a jaz bom, v določeni uri, vsem snel maske.

Molite za pravega Pastirja, Pastirja, ki je bil prisiljen odstopiti, po krivdi satanovih agentov, ki so znotraj mojega Svetega Svetišča.

To so volkovi v jagnjetovo obleki, tisti, ki so zaradi denarja, moči in užitka prodali svoje duše hudiču, tako kot me je Judež prodal in izročil za trideset srebrnikov.

Uboge duše, še malo časa in zanje bo vsega konec. Vse hitro mine. Človeško življenje v tem svetu je kratko. Najpomembnejše je odrešenje svoje duše in gorje tistim, ki jih bo ob zadnjem izdihu moja pravičnost našla nepripravljene, daleč od moje milosti.

Moj sin, tolaži moje Srce, ker bo moja pravičnost velika in močna, ko pade na satanske, na odpadnike in nezveste in za njimi ne bo ostala nobena sled.

Blagoslavljam te!

JEZUSOVO SPOROČILO 07.04.2020 -. Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tvoja mati je z menoj združena na križu. Njena vsakodnevna trpljenja in žrtve, ko nosi križ bolezni, so rešili veliko duš za moje kraljestvo ljubezni.

Tudi tebe prosim, da se skupaj z njo združiš z zaslugami mojega Pasijona, da bi se vedno več duš obnovilo in spreobrnilo. V tihoti skritosti sobe je njena postelja postala oltar in križ, kjer se ona izničuje za mojo ljubezen, za dobro moje Svete Cerkve, za spreobrnjenje in rešitev mnogih mojih upornih, nehvaležnih in nevrednih duhovnikov, ki ranijo moje Božje Srce s svojimi strašnimi grehi in žalitvami.

Jaz sem tudi tebe poklical pred mnogimi leti, da mi pomagaš s tvojimi molitvami, žrtvami in pokoro popraviti  tolike grehe, ker mnogi prezirajo in ne sprejmejo moje Božje ljubezni. Moje Srce trpi zaradi tolike nehvaležnosti in hladnosti.

Moj sin, dovoli, da moja ljubezen razvname tvoje srce. Sprejmi jo! Izžarevaj mojo luč in mojo milost tvojim bratom, da bi želeli pripadati Bogu in živeti za nebeško kraljestvo.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO JEZUSA 05.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, ustavi mojo Božansko pravičnost nad grešniki vsega sveta. Veliko je grehov, ki morajo biti zadoščeni, a malo je zadoščevanj. Vidim, da je več storjenih grehov kakor zadostitev in žrtev, darovanih mojemu razžaljenemu Božjemu Veličastvu. Če se bo Brazilija kesala svojih grehov in zapustila svojo slabo pot, bom zanjo imel sočutje in jo čim prej osvobodil vsega zla. Naredil jo bom za velik narod, ki bo sijal mojo ljubezen, mojo milost in moje usmiljenje pred vsemi drugimi narodi. Od tu, iz Brazilije se bodo razširili moji čudeži na vse človeštvo. Nadaljujte in posredujte za dobro Brazilije in vsega človeštva in vrgel bom s prestola zlobneže, lažnivce, morilce in vsi bodo presenečeni nad rešitvijo, ki jo bom storil v korist brazilskega naroda.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.04.2020 – Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, združi se z mojim Božjim Sinom, da boš zmagal v dobrem boju bitke svojega življenja.

Moj Sin ti je nekoč v sanjah pokazal tiste, ki jih bo nekega dne sprejel v slavo njegovega kraljestva. Neutrudljivo deluj, širi moja sveta sporočila, da bi veliko, mnoge duše zaslužile to slavo. Tisti, ki so poslušni Božji volji in sprejemajo z vero in ljubeznijo njegove klice, ki vam jih sporočam, ne bodo nikoli razočarani, saj Bog pravično nagradi vse tiste, ki živijo združeni z njegovo ljubeznijo in so mu poslušni.

Molite, veliko molite in Bog bo zmagal nad vsem zlom.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.12.2019 – Manaus-AM.

Danes se je prikazala Sveta Brezmadežna Mati v spremstvu odraslega Jezusa. Oba sta bila veličastna, oblečena v beli tuniki. Jezus je dvignil obe svoji roki, in nas blagoslovil. Sveta Mati je dejala:

 Mir tvojemu srcu!
Sin moj, jaz in moj Božji Sin cenimo prisotnost vsakega in molitve tega dne moje »delo«. Moj Božji Sin vam daje Njegov blagoslov. Po posredovanju teh milosti se bodo godili Božji čudeži v vaših življenjih. Noj Božji Sin je ena sama ljubezen in vas neizmerno ljubi. Ljubite Jezusa in prejeli boste resničen mir v svojih življenjih.

Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.12.2019 Manaus-AM.

Naša Gospa je prišla z malim Jezusom v naročju, ki nas je blagoslavljal. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, neizmerno vas ljubim in prihajam iz nebes, da vam podelim svoj blagoslov in mojo brezmadežno ljubezen.

Odprite svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Pripadajte Jezusu v resnici, zvestobi in iskrenosti, sprejmite njegove božje besede in jih živite v svojem življenju.

Bojujte se proti vsemu zlu z dnevno molitvijo mojega Rožnega Venca. To je vaše orožje proti moči pekla. Kdor moli moj Rožni Venec ga satan ne bo nikoli premagal. Rožni venec je strašna bolečina za hudiče v peklu, sveti bič, zaradi katerega  Satan kriči, ker izgublja na tisoče duš, ki dobe v milost in življenje.

Molite rožni venec, otroci moji, in zmagali boste v življenjskih bitkah, premagali hudiča in boste pripadali Bogu.

Smo v času bolečin in teme, ki je prišla na Cerkev in svet. Časi so slabi. Ne pustite se prevarati od lažnega videza resnice in miru. Hudič ve kako zamaskirat zlo in prikazati za dobro in ve prevarati tiste, ki pravijo, da so modri in da dobro poznajo resnico.

Bodite ponižni in poslušni Bogu in nihče ne bo prevaran od napak in laži tega sveta.

Jaz sem ob vaši strani, da vam pomagam pripadati Bogu, do konca vašega življenja.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.12.2019- Manaus-AM –  ZVEČER

Pozno, je prišla Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Dete je bilo v naročju Naše Gospe in Sveti Jožef je bil ob njeni strani. Vsi trije so bili oblečeni v zlato oblačila ter kazali na njihova Sveta Srca. Med prikazovanjem nas je Sveta Družina trikrat blagoslovila. Naša Gospa je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Nosim ga v mojem naročju, da vas blagoslovi in da v popolnosti prejmete njegov mir.

Molite, da bi pripadali Bogu in izpolnjevali njegovo Božjo Voljo v tem svetu. Molite, da prejmete luč, da bi videli prisotnost mojega Sina v vsakem bratu in sestri v potrebi. Molite, da ljubezen mojega Sina napolni vaša srca, ki so mnogokrat ranjena in brez njegovih milosti in blagoslovov, ker grešijo in se ne želijo spreobrniti in spremeniti smer svojih življenj.

Vrnite se na sveto pot k Bogu. Na tej poti boste srečali mojega Božjega Sina z vso njegovo ljubeznijo, ki vas kliče, da sledite njegovim božjim korakom in da bi bili glasniki njegove ljubezni in miru.

Otroci moji, ljubim vas in vas blagoslavljam. Imejte vero. Imejte upanje. Bog je z vami in jaz sem z vami. Sprejmite ljubezen naših Svetih Src v svoja življenja in dane vam bodo velike milosti in ozdravljenja, spreobrnjenja in preobrazbe vaših družinskih članov.

Sprejemam vas pod moj varni plašč in združena z mojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO MALEGA JEZUSA – Manaus-AM – 25.12.2019 ob 00h30.

Mali Jezus se je prikazal veličasten in sijoč na oltarju. Bil je oblečen v belo tuniko z zlatim pasom okrog pasu. Njegova obleka je bila kot odsev zvezdnatega neba, ki je sijalo in izžarevalo tako veliko lepoto. Zdelo se mi je, da je star 5 let. Gledal me je s toliko ljubeznijo in dal mi je sledeče sporočilo:

Moj mir tvojemu srcu!

Sin moj, moja ljubezen ovija ves svet a mnogi je ne želijo sprejeti v svoja življenja!

Vzemi iz mojega Srca vse milosti in blagoslove zate in za tvoje.

Jaz sem Luč sveta in sijem v temino vaših življenj s svojo ljubeznijo, da razsvetljujem vaše korake in vam pokažem dobro pot, ki jo morate prehoditi za vaše spreobrnjenje in večno zveličanje.

Sem Beseda, ustvarjena in učlovečena, Beseda, ki je postala meso, da bi bila sprejeta in spreminja ljudi v Božje otroke.

Živi v moji ljubezni, bodi moj za ljubezen, ljubezen, ki neskončno ljubi človeštvo in ni od njega ljubljena.

Hudič je uspel pokvariti duše, uničiti v njih ljubezen, zaradi modernizma in nebrzdanih strasti. Mnoge duše so duhovno mrtve, brez vere, brez življenja, ker so se pustile uničiti od grehov, ki se  jih  že mnogo let ne spovedujejo več.

Prosi sin moj, prosi za mojo Božjo milost za uboge grešnike. Prosi moje usmiljenje za vse grešnike. Kadar je nekdo, ki posreduje in prosi za svoje brate grešnike, moje Božje Srce se razneži, preneha nadaljevati svojo strašno pravičnost, ki jo oni vsi zaslužijo in da prostor odpuščanju in usmiljenju, doseženem po tistih, ki se žrtvujejo in molijo.

Zadoščujte za strašne grehe sveta. Vsako dejanje zadoščevanja umiri in skrajša strašno sodbo, ki je nad nehvaležnim človeštvom.

Ljubezen popravlja grehe, ne malo ampak veliko. Spomnite se mojih besed: »Odpuščeni so njeni mnogi grehi, ker je močno ljubila; komur pa se malo odpusti, malo ljubi.« (Lk7, 47)

O ljubezen, skrivnost in bistvo božje Vsemogočnega in Močnega Boga. V ljubezni kristjan najde moč. Nič ni močnejšega in mogočnejšega od nje, ker je ljubezen božji ogenj, ki se ne použije, je življenje za duše, je nova zapoved in oporoka, ki jo je pustil Bog, ker ljubi človeštvo: ljubite drug drugega, kakor sem vas jaz ljubil.

Moja ljubezen nikogar ne razočara. Moja ljubezen ne uničuje ampak dviga duše k najsvetejšim in božanskim hrepenenjem.

Moja ljubezen je sok, ki spreminja in očiščuje vaše duše vsake sledi nepopolnosti in greha. Ljubim vas s svojo ljubeznijo in vas blagoslavljam, z mojo ljubeznijo vas rešujem, z mojo ljubeznijo vam dajem večno življenje.

Ljubite in nebesa bodo prisotna med vami, tukaj in zdaj in vse stvari bodo nove.

Hvala, ker ste me sprejeli. Blagoslavljam te!

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 22.12.2019 Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, brez križa ni svetosti in tudi delo ne more biti brez njega sveto. Kjer se resnica zmanjšuje in zanika, postavljena ob stran, da daje prostor napakam in lažem, tam nisem prisoten, ker ne sodelujem z zlom, saj sem neskončna Popolnost.

Kdor ne ljubi in ne živi v resnici, me ni nikoli spoznal niti ni spoznal moje resnične ljubezni in ne poseduje v polnosti moje Luči, ker moja Svetloba sije samo tam, kjer se moja resnica razglaša, spoštuje, ljubi in brani.

Tisti, ki so zaskrbljeni in nimajo miru, vedno delujejo na skrivaj in čakajo, da napadejo in vržejo strup laži, ampak jaz sem Pot, Resnica in Življenje, Jaz sem Luč sveta in kdor mi sledi, ne bo hodil v temi, ker bo ves čas pod zaščito moje Luči in kdor ima mojo Luč, mu nobeno zlo ne bo škodovalo, vedno bo stal na nogah.

Pojdi, moj sin, govori o moji ljubezni, nosi dušam mojo Luč in Resnico. Mnogi so v temi, brez vere in brez življenja.

Poklical sem te pred mnogimi leti, pripravil sem te za to poslanstvo, za to delo reševanja duš, to delo, ki se v tišini širi po vsem svetu, kljub prizadevanjem tolikih ljudi, da bi ga utišali in vse skupaj končali.

Delujem v tišini. V tišini pripravljam nove milosti in čudeže za odrešenje vsega sveta. V tišini moje Srce zmaguje združeno s Srcem moje Svete Matere in Srcem mojega Deviškega Očeta Jožefa.

Zaupaj, vedno zaupaj v mojo ljubezen in moje božje delovanje. Vse se bo izpolnilo kot želim, ker proti moji Božji Volji nihče nič ne more, ker JAZ SEM!
Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM –zvečer

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa, s spreobrnjenjem, z iskrenim kesanjem svojih grehov in spremembo življenja.

Ne izgubljajte svojega časa s svetom, ker vas svet ne more voditi v nebesa, samo moj Sin vam more dati življenje, milost in večno zveličanje.

Bežite od sveta in od greha in učite se pripadati Bogu sedaj, ker čas mineva in vse v vaših življenjih se bo nekega dne spremenilo, ker bodo veliki dogodki stresli svet, očistili nehvaležno človeštvo njegovih strašnih grehov.

Otroci moji, ne izgubite vere, ne pustite se prevarati od satanovih laži. On uporablja vsa sredstva, da vas oddalji od Boga, toda jaz njegova Mati, sem tu, da vas vodim po dobri poti, ki vas vodi k mojemu Sinu Jezusu.

Molite, molite Rožni venec vse dni in prejeli boste velike milosti, luč in mir in vaše družine se bodo spreobrnile k Bogu. Sem srečna z vašo prisotnostjo tu in vam dajem moj materinski blagoslov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.12.2019 Manaus-AM – zjutraj

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, za trenutek še imaš mojega Sina, še vedno imaš Evharistijo: njegovo Telo, Kri, Dušo in Božanstvo.. za trenutek!…Kmalu pride gnusoba, veliko splošno opustošenje v Cerkvi mojega Božjega Sina: v tajnosti bodo darovali, da bi ga resnično našli in ga sprejeli, hodili bodo skozi bolečine in trnje preganjanj in ponižanj. Vse to se bo zgodilo zaradi lažnega občestva in bratstva, brez mojega Sina med vami. Upognite svoja kolena na tla, prosite Božje odpuščanje in usmiljenje, ker bo nehvaležno človeštvo strašno kaznovano, ko pridejo ti dnevi, ker privlačijo strašno kazen, ki bo prišla iz nebes in nihče ne bo ušel, ne dobri ne hudobni,  ne Božji služabniki in ne verniki: vsi bodo padli na tla in trpeli, nekateri za slavo, drugi za večno sramoto, saj jih bo uničila mogočna roka Božje Pravičnosti.

Blagoslavljam te.

Nekaj minut kasneje, ko sem premišljeval o besedah Blažene Matere, sem zaslišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

 ..KAJTI BREZ MENE NE MORETE NIČESAR STORITI (Janez 15, 5)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.12.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da vas prosim za molitev, spreobrnjenje, vero in ljubezen do Boga, edinega Gospoda nebes in zemlje.

Ne pustite se prevarati od napak in laži satana. On se vsak dan divje bori, da vas oddalji od Gospodove poti, da bi imel možnost in požrl vaše duše.

Ne opustite molitve. Molitev je mogočna in oddalji hudiča daleč proč od vas in vaših družin.

Svet je gluh in slep, ker se je oddaljil od Boga, svojega Stvarnika, in tisti, ki bi morali voditi in učiti duše pripadati Bogu so opijanjeni od posvetnih strasti in zaspani v grehu. Nikoli doslej ni bilo storjenih toliko zasramovanj in žalitev Gospodu in meni, njegovi Brezmadežni materi,

Bojujte se proti zlu: bodite čuječi in molite, imejte post in satanova moč bo uničena. Prosite mojo materinsko pomoč in vas bom pokrila s svojim brezmadežnim plaščem in pod njim boste varovani pod usmiljenim pogledom mojega Sina Jezusa.

Otroci, očistite svoje duše vsakega greha. Dobro pripravite svoja srca in svoje duše v tem adventnem času, da bi mogli dostojno sprejeti mojega Božjega Sina v tem Božiču, ki se približuje.

Bojujte se za nebesa. Bojujte se, da bi pripadali Bogu. On vas ljubi in želi, da bi bili nekega dne ob njegovi strani v slavi njegovega kraljestva.

Jaz vas ljubim in vam dajem moje materinske milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 08.12.2019 – Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas neizmerno ljubim s čisto in sveto ljubeznijo in želim vas dvigniti k Bogu, želim vam pomagati, da bi pripadali Bogu.

Pustite se voditi po meni in jaz vas bom vodila k tistemu, ki je resnično življenje, k mojemu Sinu Jezusu. Časi so slabi in mnogi moji otroci so oddaljeni od mene in mojega Sina Jezusa, ker so se pustili preslepiti od satana. Molite, otroci moji, veliko molite, ker molitev spreminja življenja vaših bratov in tolikim pomaga, da vidijo pot k Bogu.

Ljubim vas in vas blagoslavljam, da bi bili srečni in polni Božje luči. Ne grešite. Ne žalite Gospoda. Delajte pokoro, kesajte se svojih napačnih dejanj. Srce, ki se iskreno pokesa, vse doseže pri Božjem Srcu mojega Sina Jezusa: doseže njegovo odpuščanje, njegov blagoslov in njegovo usmiljenje.

Posredujte za rešitev duš, ker se tolike uničujejo z življenjem v grehu, nečistosti in nezvestobi.

Otroci, spremenite življenje, medtem ko vam Gospod daje čas za spreobrnjenje. Zapomnite si: čas mineva in mnogi lahko izgubijo možnost, da bi šli v nebesa, ker se še ne odločijo za Boga.Ne izgubljajte časa. Pripadajte Gospodu, sedaj in se ne boste kesali, da ste se odvrnili od sveta zato, da bi sledili božjemu klicu.

Svet mineva, vse bo minilo, le Bog bo ostal za vedno. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.12.2019 Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas neizmerno in prihajam iz nebes vas prosit, da spremenite svoja življenja, da se obrnete h Gospodu po poti molitve, spreobrnjenja in pokore.

Tu sem, da vas tolažim v vaših bolečinah in stiskah in prosim za vaše potrebe pred Prestolom mojega Božjega Sina.

Otroci moji, ne bojte se, moje Srce Matere pazi na vas in vas nikoli ne zapusti. Veliko molite, ker v molitvi boste našli Božji mir in luč, da sledite svojemu klicu na tem svetu, ne da bi vas premagale preizkušnje in težave.

Veliko molite za Sveto Cerkev. Prišli bodo strašni dnevi v katerih bodo velike napake bile znotraj Božje Hiše, kot če bi bile nekaj dobrega, toda vse to bo mnoge duše vodilo v peklenski ogenj.

Nikoli ne sprejmite zlo, kot če bi bilo dobro, ker zlo ne bo nikoli moglo biti dobro in ne dobro ne bo nikoli moglo biti zlo.

Bodite od Boga in vse zlo bo oddaljeno daleč proč od vas in vaših družin. Sprejemam vas pod moj brezmadežni plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU DNE 30.11.2019 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas kličem k Bogu, danes in vedno. Zapustite pot grešnosti, da bi začeli novo življenje v ljubezni do mojega Božjega Sina, sveto življenje, kjer naj njegova ljubezen kraljuje v vaših srcih in sveti v vaših življenjih ter izžareva življenje in milost na vse duše, ki se nahajajo v temi, slepe od satana.

Molite, da bi imeli moč premagati hudičeva zapeljevanja. Ne zavajajte se, hudičeva veselja so iluzorna in minljiva, zasužnjijo vaše duše in jih vodijo v pekel.

Molite Rožni Venec  in vsi okopi greha bodo uničeni in osvobojeni boste svojih vezi, da boste Gospodu služili v življenju milosti in svetosti.

Odpovejte se svetu, žrtvujte lastno voljo, da bi izpolnjevali Božjo voljo. Zapomnite si moji otroci: karkoli zapustite v tem svetu, boste v Kraljestvu mojega Sina prejeli stokrat več. Vse, kar naredite zame in mojega Sina Jezusa, ne bo pozabljeno.

Jaz vas ljubim in vam rečem: bojujte v teh časih grozne duhovne bitke s srcem, s postom, z žrtvami, ki jih z ljubeznijo darujete mojemu Sinu Jezusu. Vsaka molitev in žrtev je dragocena, da bi popravili strašne grehe, ki so storjeni na svetu.

Mnogo grehov je storjenih znotraj Božje hiše, ki zelo žalijo Gospoda. To so škandali življenja brez Boga, ki jih storijo Gospodovi služabniki. Nikoli še ni bil moj Sin toliko žaljen kot sedaj, v teh časih, ko so duhovniki spremenili svoja življenja v blato nečistosti.

Molite za nezveste Služabnike, da bi se pokesali svojih grehov in dali dober zgled, v nasprotnem primeru jih bo Gospod strašno kaznoval.

Upognite svoja kolena na tla in prosite Boga usmiljenja zanje. Poslušajte moje klice, sprejmite moje besede v svoja srca. Živite moja sporočila z ljubeznijo in vero. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  23.11.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da živite vsak dan svojega življenja, kot bi bil zadnji pred dokončnim srečanjem z Gospodom.

Bodite pripravljeni: v molitvi, s spovedjo, živite življenje v zadoščevanju in iskrenem kesanju svojih grehov. Skrbite za svoje odrešenje, skrbite, da bodo vaše duše v Božji milosti, proste vsakega greha.

Bog bo očistil svet kot se še nikoli ni zgodilo v zgodovini človeštva. Svet je pozabil na Gospoda, zato bo Gospod pokazal, da On obstaja in da On sam vlada vsem stvarem.

Ne oddaljite se od poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem s toliko ljubeznijo in materinsko skrbjo. Jaz vas ljubim, otroci moji; nočem, da sledite poti, ki vodi v večno pogubljenje. Molite, molite, veliko molite, ker kdor moli bo imel moč in milost, da bo lahko prenesel velike dogodke, ki bodo spremenili življenje na obličju zemlje. Veselje se bo spremenilo v jok in mnogi bodo umrli od strahu pred tem kar pride.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem svojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.11.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, iz nebes prihajam vas prosit: spreobrnite se, spreobrnite se, spreobrnite se. To je čas za spreobrnjenje, za kesanje, za odpraviti svoje grehe in za najbolj sveto življenje, združeno z Bogom.

Otroci moji vam govorim, a mnogi med vami me ne poslušate in ostajate neobčutljivi za mojo Materinsko ljubezen.

Ne zakrknite svojih src, ne bodite nehvaležni in neposlušni Gospodu. Neposlušnost prinaša smrt, poslušnost pa življenje.

Postavite Boga na prvo mesto v svojem življenju in nikdar ne boste prevarani od satanovih laži, ki se velikokrat predstavlja kot angel luči, da bi prevaral tiste, ki nimajo korenin v veri in ljubezni mojega Sina. Ti so vodeni od njegovih (satanovih) prevar in pasti, ker so njihove duše polne ponosa, nečimrnosti in poželenja.

Bog se razodeva ponižnim in tistim, ki ljubijo in se borijo za resnico. Laž Gospodu ne bo nikoli všeč.

Molite Rožni venec, ker z Rožnim vencem boste premagali vse napade peklenskega sovražnika in nikoli ne boste v ničemer premagani na tem svetu.

Imejte vero in zaupanje in Gospod vas bo vedno blagoslavljal. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.11.2019

Ob zori, ob 03. uri, ko sem legel, me je zbudila Blažena Devica in mi govorila:

Moj sin,  mnogi se odpovedo zlu samo z besedo in usti,  a nadaljujejo enako dalje, ker v sr,

potem je blagoslovila izvi

cu so še vedno slaba čutenja, želja in volja po grehu. Bojujte se proti grehu: odpustite in  ljubite, da bi zaslužili ozdravljenje srca, duše in telesa. Brez odpuščanja ne morete zaslužiti blagoslova mojega Sina Jezusa, ki spreminja in zdravi vaša življenja. Bog prosi vseh za spremembo življenja in iskrenega kesanja. Bodi v miru.

Okrog 12h, kmalu po procesiji k izviru Usmiljenja in Milosti, se je sveta Mati prikazala, blagoslovila vse prisotne romarje, blagoslovila izvir in nam dejala: Spreobrnite se!…Molite, molite, Mir!… Odpuščanje vas zdravi!…Bodite od Boga.

Pozno, po procesiji z romarji se je Naša Gospa ponovno prikazala ob običajni uri njenih dnevnih prikazovanj in mi govorila o skrivnostih, ki se nanašajo na Brazilijo; med prikazovanjem mi je pokazala velika trpljenja ki se  morejo pojaviti  v brazilskem narodu, z mrtvimi, nasiljem in prelivanjem krvi.

Satan želi uničenje in smrt. Sveta Mati nas je prišla prosit molitve za mir v Braziliji.

Če bomo ostali gluhi, s srci trdimi kot kamen, bo nas Gospod popravil preko  preganjanj, poniževanj, zlakoto in jokom.

Sprejmimo klic Brezmadežne Matere in tako bo zares mogočni Gospodov laket odmaknil njegovo strašno pravičnost, ki bi mogla zadeti Brazilijo v zelo kratkem času.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU EDSONU GLAUBER 29.10.2015

Moji otroci, ne boste mogli biti luč, kjer je tema. Če ne prejemate Telo in Kri mojega Božjega Sina, ne boste zaslužili nebesa in če ga nevredno prejemate in se ne kesate, proseč odpuščanja, ne boste zaslužili večnosti, ampak pekel.

Ne živite v grehu. Ljubezen je zagrenjena, zavržena in strašno žaljena od mojih nehvaležnih otrok, ki se ne obnašajo kot pravi Božji otroci, temveč kot Judeži, ki pritegnejo in žalijo s tolikimi žalitvami. Molite, molite, molite, naj vaša življenja postanejo vzor, da vi pripadate Bogu in meni.

Živite po naukih mojega Božjega Sina, bodite poslušni njegovim Zapovedim, nosite svoj križ in utihnite, ko je potrebno, da vas ne premaga duh zla in uniči z lažmi v sveta. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca.

Prišli bodo težki časi za vso Cerkev in hudič bo besnel proti duhovnikom,  ki me ljubijo.

Moje sporočilo, ki sem ga dala v Akiti se odvija v teh časih in vi morate v teh časih, da zaustavite zlo, čimprej poiskati pomoč: EVHARISTIJA IN ROŽNI VENEC.

Bojujte, bojujte se za vaše odrešenje. Jaz sem ob vas, da vas varujem in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem in nikoli vas ne zapustim.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.10.2019

Pred prikazovanjem sem slišal glas, ki je močno odmeval kot udarec, ki je trikrat dejal:

DOVOLJ!…DOVOLJ!…DOVOLJ!…

Nastopila je tišina in potem je prišla sveta Družina: Naša Gospa in sveti Jožef z otrokom Jezusom, ki je bil med njima na oblaku. Zdelo se mi je, da je star tri do štiri leta. Naša Gospa je rekla:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas prosim: nehajte grešiti, bodite poslušni Bogu, spremenite življenje in odpovejte se svetu, da bi zaslužili nebesa.

Oče, Sin in Sveti Duh so zelo užaljeni zaradi neposlušnosti mož in žena, ki ne slišijo klicev, ki vam jih dajem v njihovem imenu.

Gospod je ogorčen in užaljen zaradi pomanjkanja vere mnogih kardinalov, škofov in duhovnikov, ki ne vedo več, kako biti luč za duše, ker so pokvarjeni od napak in grehov, ki jim jih ponuja svet.

Moje Srce je užaljeno zaradi brezbrižnosti in trdote src do ljubezni mojega Sina. Ne oddaljujete se od ljubezni mojega Sina. Njegova ljubezen osvobaja in rešuje vaše duše teme in vsega zla.

Prosite Božjega usmiljenja za grešno človeštvo, v nasprotnem primeru bo strašno kaznovano in mnogi kraji bodo izginili za vselej z obličja zemlje.

Že dolgo vas kličem k Bogu, vendar mnogi od vas niso hoteli verjeti mojim materinskim besedam, niso hoteli sprejeti milosti, ki vam jo Bog nudi po moji materinski prisotnosti.

Moja priprošnja pred Božjim Prestolom še vedno preprečuje, da bi velike katastrofe na boleč in strašen način padle na svet.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se, da bi bili od Boga. Ne oddaljite se od Gospoda. Prosite posredovanja mojega Ženina Jožefa. On vam bo pomagal biti od Gospoda in izvrševati Božjo voljo.

Sveti Jožef, moj Prečisti Ženin, danes dobiva za vas velike milosti in blagoslove.

Dnevno se posvetite našim trem Svetim Srcem, sebe in vaše družine, da boste varovani pred vsem zlom.

Otroci, ne zavračajte mojih Materinskih besed. Poslušajte me. Pripadajte Bogu in spreobrnjenje in zveličanje bodo prišli in vstopili v vaša življenja in vaše družine. Ljubim vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sporočilo, ki mi ga je dal Sveti Jožef je bilo osebno zame, potem je govoril z menoj o skrivnosti, ki se nanaša na Sveto Cerkev. On, kot Varuh Svete Cerkve, je prišel posredovat po Božjem ukazu, da bi se izognili velikemu zlu, ki bi mnoge duše lahko vodilo v večno pogubljenje. Molimo, molimo, molimo!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.10.2019 Itapiranga-AM.

 Sveta Mati je danes prišla v spremstvu sv. Jožefa in malega Jezusa v njegovem naročju. Bila sta na levi strani Naše Gospe, na desni strani se je prikazala Irmã Dulce, razglašena za svetnico. Sveta Mati nam je dala sledeče sporočilo:

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša mati prihajam iz nebes, ker vas neizmerno ljubim in želim, da bi bili nekega dne z menoj v nebesih, ob Jezusovi strani.

Ne obupujte. Molitev, žrtev, pokora ter vztrajnost vsakega izmed vas pritegne dež izrednih milosti na Itapirango, na Amazonijo in na ves svet. Veliko molite, da bi pripadali mojemu Sinu Jezusu. On vas ljubi in želi vaše zveličanje. Danes je moj Božji Sin prišel s Svetim Jožefom, da blagoslovi vse človeštvo in vsakega izmed vas.

Otroci moji, ne oddaljite se od poti, ki vam jo kažem. Ta pot je sveta in vodi v nebesa. Jaz vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce.

Gospa, ste sprejeli danes našo pokoro!

 

Da, moj sin. Vse kar ste vi danes darovali Srcu mojega Sina in mojemu Srcu je bilo sprejeto in se je spremenilo v velike milosti in blagoslove za Itapirango, za vaše družine in vse človeštvo.

Naredite vse, da bi si zaslužili mesto v nebesih. Ne zavajajte se s svetom. Svet je minljiv, nebesa so za vedno!

Blagoslavljam vsakega posebej in vam dajem poseben blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes zjutraj, ob 10h30 smo darovali pokoro tako,da smo hodili po kolenih od vhoda v Svetiščem do podobe Jezusa Križanega in darovali kot zadostitev za grehe sveta in za delo Naše Gospe.

Ko smo hodili po kolenih smo prosili odpuščanje in darovali pokoro za vse grehe, ki so jih naredili satanisti; osebe, ki prakticirajo okultizem, rituale macabro, oskrunjevalci svetišč in Cerkva, ki grešijo proti Jezusu v Sveti Evharistiji, v satanskih ritualih s strašnimi žalitvami, za vse zlo, ki so ga storili proti delu Naše Gospe. Nenadoma je pločnik postal strašno vroč kot živi premog, vsi so to čutili v svojem mesu. Mislil sem, da ne bom uspel, ker če bi poskusil olajšati roke na pločniku, bi zagorele enako, brez nobenega olajšanja.

Ko sem daroval to pokoro in pomislil na zlo, ki so ga čarovniki in zlobni storilci in macumberi naredili zoper delo Gospe, da bi ga uničili, in na to, da bi se pokesali in se spreobrnili, nisem več vzdržal bolečine in sem za trenutek vstal, a tudi podplati nog so gorele. Mislil sem: ne morem odnehati, pekel je za vedno a to ni zavedno, je samo za trenutek. Ponovno sem se pokleknil in nadaljeval z drugimi. Zdelo se je da pot je Jezusa Križanega je tako daleč, brez konca, a naredili smo pokoro do konca.  
Naša Sveta Mati je naročila naj povem prisotnim osebam, da trpljenje in bolečina, ki smo ju občutili ni bila nič drugega kot kapljica podobnega najmanjšega trpljenja duš v vicah. Če tista strašna bolečina ni zares nič manj kot najmanjše trpljenje v vicah, si ne moremo predstavljati kakšne so bolečine in trpljenje v peklu, ki je za vso večnost.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.10.2018 /Itapiranga-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes mojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni, blagoslovov in milosti. Tu sem, ker vas ljubim in želim vaše večno odrešenje. Ali ste vi tu zaradi ljubezni mojega Sina Jezusa? Ljubite, otroci moji, molite vedno bolj in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Ne s hrupom, ne z lažnim veseljem, da bodo otroci in mladi boljši, ampak s tem, da jih naučite moliti in pripadati Bogu, tako se bodo samo spremenili, ampak bodo spremenili tudi svet okoli sebe, ker bodo polni luči in ljubezni Boga.

Jaz sem Zavetnica vašega naroda. Jaz sem Kraljica Brazilije!

Prosite Gospoda po mojem Rožnem vencu za mir in spreobrnjenje brazilskega ljudstva. Jaz vas ljubim in vam povem, da vas želim varovati pred tolikimi nesrečami in žalostjo, ki lahko v kratkem udari Brazilijo in ves svet.

Molite, otroci moji, molite vedno bolj. Molitev je sveta in mogočna, od začetka do konca, ker kadar molite k Bogu in meni, smo prisotni. Vsaka molitev izmoljena z ljubeznijo in vero je prijetna svetim Božjim očem in mojim očem Matere. Sprejmite moj materinski blagoslov in mojo ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes se je Sveta Mati pogovarjala z menoj o skrivnostih za Brazilijo in Amazonijo. Molimo proseč Božjega usmiljenja za uboge grešnike. Žalostni dogodki se morejo dogoditi v zelo kratkem, če se ljudstvo ne bo spreobrnilo in delalo pokoro za svoje grehe. Če se ljudje ne bodo spremenili sedaj, se kesali svojih napak in se obrnili k Bogu, bodo morali potem nositi težak križ.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 07.10.2019 – MANAUS /am

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, prišel bo dan, ko bo izpoved vere spremenjena. Vse to se bo zgodilo, da bo prišlo do zmot in heretičnih naukov, ki ne prihajajo od mene, ampak od Satana.

Besede veroizpovedi bodo spremenjene tako, da bodo ugajale vsem tistim, ki trdijo, da vedo resnico in da posedujejo božansko svetlobo, ki pa ni moja.

Ne pustite se prevarati.Veliko pomanjkanje vere bo prišlo na zastrašujoč način, kot še nikoli v zgodovini človeštva.

Borite  dober boj, vero ohranite! … Borite se za mojo čast, za mojo slavo in za resnico.

Poklical sem te in te poslal, da si priča moje ljubezni in moje luči med tvojimi brati, med volkovi, ki hočejo iztrgati ovce iz mojih rok, moje ovce, tako ljubljene in ranjene zaradi pomanjkanja vere in znanja, ker so jih zapustili tisti, ki bi morali skrbeti zanje in celiti njihove rane.

Moli, moli, moli, izpolnilo se bo vse, da bodo tisti, ki so sedaj neverniki videli in, da bo vse zlo in laži padle na tla v dobro mnogih, vseh tistih, ki se bodo pokesali, prosili odpuščanje, ker so dvomili in se oddaljili od mene in moje ljubezni.

Blagoslavljam te!

Jezus mi je dal razumeti, kadar je govoril o »pomanjkanju vere, ki bo prišla na zastrašujoč način«, da tisti, ki so sedaj tako verni in vzor za mnoge, bodo izgubili luč svojih duš in oči in bodo živeli v zmedi in zmotah, zaradi lažne poslušnosti in človeškega spoštovanja.

»Odrasla« ni vera, ki sledi modnim trendom in zadnjim novostim; odrasla in zrela vera je tista, ki je globoko zakoreninjena v prijateljstvu s Kristusom. To je prijateljstvo, ki nas odpre temu kar je dobro in nam da kriterije za razločevanje med resničnim in lažnim, med prevaro in resnico. (Papež Benedikt XVI v homiliji 18. Aprila 2005)

GOSPOD, NAJ NIKOLI NE IZGUBIM MOJE VERE, V ČASIH STRAŠNIH PREIZKUŠENJ, KI BODO PRIŠLE NA SVET!

APOSTOLSKA VEROIZPOVED

Verujem v Boga Očeta vsemogočnega, Stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov, odpuščanje grehov, vstajenje mesa in večno življenje. Amen.

NICEJSKO-CARIGRAJSKA VEROIZPOVED

Verujem v enega Boga, Očeta vsemogočnega, stvarnika nebes in zemlje, vseh vidnih in nevidnih stvari. In v enega Gospoda Jezusa Kristusa, edinorojenega Sina Božjega, ki

je rojen pred vsemi veki in je Bog od Boga, Luč od Luči, pravi Bog od pravega Boga. Rojen, ne ustvarjen, enega bistva z Očetom in je po njem vse ustvarjeno. Ki je zaradi nas ljudi in zaradi našega zveličanja prišel iz nebes. In se je utelesil po Svetem Duhu iz Marije Device in postal človek. Bil je tudi križan za nas pod Poncijem Pilatom, je trpel in bil v grob položen. In tretji dan je od mrtvih vstal, po pričevanju Pisma. In je šel v nebesa, sedi na Očetovi desnici. In bo spet prišel v slavi sodit žive in mrtve; in njegovemu kraljestvu ne bo konca. Verujem v Svetega Duha, Gospoda, ki oživlja. Ki izhaja iz Očeta in Sina. Ki ga z Očetom in Sinom molimo in slavimo. Ki je govoril po prerokih. In eno, sveto, katoliško in apostolsko Cerkev. Priznavam en krst v odpuščanje grehov. In pričakujem vstajenja mrtvih in življenja v prihodnjem veku. Amen.

P.S. NAUČITE SE VEROIZPOVED NA PAMET, ČE SE ŠE NISTE (nevenka)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.10.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, prihajam iz nebes vas prosit za več vere, molitve in ljubezni. Z molitvijo Rožnega venca, ki jo dnevno molite v vaših domovih, vam more Gospod podeliti velike milosti in blagoslove in tolika zla bodo oddaljena od vas in vaših družin.

Molitev je močna in more spremenite vse stvari, tudi najtežje in najbolj nemogoče situacije. Ne obupajte pred preizkušnjami in težavami, ki se pojavijo na vaši duhovni poti. Zaupajte v Boga. Zaupajte v njegovo božansko ljubezen do vsakega izmed vas.

Hvala za vašo prisotnost tu, v tej noči. Nadaljujte z molitvijo za Sveto Cerkev za Božje služabnike, da bi bili razsvetljeni po Svetem Duhu in vodeni po Božanski volji Boga.

Ne puščajte molitve ob strani temveč jo stopnjujte vedno bolj, ker je nujno potrebna, v teh časih velikega boja.

Zaupajte, zaupajte, zaupajte. Bog je tisti, ki nikoli ne zapusti svojih otrok, ki molijo in zaupajo v njegovo Božjo Ljubezen.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vam dajem poseben blagoslov. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru . Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  05.10.2019 – Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da ne izgubite vaše vere v teh časih velike zmede in zmot. Tu sem, da vas vodim v Srce mojega Sina Jezusa. Posredujte kot še niste nikoli doslej za pravo Cerkev, kjer je prava vera. Ne dovolite, da zlo napreduje s svojimi zmotami in lažmi. Branite in razglašajte resnico. Bog je samo eden in vas kliče k sebi, z življenjem v spreobrnjenju, kesanju in pokori.

Ne dvomite v besede in učenje mojega Sina. Ne pustite se zavesti od laži sveta in ne padite v kremplje tistih, ki jih uporablja sovražnik odrešenja, da bi tolike oddaljil od prave vere.

Častite Boga. Blagoslavljajte njegovo Sveto Ime vsi možje in žene na zemlji. Prosite odpuščanja za svoje grehe in se osvobodite vsega tistega, kar ni ljubo Srcu mojega Sina Jezusa.

Jaz vas ljubim in želim, da bi nihče od vas ne sledil poti zmot in greha, ki vodi v peklenski ogenj.

Molite Rožni venec, ker Rožni venec oddalji hudiča, zmote in greh daleč proč od vas in vaših družin. Kdor moli moj Rožni Venec bo imel vedno moj blagoslov in Materinsko varstvo.

Potem je Sveta Mati, bolj sijoča kot prej, odprla svoje roke, se obrnila navzdol kot bi razlivala milosti, pokazala nam je njeno Brezmadežno Srce, iz katerega je izhajalo mnogo žarkov. Dejala nam je tako veličastno:

NA KONCU BO ZMAGALO MOJE BREZMADEŽNO SRCE!

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.09.2019  Manaus-AM.

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes prosit vas, da ne zapustite vaše svete poti in poti spreobrnjenja, ki vam ju  kažem.

Ne oddaljite se od mojega Sina Jezusa, kajti samo on vam more dati večno življenje. Ne zapirajte svojih src mojim materinskim klicem.

Govorim vam s toliko ljubeznijo. Govorim vam, ker me skrbi vaše zveličanje. Govorim z vami, ker želim, da občutite nebesa že tu na tem svetu in potem za vedno, ob strani Gospoda za vso večnost.

Ti časi so časi velike bitke. Molite vedno več. Molite z veliko vero in ljubeznijo v srcu in vse v vaših življenjih, otroci moji,  se bo spremenilo.

Ne dvomite ampak verjemite v Božjo ljubezen do vsakega od vas. Jaz vas ljubim in sem tu, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce.

Prosite za priprošnjo Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela, Svetega Rafaela. Oni so vedno ob vaši strani, po božanskem naročilu, da vam pomagajo, vas spremljajo in varujejo.

Otroci moji, v teku je velika duhovna bitka med Gospodovimi Angeli in hudiči iz pekla.

Zatecite se pod moj varovalni plašč in Gospod vam bo dal velike duhovne in telesne milosti. Molite, molite, molite vedno bolj in mnoge duše bodo srečale luč Boga.

Otroci moji, hudič želi mnoge oddaljiti od prave vere. Želi vnesti zmedo, pomanjkanje vere in ljubezni, želi ohladiti mnoga srca mojih otrok. Upognite v molitvi kolena na tla. To sem vas že prosila in ponovno ponavljam.

Ne poslušajte tistih ljudi, ki vas kritizirajo in govorijo proti vam. Molite zanje, da odprejo sedaj svoje srce, dokler je še čas za spreobrnjenje, ker potem bo vse težje in mnogi bodo lahko padli v grozni greh in se ne bodo mogli nikoli več dvigniti.

Veliko molite, zaupajte in vse boste dosegli pri Srcu mojega Sina Jezusa. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 28.09.2019 – ITAPIRANGA/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in prihajam iz nebes klicati vas k spreobrnjenju, klicati k Bogu, ki vas toliko ljubi.

Otroci, ne izgubljajte časa. Spreobrnite se. Svet se vedno bolj približuje robu velikega brezna, ki vodi v peklenski ogenj.

Številni so slepi in gluhi in nočejo slišati klicev mojega Gospoda, ki jih daje po meni.

Ne varajte se, otroci moji, nič na tem svetu se ne more primerjati z večnim življenjem. Bojujte se za nebesa. Bojujte se, da bi nekega dne dosegli večno življenje, življenje v polnosti pri Bogu.

Veliko molite za dobro človeštva. Molite moj Rožni venec za spreobrnjenje vaših družinskih članov, saj bodo časi vedno težji in velike napake bodo okužile mnogo mojih otrok, zaradi česar se bodo mnogi oddaljili od resnice in resnične vere. Tu sem, da vam pomagam in vas vodim skozi temne dni pomanjkanja vere. Rečem vam: ne bojte se. Pridite in se zatecite v moje Brezmadežno Srce. Tu boste varni pred vsem zlom in nevarnostmi tako telesnimi kakor duhovnimi.

Otroci moji, ah, otroci moji…. Moje Srce trpi za vas, zaradi vsega kar boste morali trpeti in prenašati zaradi napuhnjenih in pohlepnih src. Poslušajte me! Spremenite življenje. Molite vedno bolj.

Otroci moji, v teh časih se dogaja veliko stvari, ki sem vam jih razkrila v preteklosti. Moje materinsko Srce je polno bolečine zaradi velikega števila mojih otrok, ki žalijo mojega Sina Jezusa s strašnimi grehi, ki se več ne bojijo Boga, ki se prepuščajo, da jih Satan uporablja in so njegovo orodje zla in moči uničevati sveta Božja dela.

Upognite svoja kolena na tla in molite. Vse zlo se uniči z molitvijo, pokoro in postom. Bog nikoli ne zapusti svojih otrok, ki jokajo po njegovi Božji pomoči.

Molite, molite, molite in Bog vam bo pomagal, vas blagoslavljal v vaših največjih stiskah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 27.09.2019 Manaus/AM

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, to je čas, ko človeštvo v moji Cerkvi vidi dve osebi oblečeni v belem. Eden je Peter, drugi pa Savel.

Savel. Savel, Savel, zakaj me preganjaš? Jaz sem Jezus, ki ga ti preganjaš! (Apd 9, 4-5)

Moj sin, upogni svoja kolena na tla, ker boste videli, da se v moji Cerkvi dogajajo strašne stvari. Toda, v času, ki sem ga določil, bodo moji Angeli po mojem naročilu izruvali plevel, ki je zrasel med mojo pšenico. Izruvali bodo drugega za drugim in vrgli v ogenj, da se sežge. Molite  in prosite vse naj molijo, da ne bi izgubili vere in ne bi obupali. Molitev, žrtev, pokoro prosim od vseh. Kdo me hoče poslušati? Že veliko časa kličem človeštvo , vendar me ne sliši.Ne želi poslušati moje Svete Matere, jo žalijo in govore, da se ne prikazuje v teh časih, v teh dneh.

Nehvaležno človeštvo! Tako globoko boš padlo in ne bo nikogar, kda bi te potolažil, kerse nisi zmenilo za prošnje in solze moje Brezmadežne Matere.

Vrni se, dokler še moreš, saj bo prišel dan, ko ne boste mogli storiti ničesar več in videli boste bolečina in jokanje, ki vam pade na glavo.

Tu sem s svojim Srcem v roki in vas kličem, zato poslušajte glas vašega Boga, ki hrepeni po vašem spreobrjenju in kesanju.

Vrni se, vrni se, ker so vaši dnevi na nitki, preden se življenje na obličju zemlje prečisti in prenovi.  Tu sem, da vas blagoslovim in  potolažim. Sprejmite mojo ljubezen, sprejmite moj klic in našli boste življenje in mir.

Blagoslavljam te.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 21.09.2019 – MANAUS/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da ostanete trdni na poti spreobrnjenja, ki vam jo kažem, ker Bog  želi vsakega izmed vas v nebesih. Ne opustite molitve. Ne pustite premagati se preizkušnjam življenja in ne težavam, ki jih srečujete na vaši duhovni poti.

Satan je razjarjen in želi mnoge duše voditi na pot pogubljenja, ki vodi v večni ogenj. On uporablja vsa sredstva, da bi mnoge mojie otroke dosegel z njegovimi napakami in jih popolnoma oddaljil od Boga. Molite, otroci moji, veliko molite in naj vsak trenutek bo molitev in izredno sečanje z Bogom. Mnogi vaši bratje ne molijo, zato zapuščajo Cerkev mojega Sina Jezusa in privlačnost vere, da sledijo hudiču, svetu in grehu.

Še vedno boste videli, da se bodo dogajajo strašne stvari znotraj Božje hiše in ostali boste presenečeni, ko boste videli koliko služabnikov Boga bo padlo v greh in pomanjkanje vere.

Molite za Sveto Cerkev, upognite svoja kolena na tla in prosite Božjo luč in usmiljenje Boga za duhovščino, kajti Bog bo  prečistil mnoge svoje Služabnike, ki živijo dvojno življenje in mnoge vernike vodijo v zmoto.

Glej, mogočni Gospodov laket  se bo močno spustil na svet, da bi očistil grešnike in osvobodil tolikega zla njegove sinove, Jaz vas ljubim ne ne želim vaše nesreče, ampak večno zveličanje.

Molite, molite Rožni venec vedno bolj, za dobro človeštva in za mir v Braziliji. Prosite Boga usmiljenja za Brazilijo, ker v kratkem lahko pridejo veliki konflikti, če moji otroci ne bodo molili in ne bodo delali pokore.

Amazonija bo veliko trpela, če me ne poslušate in ubogate. Vrnite se Bogu in zapustite greh. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha, Amen!

 

POROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA 16.09.2019 MANAUS/AM

Moj sin,človeštvo je prišlo v svojem grešnem življenju prišlo do viška. Ta čas je odločilen v boju med Ženo Obdano s Soncem in Rdečim Zmajem. Na kateri 

Človeštvo je prišlo in živi čase zadnjih preizkušenj. Blagor tistim, ki se ne bodo  pustili zavesti in mi zvesti do konca.

Bojuj se moj sin, bojuj se za resnico. Ne imej strahu v tej bitki. Ta boj se zmaga z resnico izgovorjeno z mojimi usti: Moja beseda je resnica in vam prinaša večno življenje.

Jezus je govoril vsem:

Da zmedete napuhnjene in ponosne in jih utišate, morate oznanjati pogumno, neustrašno in z vero mojo besedo, ki življenje in resnica.

Zapomnite si: Če  je Bog za nas, kdo je zoper nas? (Rim 8,31)

Ne bojte se, ne pustite se premagati preganjanju in sovraštvu tega sveta. (Janez 15,18)

Jezus je govoril meni:

Moj sin, ne boj se človeške hudobije, ne zameri tistim, ki so Satanovi instrumenti in jih uporablja, da bi  te utišal, te napadal in ranil. Bolj ko te preklinjajo željni tvoje sramote,  zla in želijo povzročiti tvoj padec, trikrat več te blagoslavljam in te dvigam in napolnjujem z mojo lučjo, močjo, milostjo in svetostjo, ki prihaja od mojega Duha.

Ne skrbi za strup, ki ga razširjajo proti tebi in proti temu DELU, zaradi zavisti, ki je prevzela njihova srca, ker sem te poklical in izbral.

Jaz sem Tisti, ki ti pripravlja mizo, pred očmi tvojih sovražnikov (Ps 23). Mazilil sem te z mojim svetim oljem in tvoj kelih prekipeva od radosti in milosti, ki ti jih dajem vsak dan, zaradi ljubezni in časti mojega Svetega Imena.

Kar se tiče tvojih sovražnikov bom storil z njimi tako, da popijo kelih lastnega strupa in zavisti. In ti, nekega dne, vztrajajoč v tem DELU in pričevanju o njem, boš rešil sebe in vse tiste, ki te poslušajo (1Tim, 16), živel boš nekega dne za vedno v mojem večnem domovanju, skupaj s tistimi, ki sprejmejo to DELO, na veke vekoV. Sprejmi moj blagoslov in moj mir. Ljubim te. Hvala, da si me poslušal.

Blagoslavljam te!

Poslušal sem Jezusov glas, ki mi je dal to sporočilo. Ko sem odšel od doma sem videl Jezusa na nebu z razprtimi rokami, zgornjo polovico telesa. Imel je krono v njegovi desni roki. Dejal mi je:

Očistil bom Amzonijo njenih grehov. Bodi zvest do smrti in dal ti bom venec življenja( Raz 2,10)

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.09.2019 MANAUS/AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, imej usmiljenje do Srca tvoje Matere. Glej, kaj ga je prebodlo.

Videl sem strašen meč zaboden v Brezmadežno Marijino Srce. Kar naenkrat je bil meč izdrt in pustil strašno rano, kot bi se Srce Naše Gospe razdelilo na dvoje.

Cerkev mojega Božjega Sina se deli na dva dela in moje Srce se trga v bolečini. Jokam za tiste sinove, ki se upirajo proti Bogu in proti nebesom, ki ne sprejmejo njegovih resnic in večnih učenj in, ki niso poslušni njegovim Božjim zakonom.

Samo duše, ki znajo darovati zadostitve, žrtve in  se odpovedo lastni volji, bodo mogle ozdraviti brazgotino, ki je globoko zadana mojem čistemu in svetemu Materinskemu Srcu in Srcu mojega Božjega Sina Jezusa

Cerkev je ranjena od zastrupljenih satanovih puščic. Sedaj se je odprla velika rana v Cerkvi, rana razdeljenosti, ki bo ustvarila znotraj veliko duhovno vojno med dobrim in zlim, med resnico in lažjo, med Božjimi otroci zvestimi Gospodu, nasproti sledilcem Satana, kateri so se vrinili med dobro kot slaba trava, kot plevel, ki se je vsejal, da uničuje, da ustvarja zmedo in pomanjkanje vere, z namenom, da bo čreda ostala brez luči, Božje milosti in  se pogubi.

Toda Bog bo prišel na pomoč tistim, ki bodo ostali zvesti njegovim Zakonom in učenju, tistim, ki so močni in vztrajni v preizkušnjah in težavah, ki ne bodo izdali vero vanj in ljubezen do Njega.  On bo poslal svoje Angele, da bodo izruli slabo travo  in uničili ves plevel, gojen med njimi, jih posušil s svojim Božanskim dihom in jih zažgal v večnem ognju kjer je jok in škripanje z zobmi.

Pekel je večen in tam je končna usoda za neposlušne in nehvaležne, kraj kjer se kaznuje napuh in človeška zloba.

Potolaži moje Srce, ki trpi in naredil boš veselje Srcu mojega Božjega Sina, ker on veliko ljubi vse tiste, ki me častijo in sprejemajo kot Mater.

Blagoslavljam te!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 14.09.2019-Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes prosit vas, da ste močni v molitvi, žrtvi in pokori, darujoč vse dneve Gospodu v zadoščevanje za grehe, ki se naredijo po vsem svetu. Otroci moji, Bog vas kliče k spreobrnjenju in kesanju, SEDAJ! Sprejmite Božji klic v svoja življenja, popravite vaša napačna ravnanja, da bi našli  milost in svetost, ki prihaja samo iz Srca mojega Božjega Sina.

Tako vas bo Jezus mogel rešiti in vam podeliti večno življenje, nihče drug. Ne pustite se prevarati od laži in pol resnic, ki se širijo v teh časih. Bog je samo eden in ni drugega na nebesih in ne na zemlji.

Sem Mati Boga. Sem Mati Odrešenika. Moj Sin Jezus je Kralj nebes in zemlje in njegovo Sveto Srce je varno zavetje v teh težkih časih pomanjkanja vere in tolikih herezij.

Molite rožni venec vsak dan, da bi bili razsvetljeni in izpolnjeni z lučjo in milostjo Svetega Duha, ki vas bo vodil po pravi poti, ki vodi v nebesa k mojemu Sinu Jezusu.

Jaz sem tu, da vas sprejmem v moje Brezmadežno Srce in vam pravim: častite in ljubite znamenje vašega Odrešenja, KRIŽ mojega Sina Jezusa. Imejte ga vedno v svojih domovih in pred njim pokleknite in prosite Boga usmiljenja za slepo in nehvaležno človeštvo, ki se ne zmeni za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Ničesar se ne bojte. Tu sem, da vas vodim v vsem, po naročilu Boga. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

SPOROČILO KRALJICCE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.09.2019 – Manaus-AM.

 Moj sin, zelo malo manjka do dogodkov, ki bodo v teh temnih in skritih časih spremenili življenje Cerkve in človeštva, Bog govori, toda redki ga poslušajo. Bog kliče k spreobrnjenju, a mnogi ga ne ubogajo in zavračajo, da bi odprli svoja srca za njegov klic  ljubezni. Kaj boste storili, kadar bodo velike preizkušnje in trpljenja padle na vaše glave? Vpili k Bogu, ki ga ne poslušate in ubogate?

Danes se spominjamo žalostnega datuma, kjer je mnogo mojih otrok nepričakovano izgubilo življenje.* Iz ure v uro, zaradi lažnivcev, pohlepnežev in kriminalcev, ki so na vladi. Oni niso vedeli, da se bo to tako hitro zgodilo v njihovih življenjih. In vi, ljubljeni otroci, otroci, ki me ne poslušate, ki ste gluhi za moj glas, ki nočete spremeniti smeri svojega življenja? Zbudite se! Nevarnost lebdi nad vašimi glavami: nič ne vidite, nič ne slišite, ker ste zaslepljeni od satana in greha. Bojujte se za večnost, za vaše mesto v nebesih; ne za prestižno mesto v tem svetu, ki vas ne vodi k Bogu, če zavrnete spreobrnenje in ne prosite odpuščanja za vaše napake in dejanja.

Človeštvo, vrni se k Bogu, sedaj, ker je čas za spreobrnenje na nitki. Spreobrni se, pripadaj Bogu, počasti in prepoznaj njegovo Božanskost in Vsemogočnost. On je Gospod nebes in zemlje in ni drugega Boga nad njim.

Veličastvo, čast in slava, ki pripada samo Bogu, se ne deli in razdeli z nobenim drugim bitjem na tej zemlji. Njemu čast in slava vekomaj!

Blagoslavljam te moj sin in tudi vse človeštvo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

11 Tvoji, o GOSPOD, so veličina, moč, čast, sijaj in veličastvo. Tvoje je namreč vse, kar je v nebesih in na zemlji. Tvoje, o GOSPOD, je kraljestvo in ti se vzdiguješ kot glava nad vse. 12 Od tebe prihajata bogastvo in slava in ti gospoduješ nad vsem. V tvoji roki sta moč in oblast in v tvoji roki je, da narediš vse veliko in močno.

(1 Krn 29, 11-12)

SPOROČILO JEZUSA KRISTUSA 10.09.2019 Manaus-AM.

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, če kardinali, škofje in duhovniki moje Cerkve želijo živeti kot posvetni in politiki tega sveta, torej, bom dovolil da bodo obravnavani in sojeni po človeških zakonih, enako kot so posvetni in politiki; toda če bodo delovali kot resnični služabniki moje Svete Cerkve, poem sodba pripada samo meni, samo jaz jih lahko sodim!

Naj pripadajo meni, naj sledijo mojim korakom, naj zatisnejo oči pred svetom in naj gledajo v moje Srce, da ne bodo padli in ne bodo lahek plen za svet, za meso in za hudiča.

Hvala za poslušanje. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 07.9.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da molite vedno več Rožni venec za Sveto Cerkev in  družine.

Časi bolečin in preizkušenj so dosegli mnoge in vi se tega resnično ne zavedate, ker vas je greh uspaval na duhovni poti.

Bog me pošilja na svet, da vas kličem k spreobrnjenju, da vam pokažem pot, ki vodi v nebesa, a vi me ne poslušate in ne živite sporočil, kot sem vas prosila.

Otroci, odprite svoja srca. Odločite se za življenje v Božji milosti in ne za življenje v grehu, daleč proč od  Božje ljubezni.

Prišla sem na svet, da vas usmerjam in tolažim s svojo materinsko prisotnostjo, z namenom, da ne bi obupali pred preizkušnjami in izgubili vero.

Kot vaša Mati poznam vaša trpljenja in bolečine in vem za vaše križe, ki jih nosite iz ljubezni do mojega Božjega Sina.

Pogum, otroci moji. Pogum. Jezus vas nikoli ne zapusti. On je ob vaši strani, da vam podari nekoliko njegove moči in milost, da bi zmogli premagati vse v vaših življenjih z močjo njegove božanske ljubezni.

Molite, molite, veliko molite, ker mnogi vaši bratje zaslepljeni od satana in so v nevarnosti, da padejo v peklenski ogenj. Satanu je uspelo zapeljati v duhovni propad duše mnogih Božjih služabnikov in moje Brezmadežno Srce trpi in krvavi v bolečini.

Otroci, posredujte, upognite svoja kolena na tla in molite Rožni venec, darujte zadoščevanje Bogu. Svet potrebuje veliko spreobrnjenje. Brazilija je ranjena zaradi številnih grehov, ki se delajo že samo v Braziliji

Satan hoče smrt, kri in bolečino za Brazilijo, s krvavo revolucijo in nasiljem. Molite za Brazilijo, ki je v nevarnosti. Molite Magnifikat, ker Bog posluša vaše molitve, on je pozoren na glas vaših prošenj.

Ljubim vas in vas sprejemam pod svoj Brezmadežni plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je prosila naj zadoščujemo za grehe sveta, z darovanjem molitve Rožnega venca na kolenih, da bi dosegli milost in moč za prenašanje težkih preizkušenj, da nas te ne bi omajale in da ne bi  izgubili vere, kajti mnogi se bodo izgubili in oddaljili od Svete Cerkve, zaradi napak in škandalov, in ne bodo več v nič verjeli; živeli bodo posvetno življenje v grehu, oddaljeni od Boga.

Hudič hoče, da bi brazilsko ljudstvo trpelo krvavo revolucijo, ki bo prinesla nasilje in smrti.  Uničiti hoče brazilsko ljudstvo in moramo pomnožiti naše molitve z Rožnim vencem in Magnifikati, proseč Boga usmiljenja in miru za Brazilijo.

RAZLOČUJTE SAMI  5.09.2019

Danes zarana sem utrpel močan napad Satana. To se je zgodilo v spalnici mojih staršev, kjer z njimi spim, saj moram dajati pomoč mami, kadar ona potrebuje moje pomoči. Ležal sem na mreži in zališim glas poln sovraštva in roko, ki me je dušila in pritiskala z močjo na moj vrat. Potiskala je moj obraz v mrežo, kjer sem spal. Dejal mi je:

Nehaj pisati tiste stvari in jih širiti, ker uničuješ vse tisto, kar želim narediti. Ne delaj tega, nehaj!

Dejal sem: Ne!

Ko sem poslušal ta glas, ki mi je to rekel, sem se spomnil, da sem prevedel in objavil na Blogu Facebooka kar se nanaša na Sinodo Amazonije, o herezijah in vsem tistem, kar želijo škofi in duhovniki doseči, da bi bilo potrjeno na tej Sinodi. Razumel sem, da se to dogajanje (napad) nanaša na to.

Ponovno mi je dejal. Nehal boš s tem?  In me še bolj močno stiskal za vrat.

Dejal sem :Ne!

Nehaj! Boš nehal?  Jaz ne želim, da nobena duša ne uide iz mojih krempljev!

Dejal sem : Ne!

Zakričal je še bolj močno: Nehaj s tem!

In dejal sem močno: Ne!

Ko me je dušil sem pogledal na mojega očeta in mamo, da bi ju prosil za pomoč, a nisem mogel.

Nato mi je uspelo dobiti medaljo svetega Mihaela nadangela, ki sem jo imel okrog vratu in začel sem jo poljubiti: sveti Mihael Nadangel! … in sem poljubljal medaljo …. sveti Mihael Nadangel! ..in. poljubljal medaljo … sveti Mihael Nadangel. ! Spet sem poljubil medaljo. Nenadoma me je spustil in rekel: plačal mi boš! … In vse je bilo mirno, kot da se ni nič zgodilo.

Ob 8:00 sem šel kupit kruh in ko sem se ustavil, da bi molil pri oltarju je  slika Svete družine ležala pred oltarjem na tleh, obrnjena k tlom, da je bila skrita slika svete družine. Kot da bi jo kdo podrl, ker se slika sama ni mogla tako obrniti.

Ob vrnitvi iz pekarne, se je zgodilo, da je tam, kjer parkiram svoj avtomobil, zasedel še en avto in ko sem vprašal osebo, da moram parkirati, me je zavrnila in me začela žaliti in napadati ter vpila name, ki sem imel prav in govorila žalostne stvari glede domače molitve, ki so ob sobotah. Spomnil sem se besed: plačali mi boste! Takrat je po tem, ko je rekla, kar hoče rekla, da bo poklicala policijo. Rekel sem, da lahko pokliče, ta oseba si je premislila, slabe volje odpeljala avto in vstopil sem v hišo.

Najbolj me je pri vsem tem prizadelo to, da je hudič, ko mi je govoril, grozil in me dušil imel glas papeža Frančiška. Demon je govoril z glasom papeža Frančiška, da je prenehal pisati in širiti te stvari o Amazonski sinodi, ker sem uničil njegove načrte in toliko duš bo ubežalo njegovim krempljem. Bil je glas papeža Frančiška. Demon je uporabil papežev glas.

Razumel sem, da stvari, ki jih v zadnjem času učijo češ, da prihajajo od Boga in njegove Božje volje, v resnici prihajajo od hudiča, iz njegove zle volje, ker ga ubogajo  in ne ubogajo Boga.

Vsak naj razloči za sebe, jaz sem že naredil svoje in to zdaj občutim na svojem bolečem vratu.

Molim, da bi bil Papež Frančišek resnično razsvetljen po Svetem Duhu in, da pusti, da njegove ideje in človeška volja bodo napolnjenja in razsvetljena z lučjo resnice in Božansko voljo Boga, in se pustil voditi Sveti Trojici in ne od napak, idej in posvetnih laži. Cerkev potrebuje Pastirje resnično zveste Bogu, ne politikom.

Naj ne pusti, da ga Satan  premaga ali zavede, kajti drugače bo odgovoren za izgubo neštetih duš in Gospod ga bo zdrobil ter bo konec   z vsemi lažmi, ponosom in močjo v enem dihu, s čimer bo sramota pred narodi, in z njim bodo imeli žalosten konec mnogi kardinali, škofi in duhovniki, ki bodo sledili isti poti, skupaj z mnogimi slepimi dušami.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 31.08.2019 Manaus/AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim za odločitev živeti moja sporočila, da zapustite pot greha in se obrnete k Bogu s skesanim in iskrenim srcem.

Otroci moji, Bog ne želi pogubljenja vaših duš, ampak vaše večno zveličanje. Živite Božje klice, ki vam jih daje po meni. Jaz sem vam že posredovala mnoga sporočila a mnogi med vami se resnično ne odločite, da bi jih živeli, ker so vaša srca založena s svetom. Odpovejte se svetu in grehu, da bi pripadali Bogu.

Težki časi bodo prišli nad Sveto Cerkev v mnogih krajih sveta. Duhovna zmeda in herezije bodo mnoge moje otroke oddaljile od prave vere in mnogi Božji ministri bodo strašno padli in bodo pred Božjim prestolom krivi za izgubo številnih duš.

Zavzeto molite za Sveto Cerkev, da bi bila močna in zvesta Bogu do konca, ker veliko število bo tistih, ki ne bodo verjeli v ničesar in bodo strašno žalili Srce mojega Sina Jezusa, zaradi tolikih napačnih stvari, ki bodo znotraj Božje hiše.

Jaz sem tu, da vas sprejmem pod moj Brezmadežni plašč, da bi prejeli moč in milost za življenje v teh težkih in strašnih časih, ki so že pred vrati.

Molite, molite Rožni venec za Božje ministre, da se ne bi prepustili zmagati od laži in niti od satanove teme.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO SVETE DEVICE EDSONU GLAUBER 26.10.2014

Kadar bo ženska zmagala bo Brazilija trpela! Ulice bodo polne ljudi,ki bodo obupani tekali. Slišalo se bo stokanje in jok. Cerkev bo preganjanja in mnogi kraji posvečeni Gospodu bodo uničeni. Mnogi duhovniki bodo trpeli zaradi nezvestobe in bodo preganjani in umorjeni.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 24.08.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas neizmerno ljubim, vsak dan se bojujem za vašo srečo in večno življenje.

Ne oddaljite se od Boga, vašega Očeta, ne oddaljite se od molitve. Bog kliče človeštvo k spreobrnjenju in mnogi se malo zmenijo za njegove božje klice, ker so slepi od Satana, sužnji grehov sveta. Veliko molite, da boste zmogli premagati njegove napade in se osvoboditi njegovih pasti. Molitev vas osvobaja mnogega zla in vas vodi po Gospodovih poteh.

Ne dovolite si, da bi bili premagani. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim po varni poti, ki vodi v Raj.

Danes, mnogi moji otroci imajo svoje duše gnile v grehu, ker so šibki v veri in ne molijo. Oni so postali lahek plen Satana.

Moji otroci, molite in postite. Molite in postite. Molite in postite. Bog bo zmagal nad vsem zlom in ko bo njegov močni laket udaril človeštvo ne bo ničesar ostalo na nogah in nič ne bo kot prej.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam z mojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 17.08.2018 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas združujem v molitvi, kajti časi so težki in nujni.

Mnoge duše so v nevarnosti večnega pogubljenja, zaradi tolikih napak in laži, ki se hitro širijo v svetu, ker mnogi Božji Ministri so se pustili preslepiti od dima smrti in greha Satana.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se za večno zveličanje vaših duš. Ne pustite se prevarati in niti zapeljati od Satanovih zmot. Molite dnevno Rožni venec z več vere in ljubezni, proseč za spreobrnjenje grešnikov in osvoboditev tistih, ki nimajo moči, da bi se osvobodili verig greha, ki jih zvežejo s hudičem, svetom in mesom.

Otroci moji sem tu, da vam pomagam. Ne oddaljite se od molitve ampak namenite za molitev del svojega dneva, da se vedno bolj približate Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa.

Ljubim vas in vam v tej noči dajem vso svojo ljubezen, da bi bili od Boga in ga ljubili brez prestanka. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO JEZUSA EDSONU GLAUBER 15.08.2019 – Manaus-AM.

Potrpežljivost in ljubezen. Potrpežljivost in ljubezen. Potrpežljivost in ljubezen!…S potrpežljivostjo in ljubeznijo zmoreš vse, premagaš vse, dosežeš vse. Nauči se vedno vebolj, potapljaj se v brezno moje  ljubezni, glej in vstopaj v globine mojega Božjega srca. Tu se boš naučil vsega. To je tvoja šola ljubezni, učenec moj, ki ga tako imam rad. Bodi moj k  se združi v ljubezni z mojim Srcem

Blagoslavljam te!

SPOROČILO JEZUSA 14.08.2019 / Manaus-AM.

Dejal je: sin moj, 5Blagor krotkim, kajti deželo bodo podedovali. 11Ponižni pa bodo dedovali deželo, oživljali se bodo ob velikem miru. (Ps 37,11)

Naj bo tvoje srce krotko in ponižno kot moje Srce. Biti krotak ne pomeni pustiti drugim, da drugi dominirajo nad tapo in te tlačijo in da vse tiho sprejemaš; biti krotak pomeni biti pravičen in živeti pravičnost v Bogu, znati zaupati v Božje delovanje v tvojem življenju, vedeti, kako čakati nanj, čakati na Tistega, ki ti bo dal večno veselje in obilje miru. Jaz sem resnični mir tvoje duše in tisti, ki te je poklical in izbral, da ste moj glasnik pred vsemi ljudmi, tisti, ki nosi moje besede, ki zanika temo in greh, ki zdravi in osvobaja ranjena srca in nemirna  miru.

S svojimi sporočili zdravim rane mnogih src in napolnjujem  z ljubeznijo in upanjem srca v stiski. Zaupaj, moj sin, zaupaj v moje Srce in in nikoli ne boš zmeden, ker je moja ljubezen zvesta in resnična in ne zavaja nikogar. Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 10.08.2018

Brezmadežna Mati je spet prišla iz nebes, da nas blagoslovi in nam da njen materinski poziv. Bila je lepa, veličastna pred nami, izžarevala je ljubezen na vse nas, njene sinove in hčere. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati in se ne naveličam klicati vas k Bogu in k spreobrnjenju. Moje Brezmadežno Srce je polno ljubezni, za vas otroci moji, in goreče želje za vaše večno zveličanje.

Nikoli ne pustite molitve rožnega venca ob strani ampak ga molite vedno bolj.

Bog me je poslal v Amazonijo, da vas naučim otroci moji, da vse vas naučim živeti po njegovih svetih poteh, poteh miru in ljubezni, ki vodijo v nebesa, skozi življenje samo-zatajevanja, molitve in mrtvičenja sebe, da bi živimo združeni s njegovim Srcem in Božjo ljubeznijo.

Otroci moji, časi postajajo vse bolj temni, ker mnogi moji otroci ne molijo in ne poslušajo mojih sporočil. Oni ne verujejo, da se morem prikazovati, verujejo pa lažem, ki jih učijo preko televizije.

Molite za spreobrnjenje človeštva, ki se je pustilo preslepiti od hudiča, ki hoče uničiti danes mnoge družine, da bi bila pregnana od njih Božja ljubezen.

Tu sem, da vas vodim po varni poti, ker je danes toliko poti, ki vam jih ponuja hudič in toliki je tistih, ki jim slepo sledijo.

Poslušajte me, ne oddaljite se od mojega materinskega Srca. Dnevno se posvetite Trem Svetim Srcem in nič vas ne bo oddaljilo od varne poti, ki vodi k Bogu.

Jaz vas ljubim in vas pokrivam s svojim materinskim plaščem. Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

5. avgust 2019 – marijin 2035. rojstni dan!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes s svojim materinskim Srcem polnim ljubezni, da vas blagoslovim in podelim Božji mir.

Hvala otroci, da ste poslušali moje povabilo k molitvi. Sem tu, da vas varujem pred vsemi napakami in zlom, ki se širi v teh časih, zaradi src, ki so se pustila okužiti z grehom in s satanovo temo.

Ne pustite se prevarati. Besede in nauki mojega Sina Jezusa ne bodo mogli nikoli sprejeti greha. Besede mojega Sina osvobodijo duhovne slepote tolike duše. Ne dovolite, da bi se njegovi nauki spremenili zato, da bi ugajali ljudem, ki živijo v napakah in brez Božje luči.

Dela teme morajo biti objavljena in nikoli sprejeta.

Tu sem, da vam pomagam biti od Boga. Blagoslavljam vas z mojim materinskim blagoslovom in vam pravim, da vas ljubim in pokrivam s mojim Materinskim plaščem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati in vas še vedno kličem k Bogu, ker ne želim vašo nesrečo, ampak večno zveličanje vsakega izmed vas.

Ne izgubite vere in ne pustite se preslepiti napakam in iluzijam sveta. Ne oddaljite se od Gospodove poti. Bodite možje in žene vere.

Tisti, ki spolnjujejo voljo Božjo in so združeni z Gospodom po Sveti Evharistiji in z dnevno molitvijo, se nimajo česa bati.

Molite vedno bolj. Imejte pogum: Božje delo ne bo nikoli uničeno. Ljudje in njihova življenja minejo a Bog in njegova ljubezen ostane za vedno. Bojujte se z molitvijo in z vero, da ostanete vedno v resnici, na strani Boga.

Hudič uporablja osebe, da seje v svetu napake in laži, a njegove zvijače in dela teme bodo vedno razkrinkane in premagane z Gospodovo lučjo.

Ljubim vas in sem srečna zaradi vaše prisotnosti tu v tej noči. Hvala, da ste prišli. Dajem moj materinski blagoslov vam in vašim družinam. Dovolite, da Gospodova ljubezen živi v vaših srcih.

Vrnite se na svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 03.08.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes in vas prosim, da poslušate in živite s srcem moja sporočila.

Naj bodo vaša srca vedno odprta za prejem Božje ljubezni. Ne izgubite vere. Verujte, verujte, verujte vedno bolj, tudi če morate velikokrat iti skozi boleče in težke preizkušnje, nikoli ne nehajte verjeti v ljubezen mojega Božjega Sina za vas, niti ne v njegovo božje delovanje, da vam pomaga v vaših potrebah in stiskah.

Moj Sin Jezus je vedno zvest in nikoli vas ne bo pustil same. Kličite in on vas bo blagoslovil.

Prihajajo težki časi otroci moji, časi bolečin in solza, da bi ostali v pravi veri, ki je samo ena, ne tolike in je tista, ki jo je učil moj Sin Jezus. Bojujte se za nebeško kraljestvo, bojujte se za vaše zveličanje in za rešitev vaših bratov.

Sprejemam vas pod moj Brezmadežni plašč in vas z  roko vodim po varni poti, ki vodi v Srce mojega Sina Jezusa.

Sprejmite moj blagoslov, mojo ljubezen in moj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO JEZUSA 31.07.2019

Danes je moja mama zaradi svoje Parkinsonove bolezni in težav pri odhodu na stranišče opravila svoje fiziološke potrebe v postelji in je potrebovala nego. Ko sem jo čistil, sem Gospodu ponudil vsa svoja dejanja v tistem času, za zadostitev za grehe sveta in prosil za spreobrnjenje grešnikov. Rekel sem Gospodu:

Gospod, vse to izročam skupaj z mamo, da se bodo popravile vse žaljive in grozne besede, ki so jih izrekli neverni in ljudje brez vere zoper tvojo Brezmadežno mater in njena prikazovanja, ker to blato ni bolj gnilo in umazano od bogokletstev in groznih besed, ki so jih ti ljudje izrekli. Darujemo vse, da v Itapirangi ne bo nikoli manjkalo škofov, duhovnikov in vernikov, ki bodo prišli in verjeli sporočilom in prikazovanjem naše Najsvetejše Matere, da vse zlo pade na tla in se vsaka laž uniči. Naj se mnoge duše rešijo in se brez odlašanja vrnejo v tvoje Srce in te vedno bolj ljubijo!

V tem trenutku sem zaslišal Jezusov glas, ki je prihajal iz slike Usmiljenega Jezusa, ki je na zidu v sobi moje mame:

Nage oblačiti ne pomeni samo, da jim damo topla oblačila ali oblačila za pokrivanje teles; Nage oblačiti pomeni, da jim podarite vso svojo ljubezen, jih očistite, uredite, ko to potrebujejo, kadar sami ne zmorejo, ker so šibki in brez moči, da bi to storili. Vse kar daruješ mojemu Srcu se spremeni v velike milosti in blagoslove, kar si ti ne moreš niti predstavljati. Hudič kriči obupan ker tudi s svojimi slabostmi izpolnjuješ dela usmiljenja, ker se njegovo kraljestvo teme neusmiljeno uničuje, brez možnosti, da bi se spet vrnil v Amazonijo.

Rezultat tega kar sedaj delaš, da izročiš vse za delo moje Svete Matere, boš videl kasneje, s sadovi dejanj storjenih z vztrajnostjo in ljubeznijo.

Gospodu sem se zahvalil za te besede, tako globoke in svete, ki so tako razveselile in potolažile moje srce in mi dale novih moči na moji poti.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.07. 2019 Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas prosim vztrajnosti na poti spreobrnjenja, darujoč Gospodu molitve in žrtve za spreobrnjenje sveta, ki je zaprl ušesa na klice, ki jih zaradi greha daje Bog.

Otroci moji, velika trpljenja se približujejo in mnogi med vami bodo nosili težak križ, zaradi oholih src, ki so se prepustila preslepiti satanu. Prelili boste mnogo solz, ko boste videli kako bo izgledala Cerkev mojega Božjega Sina, a ne obupajte, imejte vero. Sem ob vas, da vas tolažim v vaših bolečinah, da sprejmem vsako solzo prelito iz ljubezni do mojega Sina Jezusa, za tolažbo njegovega Božjega Srca.

Resnica se bo upoštevala kot laž in laž bo proglašena kot bi bila resnica. A ne pozabite, otroci moji, z Bogom se ne norčuje.

Jaz še malo zadržujem laket pravičnosti mojega Sina, ker je že preteža in želi kaznovati grešnike na močan in strašen način.

Otroci moji, upognite svoja kolena na tla in molite Rožni venec. Samo tako boste mogli darovati Gospodu zadoščenje in zaustaviti njegovo Božjo Pravičnost. Prosite odpuščanja za svoje grehe po zakramentu svete spovedi…

V tem trenutku, po notranji luči, mi je dala naša Gospa razumeti, da bo prišel dan, v katerem bodo zavrnili spoved nam, njenim otrokom, ki verjamejo v njena prikazovanja, in tistim, ki iščejo ta zakrament, ga ne bodo našli, ker ga duhovniki ne bodo želeli podeliti vernikom, njenim predanim otrokom.

… in darujte Telo in Kri mojega Božjega Sina Večnemu Očetu in on bo imel usmiljenje do vseh vas. V nasprotnem primeru, velike nesreče bodo padle na človeštvo in opustošenje bo veliko. Mnogi bodo umrli in bodo iztrebljeni v nekaj minutah in

celo v nekaj sekundah, nenadoma, brez časa, da bi prosili odpuščanje za svoje napake. Moje Srce trpi ko gledam z bolečino in grenkobo moje otroke, ki se pustijo pokvariti od hudiča, ko sledijo poti nebrzdanih strasti, obdani s toliko slepimi in duhovno uničenimi dušami.

Molite, molite, molite. Jaz vas prosim: poslušajte me. Poslušajte moj materinski klic in se vrnite k Bogu, kajti malo manjka do velikih,  bolečih dogodkov, ki bodo enkrat za vselej spremenili obličje zemlje.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.7.2019 Manaus-AM.

Sveta Mati je prišla ob tem prikazovanju z Malim Jezusom v naročju. Imel je svoje roke odprte, da nas blagoslavlja. Ona nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, še enkrat sem tu, da vas blagoslovim in dam mojo Brezmadežno ljubezen. Sem vaša Mati, ki vas toliko ljubi in se neutrudno bori za vašo večno srečo.

Otroci moji, ne oddaljujte se od poti k Bogu zaradi sveta in njegovih iluzij. Svet vas ne bo rešil strašnih kazni, ki bodo padle nanj, ampak samo Bog. Bodite od Boga, da vas bo branil pred svetom in nevarnostmi, ki jih svet ponuja vašemu življenju, če boste živeli v grehu in zavračali njegov Božji klic.

Jaz sem tu, da vam pomagam in vas vodim za roko po poti, ki vodi do nebes. Intenzivno vsak dan molite moj Rožni venec. Z Rožnim vencem boste vedno zmagovali v vsakršni preizkušnji in sovražnik ne bo imel moči nad vami in nad vašimi družinami.

Otroci, to so časi zmede in velikega pomanjkanja vere, ki sem vam jih prerokovala v preteklosti. Dim satana je vstopil v Cerkev mojega Božjega Sina, da pokvari in zaslepi mnoge Božje Ministre. Molite za Cerkev, tako napadeno in ranjeno v teh časih, zaradi nezvestih Božjih služabnikov, ki ponovno križajo mojega Sina Jezusa z njihovimi groznimi grehi in nezvestobo, nemoralnostjo in korupcijo, zaradi moči in denarja.

Cerkev se bo zlomila na pol in toliko duš bo izgubilo vero in se bo odvrnilo zaradi tolikih napak. Moje Srce trpi, otroci moje, ker bodo mnoge med vami preganjali in se borili, a ne bojte se in ne utihnite. Branite Božjo čast in resnico. Bojujte se proti vsemu zlu z molitvijo, postom in Evharistijo. Tukaj sem, da vas vodim, da vas blagoslovim, da vam dam potrebne milosti in blagoslove, ki vam bodo dajali moč, pogum in svetlobo v dneh velike teme vere in mnogih duš na svetu.

Molite, molite, molite in Bog bo vedno ob vaši strani in vam dajal moč, da premagate vse zlo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ZADNJI DEL SKRIVNOSTI ZA BRAZILIJO IN AMAZONIJO

MOLITEV, ŽRTEV, POKORA
VSAKO MAJHNO DEJANJE DAROVANO MARIJI DOSEŽE VELIKE MILOSTI PRI BOGU! MOGOČE BOMO SEDAJ RAZUMELI, ZAKAJ MARIJA VZTRAJNO KLIČE IN SVARI.

CERKEV PUŠČA OB STRANI SVOJO NALOGO BITI MATI VERNIKOM, DA BI POSTALA MAČEHA, ZARADI BOŽJIH MINISTROV, KI SO SE PUSTILI PREMAMITI DUHOVNI SLEPOTI NAPUHA, DENARJA, POŽELENJA IN MOČI, PODPIRAJOČ ZLO IN GREH.

Kraljica Rožnega venca in Miru v Itapirangi, oddalji od Amazonije vse nevarnosti, vse pasti in laži, ki so jih ustvarili ljudje polni napuha in moči in hočejo vse nadvladati. Uniči v naši Amazoniji vse prevare satana, ki hoče uničiti družine!

ZADNJI DEL SKRIVNOSTI RAZKRITE ZA BRAZILIJO IN AMAZONIJO:
(Po sporočilu Svete Device dane Edsonu Glauber 26.4.1996 Itapiranga/AM)
Devica mi je razkrila, da bo tu v Amazoniji, če ne bodo ljudje spremenili smer njihovih življenj po spreobrnjenju, molitvi, žrtvi in pokori, velika krvava revolucija, ki bo vzrok velikemu prelivanju krvi.
Razumite dobro moje besede: če ne bodo ljudje spremenili smer življenja, če bodo trmasto vztrajali v svojih napakah, bili neposlušni Bogu.
Če se to zgodi, zaradi grehov, ki jih ljudje storijo zoper Boga, mora Amazonka trpeti določeno obdobje. Številne družine bodo imele uničene in oropane svoje domove, ubite svoje otroke, drugi pa bodo trpeli posledice nasilja in zlorabe s strani tistih, ki bodo pustili da je njihovo srce preplavil duh zla.
Ta revolucija bo posledica človekovega pohlepa po bogastvu in moči, ki želi, da vse poseduje in dobi nepravično. To bo vključevalo pomembne ljudi in močni, ki razmišljajo le za lastne interese, bodo usmrtili življenja mnogih nedolžnih ljudi. To bo sredstvo, ki ga bo hudič uporabil, da bo vojna in pomanjkanje miru prišel v Brazilijo, potem bo zajel še druge države.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.07.2019 – Manaus-AM.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam iz nebes, da vas vodim k Bogu. Prihajam iz nebes, ker vas ljubim in s svojim Brezmadežnim Srcem, polnim Božje ljubezni, vas blagoslavljam in vam dajem mir.

Molite, molite za družine, ki so brez vere in življenja, uničene od greha. Trpim, kadar me družine ne želijo poslušati in ne želijo živeti po Božjem klicu. Nebo ni bilo nikoli tako blizu zemlji, kot je v sedanjih dneh, ljubljeni otroci. Ne bodite gluhi za moj glas, ki vam govori. Odprite svoja srca sedaj, da se Božja milost v teh časih, spusti v globino, na zemljo in na tiste, ki so odprli svoja srca in so jo sprejeli z vero in ljubeznijo, ti bodo razsvetljeni z delovanjem Svetega Duha.

Otroci moji, ne obupujte, ne bodite zaskrbljeni. Tisti, ki ne verujejo in ki dvomijo o vsem so že prejeli njihovo plačilo. Bojujte se za Nebeško kraljestvo, kraljestvo mojega Božjega Sina.

Njegovo Božje Srce, otroci moji, gori za vaše odrešenje. Jezus vas želi rešiti pred vsakim zlom, pred vsako nevarnostjo za dušo in telo. Ne odlašajte na vaši poti spreobrnjenja. Ničesar se ne bojte. Govorite vsem o mojih materinskih klicih. Ti so izredne milosti, ki jih je Bog dal za vse človeštvo, za večno zveličanje mnogih duš, ne vseh, ker vsi ne želijo sprejeti ljubezen mojega Sina, niti ne verujejo v njegovo prisotnost in veličanstvo.

Verujte, verujte, verujte in Gospod bo odprl vrata in poti pred vami, da boste mogli izpolniti njegovo Božjo Voljo.

Hvala, da ste prišli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Sporočilo Kraljice Rožnega venca in Miru 13.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve, prihajam iz nebes vas prosit, da živite moja sporočila, ki vam jih posredujem z ljubeznijo, z vero in s srcem.

Že mnogo let je minilo, odkar sem se prvič prikazala tu na tem prostoru. Zaskrbljena sem za vašo srečo in rešitev mnogih mojih otrok, a toliki me ne poslušajo, ne verjamejo moji materinski prisotnosti in prezirajo moje besede in mojo ljubezen.

Molite, otroci moji, ker mnogi vaši bratje so zaslepljeni od hudiča in imajo duše uničene zaradi greha. Hudič je bil sposoben povzročiti velike škode dušam.

Matere in očetje ne vedo več kako vzgajati svoje otroke na pot h Gospodu. Mnogi med njimi ne molijo več in so njihove duše prazne in brez luči. Moje srce trpi, ker je bil Gospod odrinjen stran in izrinjen iz mnogih domov kjer govorijo, da so kristjani.

Božja ljubezen je bila zavrnjena od tolikih, zaradi sveta in njegovih iluzij. Jaz sem tu, da vam pomagam, otroci moji. Kot vaša Mati vas želim voditi do Božjega Jezusovega Srca, ki je luč za vaša srca in za vaše duše.

Samo moj Sin vam more dati večno življenje. Ne oddaljite se od njegovega Božjega Srca. Ljubite Jezusa in boste imeli resničen mir. Ne zanemarite  vašega večnega odrešenja. Vaša duša je dragocena. Ne dovolite, da ona izgubi sijaj in se uniči z napakami in nečistostmi. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za vaše mesto v nebeškem kraljestvu. Učite se izpolnjevati Božjo voljo. Pripadajte Gospodu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

**********

Prvi del sporočila je Edson lahko objavil takoj. Beri v nadaljevanju:

Sporočilo Device Marije: 11.11.2015 Mozzo (BG), Italija

Mir, moji ljubljeni otroci, mir! Prihajam iz nebes da vam povem, da brez spreobrnjenja, brez molitve in brez zadoščevanja se svet ne bo spremeniti, vrniti se k Bogu. Če bodo grehi naraščali v strašne razsežnosti, bo človeštvo šlo skozi njegov najhujši čas in bo mnogo trpelo.

Otroci moji poslušajte me! Bodite vi prvi poslušni Bogu in ga ne ranite s strašnimi grehi. Bodite vi prvi, ki razveseljujete srce mojega Sina in ne ga žaliti.
Sprejmite moje materinske besede v svoja srca, molite, pripadajte Bogu in On bo gledal na svet in bo še podelil njegovo usmiljenje. Spremenite življenje!!! Začnite živeti z večjo zavzetostjo to kar vam pravim.

Če bi ne prišla tu, da vas blagoslovim, že pred veliko časa bi Italija nosila težek križ, toda moja materinska prisotnost je še oddaljila velik bič. Toda jaz vam pravim: vrnite se! Vrnite se k Bogu in ne ostanite gluhi in brezbrižni do tega kar vam pravim.

Spremenite se! Dokler še morete obnoviti vaša srca v Božji ljubezni. Molite! Molite! Molite! Blagoslavljam vas v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

https://youtu.be/gehcf4Pr2I4

Dovoljenje za objavo drugega dela sporočila pa je Edson dobil 10. julija 2019

PAZLJIVO SI OGLEJTE DEL VIDEA, NA KATEREM JE PRIKAZOVANJE  Z DNE 11.11.2015

OBJAVA 10.07.2019 MOZZO

(pazljivo prebirajte Sv.Pismo, da lahko povežete situacije in razvoj dogodkov)

Svetišče v Itapirangi – Prikazovanje v Mozzo , (BG) Italija 11. 11.2015

Danes mi je Božja Mati dovolila, da vam povem eno stvar: spomnite se in glejte video od prikazovanja v Mozzu, (BG) Italija 11.11.2015

V tem prikazovanju mi je dejala:

2005+7=2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 

Dogodki in močni napadi proti Papežu;

2012+7 =2013, 2014, 2015, 2016,
2017, 2018,
 2019. 

 

Dogodki,

in preganjanje kristjanov na določenih mestih, v bolj javni obliki, zmeda in krivoverstvo se bodo širili proti veri, dogmam in naukom Cerkve,

dokler ne doseže najvišjo točko: duhovništvo in moj sin v Evharistiji;

2019+7= 2020, 2021, 2022, 2023, 2024, 2025, 2026.

Težki dogodki v Kristusovi Cerkvi, z veliko razpoko v njenih temeljih in delitvi na njene notranje organe, norost tolikih oseb in velika izguba vere v Cerkvi, z oddaljitvijo mnogih. Izvoljeni od Boga in zvesti bodo izdani, preganjani, utišani in toliki mrtvi na svetovni ravni, vendar bolj ali manj intenzivno, v skladu z vero in grešnim stanjem duš, ostala bo samo tretjina kot pravi Božja Beseda. Gospod očiščuje svojo Cerkev in svoje ljudstvo, zaradi strašnih grehov, preko preganjanja in prelivanja krvi. Ljudje bodo trpeli za to, kar so ustvarili in grešili. Vaša lastna zla narava bo razlog za vaše solze in trpljenje);

31Tedaj jim je Jezus rekel: »Vi vsi se boste to noč pohujšali nad menoj, kajti pisano je: Udaril bom pastirja in razkropile se bodo ovce črede.  (Mt 26,31)

 

7Meč, vzdigni se nad mojega pastirja, nad moža, ki je moj družabnik, govori Gospod nad vojskami. Udari pastirja, da se bodo ovce razkropile, obrnil bom svojo roko proti malim. 8Po vsej deželi se bo zgodilo, govori Gospod, da bosta dva dela v njej posekana, izumrla, tretji del pa bo ostal v njej. (Zah 13, 7-8)

5A glej, grozo spravim nadte, govori Gospod Bog nad vojskami, od vseh, ki so okoli tebe. Razkropljeni boste, vsak zase, nihče ne bo zbiral beguncev. 6Vendar bom pozneje obrnil usodo Amóncev, govori Gospod. (Jer 49, 5-6)

21Njegovi otroci morda uživajo ugled, on tega ne ve, ali pa so zaničevani, on tega ne dojema. 22Čuti le bolečino svojega telesa, njegova duša žaluje nad njim.(Job 15, 21-22)

 10Imele so repe, kakor jih imajo škorpijoni, in žela. V repih so imele moč, da pet mesecev škodujejo ljudem. 11Za kralja nad sabo so imele angela brezna: po hebrejsko mu je ime Ábadon, po grško pa Apolíon. (Raz 0, 10-11)

 

  »Dana mi je vsa oblast v nebesih in na zemlji. (Mt 28,18)

3ko so temelji razrušeni, kaj more storiti pravični?« (Ps 11,3)

11Drugega temelja namreč nihče ne more položiti namesto tistega,  ki je že položen, in ta je Jezus Kristus. (1Kor 3,11)

 20Sezidani ste na temelju apostolov in prerokov. Vogalni kamen pa je sam Kristus Jezus, 21v katerem se zedinja celotna zgradba, tako da raste v svet tempelj v Gospodu. 22Vanj se z drugimi tudi vi vzidavate za Božje bivališče v Duhu. (Ef 2,20-11)

14Obzidje mesta je slonelo na dvanajstih temeljnih kamnih, na njih pa je bilo dvanajst imen dvanajstih Jagnjetovih apostolov. (Raz 21,14)

——————————————————————–

SPOROČILO NAŠE GOSPE 06.07.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati, Kraljica Rožnega venca in miru vas kličem k Bogu, toda mnogi me še vedno ne poslušajo in ne želijo sprejeti Gospodovega klica k spreobrnjenju.

To je ura odločitve za Boga in za hojo po sveti poti, ki vam jo kaže po meni in vodi v nebesa.

Ljubljeni otroci, ne pustite se prevarati od hudiča, ne

zavajajte se s posvetnimi stvarmi, odstranite vse tisto, kar vas oddaljuje od Boga, ker čas za spreobrnjenje mineva in za tolike se ne bo več vrnil.

Bodite močni, borite se proti skušnjavam in grehom in  trudite se živeti življenje, ki je celovito in ugodno Bogu, daleč od greha.

Jaz sem tu, da vas vodim v nebesa, ker nebesa so vaš končni cilj. Nič na tem svetu se ne more primerjati s slavo Nebes. Svet in njegove stvari minejo, toda nebo ne bo nikoli minilo, nebo je kraj, ki ga je Bog pripravil za vsakega izmed, otroci moji, in ta kraj je večen.

Ljubim vas in vam povem, da vas sprejemam notri v moje Brezmadežno Srce in vas bom vodila v Srce mojega Sina Jezusa.

Molite veliko Rožnih vencev za svet, za mir, za spreobrnjenje grešnikov, ker malo manjka, zelo malo, ko bodo velike preizkušnje padle na grešno človeštvo, da ga prečisti njegovih krivic.

Pokrivam vas s svojim Brezmadežnim plaščem in vas v tem trenutku blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

PRIKAZOVANJE SVETEGA JOŽEFA Z MALIM JEZUSOM  03.07.2019 – Itapiranga

Danes, popoldne se je prikazal Sveti Jožef z malim Jezusom v naročju v spremstvu mnogih Angelov. Mali Jezus in Sveti Jožef sta imela svoje oči tako intenzivnih in živih barv. Mali Jezus je imel desno roko okrog vratu Svetega Jožefa in z desno roko mi je pokazal na njegovo Božje Srce.

Sveti Jožef mi je s svojo desno roko pokazal na njegovo Prečisto Srce. Imel je svetlo rjav plašč in svetlo rumeno obleko, Mali Jezus je bil v beli obleki. Imela sta dve čudoviti kroni na glavi.

Blagoslavljala sta, tako bolnike kot umirajoče, ki so potrebovali božjega usmiljenja. Sporočilo, ki sta mi ga prenesla je bilo osebno zame, za moje življenje in bila je tudi ena skrivnost.

Bilo je prvič, da mi je Sveti Jožef povedal eno skrivnost: Skrivnost Svetega Jožefa.

Skrivnost svetega Jožefa je povezana s tako težkimi dogodki o usodi Svete Cerkve in Božjih ministrov ter o usodi in trpljenju mnogih krščanskih družin in vernikov.

Molimo bolj intenzivno in vedno bolj kot nas je Gospa naučila prositi Božjo milost za duhovnike:

 

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

 

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

USMILJENJE GOSPOD ZA NEPOSLUŠNE ŠKOFE.

USMILJENJE GOSPOD ZA UPORNE DUHOVNIKE.

USMILJENJE GOSPOD ZA POSVEČENE, KI ŽIVIJO KOT PRAVI POGANI!

 SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 03.07.2019 – Itapiranga

Zjutraj, ko sem odhajal od doma in se napotil v Svetišče, sem slišal Jezusov glas, ki mi je rekel:

Ponovno bom kaznoval človeštvo, zaradi njegovih zločinov  in  razžalitev proti meni. Toliko je njihovih napak in grehov!

Ozrl sem se nazaj, od koder je prihajal Jezusov glas in videl na nebu temen oblak, ki me je spominjal na veliki val, ki prihaja. Razumel sem, da bodo v kratkem nekatera področja zemlje strašno trpela, zaradi svojih zločinov in kaznivih dejanj, storjenih proti Bogu, ker ne želijo zapustiti svojih napačnih stališč, ne želijo se pokesati niti poslušati Božje klice k spreobrnjenju. Eden teh krajev je tam, kjer se dela toliko nečistih grehov proti naravi in je obiskan od mnogih moških in mladih. Molimo, molimo, molimo in veliko prosimo za ubogo človeštvo, proseč Božjega usmiljenja.

Usmiljenje o Jezus. Usmiljenje za vse grešnike. Usmiljenje za vse človeštvo.

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.07.2019 (Itapiranga)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati in Mati Cerkve. Prihajam vas prosim za intenzivno molitev za moje sinove duhovnike, da bi  mogli vztrajali na sveti Gospodovi poti in bili luč, ki močno sije na življenje vseh vernikov.

Moji otroci, satan hoče zvleči mnoge duše v temo, v življenje brez Boga, ker mnogi ne molijo in se ne žrtvujejo, kot sem prosila.

Sprejmite moj materinski klic za posredovanje v dobro človeštva. Ne imejte strahu pred preizkušnjami, ki prihajajo v vaša življenja v teh časih velikih duhovnih bojev. Pokažite vsem, dajte pričevanje v življenju, da vi pripadate Gospodu in da ostajate združeni z njegovim Božjim Srcem.

Jaz sem tu, da vas božam in vam dajem mojo ljubezen s svojo materinsko prisotnostjo. Jaz vas ljubim, ljubljeni otroci in z mojo ljubeznijo vas želim voditi po varni poti, ki vodi k Bogu.

Vedno bolj molite moj Rožni venec. Z Rožnim vencem morete zmagati vse bitke. Z Rožnim vencem, ki je moljen z vero in ljubeznijo, morete doseči velike milosti iz Srca mojega Sina Jezusa.

Ničesar se ne bojte. Tisti, ki poslušajo moj glas in živijo mora sporočila jim bo Gospod pomagal v težkih trenutkih, ki bodo kar najbolj opustošili ubogo človeštvo.

Vodim vsakega izmed vas v teh dneh s svojimi svetimi sporočili, da bi vedeli kaj storiti in kako ravnati. Bog vas nikoli ne bo zapustil. Zaupajte njegovemu božanskemu delovanju v vaših življenjih in boste zmagovalci nad vsem zlom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Naša Sveta Mati se je danes prikazala tako lepa in sijoča. Stala je tam, pred nami, da bi nas božala s svojo ljubeznijo, da bi nas blagoslovila in tolažila, da bi nadaljevali na naši poti vere v tem svetu. Blagoslovila nas je in nam dala svojo ljubezen; toliko ljubezni je izžarevalo od nje v tem dnevu, da se je moje srce vzradostilo in bilo potolaženo od tolike ljubezni, tolike ljubezni, tolike ljubezni.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 29.06.2019 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes, da vas vodim v Srce mojega Sina Jezusa, ki gori v ljubezni do vas. Molite, da bi pripadali Bogu in mu izročili brez pridržka vaša srca in življenja.

Otroci, ne oddaljite se od svete poti mojega Božjega Sina. Ostanite trdni in ne izgubite vere. Vse kar sem vam razkrila v preteklosti se izpolnjuje v današnjih časih, v vaših časih, otroci moji.

Berite in meditirajte Gospodovo Besedo, vse je v njej vsebovano: boj med dobrim in zlim, velike preizkušnje, ki jih boste morali prenašati iz ljubezni do Boga, velike preobrazbe, ki jih bo doživelo vse človeštvo.

Zapomnite si, otroci moji: Gospod ne realizira ničesar, ne da bi prej ne razodel po njegovih prerokih.  Bog vas je že opozoril, že pred veliko leti, da morate živeti sveto in najbolj čisto življenje, da morate svoja življenja spremeniti v njegovi ljubezni in odpreti vaša srca njegovim božjim klicem

Božji klici so sveti in mnogi jih prezirajo. Nekega dne, tisti ki so danes sramotilci in neverniki bodo jutri prizadeti in grenko jokali.

Otroci moji, skrbite za vaše odrešenje, skrbite za rešitev vaših duš, ker to je najbolj dragoceno za Gospoda, kajti mnogi se usmerjajo na pot pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj.

Ne pustite se premagati od satana, ne pustite se prevarati od njegovih zvijač, kajti on ve, kako vas oddaljiti od poti k Bogu.

Molite Rožni venec z zavzetostjo in vero in satan ne bo imel nobene moči nad vami in vašimi družinami.

Jaz sem tu, da vas varujem s svojim brezmadežnim plaščem. Moje Srce je pribežališče za vas in vaše družine. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.06.2010 Manaus-AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes, da napolnim vaša srca z Božjo ljubeznijo. Ljubezen Boga more zdraviti vaše duše in vaša srca, jih osvoboditi od vseh bolezni in vsega zla.

Ljubljeni otroci, ne oddaljite se od Božje ljubezni, ampak želite to čisto in sveto ljubezen, mogočno ljubezen, ki spremeni vaša življenja.

Jaz sem tu, da vas vodim po poti resnice, da ne izgubite vere in poguma slediti sveti Gospodovi poti.

Molite, moji otroci. Naj se Rožni venec v vaših domovih moli vsak dan, da vas Božja luč in milost zaobjame in blagoslavlja vsak dan.

Ljubim vas in posredujem vsak dan za vsakega izmed vas pred Prestolom mojega Sina Jezusa. Sprejmite moje vabilo k molitvi in spreobrnjenju, da bi mogli biti priče Božje ljubezni in miru vsem svojim bratom.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je prosila, da en teden molimo vsak dan trikrat Magnifikat, ki ga spremljamo s tremi molitvami Svetemu Mihaelu Nadangelu:

– molimo za njeno delo

– prosimo, da stre glavo tem satanom, ki preganjajo nas in naše družine

– da njeno Brezmadežno Srce zmaga nad vsem zlom v življenju vseh njenih otrok.

 

Molimo tako:

Moja duša poveličuje Gospoda,
moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.
Ozrl se je na nizkost svoje dekle,
glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.
Velike reči mi je storil Vsemogočni,
njegovo ime je sveto.
Iz roda v rod izkazuje usmiljenje
vsem, ki mu zvesto služijo.
Dvignil je svojo močno roko,
razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.
Mogočne je vrgel s prestola
in povišal je nizke.
Lačne je napolnil z dobrotami
in bogate je odpustil prazne.
Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,
kakor je obljubil našim očetom.
Spomnil se je svoje dobrote
do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

 

SVETI NADANGEL MIHAEL,

brani nas v boju;

bodi nam v pomoč zoper zlobnost

in zalezovanje hudobnega duha.

 

Ukroti naj ga Bog,

ponižno za to prosimo.

 

In ti vodnik nebeške vojske,

satana in druge hudobne duhove,

ki hodijo po svetu v pogubo duš,

z Božjo močjo v pekel pahni!

AMEN.

 

Moja duša poveličuje Gospoda,
moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.
Ozrl se je na nizkost svoje dekle,
glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.
Velike reči mi je storil Vsemogočni,
njegovo ime je sveto.
Iz roda v rod izkazuje usmiljenje
vsem, ki mu zvesto služijo.
Dvignil je svojo močno roko,
razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.
Mogočne je vrgel s prestola
in povišal je nizke.
Lačne je napolnil z dobrotami
in bogate je odpustil prazne.
Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,
kakor je obljubil našim očetom.
Spomnil se je svoje dobrote
do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

 

SVETI NADANGEL MIHAEL,

brani nas v boju;

bodi nam v pomoč zoper zlobnost

in zalezovanje hudobnega duha.

 

Ukroti naj ga Bog,

ponižno za to prosimo.

 

In ti vodnik nebeške vojske,

satana in druge hudobne duhove,

ki hodijo po svetu v pogubo duš,

z Božjo močjo v pekel pahni!

AMEN.

 

Moja duša poveličuje Gospoda,
moje srce se raduje v Bogu, mojem zveličarju.
Ozrl se je na nizkost svoje dekle,
glej, odslej me bodo blagrovali vsi rodovi.
Velike reči mi je storil Vsemogočni,
njegovo ime je sveto.
Iz roda v rod izkazuje usmiljenje
vsem, ki mu zvesto služijo.
Dvignil je svojo močno roko,
razkropil je vse, ki so napuhnjenih misli.
Mogočne je vrgel s prestola
in povišal je nizke.
Lačne je napolnil z dobrotami
in bogate je odpustil prazne.
Sprejel je svoje izvoljeno ljudstvo,
kakor je obljubil našim očetom.
Spomnil se je svoje dobrote
do Abrahama in vseh njegovih potomcev.

 

SVETI NADANGEL MIHAEL,

brani nas v boju;

bodi nam v pomoč zoper zlobnost

in zalezovanje hudobnega duha.

 

Ukroti naj ga Bog,

ponižno za to prosimo.

 

In ti vodnik nebeške vojske,

satana in druge hudobne duhove,

ki hodijo po svetu v pogubo duš,

z Božjo močjo v pekel pahni!

AMEN.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.06. 2019 – Manaus-AM

Moj sin, piši kar sem položil v tvoje srce in globoko meditiraj.

13Drugič se mi je zgodila Gospodova beseda, rekoč: »Kaj vidiš?« Rekel sem: »Vidim kotel, v katerem kipi; njegova odprtina se nagiba od severa sèm.«

14Tedaj mi je Gospod rekel: »S severa prikipi nesreča nad vse prebivalce dežele. Jer 1,13-14

20Moj šotor je razdejan, vse moje vrvi so potrgane,

moji otroci so odšli od mene in jih ni več.

Nikogar ni, ki bi spet razpel moj šotor in razgrnil moje zastore. 21Pastirji so bili suroveži, niso iskali Gospoda,

zato niso imeli uspeha, vsa njihova čreda se je razkropila.

22Čuj, glas! Glej, prihaja: silen hrup iz severne dežele,

da se Judova mesta spremene v pustinjo,

v brlog šakalov. (Jer 10,20-22

Govori o mojem ogorčenju nad slabimi pastirji, neumnimi pastirji, ki ne prosijo več mojega nasveta, ki ne išče več mojega vodstva, ker so brez luči, brez življenja in brez božje milosti. Kako lahko želite prejeti mojo svetlobo, če ne naredijo prvega koraka: molitve? Kako so lahko pastirji duš, če ne skrbijo najprej za svoje duše, ki so v ruševinah? Pastir je tisti, ki daje življenje za svoje ovce, in ne tisti, ki daje ovce, da jih bodo drugi pasli, oblečeni v ovčjo kožo. Sami so šibkejši in uničeni in ne morejo vzeti ovc, da bi jih vodili na varne pašnike, kjer je življenje in milost, ker so njihove duše uničene zaradi grehov, ki jih sami storijo.

Glej, temni časi so prišli, časi strašnih napak in zmede, kjer so tisti, ki vodijo duše osli, modreci so tihi, in puščajo njihova usta zaprta z gnojem greha in laži.

Od severa se dviga velik dim, znamenje, da bo prišel ogromen ogenj, ki bo prinesel propad vsem prebivalcem zemlje, ki bo gorel in uničil mnoge duše, kar bo povzročilo veliko razdejanje v moji Sveti Cerkvi.

Govori, govori, kliči na štiri konce zemlje, da je Kraljica Rožnega Venca in Miru, moja Sveta Mati, pred mnogimi leti se prikazala na tej zemlji, v regiji Amazonije, in poučevala resnično evangelizacijo src in duš in je vsem pokazala svetlobo, ki izžareva iz mojega Svetega Srca. Njene besede so svetloba in vodstvo z neba, ne samo za vse ljudi v regiji Amazonije, ampak za vse narode sveta.

Ona je Polna Milosti, Sedež Modrosti, ki vodi duše po moji sveti poti z evangelizacijo, ki spreminja duše in spreobrača srca, z evangelizacijo, ki spreminja življenje družin, ki zdravi celotno družbo in prinaša resničen mir, ki prihaja od Boga.

Ne bodite gluhi nebeškim klicem in ne bodite gluhi za glas moje Svete Matere. Ona je toliko naredila za to ljudstvo in za ves svet, da si nihče ne more predstavljati. Sprejmite klice sedaj, da bi imeli življenje in življenje v izobilju.

Naj bodo moji Ministri sveti in čisti, ponižni in poslušni mojemu Božjemu klicu. Naj dajo od sebe vse, na poti, ki so jo izbrali združeni z menoj in svojim DA, ki so mi ga dali. Naj njihove  roke, ki posvečujejo moje Telo in Kri, dušo in božanstvo, postanejo vedno bolj brezmadežne in podobne rokam moje Svete Matere, ki me je mnogokrat držala za roko, me božala in ljubila s čisto in resnično ljubeznijo.

Naj se moja hiša ne deli na pol, ampak naj postane utrjena z večnimi resnicami, ki se učijo in prenašajo iz roda v rod, kot želim in bom vedno želel.

Naj vsi prepoznajo svojo ničnost pred mano, pravim Gospodom nebes in zemlje.

Hvala, da si me poslušal!

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 15.06.2015/ Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, tako kot vidiš sončne žarke prehajati skozi okensko steklo, ki razsvetljujejo in ogrevajo ves prostor, tako se Božje delo vse bolj širi, osvetljuje in segreva duše, preko mojih svetih sporočil, uničuje kraljestvo teme satana, da ne more ničesar proti Božji Svetlobi, ki izžareva iz src vseh tistih, ki so sprejeli Gospodove klice in želijo vršiti Božjo Voljo.

Nadaljuj in vse daruj v Gospodove roke, celo najmanjše dejanje se spremeni v velike blagoslove in milosti za odrešenje duš. Majhna dejanja darovana Gospodu z ljubeznijo postanejo v njegovih rokah velike stvari. Ne zapravljajte priložnosti, da ne bi Gospodu darovali vse kar delate in združite se  z njegovim Božjim Srcem, opravljajte vsa svoja dejanja v njem in z njim. Gospod bo blagoslovil vsako izvršeno dejanje in bo na vsakega od vas izžareval njegovo božjo luč, ki bo zaslepila satana, zaradi česar bodo vsi njegovi hudobni poiskusi neuporabni pri grešnem človeštvu.

Molite, molite, veliko molite, ker molitev obrodi življenje vaše duše in vseh duš. Iz molitve teče vir nebeških milosti in blagoslovov. Duša, ki moli vse doseže od Srca mojega Božjega Sina, če moli z vero in zaupanjem.

Vedno bodi majhen pred menoj in pred Srcem mojega Sina in vedno bo naš milostni pogled nad teboj in nad tvojo družino.

Blagoslavljam te, da se tvoja duša vedno bolj napolni z močjo, pogumom, lučjo in nebeško milostjo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.06.2019  /Manaus-AM

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, bitka med nebom in peklom, med dobrim in zlim, dosega svojo najvišjo točko. Satanov dim je znotraj Božjega Svetišča, v njegovi Sveti Cerkvi, ker hoče zmanjšati v pepel vse, kar spominja na Stvarnika in njegovo Božansko Ljubezen.

Vse kar sem prerokovala v preteklosti se izpolnjuje v teh časih, praktično v teh dneh zmede in velikih krivoverstvih, ki se širijo med zvestimi, ter jih vse bolj oddaljuje od večnih resnic, ki jih je določil moj Božji Sin.

Cerkev, ranjena in poškodovana, zaradi grešnih življenj tolikih škofov in duhovnikov pokvarjenih od poželenja in denarja, bo šla  skozi njen  najbolj boleč in krvav trenutek, ko bodo izkrivljeni ljudje, ki jih vodi satan, peljali v smrt mnoge od njih in mnoge posvečene osebe, ker niso bili zvesti in poslušni Gospodu.

Satanu je uspelo uničiti življenja tolikih Božjih ministrov s posvetnim življenjem in brez molitve.

Mnogi se ne morejo rešiti njegovih smrtnih krempljev in se ne morejo več dvigniti v Božji milosti, ker se več ne spovedo. Za mnoge med njimi ne obstaja več bolečina in iskreno kesanje grehov.

Moj sin, daruj mnoge molitve in zadostitve zanje. Samo tako bodo mnogi lahko dobili žarek svetlobe iz usmiljenega Srca mojega Božjega Sina, ki jih prisilil, da bodo premislili o svojem napačnem ravnanju in bodo mogli videti nevarnost v kateri je njihova duša, če se ne skesajo in zadostijo za njihove številne zločine in grehe.

Dajem ti moj blagoslov in moj mir. Ostani v mojem miru in vedno v mojem Brezmadežnem Srcu, tvojem varnem zatočišču: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU  08.06.2019

Mir moj ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša Mati, neutrudno  vas kličem k Bogu, ker želim vašo srečo in rešitev vaših duš.

Bojujte se z vero in pogumom za nabeško kraljestvo. Ne odrecite se svojemu namenu, da bi želeli izvrševati Božjo voljo in se brez pridržkov predati njegovemu  Božjemu Srcu.

Moji otroci, Bog vas ljubi neizmerno in neskončno. Ne dvomite v njegovo ljubezen do vas, dovolite mu vendar, da deluje v vašem življenju in zdravi vaše duše.

Velikokrat ne vztrajate na poti Gospodu, ker ste opustili molitev in post.

Otroci, zbudite se, ukrepajte! Satan dela in si tako močno prizadeva, da bi vas pogubil, toda vi spite in ne želite poslušati mojega poziva k molitvi. Zato jokam, ko vidim toliko zla in grozodejstev, ki so storjena po vsem svetu: splavi, gnusni zločini, ki privlačijo Božansko pravičnost nad nehvaležno človeštvo.

Vsaka kri otroka, ki se je razlila na svetu zaradi splava, pritegne na moške in ženske velika trpljenja in prekletstva. Zadoščujte, otroci moji, za strašne grehe spontanih splavov, nečiste grehe in nezvestobe, ki pokvarijo veliko mladih in uničijo številne družine.

Otroci, posredujte za reševanje duš. Moje srce trpi zaradi mnogih grehov, ki jih zagrešijo moji otroci, vendar jih nikoli ne preneha ljubiti ali se boriti za večno rešitev vsakega izmed njih.

Sprejemam vas v svoje Srce, razprostiram na vas svoj Brezmadežni plašč in vam podarjam mir. Vrnite se v svoje domove z Božjim mirom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta, Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 25.05.2019

V tej noči je Sveta Mati molila za vse bolne očete in matere, ki prosijo od Boga milost za zdravje telesa in duše, da bi mogli skrbeti za svoje domove in svoje otroke. Naša Gospa je podelila tem očetom in materam svoj materinski blagoslov in svojo brezmadežno ljubezen, da bi imeli več zdravja in moči za vodenje njihovih družin. Dala nam je sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša mati  vas brezmejno ljubim. Tu sem, ker vas želim voditi k Bogu k Božjemu Srcu mojega Sina Jezusa.

Molite vedno bolj ljubljeni otroci, molite kot še niste nikoli v vašem življenju, z več ljubezni, z več vere in več zaupanja.

Bog, Naš Gospod vas prosi molitve za vse človeštvo, z iskrenim kesanjem vaših grehov, da bi se omilile strašne kazni, ki bodo kmalu padle nanj.

Otroci, moje Srce trpi, kadar vi ne zaupate v moje materinsko posredovanje pri Svetem Srcu mojega Sina Jezusa. Ne izgubljajte poguma ampak vedno bolj obnavljajte vašo vero.

Bog ni vesel z grehi sveta. Njegov božji laket visi nad nehvaležnimi grešniki, ki se ne želijo pokesati in tudi ne slediti poti svetosti.

Prihajam, da vas pokrijem s svojim materinskim plaščem, da bi bili zavarovani pred vsem zlom. Vse kar vi izročite mojim rokam bom poskrbela kot za svojo lastnino. Kjer sem prisotna, tudi preko moje podobe, prihajajo Gospodovi blagoslovi in milosti. Nisem neobčutljiva na molitve mojih otrok, ki prosijo za mojo pomoč in mojo materinsko ljubezen

Hudič želi kraljevati v Braziliji z grehom in nasiljem, s krvjo in smrtjo, a ne bo uspel. Vi, moji otroci, poslušajte in živite moja sporočila, molite vedno bolj in posredujte za dobro vašega naroda.

Prosite pomoči Svetega Mihaela, Svetega Gabrijela in Svetega Rafaela in oni vam bodo vedno ob strani, da vam pomagajo, po Gospodovem naročilu.

Hvala za vaše molitve v tej noči za dobro sveta in za mir. Danes blagoslavljam vaše družine in jih polagam v moje Srce, da bodo vzplamtele v ljubezni do Boga, da se odločijo zapustiti vsako zlo in greh in dovolijo, da Božja ljubezen zmaga v njihovih življenjih. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati vas neizmerno ljubim in vam dajem svojo ljubezen, da bi vaša srca pripadala Boga in želela njegovo božansko ljubezen.

Živite združeni z Bogom, otroci moji, ker njegova ljubezen zdravi vaše duše in vas osvobaja vsega zla.

V Božji ljubezni je zmaga nad vsem zlom in njegovo božansko ljubezen ne bo mogel premagati nihče, niti ves združen pekel, zato ljubite, ljubite, ljubite moji otroci in širite ljubezen mojega Sina Jezusa vsemu svetu, vsem dušam in Božja ljubezen bo zmagala vsako zlo in vi boste združeni z njim premagali temo.

Zmaga Božje ljubezni v svetu je zmaga mojega Brezmadežnega Srca. Naredite, da bo moj Sin Jezus ljubljen in vse zlo in tema se bo razpršilo in oddaljilo daleč proč od vas in vsega človeštva.

Ne izgubite vere nikoli, ne dvomite ampak verujte in nikoli ne izgubite upanja. Jaz sem tu, da vas naredim može in žene vere. Osvobodite se svojih grehov, da bi biti vredno nebeških milosti.

Časi so slabi a ne izgubite vere. Jaz sem tu, da vam dam moč in pogum, da boste luč, ki sveti na vse vaše brate, ki ne verjamejo več.

Kmalu boste videli veliko ljudi razdeljenih, ki so izgubili svojo vero, ker ne bodo več vedeli v kaj naj verjamejo, a jaz vam povem: ostanite zvesti resničnemu učenju mojega Sina Jezusa. Njegovo učenje in besede se nikoli ne spremenijo, ker on je vedno isti, včeraj, danes in vedno.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 13.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, prihajam iz nebes in vas prosim, da iz vaših življenj in življenj vaših družin naredite neprekinjeno darovanje ljubezni Bogu, proseč za spreobrnjenje grešnikov in proseč božje usmiljenje za nehvaležno človeštvo, ki je zapustilo Gospodovo ljubezen in ga ne ljubi več.

Otroci moji, časi so težki. Mnogo mojih otrok se je pustilo preslepiti od hudiča, zaradi nečistosti, pohlepa po denarju in moči.

Posredujte za zdravljenje in osvoboditev mnogih mojih otrok, ki toliko propadajo, uničujejo čistost in svetost svojih duš, zaradi njihove neposlušnosti Bogu.

Molite neprenehoma Rožni Venec za mir in za rešitev duš. Bojujte se za nebeško kraljestvo, služeč Gospodu z veseljem in z vašimi srci polnimi njegovega božanskega miru.

Jaz sem tu, da oddaljim strašna zla, ki morejo pasti zelo kmalu na Cerkev in svet.

Molite za družine, moji otroci. Mnoge družine povzročajo Srcu mojega Sina trpljenje, zaradi grešnega življenja, ki ga dandanašnje živijo. Mnoge družine so bolne, brez luči in brez življenja.

Naredite vse kar je mogoče, da vsakodnevno posvečujete svoje domove s predano molitvijo, ljubeznijo in vero. Molitev je močna zaslužni prejmejo luč in milosti Božjega Srca mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in Bog bo imel usmiljenje z vami in vašimi brati, ki so daleč od odrešenjske poti.

Otroci, zbudite se. Ne spite. Živite v tem svetu s svojimi srci usmerjenimi v nebesa. Hrepenite biti z Bogom. Hrepenite popolnoma pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

PREDLOG MOLITVE PREJETO IZ SKUPINE DRUŽIN SVETIH TREH SRC SLOVENIJE!

Sv. Jožef je dobro poznal starševske skrbi in slovi kot priljubljen priprošnjik staršev

Starševstvo pomeni številne radosti, pa tudi veliko križev. Eden izmed teh je nenehna zaskrbljenost staršev za svoje otroke, še posebej ko odrastejo in začnejo sami skrbeti zase. To je lahko zelo stresno, vendar si tesnobo lahko olajšamo z vero in zaupanjem v Boga.

Mogočen priprošnjik

Sv. Jožef, Jezusov krušni oče, je prav tako poznal zaskrbljenost staršev. Ni vedno povsem razumel svojega sina in njegovega poslanstva, s katerim je bil poslan na zemljo. Jožef je moral preprosto zaupati, da se bo vse uredilo.

Ravno zato so se mnogi starši skozi stoletja zatekali k sv. Jožefu in ga prosili za posebno varstvo svojih otrok. Jožef velja za mogočnega priprošnjika in lahko zagotovi, da bo Bog slišal krike slehernih staršev, ki ga kličejo v veri.

S spodnjo molitvijo boste svoje otroke posvetili sv. Jožefu in jih zaupali njegovemu ljubečemu varstvu.

O sveti Jožef, mogočni priprošnjik, tebi je Bog sredi vseh nevarnosti tega sveta zaupal skrb za svojega edinorojenega Sina. Prihajava k tebi in te prosiva, da v svoje ljubeče varstvo sprejmeš otroke, ki nama jih je zaupal Bog. S svetim krstom so postali Božji otroci in člani Njegove svete Cerkve. Danes ti jih posvečava, da bi s to posvetitvijo postali tvoji krušni otroci. Varuj jih, vodi njihove korake v življenju, njihova srca oblikuj po Jezusovem in Marijinem srcu.

Sv. Jožef, ki si občutil stiske in skrbi starševstva, ko se je deček Jezus izgubil, obvaruj najine drage otroke za vekomaj. Bodi njihov oče in svetovalec. Naj kakor Jezus rastejo v modrosti in milosti pred Bogom in ljudmi. S svojo mogočno priprošnjo jih obvaruj pred pokvarjenostjo tega sveta in nama nakloni milost, da bova nekoč za vedno združena z njimi v nebesih. Amen.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.05.2019

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela. V tej noči nam je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati vas zbiram v ljubezni in imenu mojega Božjega Sina. Že mnogo let prihajam pripravljati srce vsakega izmed vas za veliko bitko, s katero se boste morali soočiti.

Pripravljala sem vas v moji ljubezni, v mojih milostih, podelila sem vam tolike blagoslove, da bi imeli vero, moč in pogum se bojevati proti vsemu zlu, lažem in grehu, ne da bi nikoli ne zapustili sveto Gospodovo pot.

Otroci, ne bojte se. V tej moji bitki proti Rdečemu Zmaju, ki je satan, bodo zmagali vsako zlo in napade z molitvijo Rožnega venca, z Zakramenti, z Božjo Besedo, poleg vaših žrtev, pokore darovane Gospodu s pravim in svetim namenom srca.

Bojujte se, otroci moji, proti vsemu zlu in nesite moje Materinske besede in mojo luč tistim, ki so duhovno slepi.

Hudič je povzročil velike škode dušam. Postal je hujši in krvoločnejši, ker ve, da se je njegov čas skoraj končal in hoče s seboj vzeti v ogenj pekla, vse tiste, ki se pustijo, da jih premagajo njegove mahinacije  in zapeljevanju zla.

Bodite močni, ljubljeni otroci, v boju zoper moč pekla z molitvijo in postom. Bodite evharistične duše in duše zadoščevanja in hudič ne bo mogel vas nikoli zmagati.

Vi še niste razumeli moč milosti, ki jo duša prejme, ko se časti in se izroča Srcu mojega Sina Jezusa, pred Zakramentom Ljubezni.*

Bodite duše, ki znajo častiti, se žrtvovati in zadoščevati za grehe sveta in Bog bo imel usmiljenje z grešnim svetom.

Bog se želi vedno bolj združiti z vami po njegovem Zakramentu Ljubezni*, toda mnogi od vas ne želite se združiti z njim v Evharistiji, ker mnogi ne gredo k Sveti Maši, kot bi morali.

Združite se z mojim Božjim Sinom in skupaj z njim boste zmagali. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 11.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati in vas vabim k intenzivni molitvi za rešitev duš. Mnogi so v nevarnosti za večno pogubljenje, ker nihče zanje ne moli.

Pomagajte svojim bratom srečati luč in Božje usmiljenje, darujoč dnevne molitve, žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov in za njihovo večno odrešenje.

Otroci, tu sem, da vas zbiram v molitve, ker svet bo v zelo kratkem šel skozi strašne in težke trenutke, ko bo Božja pravičnost padla nanj.

Posredujte, da bi se vse zlo oddaljilo od človeštva, ki je slepo in brez miru. Jaz sem tu, da vas varujem Brezmadežnim plaščem in vas sprejemam v moje Materinsko Srce.

Otroci, bodo dnevi velikih trpljenj in stisk, kot se še ni zgodilo v zgodovini človeštva. Prikazala sem se na mnogih krajih in vam dala mnoga sporočila, mnoga znamenja, toda mnogi med vami me še ne poslušajo in ne živijo mojih klicev.

Brazilija bo prečiščena vse nečistosti in nezvestobe s krvjo in bolečino. Bog ne prenaša več toliko prešuštev in grehov splava. Prosite po vaših molitvah njegovo Božje usmiljenje za nehvaležne grešnike.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se čim hitreje na pravo in dobro pot in Bog vas bo gledal z usmiljenjem in vas blagoslovil. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOMNIMO SE: 2007

VIDENJE O SEDANJEM STANJU CERKVE

 

V mesecu decembru 2007, med enim prikazovanjem Device, ki je bilo v Trstu – Italija, je imel Edson videnje o sedanji situaciji v Cerkvi. Videl je veliko ladjo in na njej, spredaj, se je nahajal Papež Benedikt XVI.  In v prvi vrsti za njimŠkofje in Kardinali, v drugi duhovniki in v tretji posvečeni ter na koncu verniki.

Naenkrat se je ladja začela majati in zdelo se je, da bo ta ladja se raztreščila zaradi silnih valov, ki so se zaganjali vanjo.

Papež, ki je na čelu vodil vse ostale, je klečal pred križem in začel moliti za Božjo pomoč. Le redki so bili škofje, kardinali in posvečeni, ki so pokleknili, da bi svetemu očetu pomagali pri posredovanju za Cerkev, da je morske vode ne bi uničile. Mnogi so stali in se niso upali poklekniti in prositii. Edina vrsta vernikov je bila tista, ki je klečala. Vsi so goreče molili in pomagali Svetemu Očetu ter bili poslušni njegovim naročilom.

Nenadoma so udarile morske vode proti ladji in škofe, kardinale, duhovnike in posvečene, ki niso pokleknili, so zajeli valovi in jih vrgli iz nje. Veliko jih je bilo v morju, a le malo je bilo vernikov, ki so bili vrženi v morje.

Edson je razumel, da je ta vizija želela pokazati usodo Cerkve in težko situacijo, skozi katero gre danes zaradi  neposlušnosti izbrancev Boga do njegovega predstavnika Papeža, kakor  tudi zaradi pomanjkanja ljubezni do Cerkve in do Boga. Samo verniki v zadnjem času so bili tisti, ki so poslušali papeža in ljubili Boga in Cerkev resnično zaradi prikazovanj Naše Gospe, ki so na  različnih krajih sveta.

 

 

 

 

S pomočjo sporočil Device oni sprejemajo klic Boga v svoja življenja in živijo v skladu z njegovo sveto voljo. To je čas, ko ni več pastirjev, ki molijo za svoje ovce in gredo za tistimi, ki se izgubijo, toda so ovce, ki molijo za spreobrnjenje njihovih pastirjev  in se srečujejo s tistimi, ki so odpadli in zapustili Božjo pot. Ta podoba je v sedanjem kontekstu zelo pomembna in

 

To je čas, ki ni več pastirjev, ki molijo za svoje ovce in gredo za tistimi, ki so bili izgubljeni, toda ovce molijo za spreobrnjenje svojih pastirjev in se srečujejo s tistimi, ki so razpadli, zapušča Božjo pot. Ta vizija je v sedanjem kontekstu je zelo pomembna in ima pomen.

 

V Itapirangi, tako Jezus, Naša Gospa in Sveti Jožef klicejo pozornost ne samo vernikov, ampak vse cerkve k zvestobi, poslušnosti in svetem življenju.

Dne 06.09.1997 je naša Gospa dejala Edsonu: » Duhovniki naj bodo sveti, zelo sveti, ker Bog je trikrat svet in želi, da njegovi ministri živijo svetost in razširjajo svetost kjerkoli so. Ne izpolnjuje Božje volje en duhovnik, ki ne moli in ne živi dnevno molitveno življenje združen z Bogom. Duhovniki morajo živeti globoko molitev, ker v molitvi jim Gospod Bog daje milosti in potrebno luč, da lahko zvesto vodijo Njegovo čredo.

Prosim vse duhovnike, da poslušajo ta moj klic. Samo tako bodo mogli rešiti še tako težke probleme in bodo imeli potrebno moč, da izvršijo poslanstvo, ki jim ga je Jezus določil. Z molitvijo združeno z Bogom bodo mogli realizirati velika čuda in dobiti velike čudeže po Jezusovem Srcu«

 

In dne 20.11.1997: »Sin moj, povej vsem duhovnikom, naj se ne bojijo tolikih težav in nevarnosti uperjenih proti Sveti Cerkvi. Jezus je dal vsem duhovnikom moč, da premagajo sile pekla po duhovništvu. Po duhovništvu so vsi moji ljubljeni otroci za Boga drugi Kristus. Če imate vero in verjamete, ne da bi dvomili v svojih srcih, bodo vsi duhovniki realizirali velike čudeže v imenu Božjem.

Spomnite se svetnikov: Oni so verovali in dosegli velike čudeže in spreobrnjenja v Imenu Mojega Sina Jezusa Kristusa. Kar manjka danes v življenju mnogih duhovnikov in mnogih vernikov je vera. Eno od glavnih sporočil, ki jih prinašam iz nebes, v Itapirango je vera in zaupanje v Boga.

Otroci moji vedno trikrat molite:« Gospod, verujem, povečaj mojo vero po posredovanju Marijinega Brezmadežnega Srca in Prečistega Srca Svetega Jožefa!«

Ob drugi priliki, dne 09.05.1999, ko je bil na prikazovanju prisoten Oče Danilo Capelletto, duhovnik, ki spremlja Edsona, je Božja Mati prišla in dala sporočilo sledeče za Cerkev in duhovnike:

»Mir naj bo z vami! Dragi, ljubljeni, (Oče Danilo), hvala za tvojo prisotnost tu, v tem trenutku. Danes blagoslavljam vse človeštvo in želim poslati sporočilo namenjeno sveti Cerkvi. Duhovniki morajo živeti življenje v popolnem zaupanju v Boga. Duhovniško svetost mora biti živeta v globini. Naj vsak duhovnik živi v združenju z učiteljstvom Cerkve. V poslušnosti Papežu Janezu Pavlu II. Bog je dal svetu kot veliko luč, ki kaže na večne resnice vsemu človeštvu. Bodite mu poslušni, da bo Božja milost ostala v vaših srcih.

Ko se dnevi mojega papeža končajo se bo sveta Cerkev kmalu našla v velikem opustošenju. Potrebno je, da se sveta Cerkev in svet posvetita Prečistemu Srcu mojega ženina Jožefa, če se hoče izogniti tolikemu zlu na svetu. Cerkev tukaj mora ovrednotiti in videti vse, kar sem dosegla z Mojimi prikazanji v Itapirangi, da bodo mnoge duše našle odrešenje, ki je Moj Sin Jezus. Ne pozabite iti v Itapirango.

 

  1. NADALJEVANJE

Kot sem že rekla, tam je mesto, kjer delim številne milosti. Prihajam po tem prikazovanju vas opozoriti, da ne razpršite tolike milosti. Nikoli se ne smemo strinjati z deli zla, ampak moramo vedno živeti v skladu z Božjo voljo.

Želim vam povedati, da bo Bog vedno zmagal, On je Gospod. Ne more se služiti Bogu in hudiču, ampak se mora vedno živeti tisto, kar je Gospod dal v Njegovem Evangeliju in sedaj po Mojih Svetih Sporočilih, če hočete mu popolnoma pripadati in biti nekega dne v slavi Nebeškega kraljestva.

Poslušajte kaj vas Moj Papež uči. On vam kaže svetlobo Boga. Svet se mora spremeniti v zelo kratkem. Bodite pripravljeni. Jaz sem z vami in posredujem za vas pred Bogom. Ljubim vas.

Ne ranite več Mojega Materinskega Srca, ki trpi za vas. Poslušajte moj klic in boste srečni. Živite sporočila miru, ki vam jih predlagam.

Bodite v miru z vsemi in nosite Božjo ljubezen temu svetu, ki danes ne živi v miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen«

21.10.1997« Duhovniki naj bodo vedno zvesti Bogu in meni, ker jih ljubim kot prava Mati. Naj oni ne spregledajo moje Brezmadežno Srce z njihovim pomanjkanjem razumevanja in ljubezni, ter s svojo neposlušnostjo pred predstavnikom Boga v svetu, papežu Janezu Pavlu II. Ostanite v Mojem Miru!«

Dne 20. 0ktobra 1997je zaupnik prejel pomembno Jezusovo sporočilo, ki opominja in kliče k pozornosti za duhovnike, ki so nezvesti poklicu in, ki ga žalijo s težkimi grehi:

»Danes, moji duhovniki so kot da spijo. Gosta tema obkroža mnogi mojih ljubljenih sinov. Nekateri so pustili, da jih je zaobjela, ker niso imeli intimnega življenja združenega z menoj, čeprav so bili duhovniki moje Cerkve. Glej kako je v moji Cerkvi. Iz nebes vidim mojo Cerkev tako opustošeno, ki živi trenutke velike zmede in tudi velikega upora. Mnogo je tistih, ki nimajo vere. Imajo srca tako hladna kot ledeni kamen. Nikogar ni, ki bi bil pripravljen mi prisluhniti, po moji Cerkvi in posebno po glasu mojega predstavnika v svetu, Papeža Janeza Pavla II.

Sinovi duhovniki poslušajte glas vašega Boga. Ostanite vedno zvesti Papežu. Vi morate biti za moje ovce, ki so vam zaupane, znamenje in sveti vzor poslušnosti.

Gorje duhovnikom, ki niso znali skrbeti za čredo, ki jim je bila zaupana. Gorje slabemu duhovniku, tistemu, ki je bolj skrbel za svoje interese in stvari v svetu, kot za moje lastne interese in stvari v nebesih. Tistim duhovnikom je moja Božanska pravičnost težka, če se ne iskreno pokesajo svojih napak. Tem duhovnikom bo moja Božja Pravičnost težka, v primeru, da se ne iskreno pokesajo svojih napak«.

Edson je zaskrbljen odgovoril: Toda Gospod, če se pokesajo jim bo odpuščeno? Jezus mu je odgovoril: »da, če se pokesajo bodo prejeli moje odpuščanje. Vendar je potrebno, da vsi prisluhnete mojemu pozivu, ki ga dajem. Mnogi so gluhi, zapirajo svoja srca, ker se ne želijo osvoboditi posvetnih stvari in njihovih napačnih dejanj in tako dušijo moj glas, ki jih kliče k vrnitvi in kesanju. Utišajo moj glas, ki jim govori v njihovih srcih.

Ljubljeni sinovi, ali niste spoznali, da se z menoj združeni po duhovništvu? Zakaj me potem tako trpinčite s svojimi izdajami, kot me je Juda izdal, da storite velikokrat grozne grehe?

V mojo tolažbo imam še vedno število duhovnikov, ki ostajajo zvesti mojim pravilom in učenju, ki so poslušni mojemu glasu in glasu mojega dragega Papeža.

S tem sporočilom pozivam vse duhovnike naj se zvesto vrnejo k meni in obnovijo obljubo, da bodo ostali zvesti svojemu apostolskemu poslanstvu. Vsem mojim ljubljenim sinovom dajem  moj sveti blagoslov in prosim po posredovanju Brezmadežnega Srca moje Svete Matere in Prečistega Srca mojega Deviškega Očeta Svetega Jožefa za milost, da bi mogli biti

resnični vzor svetosti za vse vernike.«

V nekem druge prikazovanju je Edson videl žalosten in strašen prizor: videl je mnogo duhovnikov, ki so imeli svoje oči pokrite in so hodili po temni poti

 

  1. NADALJEVANJE

V nekem drugem prikazovanju je Edson videl žalostno in strašno sceno: videl sem mnogo duhovnikov, ki so imeli svoje oči zavezane in so hodili po temni težko dostopni poti, ki jih je naprej do velikega, globokega kraterja, polnega ognja.

Jezus je bil zelo žalosten in je jokaje prosil Edsona, da moli molitev, ki ga je naučila Brezmadežna Mati dne 25. Oktobra 2003.

 

Usmiljenje Gospod za neposlušne škofe. Usmiljenje Gospod za uporne duhovnike. Usmiljenje Gospod za posvečene, ki živijo kot pravi pogani.

To molitev, ki jo je Edsona naučila Devica in katero je Jezus prosil naj se moli velikokrat za vse tri vrste tako njemu ljubih duš, nam pokaže v kakšnem stanju se mnoge nahajajo danes, ko delajo tri vrste grehov: neposlušnost, upornost in pogansko življenje ter tako ranijo njegovo Božje Srce in Brezmadežno Srce njegove Svete Matere, kakor tudi Prečisto Srce Svetega Jožefa, kar je Edsonu povedal v sporočilu od 4. Februarja 2003, ko je bil v Italiji:

“Satan ne bo mogel uničiti prikazovanj Svete Device v Itapirangi in niti uničiti to delo v srcih njenih otrok, ker jih bom branil in pomagal tistim, ki zaupajo v mojo zaščito.

Itapiranga bo taka kot Gospod želi. Ljudje ne bodo preprečili širitve Gospodovega dela, kajti Gospod je Vsemogočni in pred njim bodo vsi padli na tla. Moli za duhovnike. Nadaljuj vedno z molitvijo  za duhovnike, ker Bog jih bo kaznoval.. Koliko nezvestobe in grehov s strani duhovnikov.. Koliko kaznivih dejanj proti  Gospodu, zaradi duhovnikov, ki niso zvesti svojemu poslanstvu, posebno v tem mestu. Zelo pomembno je moliti za posvetitev duhovščine, kajti Gospod je zelo žalosten zaradi svojih služabnikov.

Kaj bi lahko rekli za verske kongregacije? To je epidemija nezvestobe brez konca! Kako so mogli pasti tako nizko in doseči tako strašno stanje?!..Molite in prosite luč in milost Svetega Duha za duhovnike in verske kongregacije, kajti hudič dela vse več škode dušam izbranim od Gospoda. Molit zanje, in Bog jim bo po tvojih molitvah pomagal ponovno dobiti božansko milost. Približal  se bo doktorjem znanosti (v teologiji) in tistim z globokimi učenji, vendar tudi te bo Gospod Bog učil in, po tebi, spomnil na pravo znanje in modrost nebes. Vedno ostani preprost, ponižen in poslušen v vsem in Bog bo po tebi govoril modrim in razumnim. Spomnite se svojih sanj: to so vizija prihodnjega časa. Kaj se bo zgodilo en dan in kaj je Gospod pripravil zate, da izpolniš. Bog te bo razsvetlil in vas vodil.

 

  1. NADALJEVANJE

V drugem sporočilu, ki je bilo dano Mariji do Carmo 13.01.2006, ko je bila v Trstu – Italija, pred njeno podobo v Svetišču Monte Grisa s svojim sinom Edsonom in možem Gabrijelom, je Naša Gospa v hudi stiski jokala in ji rekla:
“Hvala moja hči, da si prišla tu k meni. Pomagaj mi moja hči, pomagaj mi. Moli veliko rožnih vencev za spreobrnjenje grešnikov. Moli za konec prešuštva, konec splavov in konec drog. Svet se onesnažuje z temi tremi grehi. Pomagaj mi. Veliko moli!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 04.05.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem vaša mati, prihajam iz nebes, da vas prosim za vašo predanost in vero, da živite v pozivih, ki vam jih dajem s tako veliko ljubezni.

Otroci moji, vaš Nebeški Oče vas kliče k njemu po meni, njegovi Brezmadežni Materi.

Poslušajte klic vašega Boga, ker on želi ozdraviti vaša srca in vaše duše ran, ki so jih povzročili vaši storjeni grehi.

Mnoga srca so še zaprta za ljubezen mojega Sina Jezusa, ker jim manjka vera, upanje in zaupanje vanj. Veliko molite, da bi pripadali Bogu z vsem srcem in vsem življenjem.

Časi velikih preizkušenj so blizu bolj kot kdaj koli prej. Ne izgubljajte časa. Sprejmite moje materinske besede v svoja srca in dovolite, da Sveti Duh deluje v vas, da spreminja vaša srca, vašo uporno voljo, moji otroci.

Jaz vas ljubim in skrbi me za vaše večno zveličanje. Hvala, da ste slišali moj klic k molitvi. Naj bo mir mojega Božjega Sina vedno z vami in z vašimi družinami. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom mi je Sveta Mati dejala:

Predno zaspiš, nocoj, moli nekoliko več za duše v vicah. Moli zanje.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.05.2019

Sveta Mati je bila svetla in lepa v tisti čudoviti luči ljubezni. Njen plašč je bil dolg in ji je padal ob straneh in zadaj, zdelo se je da nima konca.

Med prikazovanjem sem poslušal različne glasove, ki so peli, ker je ona prišla iz nebes na zemljo. Bili so to Angeli iz Nebes, vsi srečni, da je naša Gospa bila med nami. Pogledala je ljubeznivo k meni in dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem Kraljica Rožnega Venca in Miru in prihajam iz nebes na to zemljo Amazonije, kjer je Itapiranga, da VAM POVEM, DA VAS BOG LJUBI IN ŽELI VAŠO SREČO.

Molite moji otroci, zavzeto in z vero in vse boste dosegli od Srca mojega Sina Jezusa in od mojega Srca Matere. Ljubim vas in želim dobro vašim dušam. Poslušajte klic Boga, sveti klic, ki vam ga daje po meni.

Ne oddaljite se od Gospoda, nikoli, ker  njegova večna ljubezen varuje vas in vaše družine pred tolikim zlom in nevarnostmi za dušo in telo.

Moji otroci, posredujte za dobro sveta in vaš Narod. Vojna bo prišla v Brazilijo če ne bodo moji otroci molili in delali pokoro in mnoge družine v Amazoniji bodo trpele.

V tem trenutku mi je pokazala žalostne podobe, ki se bodo dogodile v Braziliji in v Amazoniji v primeru, da se ljudje ne bodo kesali svojih grehov in spremenili življenje, kajti Bog je že dovolj žaljen.

Prihajam vas prosit molitev, žrtev, pokore za dobro mnogih družin. Bodite moji sinovi in hčere, ki s poslušnostjo Božjemu klicu tolažijo moje Materinsko Srce.

Veliko molite za tiste otroke, ki resnično še niso razumeli razlog moje prisotnosti tu v Amazoniji.

Bog zahteva od vsakega iskreno kesanje svojih grehov in spremembo življenja. Nesite vsem mojim otrokom mojo Materinsko ljubezen.

Hvala za vašo prisotnost in za ljubezen, ki mi jo dajete. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.05.2019

Danes je Sveta Mati prišla v spremstvu malega Jezusa v naročju Svetega Jožefa. Vsi trije so sijali pred nami, vsakim izmed nas. Naša Gospa nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci sem vaša Mati in prihajam iz nebes z mojim Sinom Jezusom in mojim Ženinom Jožefom, da vas blagoslovimo, da vam podelim moje materinske milosti. Ne oddaljite se od poti svetosti k Bogu. Vedno branite resnico, bojujte se proti vsemu zlu in lažem. Tu sem, ker vas moj Božji sin neizmerno ljubi in želi vaše večno zveličanje.

Ne pustite se prevarati in zapeljati od hudičevih pasti in laži. Bodite previdni! Vedno prosite za luč Svetega Duha in ne boste hodili po napačnih poteh. Sveti Duh vam bo vedno pokazal laži, skrite pod videzom resnice.

Tu sem, da posredujem za vas in vaše družine v tej noči skupaj z mojim Ženinom Jožefom. Posvetite se vedno mojemu Brezmadežnemu Srcu in pomagala vam bom izpolnjevati Božjo voljo.

Ljubim vas in v tej noči vam dajem poseben blagoslov in poljub ljubezni. Moj Ženin vas pokriva z njegovim Svetim Plaščem in vam pravi, da bo vedno ob vaši strani, da vam bo pomagal in vas vodil po varni poti, ki vodi v nebesa.

Molite, molite, moji otroci molite. Bog vas kliče k spreobrnjenju in svetosti. Spremenite življenje. Vsa trpljenja, ki jih prenašate v Božjem imenu, se spremenijo v milosti in blagoslove za rešitev mnogih duš. Pogum!

Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 28.04.2019

Danes se je prikazala Sveta Družina: Jezus, Marija in Jožef. Jezus je bil velik, kot odrasel človek. Vsi trije so bili oblečeni v belem in pokazali na njihova Sveta Srca, ki so razlivala žarke, znamenje milosti in blagoslovov na vse nas in na ves svet. Jezus je dal sporočilo:

Mir z vami vsemi!

Moj sin, reci tvojim bratom naj molijo in naj nikoli ne dvomijo. Srca, ki dvomijo, ki nimajo zaupanja, ne morejo zaslužiti mojih milosti.

Kličem vas k spreobrnjenju po moji Sveti Materi in mojem Deviškem Očetu Jožefu, a mnogi imajo svoja srca trda in zaprta.

Prosim človeštvo: obrni se k mojemu Srcu, da bi moglo zaslužiti moje usmiljenje. Sprejmite moje klice ljubezni, bodite ponižni in poslušni pred menoj.

Moj sin, mnogi ne živijo sveto in čisto življenje in sledijo poti pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj. Posredujte za dobro človeštva in za rešitev duš.

Čas je dragocen, zato se odločite za nebeško kraljestvo. Nikoli ne izgubljajte svoj čas s svetom, poslušajte moj glas in sledite poti spreobrnjenja, ki vam jo kaže moja Mati.

Molite, molite vsi možje in žene, mladi in otroci, ker je moje Božje Srce užaljeno do skrajnosti. Prihajam vas prosit za nekoliko ljubezni, nekoliko žrtve, da bi mogla mnoga srca biti razsvetljena in se odpreti življenju v milosti.

Ne pustite, da vas premagajo preizkušnje. Dajem vam nekoliko moje ljubezni in moje moči ter vas držim v svojem naročju, da bi imeli mir in varstvo. Ljubim vas in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem, nekaj časa se je Jezus obrnil k meni, potem se je usmeril k človeštvu in vsem prisotnim.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 27.04.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, želim vam povedati: to je čas za spreobrnjenje, to je čas vaše vrnitve k Bogu. Ne zapirajte svojih src božji milosti, ne oddaljite se od ljubezni mojega Božjega Sina.

Molite, da bi imeli moč reči NE svetu in grehu in reči DA Božjemu klicu ter slediti poti, ki vodi v nebesa.

Otroci, ne izgubljajte časa. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Živite to kar vam govorim, odprite svoja srca, da bi mogle vstopiti moje materinske besede.

Ne bodite žalostni, kadar vas preganjajo, kadar govorijo mnoge stvari in vas kritizirajo z namenom, da bi izgubili pogum in se oddaljili od poti resnice. Pogum!  Bojujte se proti vsaki laži in vsemu zlu. Bog je resnica in on ne noče laži. Jaz sem Mati Resnice in to s resnico želim napolniti vaša srca, da bi bila ljuba Gospodu.

Molite, molite, otroci moji, ker bo prišlo do dni, ko bo v Cerkvi vladalo veliko laži, ker je bila resnica v njej zadušena in izgnana. Imejte vero in pogum za boj proti zlu, nikoli se ne oddaljite od mojega Brezmadežnega Srca.

Tu sem ob vas in vas blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 22.04. 2019

Ker se nisem počutil dobro  zdravstveno sem moral počivati, čutil sem prisotnost Svete Marije ob meni, toda ona je spoštovala moj počitek. Danes, zjutraj, sem se počutil bolje in pri moči, je ona prišla in mi dala njeno sporočilo za vse človeštvo.

Mir tvojemu srcu!
Sin moj, pusti da govorim tvojemu srcu, pusti da ti govorim o moji materinski ljubezni, v ljubezni, ki vam jo dajem brez rezerve in, ki  želim, da jo vsi moji otroci spoznajo in sprejmejo v globinah svojih življenj.

Sin moj, Jezus je živ in vstal, v smrti je našel

zmago, ki je bila dobljena z njegovo Božjo Ljubeznijo, ko se je izročil popolnoma v roke Očeta, za odrešenje in zveličanje vseh tistih, ki bodo sledili njegovim korakom in vstopili v njegovo šolo ljubezni.

Koliko je slepih duš, ki ne vidijo ničesar. Ostale so mrtve za božjo milost, ker njihova srca ne verujejo v ljubezen mojega Božjega Sina.

Srce mojega Sina se trga v bolečini zaradi tistih, ki ne želijo sprejeti sadov in zaslug njegovega trpljenja, smrti in vstajenja.

Toliko je nehvaležnih sinov, ki se po svoji volji odločajo za smrt namesto za življenje. Koliko je tistih, ki izbirajo pot teme namesto korakov mojega Sina.

Cerkev živi svoje najbolj mračne čase, gre skozi nevihte, zmedo in negotovost. Koliko grehov, koliko škandalov, koliko pomanjkanja vere!

Molite za Cerkev mojega Božanskega Sina, da prejme v teh časih dih milosti in luč Svetega Duha, da bi bila oživljenja in osvetljena in tako razpršila vso temo, ki jo ogroža in obdaja.

Molite za mnoge duhovnike, ki ne dojemajo najglobjo skrivnost in svetost njihovega duhovništva in se pustijo prevarati od laži, od sveta in od greha.

Združujem se z vsakim mojim sinom, ki se zateka k mojem materinskem posredovanju in prinašam vsako prošnjo pred Prestol Boga Našega Gospoda.

Samo združeno v ljubezni mojega Sina bo človeštvo moglo premagati smrt in greh in vstati k življenju v božji milosti.

To je moj proseč klic v tem Velikonočnem času: molite, molite, molite in Bog vam bo, po vaših molitvah, ki jih opravite z ljubeznijo, s srcem in z vero, dal zmago nad vsem zlom in vaša srca, vaše duše bodo sijale v svetosti in milosti, po svetlobi mojega vstalega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 20.04.2019

Mir moji otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes, da vam podelim mir in ljubezen mojega Božjega Sina.

Vstopite v mojo tišino, da odkrijete veliko Božjo ljubezen do vas. Tu v mojem Brezmadežnem Srcu se boste naučili popolnoma pripadati Gospodu. Moje Brezmadežno Srce je polno Božje ljubezni in to živo ljubezen dajem vam, da bi zagoreli v ljubezni do Jezusa.

Ne obupujte pred preizkušnjami življenja. Križ je znamenje, da sledite poti svetosti k Bogu in izvršujete njegovo Sveto Voljo.

Jaz sem vedno ob vas in predstavljam vas vsakega in vaše družine mojemu Božjemu Sino. Zapomnite si, moji otroci: brez molitve vi ne morete razumeti Gospodovega klica in tudi ne njegove volje.

Molite vedno bolj in Sveti Duh vas bo razsvetljeval in odpr vaše umevanje in razumeli boste stvari v milosti Boga. Sprejemam vas v svoj materinski plašč. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 19.04.2019

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, danes je dan, ko v mnogih krajih sveta Cerkev obnavlja spomin mojega bolečega Križevega pota in smrti na Križu, ko sem se daroval Večnemu Očetu za odrešenje človeškega rodu.

Vse je bilo storjeno iz ljubezni in z ljubeznijo, ki jo je bilo polno moje Srce, prelil sem mojo dragoceno kri, da bi bil človeški rod osvobojen in opran njegovih zločinov.

Tistim, ki so verjeli vame, v moje besede, v mojo božansko žrtev, sem podelil milost, da premagajo tudi hudiča, greh in večno smrt.

V tistem času so mnogi mislili, da me bodo utišali za vedno. Tako so mislili, ker niso verjeli mojim besedam, zaradi slepote njihovih duš in napuha njihovih src, posledica njihovih številnih grehov in njihovega nevrednega življenja.

Danes, moj sin, ni drugače. Ponovno želijo utišati mojo ljubezen in moj glas, da bi moje ovce, ki so žejne, poškodovane in brez moči, ne bile ozdravljene in obnovljene.

O nehvaležno ljudstvo, neverno in trdih src. Uporno človeštvo. Ki samo misli na zadovoljitev lastnih strasti in posvetnih želja, raje kot se rešiti in nositi mojo luč ranjenih ovcam, ki so skoraj brez življenja.

Moj sin, mnogi želijo me izgnati od mojega ljudstva. Učijo tolike duše več narobe kot prav, več laži kot resnice, tako kot smrtni strup onesnažujejo duše, zaradi česar izgubljajo vero, upanje in ljubezen, da postanejo brez luči, da bolj zaslužijo pekel kot večno življenje

Na Veliki Petek trpim in se mučim s svojo Cerkvijo, ki gre skozi velike nevihte, ki so usmerjene proti veri in večnim resnicam. Ona gre skozi temno dolino, močno po poti trpljenja, ki jo dviga k njenemu končnemu mučeništvu.

Daruj se moj sin, za mojo Cerkev, ranjeno do njenih korenin, zaradi nezvestobe in grehov mnogih mojih Ministrov, ki so postali pobeljeni grobovi. Gorje nehvaležnim Ministrom, nezvestim in upornim, ki niso ne sol, ki da okus in ne luč, ki razsvetljuje duše.

Gorje tistim Ministrom, ki so uničili mojo čredo s svojimi napakami, škandali in nečistostmi. Sekira je že postavljena na korenine dreves. Angeli z nebes na svojih mestih čakajo mojih naročil. Tisti, ki ne rodijo dobrih sadov bodo odrezani in veje, ki niso združene z menoj, Pravo Trto, bodo zažgane.

Moli, moli moj sin in stori da molijo kot sem naročil, ker je Bog jezen in zelo užaljen, zaradi prebivalcev zemlje.

Ogenj moje Pravičnosti se bo kmalu spustil z neba in odstranil velik del človeštva. Živi bodo zavidali mrtvim in želeli umreti, ko pride veliki dan Gospodov na zemljo. Glej, prišel bom kot tat in nihče ne bo ubežal moji jezi. Bodite pripravljeni, ker dnevi hitro minevajo in čas stiska. Blagoslavljam te!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 18.04.2019

Danes čutim trpljenje in žalost Jezusovega Srca, ki ga prezira in žali nehvaležno človeštvo. Čutim v delih bolečino in težo, ki greni mojo dušo. Kasneje je Jezus govoril mojemu srcu.

 Ljudje me ne ljubijo več. Pozabili so name in na mojo ljubezen. Moja agonija v Getzemani je bila strašna, globoka in boleča. Počutil sem se osamljenega in zapuščenega, ne da bi kdorkoli čul eno uro z menoj. Moji apostoli so bili pijani od spanja in se  pustili, da jih je premagal. Koliki so danes pijani v globokem spanju greha in posvetnih strasti, zaspani za božjo milost, ki bi jih lahko rešila. Danes preživljam ure in ure agonije, sam in zapuščen v številnih Tabernakljih, v tolikih cerkvah po vsem svetu, ne da bi kakšna duša me prišla počastit.

Včasih so tisti, ki pridejo v Cerkev in se postavijo v čaščenje pred mano prisotni le s telesom, a številna srca so ujeta v svetu, daleč od mene in moje božanske ljubezni.

Iščem duše, ki me ljubijo in me resnično častijo, ki vzdihujejo po moji ljubezni, ki si želijo, da bi bili žrtve, ki se izročijo pred mojimi nogami za odrešenje sveta Iščem duše, ki želijo biti moje, ki želijo izvršiti mojo božansko voljo in želijo ostati za vedno, pa tudi v mojem Svetem Srcu..

Izbiram in pripravljam duše, ki bodo gorele in in se použivale v moji ljubezni, pred mojim Prestolom, ki se bodo oblikovale po moji volji, jih  oblikovale moje roke, tako da bodo postale moja popolna podoba..

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Nič se ne more primerjati s slavo Nebes. Dovolite, da moje besede ljubezni segrejejo duše, da jih posvetim. Te moje besede se bodo dotaknile mnogih src in naredile velike čudeže ljubezni in spreobrnjenj.

Ostanite vedno v moji ljubezni, da bi bili popolnoma moji. Očistite se vaših grehov in priznajte svojo ničevost pred menoj. Blagoslavljam vas in vse človeštvo!

Slava Tebi, Gospod Jezus. Naj bo blagoslovljeno tvoje Sveto Ime na vse veke vekov. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 06.04.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz, Kraljica Rožnega Venca in Miru se ne naveličam klicati vas k Bogu, na pot, ki vodi v nebesa.

Ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca, ker je moje Brezmadežno Srce Ladja, ki jo je Bog pripravil za te težke čase teme in grehov.

Vstopite v moje Srce, otroci moji, pogosto se Mu posvetite, izročite mi vse, da bom skrbela za vas in za vaše družine.

Bojujte se proti Satanu z molitvijo z močnejšo vero in ljubeznijo do Svetega Rožnega venca. To je prošnja, ki prihaja naravnost od mojega Božjega Sina, ker molitev Rožnega venca odpravlja zlo in grehe in privlači blagoslove in milosti iz nebes. Z Rožnim vencem boste vedno zmagali vsakršni boj in težave, ki se pojavljajo v vaših življenjih.

Ne obupajte, ker v molitvi Rožnega venca vas bo Božja luč razsvetlila in kjer pride Njegova luč se vsa tema uniči. Molite, molite, molite vedno bolj in s srcem in dogajali se bodo čudeži v vaših življenjih in svet se bo spreobrnil.

Ljubim vas in vas sprejemam pod moj Brezmadežni plašč. Molite za spreobrnjenje grešnikov, za nevernike, da bi odprli svoja srca Bogu in se skesali njihovih napačnih ravnanj, ker še imajo čas za spreobrnjenje. Nekega dne bodo mnogi grenko jokali, da so zaničevali Božji klic, ki vam ga daje skozi veliko let, zato, da ste sledili zablodam sveta, ki vam ne more dati rešenja in večnega življenja.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Danes se je blagoslovljena Mati prikazala v spremstvu svete Ivane Orleanske in svete Gemme Galgani. Dve svetnici, ki sta sedaj molili Oče naše in Slave Očetu..za delo Naše Gospe v Itapirangi.

Naša Gospa jih je pripeljala, da bosta ob meni v teh dneh, mi pomagale in me usmerjale. V Božji luči sem razumel, da prisotnost svete Ivane Orleanske, ki je bila obtožena in sojena nepravično, zaradi napadov njenih tožiteljev, je vedno znala braniti in govoriti resnico z močjo in pogumom, navkljub vsem obtožbam in lažem izrečenih proti njej.

In svete Gemme Galgani, ker je premagala napade peklenskih duhov z njeno molitvijo, žrtvijo, pokoro in njeno ljubeznijo do Jezusa.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 02.04.2019 POPOLDNE

Vi ste apostoli konca časov, ki sva vas jaz in Moja Sveta Mati izbrala, da pričate z vero in pogumom moje Zapovedi in nauki, da se borite proti vsemu zlu in herezijam v teh temnih časih zanikanja Boga.

ZVEČER

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, molitev z vero in zaupanjem vse doseže pri mojem Božjem Srcu. Molite Rožni Venec moje Svete Matere in z njo posredujte za dobro vsega človeštva. V moje Srce položite vse namene in nujne potrebe, ker ne morem biti neobčutljiv za kar me prosite po posredovanju moje Brezmadežne Matere, Kraljice Nebes in Zemlje.

Mnogi med vami ne poznajo moči molitve Rožnega Venca, ker ne molite s srcem, kot vas  je toliko prosila  moja Nebeška Mati.

Dobro izmoljen Rožni venec pritegne Božji usmiljeni pogled v najglobljo bedo duše, izvrši čudež svoje Božanske ljubezni, ki v duši ponovno vzpostavi stanje popolnosti, svetosti in milosti ter vzplamti v njej ogenj Svetega Duha..

Moj sin, moli Rožni venec in z njim položi k vznožju mojega Križa osebe in težke situacije, skozi katere greste in poskrbel bom za vse te stvari kot za svoje, uničil bom moč pekla in vsak zloben vpliv dal pod vznožje mojih nog.

Ne boj se. Sem tu z mojo Sveto Materjo in Svetim Jožefom in nikoli te ne zapustim niti za en sam trenutek in  te vodim k meni, v moje usmiljeno Srce. Pogum, čeprav te mnogi preganjajo, sovražijo in te ne marajo, te ne bom nikdar nehal ljubiti, blagoslavljati in te dvigati vedno bolj, da govoriš o moji ljubezni in o slavi mojega Kraljestva.

Zapomni si: poklical sem te in izbral in sedaj te pošiljam z močjo in milostjo mojega Duha da se dotakneš v zakrknjenih in zaprtih srcih, da obsodiš zlo in greh, da oznanjaš moje Svete Besede vsem možem in ženam dobre volje, ki želijo pripadati Slavi mojega Kraljestva.

Bodi močan in vztrajen. To je moje delo in nič ga ne bo moglo preprečiti. Nihče se ne more upreti zvoku mojega glasu in se boriti proti moči mojega diha. Blagoslavljam vas!

Pred odhodom je Jezus ostal za trenutek v tišini, potem je z močnim in veličastnim glasom dejal:

Bog kliče njegovo sveto vojsko v boj proti satanu in njegovem kraljestvu teme. Bojujte Gospodov boj. V moči mojega Svetega Imena boste zmagali!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA 01.04.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, mnogi ne verjamejo in ne razumejo Božjega klica. Moje Svete Besede ne najdejo počitka v teh srcih, ker so mnoga trda in gluha, polna le posvetnih stvari in skrbi.

Zato se prikazujem, skupaj z mojo Sveto Materjo, da dam človeštvu možnost, da se mi približa in spozna mojo neizmerno ljubezen. Nikdar, kakor  v teh časih Bog prihaja prosit vašo ljubezen, ker mnogi ga ne ljubijo.

Vrni se, o nehvaležno človeštvo, preden veliki dan Sodbe pade na tvojo glavo. Pokesaj se in delaj pokoro, ker številni so tvoji grehi. To je čas vrnitve, čas spreobrnjenja. Koliki ostajajo gluhi in me ne poslušajo.

Nekega dne, ko pridejo bolečina in trpljenja, bodo želeli prositi usmiljenja, a bo čas milosti minil.

Moli, moli in delaj pokoro, ker je čas bolečin bolj blizu kot kdaj. Blagoslavljam te!

 

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Pri tem prikazovanju je Mati Božja že tretjih po vrsti molila, da bi imeli moč, ko se bodo začele odvijati skrivnosti in da se ne bi vznemirjali in bi nas bilo strah

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 30.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, vaša Mati prihajam iz nebes, da vam dam ljubezen, blagoslov in milosti. Bodite od Boga, sledite njegovi poti svetosti v poslušnosti njegovim Svetim Zakramentom. Ne vznemirjajte se in ne bodite žalostni. Vaša Mati je tu, da vam da njeno tolažbo in materinski objem. Poznam vaše preizkušnje, bolečine in trpljenja in dobro vem, da so vaša srca prizadeta od žalosti, zaradi krivic, ki jih doživljate in živite.

Moji otroci, Bog je Pravičen, on ve vse in vidi vse. Nič ne gre neopaženo mimo njegovih Svetih Oči. Imejte zaupanje. Bog vas ne bo zapustil. On je Pravičen in Zvest in ve kako ravnati v določenem trenutku.

Jz sem tu, da vas vodim v vsem. Molite Rožni venec in vaša srca bodo izpolnjena z močjo in milostjo Svetega Duha. Njegova Luč vas bo objela in vedeli boste kaj delati, kako govoriti in kako ravnati.

Pokrivam vas s svojim materinskim plaščem in vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ponovno je naša Sveta Mati molila, da bi bili pripravljeni, ko se bodo realizirale skrivnosti. Že zadnjič je molila, da bi močni in pripravljeni kadar se bodo dogajale in danes je ponovno molila za nas, da se ne bi vznemirjali. Dejala je:

Časi bolečin in žalosti bodo padle na ves svet. Mnogi moji otroci bodo nosili težak križ.

Že sem vas prosila za mnoge molitve za spreobrnjenje sveta, a resnično nisem bila poslušana. Odprite svoja srca Bogu, sedaj, da bi mogli razumeti težke čase, ki so pred vrati, ker mnogi, zaslepljeni od hudiča, ne vidijo ničesar.

Ljubim vas in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bojujte se in branite Božje delo

in njegove božanske pravice in Gospod se bo boril in blagoslovil vaše pravice pred ljudmi. Ne bojte se ničesar. Bog je z vami in jaz sem z vami. Ostani v Božjem miru!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam iz nebes vas voditi po varni poti, ki vodi k Bogu. Pripadajte Gospodu, bodite poslušni njegovim Božjim Zapovedim, živite v praksi njegove svete besede in učenje ter vedno premišljujte njegove grenke bolečine in trpeči Križev pot, da bi se vaša srca odprla za njegovo Božjo Ljubezen in bila razsvetljena  z njegovo božjo lučjo.

Molite, da boste pripadali nebeškemu kraljestvu. Kraljestvo mojega Sina je za tiste, ki so ponižni in čisti v srcu kot otroci. Kraljestvo mojega Sina je za vse tiste, ki se trudijo opustiti stare vse napačne stvari in prosijo iskrenega odpuščanja ter živijo prenovljeno življenje v njegovi ljubezni.

Verujte moji otroci, verujte vedno bolj. Pomanjkanje vere in zaupanja zelo žali Srce mojega Sina. Ne dvomite ampak obnovite svoje dobre namene, verujte vedno bolj, ker tisti, ki verujejo ne da bi dvomili nikoli, morejo narediti velike stvari v imenu Boga.

Jaz sem tu, proseč pred Božjim Prestolom za vas in za vaše družine. Velika trpljenja se približujejo in bodo padle na ves svet, zaradi neposlušnosti mnogih mojih otrok, ni ne želijo več vedeti za Boga.

Darujte molitve, žrtve in pokore za spreobrnjenje človeštva. Kadar vi poslušate in živite moja sporočila neizmerno razveseljujete Srce mojega Sina Jezusa. Blagoslavljam vas in vam dajem moje materinske milosti. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes v tem prikazovanju je Marija molila Slava Očetu, da bi bili pripravljeni in močni, ko se bodo začele dogajati v svetu skrivnosti in se bodo razkrile. Mati Božja je molila na tem prikazovanju molitve v ta namen

SPOROČILO NAŠE GOSPE IN SVETEGA JOŽEFA 19.03.2019

Edsonu Glauber, v Itapirangi-AM

Danes se je Sveta Mati prikazala v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel malega Jezusa v naročju. Sijali so v tej nebeški luči in nam dajali  moč, mir in ljubezen. Blagoslovljena Mati nam je dela sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji jaz, vaša mati in prihajam iz nebes v spremstvu mojega Sina Jezusa in Svetega Jožefa, da vam podelim nebeške blagoslove in milosti.

Ne oddaljite se od Gospodove poti svetosti. Ne izgubljajte poguma in vere. Ne obupajte. Gospod je z vami. On vas nikoli ne zapusti. Njegova ljubezen do vas je večna in brez konca.

Bojujte se za nebeško kraljestvo, kljub preizkušnjam, ki se pojavijo na vaši poti spreobrnjenja. Vedno nesite Božjo luč svojim bratom, kljub težavam, ki jih morate prenašati. Pogum! Vedno pričujte za resnico, ker kdor brani resnico brani svojega Boga, njegove pravice in njegovo čast. To so težki časi, ki sem vam jih prerokovala v preteklosti. Ljudje se več ne bojijo Boga in ga ne spoštujejo, izgubili so luč svojih duš in svojih src, da bi sledili iluzijam in zablodam sveta.

Ne pustite se premagati zapeljevanjem hudiča, , kajti vse, kar vam predstavlja, je lepo in čudovito, ampak za njim je kislo in grenko in prinaša večno smrt. Bojujte se proti hudičevim napadom z Evharistijo, s spovedjo, z Rožnim vencem, ki ga zbrano molite, in postite  z močno vero.

Jaz sem tu, da vam podarim nekoliko moje moči in moje luči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. S svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveti Jožef je takoj za tem dal njegovo sporočilo: 

Moj dragi sin. Bog je s teboj in te nikoli ne zapusti. Tudi jaz sem vedno s teboj in te pokrivam in varujem s svojim Svetim Plaščem.

Ne boj se tistih, ki ti želijo škodovati in videti svoj padec. Boj se samo tistega, ki lahko škoduje tvoji duši, če se prepustiš njegovim prevaram in lažem.

Tu sem, da sem Varuh tvojega življenja, tvojega telesa in tvoje duše. Bog te ljubi in ti želi dobro in moje Prečisto Srce nenehno bdi nad tvojimi koraki in nad tvojim rešenjem.

Tu, na tem mestu, jaz pustim moj blagoslov in mir, ki ga je polno moje Srce. Razprostiram moj Sveti Plašč nad tem mestom in prosim vsak dan za namene in potrebe tistih, ki pridejo sem, da bi me prosili mojega varstva in posredovanja pri Srcu mojega Sina Jezusa.

Moja Brezmadežna Nevesta je vedno ob strani vsakega izmed vas, da vas vodi za roko po poti, ki vodi v nebesa. Ne bodite ji neposlušni. Poslušajte sporočila, ki vam jih je dala in jih živite, ker za sporočila prihajajo od Boga, Gospoda Nebes in Zemlje.

Sprejemam vas v moje Srce in vam dajem mojo čisto in sveto ljubezen. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes sta blagoslovljena Mati in Sveti Jožef skupaj molila in prosila Malega Jezusa, da bi vsi mi mogli vedno bolj rasti v veri, ljubezni in pogumu, ker to potrebujemo, da bi pričevali Božjo navzočnost in Božje besede našim bratom in sestram, ne da bi se umaknili s poti našega  spreobrnjenja, saj se mnogi zaradi strahu ali sramu umaknejo in dovoljujejo, da se čast Boga in njegovih naukov oskruni in napačno razširja številnim dušam, ne da bi storili karkoli.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 18.03.2019 Edsonu Glauber, v Itapirangi- AM

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sem vaša Mati, prihajam iz nebes po naročilu mojega Sina Jezusa, ki goreče želi rešitve vsakega od vas in vsega človeštva.

Mnogi moji otroci ne verjamejo več in živijo življenje v nezvestobi brez konca, sledeč poti, ki vodi v peklenski ogenj. Žrtvujte se vedno bolj za spreobrnjenje grešnikov tako, da molite za njihovo spreobrnjenje in spreobrnjenje vsega človeštva.

Bog, naš Gospod je zelo užaljen, ker v mnogih krajih ni njegova Božja Beseda oznanjena dostojno.

Mnoge napake vstopajo v Božjo Hišo, da zmedejo um in Srce mnogih vernikov.

Nesite  Božjo luč vsem mojim otrokom. Govorite jim o moji ljubezni Matere in ljubezni mojega Božjega Sina zanje.

Jaz se bojujem za rešitev duš in za vašo srečo. Poslušajte moj glas, Ne zakrknite svojih src, kot so to mnogi storili, temveč bodite možje in žene vere in molitve.

Prejmite moj materinski blagoslov, blagoslov poln ljubezni in miru. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.03.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se odločite in zapustite napačne stvari in življenje v grehu, da bi sledili sveti poti spreobrnjenja, ki vam jo predlaga moj Sin Jezus.

Bog vas kliče na pot dobrega, ne pustite se premagati skušnjavam in pastem satana. Bojujte se za nebeško kraljestvo. Bog je z vami ob vaši strani, da vas blagoslavlja in vam pomaga. Zaupajte v Gospoda, izročite njemu vaša življenja, vaša srca in vaše duše.
Časi postajajo temni  in brez luči, mnoge napačne in žalostne stvari bodo opustošile Cerkev in svet.

Sprejmite moj klic k molitvi, žrtvi in pokori, da bi se osvobodili svojih grehov, v nasprotnem primeru bo Bog izbral njegov način, kako se jih boste znebili in popravili.

Spremenite življenje. Bodite poslušni Gospodu in sprejemajte njegove besede in večne nauke v svoja srca, da bi prejeli luč, mir in ljubezen.

Posredujte za Brazilijo in vaše družine, da bi nasilje, smrti in kri izgnane iz vaše Domovine.

Tu sem, da vam pomagam pripadati Bogu. Poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. On vas ljubi in tudi jaz vas ljubim. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.03, MANAUS, AMAZONAS, BRASIL,

Edsonu Glauber,

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas ljubim ter vam dajem svojo ljubezen, da bi bila vaša življenja polna miru in veselja.

Ne sramujte se vere, ne obupujte in ne izgubljajte poguma, ker je Bog z vami in vas nikoli ne zapusti.

Molite veliko Rožnih vencev za realizacijo mojih materinskih planov in tako vam bo Gospod dajal velike milosti in bo blagoslavljal vaše družine.

Jaz sem tu, da vam pomagam pripadati Bogu in živeti za nebeško kraljestvo. Ne bojte se ničesar. Bog vam bo pomagal, da boste znali premagati vsako preizkušnjo z vedrino, v ravnovesju in z mirom.

Težki in kruti časi se bodo spustili na Cerkev in na svet, kajti veliko mojih otrok morajo biti očiščeni, ker veliko žalijo Gospoda s svojimi strašnimi grehi.

Ne izgubljajte čas. Pomagajte svojim bratom srečati Božjo luč, nosite jim moja materinska sporočila. Jaz sem ob vas s svojim zaščitnim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom.

Molite, molite in mnogo duš bo rešenih in se bodo vrnite na sveto pot k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Kadar se je Naša Gospa pojavila, prihajajoč v tisti svetli luči je vse okrog mene izginilo, ostala sta le Ona in Jezusov Križ, ki je pritrjen na zidu, na mestu prikazovanj. S Križa sem slišal Jezusov glas, ki mi je dejal:

Žejen sem po dušah. Rešuj mi duše. One so me stale mojo predragoceno kri, ki sem jo prelil zanje. Rešuj mi duše v slavo mojega kraljestva.

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.03.2019, ITAPIRANGA, AMAZONIJA

Danes je Sveta Mati prišla v spremstvu Svetega Jožefa, ki je imel Malega Jezusa v svojem naročju. Vsi trije so bili oblečeni v belem. Na obleki malega Jezusa so sijale mahne zlate zvezdice. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati iz Nebes in vas prihajam prosit, da sporočila, ki vam jih dajem, živite z ljubeznijo, vero in srcem odprtim za Gospoda.

Želim vas napolniti z Božjo ljubeznijo in mirom, a zato izročite Gospodu vaša človeško voljo in dopustite, da prevlada Božja volja v vaših življenjih.

Ne oddaljujte se od poti molitve in spreobrnjenja in ne pustite se prevarati satanovim pastem, ker on uporabi mnoge situacije ljudi, da vas oddalji od resničnih namenom, ki vam jih je Bog za vas pripravil. Veliko molite k Svetemu Duhu in prosite njegovo božansko luč in Gospod vam bo vedno prišel na pomoč v vaši šibkosti.

Mali Jezus, ki je bil v naročju Svetega Jožefa, je gledal v Sveto Mater in z očmi sta se med seboj pogovarjala. On je nekaj rekel Naši Gospe, kar nam je ona potem povedala:


Ne bojte se. Sem vaša Mati, sem tu in vas pokrivam z mojim varovalnim plaščem. Jaz sem vedno na tem mestu izbranem od Boga po Božanski Volji in tukaj Gospod zmaguje z njegovo ljubeznijo.

Ne skrbite kot neverniki, kot tisti, ki se bojujejo zoper Božja dela. Oni ne bodo nikoli mogli preprečiti delovanja Boga v tem kraju, in v zelo kratkem bodo mnogi prišli tu na to mesto v večjem številu, kot se še nikoli ni zgodilo in se ne bo, ker bo Gospod tukaj deloval in bo zaprl usta nevernim, ki imajo srce trdo kot kamen.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom sta nas skupaj z Našo Gospo  blagoslavljala Sveti Jožef in Mali Jezus, z znamenjem Križa nad nami.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2019, ITAPIRANGA! AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati sem tu. Ponovno sem prišla iz nebes, da vam podelim mojo materinsko ljubezen. Jaz vas ljubim in se neutrudno bojujem za vaše spreobrnjenje in zveličanje. Skrbi me za vašo srečo in vam prihajam, da vam pokažem pot, ki vodi k Bogu, pot, ki vodi v večnost.

Težki časi bodo prišli na ves svet in vera bo uničena, skoraj popolnoma, zaradi brezštevilnih napak, ki se bodo razširjale mnogim dušam.

Moje Materinsko Srce je zagrenjeno, ker trpim zaradi tolikih otrok in mladih, ki bodo onesnaženi s tem zlom in se bodo oddaljili od poti resnice, ki vodi k Bogu.

Bojujte se, moji otroci, bojujte se proti moči teme z vsakodnevno molitvijo rožnega venca, kot sem vas prosila. Rožni venec uniči vse zlo, ki ga hoče satan povzročiti. Dajem vam svoj blagoslov Matere in moje milosti. Hvala, da ste prišli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.03.2019, ITAPIRANGA! AMAZONIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, vaša Mati sem tu. Ponovno sem prišla iz nebes, da vam podelim mojo materinsko ljubezen. Jaz vas ljubim in se neutrudno bojujem za vaše spreobrnjenje in zveličanje. Skrbi me za vašo srečo in vam prihajam, da vam pokažem pot, ki vodi k Bogu, pot, ki vodi v večnost.

Težki časi bodo prišli na ves svet in vera bo uničena, skoraj popolnoma, zaradi brezštevilnih napak, ki se bodo razširjale mnogim dušam.

Moje Materinsko Srce je zagrenjeno, ker trpim zaradi tolikih otrok in mladih, ki bodo onesnaženi s tem zlom in se bodo oddaljili od poti resnice, ki vodi k Bogu.

Bojujte se, moji otroci, bojujte se proti moči teme z vsakodnevno molitvijo rožnega venca, kot sem vas prosila. Rožni venec uniči vse zlo, ki ga hoče satan povzročiti. Dajem vam svoj blagoslov Matere in moje milosti. Hvala, da ste prišli. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 23.02.2015

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in še enkrat prihajam iz nebes, da vam povem, da vas Bog neizmerno ljubi in želi vaše iskreno spreobrnjenje.

Vrnite se na pot svetosti h Gospodu. Ne pustite se prevarati napakam in lažem, ki se razširjajo, da bi uničile resnico in učenje, ki vam ga je zapustil moj Sin Jezus.

Bog je mnogo užaljen, predvsem, ker mnogi ne verujejo ampak živijo kot pogani bolj kot resnični kristjani.

Mnogi krščanski domovi ne živijo življenja v svetosti in združeni z Bogom. Mnoge družine so uničene od posvetnih idej in greha, ki jih ne vodi na pot v nebesa, ampak na pot pogubljenja, ki vodi v peklenski ogenj.

Moji otroci, sovražnik Boga in njegovih duš, hoče povzročiti velika trpljenja v svetu, a mnogi od vas me ne poslušajo, kar sem vas tolikokrat prosila, in zato moje Brezmadežno Srce trpi in toči mnogo solz zaradi vaše hladnosti in nehvaležnosti.

Molite, otroci moji, veliko molite. Ne bodite gluhi na klic mojega glasu. Kličem vas k Bogu. Vrnite se k Bogu. Pripadajte Bogu. Jaz se bojujem za srečo vsakega izmed vas, da ne bi prišla velika trpljenja, ki se bodo kmalu udarile vas in vaše družine.

Mir je ogrožen. Mir je v nevarnosti. Vedno več posredujte za mir, ker hudič hoče kri, smrt in vojno. Jaz sem kraljica Rožnega Venca in Miru in sem prišla iz nebes, da vas pokrijem s svojim brezmadežnim varovalnim plaščem, da bi vse nasilje in sovraštvo se oddaljilo daleč proč od vas in vaših družin. Sprejmite moje sporočilo v vaša srca in živite tolažeč moje materinsko Srce. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 20.02.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, piši te moje besede in jih razširjaj, čim hitreje in vsem tvojim bratom: hočem prečistiti mojo Cerkev, ki bo šla skozi človeško pravičnost, ker mnogi moji Služabniki, ki delujejo po čisto človeških načelih in idejah, zgolj človeških in ne božjih, s tem preprečujejo, da bi moje izredno delovanje doseglo mnoge duše, tako uničijo vse kar bi jim moglo pomagati v posvečevanju in vodenju na pot svetosti in bi jih vodilo v slavo mojega kraljestva.

Moli, moli in prosi, da bi imel usmiljenje do teh upornih in nehvaležnih sinov, ki namesto, da bi dali dober zgled in bili luč za ovce, ki so jim zaupane, pokvarijo vse s tolikimi napakami ter ranijo moje Božje Srce z njihovimi dvomi, nehvaležnostjo in pomanjkanjem vere. Moli in zadoščuj, ker se bo moja pravičnost močno spustila z neba, kot strela in kaznovala vsa uporna srca, ki se pustijo voditi napuhu in ponosu, misleč, da se njihove napake nikoli ne bodo kaznovale ali popravile.

Blagoslavljam te!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 16.02.2019

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, sem vaša mati, srečna zaradi vaše prisotnosti tu na tem mestu, kjer se delijo velike milosti za vas in za vse človeštvo.

Bog vas po meni kliče k spremembi življenja. Ne izgubljajte časa s tem, ko želite živeti v grehu. Bojujte se za nebeško kraljestvo, živite najbolj čisto življenje, molite in očiščujte vaša srca vsakega greha v sveti spovedi.

Ne obupujte. Veliko je preizkušenj, a mnogo večja je moja ljubezen Matere za vas in za vaše družine. Mnoga srca so ranjena zaradi greha, ker nikoli ne poslušajo Boga. Mnogi žalijo Gospoda s tolikimi nezvestobami, da Srce mojega Sina trpi in krvavi zaradi tolike bolečine in upornosti. Posredujte za dobro človeštva, ker v zelo kratkem bodo mnogi jokali zaradi izgubljenega časa, ko so živeli življenje brez Boga.

Je čas mnoge molitve, da se pokesate vaših grehov, se ponižate in spoznate svojo ničevost pred Bogom in on bo imel usmiljenje z vsakim od vas.

Moje Srce veliko trpi zaradi vaših grehov in pomanjkljivosti. Ne grešite nikoli. Ne žalite več Našega Gospoda, živite za Boga, živite za nebesa, ker nič na tem svetu se ne more primerjati z božjo slavo v nebesih.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 11.02.2019

Mir tvojemu srcu!

Sin moj, razširjaj moje besede ljubezni, opominjanja in kazni, ker so mnogi slepi in ne vedo kateri poti slediti, zaradi tistih, ki izgubljajo luč in svetost njihovih duš z nečistostjo in grehi.

Napiši kar si prebral, ker te besede so za te čase, za to pokvarjeno generacijo brez Boga, za moje Služabnike, ki ne skrbijo več za mojo Cerkev, niti ne za resnico, ki sem jo zapustil in so se jo učili. Mnoge duše se kvarijo, ker sledijo poti pogubljenja zaradi teh pastirjev duš, ki so postali grabežljivi volkovi, nevredni svojega poslanstva in  poklica.

Moli, zadoščuj in daruj velike žrtve in pokore za spreobrnjenje grešnikov, ker bo moja pravičnost močno udarila prebivalce zemlje in ožgala njihove grehe z ognjem.

Pohitite, da se reši čim večje število duš za slavo mojega kraljestva, v nasprotnem primeru bo velika moja bolečina in moja žalost, zaradi tistih, ki bodo umrli v njihovem uporništvu in nehvaležnosti do moje Božanske Ljubezni, ker niso znali kako izkoristiti  zaslug mojega trpljenja in moje dragocene Krvi, prelite za njihovo večno zveličanje.

Tolaži moje Božje Srce, ker je že bilo preveč žaljeno in sramoteno. Sprejmi moj mir. Dajem vam moj mir, mojo luč, da boste imeli razsodnost za zmago vseh napadov in pasti tistih, ki hočejo prikriti svoje napake,  ki jih povzročajo peklenski duhovi.

Tu sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Sprejmite moj blagoslov in moja moč, naj ostane v vaših srcih, ki jih v  tem trenutku polagam v svoje Srce. Blagoslavljam vas!

Iz Svetega pisma:

Aqueles que guiam este povo são os mesmos que o desorientam, e aqueles que são guiados deixam-se seduzir e ser conduzidos ao erro. (Isaías 9:16)

(Prevod: Tisti, ki vodijo to ljudstvo so tisti, ki jih zmedejo, in tisti, ki so vodeni se pustijo zapeljati  in biti vodeni v napake. )

15Vodniki tega ljudstva so zapeljivci in tisti, ki jih vodijo, so pogubljeni. (Iz 9,15.)

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 09.02.2019

Danes je sveta mati prišla iz nebes, da nam da njeno sporočilo. Ne utrudi se klicati nas k Bogu. Njeno materinsko Srce gori za naše spreobrnjenje in večno zveličanje. Danes nam je rekla:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se sedaj odločite in stopite na pot molitve in svetosti, da bodo vaša srca in vaše duše prečiščene in prenovljene v ljubezni mojega Božjega Sina.

Vrnite se h Gospodu, pokesajte se svojih grehov in napačnih ravnanj.  Ne izgubite vašega mesta v nebesih. Bodite dobri in poslušni Gospodovemu svetemu klicu.

Ne vznemirjajte se in ne izgubite vere. Bog je vedno ob vas, da vas blagoslavlja in pomaga na poti vašega spreobrnjenja.

Molite, da bi imeli moč in pogum odpovedati se vsemu zlu in grehu, da bi poslušali glas mojega Sina Jezusa in sledili njegovim svetim korakom.

Časi bolečine in velikih trpljenj so bolj kot kdaj koli pred vrati pripravljeni udariti nehvaležno človeštvo.

Prihajam iz nebes, da posredujem in prosim Boga usmiljenja za nehvaležne grešnike.

Ne bojte se braniti resnice. Govorite o Božji ljubezni svojim bratom. On vas bo vedno blagoslavljaj in ničesar vam ne bo manjkalo v vaših življenjih. Cenim prisotnost vsakega od vas na tem, po moji brezmadežni prisotnosti,  blagoslovljenem kraju. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.02.2019

Danes je Presveta Mati še enkrat prišla iz nebes, da nam da svoje sporočilo. Nosila je bel plašč in belo obleko. Pokazala nam je njeno Brezmadežno Srce. Dala nam je to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas prosit, da se spreobrnete in odločite za pot svetosti, ki vam jo predlaga Gospod.

Molite, veliko molite, da bi imeli moč, luč in milost za izvrševanje Božje volje. Kličem vas k Bogu in nikoli se ne bom utrudila vas klicati h Gospodu, ker sem vaša Brezmadežna Mati in vas ljubim.

Ne obremenjujte se in ne bodite žalostni zaradi preizkušenj življenja. Jaz sem tu, da vas varujem, da vam pomagam s svojim materinskim posredovanjem in, da pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem vas in tudi vaše družine, da bi bili popolnoma od Boga.

Otroci moji, molite za tiste, ki ne verujejo. Molite za mir. Prišla sem v Itapirango kot Kraljica Rožnega Venca in Miru, da vam dam mnogo sporočil, a mnogi moji otroci me ne poslušajo in ne verujejo.

Otroci moji, povem vam, da bo prišel dan, v katerem bodo mnogi želeli živeti moja sporočila in se spomniti vsake moje besede, a čas bo minil in veliko jih bo v bolečinah in solzah.

Živite in sprejmite klice, ki vam jih sedaj govorim in v prihodnosti ne bodo trpeli ampak boste v miru pod mojim Materinskim plaščem. Zahvaljujem se vam, da ste tu, da bi poslušali moj klic k molitvi. Blagoslavljam vas in izlivam na vas številne milosti mojega Brezmadežnega Srca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Ko nas je Presveta Devica blagoslavljala so iz njenega Brezmadežnega Srca izhajali svetli žarki, tako sijoči in se usmerjali na nas in na ves svet: to so bile številne milosti, ki jih je Brezmadežno Marijino Srce sipalo na vse njene otroke, ki se zatekajo po Njeno ljubeče Materinsko posredovanje.

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 1.2. 2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša mati in prihajam iz nebes vas blagoslavljat in sprejemat v svoje Brezmadežno Srce. Želim, da je v vaših domovih Božje Srce mopjega Sina Jezusa ljubljeno in češčeno z veliko ljubeznijo in vero.

Molite Rožni venec, da premagate bitke proti vsemu zlu, ne da bi padli. Imejte vero: Jaz sem tu, da vas vodim k Bogu. On me je poslal še enkrat v Itapirango, da pokličem ves svet k spreobrnjenju.

Sprejmite Božji klic mojega Sina Jezusa, ker  bodo velike žalosti padle na vse človeštvo in posebno tu na Brazilijo. Prosite Boga usmiljenja za svet, ki se je potopil v brezštevilne grehe, ki se današnji čas razširjajo.

Moje Materinsko Srce trpi za duše, ki se usmerjajo na pot, ki vodi v peklenski ogenj. Bojujte se za nebesa. Bojujte se za rešitev vaših družin. Dajem vam moj blagoslov in mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes  nas je Sveta Mati večkrat blagoslavljala z  s svetim znamenjem Križa. S  svojimi dvignjenimi Brezmadežnimi rokami, je oddaljevala daleč proč od vsakega izmed nas vse zlo in nevarnosti za dušo in telo. Sveta Mati nas ljubi in goreče želi dobro in rešitev za vsakega med nami.

SPOROČILO NAŠEGA GOSPODA JEZUSA KRISTUSA 26.01¸.2019

Jezus se je prikazal držeč vnjegovi levi roki globus, ki je predstavljal svet in s svojo desno roko nam je pokazal rano njegovega Božjega Srca. Bil je ves v luči, sijoč in iz te luči mi je prenašal moč, mir in tolažbo. Iz Jezusovega Srca so izhajali žarki, kot so pri sliki božjega usmiljenja in so se usmerili na svet, za spreobrnjenje grešnikov in, da bi se odprla zakrknjena srca. Jezus je dal sledeče sporočilo:

Moj mir naj bo s teboj in z vsemi tvojimi brati, moj sin!

Prišel sem prečistit še več mojo Cerkev in človeštvo, ker mnogi me ne poslušajo, ostajajo gluhi za moj glas in klice moje Svete Matere, ki jih daje na mnogih krajih.

Ne zapirajte svojih src za glas moje Matere, poslušajte jo, ker sem jo jaz poslal na zemljo, med moje otroke, da izvrši čudeže njene materinske ljubezni, za rešitev in dobro vseh njenih otrok, ki jo želijo poslušati in sprejeti njena sporočila, ki jih daje tebi in tolikim drugim z veliko ljubeznijo in zaskrbljenostjo.

Moj sin, koliko zakrknjenih src in zaprtih za Božjo milost, ker so uničena od greha.

Mnogi me ne ljubijo in me več ne častijo, ne prepoznajo moje Veličanstvo in Božanskost, ker ne verujejo več ničesar. Mnoga srca so obdana s plaščem grehov in hudičev, ki so uspeli zapeljati in prevarati mnoge duše.

Bojuj se za nebesa in reci tvojim bratom in sestram, da se Bogu mudi, da vsak pohiti s spreobrnjenjem, ker bom kmalu kaznoval človeštvo zaradi njegovih zločinov. Tisti, ki živijo v grehu in se ne želijo pokesati zla, ki ga počenjajo, bodo veliko trpeli. Moli moj sin, moli za spreobrnjenje grešnikov in tolaži moje Božje Srce, Zasramovano in neljubljeno srce, ki je dovolilo, da je ranjeno in prebodeno zaradi ljubezni in rešitve vsakega od vas.

Dovolil sem, da je bila odprta rana v mojem Božjem Srcu, da bi vsi mogli vstopiti vanjo in da bi po njej bili zavarovani pred Božjo Pravičnostjo, ki hoče kaznovati uporne grešnike za njihove zločine in neposlušnost.

Bodite mi zvesti, Gospodu in nikoli se ne videli večne smrti, ampak mojo Božjo Luč, ki vas bo vodila v tem svetu v slavo mojega kraljestva. Kdor veruje v me nikoli ne bo videl večne smrti. Jaz sem Resnično Življenje in Večna Resnica.

Ljubim vas in sem tu, da podelim tebi in človeštvu svoj mir.

Prejmite moj blagoslov, blagoslov, ki ozdravlja in osvobaja od vsega zla: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 19.01.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati in vas neizmerno ljubim z večno ljubeznijo. Bog vas ljubi in me je poslal iz nebes, da vas povabim k spreobrnjenju in svetosti.

Poslušajte Gospodov klic, klic ljubezni, sveti klic, ki prinaša luč in mir vašim dušam. Živite življenje v molitvi in posredujte za spreobrnjenje in odrešenje vaših bratov, tako kot jaz posredujem, za vsakega izmed vas in za vaše družine, pred Božjim Prestolom.

Ne pustite se premagati in ne zmagati od preizkušenj življenja, bojujte se z vero, z ljubeznijo in pogumom, za nebeško kraljestvo. Molite za tiste, ki so daleč od poti, ki vodi k Bogu in ne verujejo ničesar.

Vse kar boste storili za rešitev in dobro duš bo razveseljevalo in tolažilo Srce mojega Božjega Sina in moje Srce Matere.

Hvala, da ste tu, da obiščete vašo Nebeško Mater. Jaz sem tu vedno na tem blagoslovljenem mestu zato, da vam dajem velike in številne milosti. Ne oddaljite se od poti k Bogu. Tu sem, da vas vodim po varni poti, ki vodi v nebeško slavo.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

ČASI IN ZNAMENJA ČASOV

30Tisti dan bo besnel nad Judom, kakor besni morje. Kdor bo pogledal po deželi, bo videl tesnobno temo, svetloba se bo stemnila v mrak.

(IZAIJA 5, 30)

20Pojdi, moje ljudstvo, stopi v svoje hrame in zakleni vrata za seboj, skrij se za kratek čas, dokler ne mine togota. 21Kajti glej, Gospod prihaja s svojega mesta, da bo kaznoval krivdo prebivalcev na zemlji. Zemlja bo odkrila svojo kri in ne bo več zakrivala svojih pobitih.

(IZAIJA 26, 20-21)

8Zaradi tega bodo v enem samem dnevu prišle nadenj nadloge: smrt, žalost in lakota, in bo sežgan v ognju. Zakaj mogočen Gospod je Bog, ki ga je sodil.« 9Kralji zemlje, ki so se vlačugali in naslajali z njim, bodo jokali in žalovali za njim, ko bodo videli dim njegovega požara. 10Od daleč bodo stali iz strahu pred njegovimi mukami in vpili: »Gorje, gorje, véliko mesto, Babilon, mogočno mesto, zakaj v eni uri je prišla tvoja obsodba!«

(RAZODETJE  18, 8-10)

Ko bodo govorili »Mir in varnost«, tedaj bo nenadoma prišla nadnje poguba, kakor pride porodna bolečina nad nosečo, in ne bodo ubežali.

(1 TESALONIČANOM  5,3)

 

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 12.01.2019

Blagoslovljena Mati med vsemi ženami, je danes prišla še enkrat iz nebes, da nam da njeno materinsko sporočilo. Ona, ljubezni polna nam je prišla podelit njene materinske milosti, da bi bila naša življenja vedno bolj osvetljena z Božjo ljubeznijo in mirom. Dala nam je sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati prihajam iz nebes vas prosit, da vztrajate na vaši poti spreobrnjenja in da nosite z ljubeznijo in potrpljenjem vaš križ, da se vse kar vi trpite v srcu, na telesu in na duši spremeni v milosti in blagoslove za spreobrnjenje grešnikov in večno zveličanje mnogih duš.

Naučite se vse darovati Gospodu za realizacijo njegovega božjega dela v srcih in dušah. Ne skrbite moji otroci, nikoli vas ne bom zapustila. Vedno sem ob vas, da vam pomagam v vsem, kar mi Bog dopusti.

Molite, molite, molite rožni venec z največjo zavzetostjo in vero in Bog vam bo podelil velike milosti in oddaljil toliko žalostnih stvari daleč od vas in od življenj vaših bratov.

Bog vas ljubi in želi vašega spreobrnjenja. Ne zapirajte svojih src za njegov Božji klic, kot so storili toliki vaši bratje, ki niso imeli globokih korenin v veri in duhovnem življenju.

Molite za spreobrnjenje nevernikov, ker jih je danes toliko, ki žalostijo Srce mojega Sina Jezusa.

Nosite Božjo luč tistim, ki so zaslepljeni od greha. Bog želi, da njegovi Božji klici čim hitreje dosežejo mnoga srca.

Delujte moji otroci! Govorite o Božji ljubezni svojim bratom in mnogi se bodo spreobrnili.

Jaz vas ljubim in vas blagoslavljam z mojim Materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 05.01.2019

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci sem vaša Mati in kličem vas in vaše družine k Bogu, ker želim vaše spreobrnjenje in srečo, da bi se izognili velikim žalostim in katastrofam, ki bodo lahko prizadela vse človeštvo.

Jaz vam govorim in vabim, da živite usmerjeni k Bogu in nebesom, a mnogi med vami ostajajo gluhi za moj klic. Ne imejte svojih src trdih in ne živite v grehu.

Mnogi moji otroci res niso spreobrnjeni. Mnogi mnogi govorijo, da veliko molijo, a njihova srca so daleč od Boga in od mene, ker ne molijo z izročitvijo, z ljubeznijo in s srcem. Ne varajte Boga in ne varajte sebe, ker Bog vidi vse. On pozna vsakega med vami znotraj in zunaj, ker vidi znotraj v vaša srca.

Prihajam vas in zbiram k molitvi, da Božje usmiljenje sije na življenje mnogih mojih otrok, in tako, se bodo mnogi naučili darovati se in se žrtvovati za zveličanje duš.

Spremenite življenje, moji otroci, čim prej, ker so skrivnosti, ki se bližajo polni izpolnitvi in mnogi med vami niste pripravljeni na to kar bo prišlo. Mnoge bo presenetilo, ker se pustijo premagati napuhu in strastem sveta in so postali grenki, gnili in brez življenja v Bogu, ker jih je satan preslepil.

Molite za spreobrnjenje neverujočih, molite za tiste, ki so postali nezvesti. Moje materinsko Srce močno trpi zaradi njih, ker ne želim pogubljenja njihovi duš. Poslušajte in živite kar vam rečem in mnogi bodo lahko našli sveto Gospodovo pot, ki vodi v nebesa.

Hrepenite po nebesih. Bojujte se za nebesa. Resnično se čimprej namenite živeti usmerjeni k Bogu in k nebesom in se ne boste kesali. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes mi je Sveta Mati ponovno govorila o skrivnostih. Ona nas je prosila naj bomo vedno s pripravljenimi dušami in naj nikdar ne opustimo spovedi, Evharistije in niti češčenja Najsvetejšega, ker s svojimi srci združeni z Jezusom, naša srca, naše duše in naša življenja bodo ozdravljena, očiščena in naša vera bo močnejša in se bo prenovila.

Matej 13, 12-14

12Kdor namreč ima, se mu bo dalo in bo imel obilo; kdor pa nima, se mu bo vzelo tudi to, kar ima. 13Zato jim govorim v prilikah, ker gledajo, pa ne vidijo, poslušajo, pa ne slišijo in ne razumejo. 14V njih se izpolnjuje Izaijeva prerokba, ki pravi:

Poslušali boste, poslušali – a ne boste doumeli,

gledali boste, gledali – a ne boste videli.

Izaija 42, 20

20Vidi veliko reči, pa se jih ne drži, ušesa ima odprta, pa ne sliši.

Jeremija 5, 21

21»Poslušaj vendar to, neumno in nerazsodno ljudstvo, ki ima oči, pa ne vidi,

ušesa, pa ne sliši.«

 Ezekijel 12, 2

2Sin človekov, sredi uporne hiše prebivaš. Oči imajo, da bi videli, pa ne vidijo; ušesa imajo, da bi slišali, pa ne slišijo, kajti uporna hiša so. 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 02.01.2019

Danes je prišla ponovno blagoslovit Sveta Družina. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

 Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Brezmadežna Mati, prihajam iz nebes, da dam mir vašim srcem. Prihajam tolažit vsakega od vas s svojo ljubeznijo Matere. Jaz vas ljubim in želim vas voditi po poti, ki vodi v nebesa.

Moji otroci, poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Otroci moji, sem vaša Mati, ki vas kličem, zato poslušajte me!… Izrujte iz vaših src vsako žalost in pustite naj vas napolnim z ljubeznijo mojega Sina Jezusa.

Molite rožni venec z ljubeznijo in našli boste mir za zmago v vsaki bitki, ki jo boste morali  prestati v svojih življenjih.

Bog vas nikoli ne zapusti. On me je ponovno poslal v Itapirango, ker vas ljubi in želi vaše večno zveličanje. Ne obupujte in ne omahujte v veri. Darujte Bogu svoje preizkušnje in žalosti za zmago dobrega nad zlom in prejeli boste od Srca mojega Sina velik mir in veselje.

Zahvaljujem se, ker ste tu, da prejmete moj blagoslov. Ničesar ne bom pozabila kar storite za ljubezen do mene, vaše Nebeške Matere. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO KRALJICE ROŽNEGA VENCA IN MIRU 01.01.2019

Ob17h30

Danes se je prikazala Sveta družina, da bi blagoslovila nas in vse človeštvo. Sveta Mati nam je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem Kraljica Rožnega venca in Miru, Božja Mati in vaša Mati. Prihajam iz nebes prosit vas, da izročite svoja življenja in svoja srca mojemu Božjemu Sinu, da bi se vnela in napolnila z njegovo ljubeznijo, ki zdravi in spreminja vaše duše.

Molite veliko za vse človeštvo, ki pozablja na Boga, da bi sledilo hrupu sveta. Ne zamenjujte luči s temo, resnico za lažjo, odrešenje za večno pogubljenje. Bodite od Boga. Bodite od mojega Sina Jezusa. Jaz vas ljubim in z mojim Božjim Sinom ter mojim Ženinom Jožefom vas blagoslavljam, tako tudi vaše družine, da bi bile vedno varovane pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo.

Danes, tu iz Itapirange, blagoslavljam vse moje otroke vsega sveta in prosim mojega Božjega Sina, Kralja Kraljev, da podeli svoj mir vsem. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 01.01.1.2019

To leto je označeno z mojo očetovsko zaščito. To leto mi je Bog izročil v roke, mojemu Prečistemu Srcu, da pomagam vsem mojim otrokom, ki se k meni zatekajo z vero in ljubeznijo! (Sveti Jožef, 1.1.2019)

S 1. Januarjem 2019 začenjamo nov dan leta pod varstvom Božje Matere in Slavnega Svetega Jožefa, da nas bosta vodila v Presveto Srce Jezusa Kristusa.
Sveti Jožef, to leto posvetimo tvojemu varstvu, saj je v znamenju 19. Naj bo to tvoje leto, leto, ko bomo videli čudeže in delovanje tvojega Prečistega Srca v svetu, v družinah in v Cerkvi.