SPOROČILA 2016

SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.01.2016 -MEDJUGORJE (BIH)

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovim vas, vaše družine in ves svet.

Bog vas že dolgo časa prosi za spreobrnjenje, toda mnogi ne odprejo svojih src za njegovo ljubezen, ker se pustijo odnesti idejam in govorjenju tega sveta.

Bojujte se za nebesa, otroci moji, ker tam bi morali iti nekega dne. Darujte Srcu mojega Sina Jezusa dela ljubezni za odrešitev duš. Ne ostanite gluhi za moj glas in ne bodite neposlušni.

Moj Božji Sin, ki je v naročju mojega Ženina Jožefa me je poslal, da vam povem to sporočilo. Vrnite se, vrnite se h Gospodu, da ne boste pozneje jokali, ker ste bili gluhi za njegov glas.

Naj bodo vaša življenja razsvetljena z nebeško milostjo in blagoslovi in naj bodo vaše družine izvir svetosti in miru, za spreobrnjenje mnogih vaših bratov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.01.2016 MEDJUGORJE (BIH)

Danes, zjutraj je bilo prikazovanje Naše Gospe Mirjani. Med prikazovanjem sem slišal glas Naše Gospe, ki mi je rekel: vzemi s seboj ta majhen kamen, ki je pred teboj!.. Gledal sem kjer mi je navedla in videl majhen kamenček, ki je bil zakopan v zemlji. Ko sem ga potegnil ven sem videl, da je imel obliko srca. V sporočilu, ki ga je Mirjana danes prejela je Sveta Mati govorila o pogoju, da samo čisto in ponižno srce je prijetno njenemu Božjemu Sinu.

Zvečer mi je Sveta Mati dala to sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati prihajam vas prosit, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov. Moji otroci, molite za tiste, ki še ne razumejo moje prisotnosti v svetu in ki ne sprejemajo mojih sporočil v svoja srca, ker jim ne verjamejo.

Moji otroci, Bog vas prosi za ponižnost, molitev, spreobrnjenje in odpoved. Začnite pripravljati svoje duše in odpovejte se tistemu, kar vas ne vodi v nebesa. Niso posvetne stvari, ki vas bodo vodile v nebesa, temveč Bog moji otroci. Kaj storite vi za zveličanje svojih duš in za zveličanje svojih bratov?

Tukaj sem prišla klicat človeštvo k Bogu, ampak moje otroke še odnese glas sveta in zapustijo pot svetosti, kadar pridejo preizkušnje.

Ne bodite nezvesti Bogu. Živite moja sporočila z ljubeznijo. Bolj ko jih ljubite bolj moči imate, da premagate zlo. Bolj ko verjamete bolj velike gore se bodo premaknile pred vami.

Bog je z vami in sprejema Medjugorje v svoje Srce. On je izročil to mesto mojemu Brezmadežnemu Srcu tako, kot mi je izročil Guadalupe, Lourdes, Fatimo in Itapirango.

Vse moj Sin naredi, on dela čudeže, da bi bila njegova Nebeška Mati bolj poznana in ljubljena in da vas lahko nesem v njegovo Božje Srce.

Otroci, ne izgubite poguma in vere. Jaz sem ob vaši strani in vam dajem nekoliko moje moči in mojo milost, da bi se z vero in pogumom v Božjem imenu bojevali proti vsemu  zlu. Molite, veliko molite in vse se bo spremenilo v vašem življenju.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.1.2016 RAKOVNIK (SLOVENIJA)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam vas prosit, da odprete svoja srca za ljubezen mojega Sina Jezusa.

Bog vas ljubi in želi vašo srečo. Ne zanemarjajte svoje odrešenje. Bodite čuječni in ne pustite se premagati posvetnim stvarem.

Sprejmite besede ljubezni, ki vam jih govorim in bodite tisti, ki živijo svetost in mir v svojih domovih.Ne izgubljajte časa! Bog želi rešiti vaše družine, moji otroci. Ne bodite od sveta, kajti svet vam ne more dati večnega življenja. Svet je pokvarjen in mnogi živijo v grehu, daleč od Boga. Molite, da bi prejeli luč in moč da premagate sedanjo temo, ki vas hoče objeti. Jaz vas pokrivam s svojim varovalnim plaščem in vas blagoslavljam z blagoslovom miru.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.1.2016 KRKA PRI NOVEM MESTU (SLOVENIJA)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Ljubljena Mati vas ljubim in prihajam prosit vas, da nadaljujete z darovanjem vaših molitev in žrtev za dobro sveta in za spreobrnjenje vaših bratov.

Mnogi ne želijo vedeti za Gospoda in se oddaljijo od njegove ljubezni, ker se pustijo preslepiti hudiču in grehu.

Moji otroci, to je čas, da se naučite izpolnjevati Božjo voljo, to je čas prinašati ljubezen, mir in odpuščanje vsem vašim bratom.

Jaz sem tu pred vami, ker vas ljubim. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce in nesem vaše prošnje mojemu Sinu Jezusu.

Hvala, ker ste prišli, da prejmete blagoslov vaše Ljubljene Matere. Bodite zvesti Bogu in prinašajte vašim bratom moj materinski blagoslov.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILA NAŠE GOSPE 5.1.2016 BREZJE-SLOVENIJA

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim vas sprejeti v svoje Brezmadežno Srce. Tu, notri v mojem Srcu spreminjam vaša srca kot Bog želi, jih napolnjujem z ljubeznijo in zaupanjem.

Prepustite se mojim rokam in vas bom vodila k Jezusu. Tu sem, da vas učim pripadati Bogu. Jaz sem tu, da vam dam nekaj moje materinske ljubezni, da se vaše duše napolnijo z lučjo, močjo in pogumom.

Ne bojte se preizkušenj življenja in težav. Kadar začutite težo in utrujenost nad seboj me kličite in jaz vas bom dvignila da boste sledili svoji poti ki vas vodi k Bogu.

Ne pozabite, da je molitev sredstvo po katerem se približate mojemu Materinskemu Srcu.

Ne pozabite mojega rožnega venca. Rožni venec je molitev, ki vas združuje z mojim Brezmadežnim Srcem.

Rožni venec je molitev, ki vam daje potrebne moči za premagovanje zla.

Bog daje danes vsem vam in vsemu svetu svoj blagoslov. Hvala, da ste poslušali moje povabilo k molitvi.

Bog sprejema družine v Sloveniji v svoje Božje Srce.

Naredite, da bodo družine z njihovo posvetitvijo čim hitreje je mogoče vstopile v naša Presveta Srca. Kadar se družine nam posvetijo, velika luč jih razsvetljuje in osvobaja tolikega telesnega in duhovnega zla in pritegnejo nase usmiljeni Božji pogled.

Družine, ki se izročijo našim Srcem bodo svetilnik luči za  tolike druge družine, ki potrebujejo Božjo ljubezen in milost.

Satanovo kraljestvo teme se je v Sloveniji streslo, po plamenu ljubezni naših treh združenih Svetih Src. Naj se ta plamen razširja vedno bolj na mnoge družine in Bog bo imel usmiljenje s Slovenijo in jo bo napolnjeval z milostjo svojega Božjega Duha.

Hvala za vaše darovanje in predanost temu delu ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.02.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog še daje možnost, da se težavna in trda srca spreobrnejo.

Bog želi rešiti tiste, ki zanikajo in ne sprejemajo njegove ljubezni in usmiljenja. Posredujte za spreobrnjenje tistih, ki ne sprejemajo Božje ljubezni in moje Materinske ljubezni.

Preko moje ljubezni boste dosegli Srce mojega Sina Jezusa. Zaupajte se moji ljubezni in jaz vas bom vodila k njemu.

Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

Hvalnica Božji ljubezni

31 Kaj bomo torej rekli k vsemu temu? Če je Bog za nas, kdo je zoper nas? 32 On ni prizanesel lastnemu Sinu, temveč ga je dal za nas vse. Kako nam torej ne bo z njim tudi vsega podaril? 33 Kdo bo obtoževal Božje izvoljence? Bog opravičuje! 34 Kdo bo obsojal? Kristus Jezus, ki je umrl, še več, ki je bil obujen od mrtvih

in sedi na Božji desnici ter posreduje za nas? 35 Kdo nas bo ločil od Kristusove ljubezni? Mar stiska ali nadloga, preganjanje ali lakota, nagota ali nevarnost ali meč? 36 Prav kakor je pisano:

Zaradi tebe nas ves dan pobijajo,

imajo nas za klavne ovce.

37 Toda v vseh teh preizkušnjah zmagujemo po njem, ki nas je vzljubil. 38 Kajti prepričan sem: ne smrt ne življenje, ne angeli ne poglavarstva, ne sedanjost ne prihodnost, ne moči, 39 ne visokost, ne globokost ne kakršna koli druga stvar nas ne bo mogla ločiti od Božje ljubezni v Kristusu Jezusu, našem Gospodu.

 

JEZUSOVO SPOROČILO DNE 5.2.2016 MANAUS

V ITAPIRANGI KRALJUJEM S SVOJO LJUBEZNIJO, TODA LE PONIŽNE DUŠE JO BODO RAZUMELE IN JO KORISTILE!

Moj mir naj bo z vami vsemi!

Moj sin, kraljujem v Itapirangi z ljubeznijo, toda le ponižne duše bodo razumele in jo  koristile.

Moja ljubezen je za vse, ki jo sprejmejo s skesanim srcem in jim je žal. Moja ljubezen je za tiste, ki jo sprejmejo z otroškim srcem in znajo biti majhni pred menoj in mojo Sveto Materjo.

Vstopi v moje srce in ti prvi koristi to mojo ljubezen in jo nesi tistim, ki jo potrebujejo, ki so bolni, ki so brez vere in upanja. Moja ljubezen zdravi vaše duše. Moja ljubezen očiščuje vaša srca in jih naredi, da so moje. Jaz vas ljubim in s svojo ljubeznijo vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE Z DNE 6.2. 2013 OB 23 OBLETNICI MOLITVENE SKUPINE

 

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas vabim k molitvi in zadoščevanju za grehe, ki so storjeni po vsem svetu.

Darujte Gospodu svojo ljubezen, tako da se vedno bolj zavzeto posvečate za Božje Kraljestvo. Pomagajte svojim bratom pri ozdravljenju od duhovne slepote, tako da vi vsem nosile luč in Božjo ljubezen.

Molite, molite za Sveto Cerkev. Molite za človeštvo. Mnoge žalostne stvari se lahko spremenijo po molitvi in mnogo hudega je lahko premagano z vašo ljubeznijo in vašo poslušnostjo Bogu.
Bog gleda in varuje tiste, ki so ponižni in majhni pred njim. Spreobrnite se. Spreobrnite se. Spreobrnite se! Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.2.2016– MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Otroci moji, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam iz Nebes in vas prosim, da darujete svoje molitve za spreobrnjenje vsega sveta, ki se nahaja v grehu in brez življenja.

Moji otroci, mnogi vaši bratje se pustijo  odvleči prevaram sveta in moje Materinsko Srce trpi in skrbi usoda njihovih duš, če se ne bodo pokesali in spremenili življenje.

Nosite Božjo Luč tistim, ki so zaslepljeni z grehom. Hudič uničuje mnoge duše z napuhom, ker mnogi ne molite z ljubeznijo in srcem, kot sem prosila.

Ponosna duša ne sveti in je strašno orožje v satanovih krempljih, toda Bog zna to dušo popraviti v pravem času in z dihom resnice stori, da vse zlo pade na tla.

Molite, molite za rešitev in spreobrnjenje človeštva. Čas milosti, ki vam ga Bog daje je milost njegovega Božjega Srca, ki vas toliko ljubi. Spremenite življenje torej, vrnite se na pravo pot in Gospodova milost in blagoslov bosta prišla na vas.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.2.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu, da vas varujem pred vsem zlom in da vas sprejmem v svoje materinsko Srce, ki je polno ljubezni za vas in za vaše družine.

Ničesar se ne bojte! Moj varovalni plašč vas brani in s tem plaščem vas pokrivam, kakor tudi vaše družine, da bi mogli služiti mojemu Božjemu Sinu v miru in vedrini.

Molite za tiste, ki ne molijo in ki so daleč od mojega Sina Jezusa. Vsako preizkušnjo, vsako bolečino in vsako težavo, ki jo doživljate morete darovati Gospodu v spravo za  svoje grehov in grehe vsega sveta, proseč Gospoda rešitev duš.

Moji otroci, ne izgubite nikoli poguma, niti vere in upanja. Verujte vedno bolj in učite se zaupati, četudi zgleda vse, da se nič ne spremeni v vaših življenjih, kajti Gospod vas nikoli ne zapusti. On je vedno ob vaši strani in vas blagoslavlja. Jaz vas ljubim in z veliko ljubeznijo vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE  5.3. 2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, ker je moje srce polno ljubezni za odrešenje vsakega izmed vas.

Moji otroci, Bog je pripravil za vas mesto v slavi svojega kraljestva. To je kraj neskončne sreče, ki bo trajala večno in je namenjena tistim, ki bodo vztrajali do konca.

Ne oddaljite se od Gospoda, ko  preizkušnje padajo na vas. Imejte vero. Bog vas ne bo zapustil. On želi odrešenje vaših duš in želi vas videti nekega dne ob njegovi strani v nebesih.

Težki dnevi prihajajo nad Brazilijo in ves svet. V mirnem dnevu, ko mnogi bodo obhajali trpljenje in križev pot mojega Sina, bo velika bolečina in trpljenje nepričakovano doletela Cerkev in moje otroke in takoj mnogi med njimi bodo padli na tla mrtvi.

Molite otroci moji, molite da ustavite zla in trpljenja, ki ga hudič želi prinesti  tistim, ki ne živijo združeni z Bogom.

On želi uničenje Cerkve in uničenje vaših duš. Borite se proti vsemu zlu z molitvijo rožnega venca in  hranite se z vero in ljubeznijo iz Evharistije…

Ko je Naša Gospa dejala te zadnje besede, mi je pokazala bolečino in dala razumeti, preko notranje luči, da pridejo dnevi, ko mnogi bodo iskali Evharistijo in želeli prejemati Jezusovo Telo in Kri in ne bodo imeli možnosti.

Sem ob vaši strani, da vas blagoslavljam in dajem nekoliko moje moči, da boste prenašali z vero in pogumom težke dneve, ki prihajajo.

Amazonija se bo močno tresla in mnogi bodo jokali. Nehajte  grešiti. Bodite poslušni klicem, ki vam jih vaša Mati prinaša in sporoča s Srcem v svojih rokah in vas prosi, da se zatekate Vanj, ker je vaš ščit in obramba pred Božjo pravičnostjo, ki bo močno udarila svet.

Veliko molite za Sveto Cerkev, veliko molite za spreobrnjenje grešnikov, ker če se ne pokesajo, bo za mnoge prepozno. To je moj poziv. To je moja bolečina Matere.

Hvala da ste tu in darujete vaše molitve Gospodu za dobro sveta in odrešenje duš.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.03.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes povedati vam, da vas Bog ljubi in goreče želi odrešenje vaših duš.

Ne oddaljujte se od poti spreobrnjenja in svetosti. Ne pustite se prevarati satanu. On je zvit in pozna vaše slabosti.

Redno se  približujte zakramentom in prosite Gospoda za moč, da se uprete vsakemu zlu in grehu.

Bojujte se moji otroci, z vero in pogumom, da bi zmogli prenesti težke časa, ki morajo priti, da bi ostali trdni in vedno zvesti Gospodu.

Ne puščajte molitve ob strani. Molite rožni venec vsak dan z večjo ljubeznijo.

Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Vrnite na svoje domove. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.03.2016

Mir s teboj, moj ljubljeni sin!

Jaz, tvoja Brezmadežna Mati prihajam iz nebes, da ti povem, da je prišla ura takojšnjega spreobrnjenja človeštva, ki ga bodo pretresli veliki in boleči dogodki.

Moje materinsko srce je zaskrbljeno in razžaljeno od mečev bolečin. Moji sinovi, mnogi izmed njih naredijo malo in se posmehujejo mojim sporočilom, jih prezirajo in dajejo ob stran.

Kaj bo z njimi, ko bo velika kazen prišla iz nebes in padla nanje? Kdo se bo lahko branil pred Božjo pravičnostjo, ki bo tako močno doletela človeštvo.

Trpim zaradi tistih, ki zavračajo priložnost, da bi se spreobrnili in spremenili življenje. Mnogi moji sinovi so slepi in so dovolili satanu, da je zapeljal njihova srca ter želijo samo laži in užitke sveta.

Koliko uničenih duš zaradi greha! Koliki hodijo v večno pogubljenje, ne da bi malo pomislili na večnost, da bi se kesali svojih napak.

To je čas, ko ima hudič veliko prostora, da vodi mnoge moje sinove v napake in duhovno smrt.

Moli, moj sin, moli in posreduj za dobro človeštva. Večni Oče je jezen zaradi nenehnih žalitev povzročenih proti njegovemu Božjemu Sinu: toliko bogoskrunstev, kletvin in žalitev se naredi v svetu.

V Italija in Združene države bosta, v zelo kratkem, kaznovani na način, ki se še ni videl. Velika luč, kot ogenj, bo vidna na nebu v Italiji. Bolečina in žalost bosta veliki, le rožni venec in moje materinsko Srce bosta upanje, zatočišče in varstvo za mnoge.

Italija bo pretresena, ker ljudje niso mogli spoštovati tega kar je Bog določil, niso častilo njegovo Sveto Ime, niso bili poslušni njegovim Svetim zakonom.

Velika bolečina bo tudi dosegla zelo hitro Združene države in določena regija bo praktično uničena.

Želim pomagati svojim otrokom in želim jih varovati. Naj se zatečejo v moje Brezmadežno Srce, prosijo za mojo materinsko pomoč in takoj jim bom prihitela na pomoč.

In kaj reči o brazilskem ljudstvu, ljudstvu, ki ne moli, ki ne spoštuje Božje zapovedi, niti svete dneve, temveč polni stadione, zdravilišča in tolike druge kraje samo zato, da se zabava in žali Gospoda.

Dnevi veselja bodo prekinjeni z dnevi krvi, jokom in smrtjo. Samo tisti, ki bodo sprejeli moje klice in molili kot jih prosim bodo po Božjem ukazu obvarovani pred hudimi dnevi.

Kjer ni spoštovanja do Božjega imena in svetega bo prišla kri; kjer je Bog bil izgnan bo prišla smrt; kjer se Boga nikoli ne spominja ne kliče, bo trpljenje grozno.

Molite, molite, veliko molite moje brazilsko ljudstvo, ker so dnevi nujni!…Zbudite se in se vrnite h Gospodu.

To je moj poziv, moj sin, moje sporočilo, ki ti ga dajem s Srcem polnim bolečine in grenkobe, ker nisem bila sprejeta in razumljena, nisem bila ljubljena niti klicana, kot vas je moj Sin velikokrat prosil, bila sem zaničevana,  ne-spoštovana od mnogih, ki so grozno ranili moje Srce in pritegnili pravičnost mojega Božjega Sina.

Vrnite se, prosite odpuščanja Gospoda. On vam bo odpustil če se iskreno kesate in spremenite življenje.

Jaz te blagoslavljam, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA IN DEVICE MARIJE 19.3.2016

Mir tvojemu srcu!

Moj sin, vstopi v moje srce, da te objame Božja ljubezen. Vstopi v moje Srce, da se naučiš biti od Boga. Vstopi v moje Srce, da bi popolnoma pripadal Bogu.

Po mojem Srcu te želim voditi k Bogu, najprej tebe, da bi doživel milost in ljubezen s katero je vneto in polno. Da  bi ti vodil h Gospodu, po Pobožnosti ki ti jo je razodel, nešteto število duš, neskončno množico duš za nebesa.

Moje Srce sveti nate in na vse tiste, ki se zatekajo k mojemu varstvu. Moje Srce te sprejema, moj sin, te krepi in ti poživlja moči, kadar si utrujen.

Ne izgubljaj poguma, korajžo,  ker moramo še veliko duš rešiti za nebeško kraljestvo.  

Naloga tistega, ki zaupa in se za vedno izroča v Gospodove roke, nikoli ne preneha, ampak se nadaljuje vso večnost v nebesih in bo svetila na življenja mnogih, razsvetljevala in kazala vsem pot odrešenja, ki vodi k Bogu.

Bog te je izbral in prvega poklical. On je položil svoj pogled nate že mnogo časa in te pripravil, da bi me naredil poznanega in ljubljenega vsemu svetu.

Gospod se ti mnogo zahvaljuje in ti daje večje zaupanje v njegovo božansko ljubezen in varstvo.

Te milosti sem prejel zate, da bi zvesto izpolnil svoje poslanstvo na tem svetu in da bi vedel kako moraš tolažiti in pomagati dušam, ki ti so zaupane in se ti približajo, da bi spoznale ljubezen in varstvo mojega Srca.

Dovoli, da Božja milost deluje v tvojem življenju vedno bolj, dovoli, da te Bog uporablja kot on želi. Bodi poslušen glasu njegove milosti, navdihom njegove ljubezni in boš varno hodil v tem svetu, premagujoč vsako temo in vsako zlo.

Tudi razširjam svoj blagoslov in svoje varstvo na tvojo družino in molim zanjo  pred Gospodom, kakor tudi sprejemam vse tiste, ki jih ti priporočiš mojemu Srcu.

Dajem ti svoj mir in svoj blagoslov: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

Kmalu za tem je Sveta Mati dala svoje sporočilo:
Moj sin, Bog želi, da  Srce mojega Ženina Jožefa kličejo, spoznajo in ljubijo vse duše.

Vse družine, ki se posvetijo njegovemu Prečistemu Srcu bodo prejele bogate nebeške milosti in bodo obvarovane toliko hudega, kakor tudi Božje pravičnosti, ki bo prizadelo vse človeštvo.

Mir v Braziliji je v nevarnosti!… Molite vedno bolj, brazilsko ljudstvo, ker zlobni ljudje

So skrivaj planirali, da bi povzročili trpljenje mnogim mojim otrokom.

Jaz in moj Ženin Jožef prosiva pred Božjim prestolom za vse družine, ki so ogrožene in ki bi mogle prestajati velika trpljenja.

Postite in častite Najsvetejši Zakrament, prosite odpuščanja za svoje grehe in Božje usmiljenje za vas, za vse brazilsko ljudstvo in za ves svet.

Vzemite vaše rožne vence in molite z večjo vero in ljubeznijo. Blagoslavljam vas: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.3.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k spreobrnjenju, toda mnogi ne poslušajo mojega klica in še naprej delajo strašne grehe.

Moji otroci, ne grešite! Zapustite stvari, ki vas ne dvigajo k Bogu. Naj vaša življenja pripadajo mojemu Sinu Jezusu in naj bodo vaša srca odprta za prejem njegove Božje ljubezni.

Molite za svet, ki je oddaljen od Božjega Srca mojega Sina Jezusa in ki niti za trenutek ne pomisli na večnost. Hranite se s telesom in krvjo mojega Sina Jezusa! Ta skrivnost ljubezni je življenje vaših življenj, moj sin, rešitev za vaše duše. Pripadajte Bogu s srcem, dušo in telesom. Bodite Gospodovi in darujte mu svojo ljubezen. Ljubezen, to je tisto kar Bog od vas hoče, za vse tisto, kar vam je sam dal: samega sebe s svojim telesom in krvjo, da bi vam podelil polnost milosti in blagoslova.

Ne izgubljajte tolikih milosti. Naučite se biti od Boga. Naučite se izpolnjevati Božjo voljo. Jaz sem z vami in vas nikoli ne zapustim. Naj vam zasluge trpljenja in smrti mojega Sina Jezusa podelijo moč, da premagate vsako zlo in greh. Jaz vas ljubim, moji otroci, s svojo ljubeznijo, s to ljubeznijo, katere je polno moje Brezmadežno Srce, vas želim voditi k Bogu. K njemu, ki je pot, resnica in življenje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.3.2016 Manaus 

Mir prihaja od Boga, moji otroci in On vam želi dati Njegov mir. Verujte v prisotnost mojega Sina Jezusa in zaupajte v njegovo ljubezen in vaša življenja in vaše družine se bodo spremenile po milosti Božji.
 
Ne omahujte v veri in ljubezni. Bodite vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, kerpo njem boste vedno združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.
Molite, molite, molite in darujte svoja življenja kot dar ljubezni Bogu, da se bo njegova luč in njegova milost razlila v vaše globine in na svet. Sprejmite mojo ljubezen, da vas ovije z ljubeznijo, ki prihaja od Boga, vas ozdravlja, opogumlja in blagoslavlja. (Naša Gospa 27.3.2016 Edsonu Glauber – Itapiranga AM)

 

 

Velikonočna sobota – 26.3.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Jaz vaša Mati sem tu, da vas vodim. Tu sem, da vas tolažim. Tu sem zato, da vam dam svoj blagoslov.

Pridite, moji otroci, pridite v moje materinsko naročje. Pustite, da vas vodim v naročje Jezusa, mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od moje ljubezni in mojega materinskega Srca. Pomagajte drug drugemu, poživljajte in molite vedno bolj združeni. Dovolite, da dobro seme, ki ga je moj Sin posejal preko mojih sporočil, obrodi dobre sadove svetosti v vaših življenjih.

Jaz sem Mati bolečega in trpečega Srca, kadar me ne poslušate, kadar se delate gluhi za moj glas; Toda jaz se ne naveličam vabiti vas k Bogu in ne naveličam se prositi njegovega usmiljenja za vse vas, tako za dobre, kot za hudobne. Za dobre, da bi vztrajali v sveti hoji in zvestobi Gospodu. Za hudobne, da bi pustili objeti odpuščanje in po Božji milosti, da bi se pokesali in vrnili h Gospodu.

Moji otroci, jaz vas ljubim. Ne pustite, da vas vaša Mati čaka, kadar ne molite. Jaz želim vas blagosloviti. Pridite prejeti moj blagoslov na ta kraj, ki sem ga pripravila za vas in za vaše družine. Spoznajte pomembnost tega kraja, tu kjer se prikazujem, da vam razkrivam svojo prisotnost in svojo materinsko ljubezen preko mojih sporočil.-

Želim rešiti družine, želim rešiti vaše družine. Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in nesite jo svojim bratom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 27.03.2016 – VELIKA NOČ

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu združena v molitvi z vami, da vas predstavim mojemu Božjemu Sinu, živemu in vstalemu. Sprejmite v svoja srca ljubezen mojega Sina in naredite, da bi bil znan in sprejet pri vseh vaših bratih.

Mir bo prišel samo od Boga, moji otroci, in njegov mir vam On želi dati. Verujte v prisotnost mojega Sina Jezusa in zaupajte v njegovo ljubezen in vaša življenja, vaše družine se bodo spremenili po Božji milosti.

Ne popuščajte v veri niti v ljubezni. Bodite vedno združeni z mojim Brezmadežnim Srcem, ker po njem boste vedno združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Molite, molite, molite in naj bodo vaša življenja dar ljubezni Bogu, da se njegova luč in njegova milost v globini  razlije na vas in na svet

Sprejmite mojo ljubezen, ki vas obdaja, ljubezen, ki prihaja od Boga da vas ozdravi, da vam da poguma in vas blagoslavlja. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.4.2016

Moj sin, sem zapuščena in trpeča, s svojim Srcem polnim bolečine, ker prav vse kar je resnično in sveto se daje ob stran.  Vse kar je dolžnost Bogu se banalizira in ima, da so stvari preteklosti.

Vse kar mora biti zaščiteno, sprejeto in upoštevano z veliko gorečnostjo je poteptano, zanikano in zavrnjeno!

O, kako težki časi, kjer srca mnogih prevladuje duhovna hladnost in kjer misli prevladujejo duhovi upornosti in teme.

Molite, moli veliko moj sin, da potolažiš Srce tvoje Matere, ki trpi in joka zaradi nehvaležnih grešnikov.

To so dnevi duha teme, toda jutri bo dan Gospodov, ki bo deloval s svojo pravičnostjo; in kaj bo s tistimi, ki ostajajo gluhi mojim klicem, ki ostajajo nezvesti in neposlušni do konca?

Sprejmi moje sporočilo v svoje Srce in ga razširjaj svojim bratom, kar najhitreje : Večni Oče hoče velika zadoščevanja, kajti velika bo njegova pravičnost na Njegov Dan in ko bo padla  na nehvaležno človeštvo nič ne bo ostalo na nogah.

Jaz te blagoslavljam, kot tudi vse moje otroke, da bi znali poslušati moja sporočila in jih kar najhitreje živeli: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16. 04.2016

Mir, moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati prihajam vas prosit, da posredujete za dobro Cerkve in vsega človeštva.

Bog ni vesel z grehi sveta, kakor tudi ne z mnogimi duhovniki, ki se prepustijo njegovim idejam in napakam in zavračajo resnice, ki jih je pustil po mojem Božjem Sinu.

Bog je eden in njegove besede in nauki so tudi enaki in ostanejo nespremenjeni.

Bog ne želi neposlušnosti, temveč sprejem njegovih besed in resnic v vsej  Cerkvi in od vsega človeštva.

Ne dovolite, da vas hudič premaga, vas prevara in uniči, moji ljubljeni sinovi. Molite, veliko molite, da bi znali braniti večne resnice in se ne bali ničesar.

Bog je ob strani tistim, ki branijo njegovo čast in njegovo slavo. On ne bo zapustil nikogar, ampak vam bo pomagal izpolnjevati njegovo voljo.

Vrnite se, moji otroci, vrnite se na pot dobrega in spreobrnjenja, kjer bo Bog mogel obnoviti vaša srca in vam dati milost in življenje, da bi bili njegovi pričevalci v tem svetu.

Molite, molite veliko moji otroci. Jaz vaša Mati vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.4.2016 – MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati sem vesela za vašo prisotnost in vaše molitve, ki mi jih darujete z ljubeznijo.

Vabim vas k molitvi, ker po njej bom, jaz vaša Mati, mogla osvoboditi mnoge vaše brate od poti pogubljenja.

Nadaljujte darovanje svojih molitev Gospodu za dobro človeštva. Peklenski sovražnik želi vojne in konflikte v svetu, toda jaz vam pravim, da z molitvijo, Evharistijo in postom ga lahko premagate in ga držite daleč od src, ki so se pustila prevarati njegovim iluzijam in pastem.

Moji otroci ura je da se vrnete k Bogu. Ura je, da pričujete resnico, da bi mnoge duše mogle najti Božjo luč in se rešiti.

Blagoslavljam vas in blagoslavljam vaše družine s svojim materinskim blagoslovom in dajem vam svojo brezmadežno ljubezen. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati je molila za našega škofa Carilla Gritti in za vse njene otroke, bolne na duši in na telesu.
Blagoslovila nas je in potem dejala:

Naredila bom, da se bodo moja sporočila razširila mogočno v svetu za rešitev mnogih duš. To bom storila, da se bodo utišali zlobni nameni nevernih in tistih, ki dvomijo v to moje sveto delo, ker me je moj Sin poslal v Amazonijo za rešitev družin vsega sveta, preko Pobožnosti do naših združenih treh Svetih Src.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.04. 2016 MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes s svojim srcem polnim ljubezni do vsakega izmed vas. V mojem Srcu so milosti, ki jih Bog vam želi dati. Izročite se mojim rokam in se vsak dan posvetite mojemu Brezmadežnemu Srcu.

Bog vas ljubi in želi vaše večno zveličanje, moji otroci, on želi vam dati radost brez konca, toda vi moji otroci, ubogajte in spoštujte njegove svete Zapovedi. Očistite svoja srca vsega greha, vsega pomanjkanja odpuščanja. Molite za tiste, ki so daleč in ki se ne želijo spreobrniti, kajti čas beži in kaj bo s tistimi, ki bodo zaključili svoje življenje, umirajoč v grehu?

Moji otroci, ne dovolite da satan vas oddalji od poti Boga. Vzemite svoj rožni venec in goreče molite in vse zlo se bo oddaljilo daleč od vas.

Zbudite se! Pripadajte Bogu. Jaz sem tu, da vam pomagam. Vrnite se, vrnite se k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru.  Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 2. MAJA 2016 ITAPIRANGA

Moji otroci, jaz vaša Mati sem tu. Bog vam je danes podelil veliko milost. On me je ponovno poslal tu, da vas vedno bolj vodim  k Njemu. Molite veliko  iz globine svojega srca.

To je čas velikih dogodkov v svetu, zato sem prišla, da vam pomagam biti bližje mojemu Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Sinu Jezusu.

To so časi, v katerih se bodo realizirale mnoge stvari, ki sem vam jih razodela v preteklosti. Vrnite se k Bogu, vrnite se na ozko pot, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Prišla sem blagoslovit mojega ljubljenega Škofa, ki potrebuje mojo ljubezen in moje materinsko naročje. Tu, od tega kraja ga blagoslavljam, sprejemam ga v svoje srce in mu dajem svoj Materinski blagoslov.

Bodite od Boga, otroci moji, pustite grešne stvari proč. Bodite dobri, bodite bolj združeni ker združeni imate dovolj moči, da premagate hudiča, ki vam želi povzročati zlo.

Borite se z rožnim vencem v roki, molite ga z ljubeznijo in s srcem.

Jaz vas ljubim in pošiljam vam poljub ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Op. Tega dne se je Naša Gospa po 18. letih ponovno prikazala v Itapirangi, da bi nas opogumila in sporočila, da so tu časi realizacije vseh dogodkov in njenih načrtov. Obljubila je, da se bo ponovno prikazala na tem kraju 5. avgusta .

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.05.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Ljubljeni otroci, sem vaša Mati in vas ljubim, prihajam z nebes prosit vas, da nadaljujete molitev za spreobrnjenje grešnikov in za zveličanje duš. Mnogi vaši bratje so duhovno slepi in so daleč od Srca mojega Sina Jezusa.

Pomagajte svojim bratom in posredujte zanje vsak dan.

Grehi sveta bodo strogo kaznovani v primeru da ne bo velikih zadostitev. Darujte Gospodu svojo pripravljenost in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Ne pustite se zavajati posvetnim stvarem, ker so minljive. Bojujte se za nebeško kraljestvo, da bi bili čim bližje mojemu Božjemu Sinu in meni in imeli resnično srečo in mir.

Moji otroci, sprejmite moja sporočila v svoja srca in bodite tisti, ki jih širijo in govorite svojim bratom, ki so brez luči in miru. Jaz sem vedno ob vas in vas ne zapustim Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

  SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.05. 2016 VIGOLO

Naša sveta Mati je prišla danes in nam dala to sporočilo.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, jaz vaša Mati prihajam z nebes da vas prosim spreobrnjenja vaših src in spreobrnjenja vaših družin. Naučite se poslušati klice, ki vam jih Gospod daje po meni. Jaz vas ljubim in vam želim po njegovem blagoslovu dati Njegov mir; mir, ki spreminja in ki ga vam ga svet ne more dati. Hrepenite biti z Gospodom, dajte mu prvo mesto v svojih življenjih in v svojih družinah . Molitev vas bolj približuje nebeškemu kraljestvu. Naj v vaših družinah molitev razsvetljuje vsak dan, kot močna luč, ki vas vse naredi da popolnoma  pripadate Bogu.  Ne pustite se prevarati hrupu sveta. Poslušajte moje materinske klice, ki vam kažejo varno pot, ki vas vodi v Srce mojega Sina Jezusa. Želim od vas več predanosti, več ljubezni in več zvestobe vsemu tistemu, kar sem začela tu že pred tolikimi leti. Vi ste bili poklicani od Boga, da bi bili luč vašim bratom. Bodite bolj združeni, ponižni, da bi znali biti tisti, ki znajo prvi služiti, da bi Božja milost mogla razsvetljevati vaša življenja in tako razsvetljevati življenja vseh vaših bratov. Molite, molite, molite. Molite z ljubeznijo rožni venec in Bog  bo dal svetu svoj mir. Vse vas blagoslavljam, v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.05.2016 PADERNO FRANCIACORTA

Mir z vami!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in vam povem, da moj Sin Jezus želi vaše zveličanje in vašo večno srečo. Moji otroci, odprite svoja srca klicem, ki vam jih dajem. Razumite, da je vsak od vas pomemben v mojem planu spreobrnjenja. Vsak od vas je odgovoren za lastno spreobrnjenje, za spreobrnjenje svojih družin in za spreobrnjenje mnogih duš, ker ste mnogo  prejeli.

Gospod vas kliče k spreobrnjenju že mnogo časa. Naredite, da moji klici dosežejo mnoga srca. Bodite združeni in bodite tisti,  ki dajejo dober zgled vsem svojim bratom. Recite ne grehu in napačnim stvarem. Ne dovolite, da egoizem (sebičnost) hladnost in lenoba vodijo vaša srca, ampak odpovejte se vsemu, kar vam preprečuje, da bi živeli po volji mojega Sina Jezusa. Nikoli ne uporabljajte svojih ustnic proti svojim bratom, temveč vse jih dvigajte k luči Boga. Popravite svoje napake in kesajte se svojih grehov in obnovite dobre namene pred mojim Sinom Jezusom in menoj.

Jaz sem tu, da vas kličem h Gospodu, ker časi so slabi. Velik vihar želi oddaljiti mnoge moje otroke od poti resnice, da bi se odpovedali vsemu tistemu, kar je moj Sin Jezus učil in zapustil. Molite mnogo rožnih vencev in mnoge Verujem, ker samo tisti, ki se bodo zatekli v varstvo naših Svetih treh Src bodo ostali zvesti in na nogah v trenutkih velikih preizkušenj.

Molite, molite, molite, ker v molitvi boste našli moč in Božjo luč, da boste ostali zvesti do konca. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 31.5.2016 VIGOLO

Mir z vami

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam vas prosit, da darujete svoje molitve za dobro sveta. Kličem vas k spreobrnjenju. Kličem vas k miru. Kličem vas, da obnovite svoja srca z ljubeznijo do mojega Sina Jezusa. Veliko molite, da bi popolnoma pripadali Bogu.

Moj Božji Sin je tisti, ki vas vedno blagoslavlja in je s svojim usmiljenim pogledom vedno obrnjen k vam in vašim družinam.

Moji otroci, ali ljubite mojega Sina? Ali me ljubite? Obrnite se k Bogu, da naredite njegovo Božje Srce srečno, ko živite moja sporočila in jih širite svojim bratom.

To je čas, da ste moji apostoli, ki pričujejo prisotnost mojega Sina vsem tistim, ki so zaprli svojega srca zanj in zavračajo njegovo Božjo pomoč.

Molite za spreobrnjenje grešnikov. Molite za neposlušne in upornike. Jaz vas ljubim in vam povem, da danes prejemate posebne milosti.

Hvala za vašo prisotnost in za vaše molitve, ki ste mi jih dali z ljubeznijo. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Danes je Sveta Mati molila v tišini nad vsakim izmed nas in s svojim materinskim nasmehom nam je dajala svoj mir in svojo ljubezen. Lep pogled in nasmeh Matere je znamenje varstva, da nas brani pred vsemi nevarnostmi duše in telesa. Pogled Device je mogočen in oddalji vse tisto, kar nam more vzeti mir in nam škodovati, njen materinski pogled bdi nad nami za našo srečo.

  

SPOROČILO NAŠE GOSPE 3.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in vam povem, da vas polagam v svoje materinsko Srce. Otroci, skrbite za svoje družine; z vašimi molitvami jih vsak dan posvetite v moje Materinsko Srce in jaz jih bom blagoslavljala in varno vodila po poti, ki vodi k Bogu.

Ne obupujte. Imejte pogum! Nesite k Božji luči svoje brate, da bi videli izlitje Božje milosti v njihovih domovih.

Bog ljubi vaše družine in jih želi rešiti. Tukaj sem vas zbrala kot brate in svoje otroke, ker želim, da ste vsi pod mojim plaščem. Srce mojega Sina Jezusa je odprto, da vas vseh sprejme, moji otroci. Molite, veliko molite. Naj bo molitev hrana za vaše duše, da bi imeli vero in moč za zmago vsakodnevnih bitk.
Blagoslavljam vas s svojim materinskim blagoslovom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveto Mater je spremljal njen sin Jezus. Oba sta pokazala svoja Sveta Srca. Mali Jezus je bil oblečen v svetlo rumeno oblačilce,  polno majhnih zvezd, ki so se močno svetile in Naša Gospa je bila v belem. Mali Jezus je pokazal na svoje Božje Srce, da bi nam rekel koliko nas ljubi in nas sprejema v svoje srce. Na eni in drugi strani je bilo veliko Angelov. To so bili naši Angeli Varuhi.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 4.6.2016

Danes se je Sveta Mati ponovno prikazala noseč Malega Jezusa v svojem materinskem naročju. Oba sta bila srečna, ko sta nas videla združene v molitvi, nas blagoslovila ter podelila ljubezen svojih Svetih Src.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in želim izpolniti vaša srca s svojo materinsko ljubeznijo, ljubeznijo, ki prihaja iz Srca mojega Sina Jezusa. ezus vas ljubi, moji otroci, in želi zveličanje vsega človeštva. Naj v vaših družinah nikoli ne manjka molitve, temveč molite z vero in ljubeznijo, da bi bile vaše družine razsvetljene od Boga in bi mogli prejemati v globino Gospodove milosti in ljubezen.

Italija, Italija! Kličem te k Bogu. Vrni se, Italija, ker je čas da postaneš poslušna Gospodu in daš dober zgled vsem. Moji otroci, zakaj me ne poslušate? Zakaj se ne odločite za Boga? Ne izgubljajte časa. Nesite vsem svojim bratom moja materinska sporočila. Nesite prošnjo, ki vam jo danes daje njihova Mati: spreobrnite se in pripadajte Bogu!

Polagam vas v svoje Brezmadežno Srce in vam povem, da nosim vaše prošnje pred Božji Prestol. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 5.6.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša nebeška Mati vas že mnogo časa kličem k spreobrnjenju.

Otroci moji, vrnite se k Bogu. Pripadajte Bogu. On je resnična sreča. On je resnično življenje, je tisti, ki more ozdraviti rane vaših duš.

Moji otroci, skrbite za svoje družine. Ljubite svoje družine. Želim vam pomagati in prinesti luč Boga  vašim družinskim članom in prijateljem, ker želim zveličanje vseh. Ne zapuščajte  poti spreobrnjenja. Ne zapuščajte je, temveč sledite molitvi mojega rožnega venca, približajte se zakramentom in odprite svoja srca Bogu.

Naučite se delati žrtve, naučite se darovati Gospodu pokoro za  svoje grehe in grehe sveta. Ne navadite se na veliko, ker veliko lahko nekega dne zmanjka. Učite se vsak dan opuščati vse tiste stvari, ki vas pretirano vežejo na ta svet.

Želim vas voditi po poti svetosti. Želim vas voditi po poti, ki vas pelje v nebesa. Molite veliko za tiste, ki so sužnji sveta in greha in ne želijo spoznati Boga in nebesa. Življenje na tem svetu hitro mine. Ne izgubljajte svojega časa! Uporabljajte čas in se učite ljubiti,  pripadati Bogu in pričevati njegovo sveto prisotnost svojim bratom.

Bog vas kliče, moji otroci, Bog vas kliče k njemu. Poslušajte njegov glas.
Jaz vas ljubim in vam dajem svoj materinski blagoslov tako, da bi Božji mir vedno vladal v vaših družinah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 6.6.2016
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam prosit vas, da ste vedno zvesti Gospodu in ne obupujete, kadar je teža križa težja kot kdaj koli.
Zaupajte v Božje Srce mojega Sina Jezusa in učite se darovati nekoliko svoje ljubezni in pokoro za svoje grehe in grehe sveta.
Jaz sem vedno ob vaši strani, otroci moji: zaupajte tem mojim besedam Matere. Jaz sem tu, da vas dvigam, da vam dajem nekoliko svoje moči, da bi nosili življenje in upanje mnogim srcem, ki so ranjena in brez vere. Molite rožni venec vsak dan, ker molitev prikliče velike milosti z nebes na vaše družine in na ves svet.
Bog vas prosi, da živite življenje v molitvi združeni z njim. Gospod me pošilja z nebes, ker vas mnogo ljubi.
Prišla sem v Fatimo, prišla sem velikokrat v Italijo, na mnoge kraje, da bi vas klicala k Bogu, toda moji otroci me niso slišali, niso hoteli verjeti v mojo materinsko prisotnost in so zavrnili mnoge milosti, ki sem vam jih želela podeliti.
Italija, ne bodi tako trdega srca, ker nekega dne boš jokala, ker me nisi poslušala in sprejela z ljubeznijo in spoštovanjem! ..Dovolj je grehov! ..
Delajte pokoro in prosite Boga odpuščanja zaradi tvojega trdega kamnitega srca in tvoje nevere!

Duhovniki!..Bog bo zahteval račun od vas vsakega za čas, ki ste ga izgubili in niste reševali duš za Božje kraljestvo. Bog bo zahteval račun za vse svoje Služabnike, ki so bili nezvesti svoji poklicanosti in ki niso živeli svetost kot jo je on želel. Spreobrnite se in spoznajte kaj vaša Nebeška Mati prihaja realizirat na svet že toliko časa, po mojih prikazovanjih tu in v mnogih krajih.

Jezus prosi spreobrnjenja vse Cerkve in vsega človeštva. Molite, molite, molite. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

ŠKOF DOM CARILLO GRITTI IZ ITACOATIRA SE JE VRNIL K OČETU

09.06.2016 V Škofija Itacoatiara seznanja s težavo in bolečino smrt svojega škofa – Prelata Dom Carilla Gritti, ki je služil Cerkvi z veliko zavzetostjo. Vzrok smrti rak desne ledvice z metastazami. Preminil je danes ob 6.o uri.
Popoldanska maša je bila v Župniji, kjer je bil preden je postal škof – Župnija Sveta Lucija – Bairo de Santa Luzia.
Nakar bo prenešen v katedralo v Itacoatiari, kjer bo tudi pokopan .

Pokojnika priporočamo v molitev, pa tudi sami se mu priporočimo, Božje delo treh Svetih Src v Sloveniji je podpiral s svojo molitvijo.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.06.2016 – VIGOLO

Danes je prišla Sveta Mati z nebes z lepim nasmehom. Imela je moder plašč in belo obleko.
Na njeni tančici so močno sijale male zlate zvezdice. Njene iztegnjene roke so izžarevale žarke, ki so predstavljali milosti, ki nam jih je dala s toliko ljubeznijo. Dejala je:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam vas prosit, da darujete svoja srca Gospodu, ki vas tako zelo ljubi.
Otroci, Gospod pripravlja nove čase za tiste, ki sprejemajo in živijo moja sporočila z vso ljubeznijo. Jaz, vaša Mati prihajam z nebes, da vas dvigam k Bogu. On je pripravil velike reči za tiste, ki ga ljubijo in mu služijo.
Bog bo, po času velikih preizkušenj, prenovil vse stvari in naredil čudeže v življenju tistih mojih otrok, ki slišijo in sprejemajo moje klice.
Vigolo je zaznamovan po mojem Brezmadežnem Srcu. V težkih dneh, ki pridejo na svet, bom iz Vigola naredila kraj, ki bo vse razsvetljeval in bo varno pribežališče za vse tiste moje otroke, ki bodo z vero in ponižnim srcem prosili mojo materinsko pomoč.
Jaz ljubim Vigolo in prihajam z nebes, da naredim to mesto izvor milosti in blagoslovov za spreobrnjenje mnogih mladih.
Molite moji otroci, molite, molite, molite in moji načrti se bodo vsi uresničili kot želim.
Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.06.2016 PRAZNIK PREČISTEGA SRCA SVETEGA JOŽEFA
Danes je prišla Sveta Družina: Naša Gospa in Svetim Jožefom, ki je imel v naročju Malega Jezusa. Pokazali so nam svoja Presveta Srca. Naša Gospa nam je dala sledeče sporočilo:
Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam iz nebes s svojim Božjim Sinom in Svetim Jožefom, da blagoslovimo vas, vaše družine in ves svet.
Molite v družini. Bodite sinovi in hčere molitve, tisti, ki posredujejo za dobro človeštva in dobro Cerkve. Bodite Gospodovi in odprite svoja srca njegovemu Božjemu klicu.

Težki časi in hude preizkušnje prihajajo, toda Božja milost bo vedno prisotna v življenju tistih, ki so zvesti in poslušni.
Gospod bo pomagal svojim, tistim, ki sva jih jaz in moj Ženin Jožef sprejela v svoja Sveta Srca, zato bodite poslušni mojim klicem, otroci moji. Posvetite se našim Svetim Srcem in izročite se z zaupanjem v Božje roke.
Ne imejte svojih src navezanih na svet, temveč imejte jih odprte za Božje kraljestvo. Ne dovolite, da se greh približa vašemu življenju, zaradi neposlušnosti, ker nočete poslušati Božjega glasu.
Spreobrnite se in prosite Gospoda moč, da bi ostali na njegovi sveti poti, v kakršnikoli življenjski preizkušnji. Ne obupujte, ne izgubite zaupanja v njegovo varstvo in ljubezen. Bodite pričevalci resnice, naj stane kar hoče.
Resnica osvobaja duhovne slepote in vsega zla. Resnica osvetljuje vaša življenja in vaša srca.  Resnica je moj Sin in njegove besede so večne in mogočne in so življenje in luč vaših življenj.
Molite, da bi mogli vsi sprejeti besede življenja mojega Sina Jezusa. Molite, da bo človeštvo nehalo biti gluho in slepo in bi se odločilo živeti po klicu, ki ga Bog daje.
Ljubim vas in vas blagoslavljam s svojim materinskim blagoslovom, združena s svojim Sinom Jezusom in s Svetim Jožefom. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Med prikazovanjem sem videl Svetega Jožefa, ki je hodil med mnogimi belimi lilijami. Te lilije so predstavljale vsako osebo, ki se je posvetila njegovemu Prečistemu Srcu in ga časti. Sveti Jožef, po Božjem naročilu, skrbi za te lilije, jih vsak dan blagoslavlja in jim vsak dan podeljuje svojo ljubezen in svoje milosti.

Ko je sveti Jožef hodil med temi lilijami in se jih je dotikal je luč padala nanje in postale so bolj svetle in bolj čiste. 
Te lilije želi Sveti Jožef postaviti pred Božji Prestol. Vsi, ki so se posvetili njegovemu varstvu so pod njegovim svetim plaščem, varovani pred vsem zlom in nevarnostmi za dušo in telo.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.06.2016 – Casnigo (BG)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim, da ste zvesti Gospodu z molitvijo v družini, da ljubite svojo vero in nosite vsem bratom Gospodovo luč.

Otroci, prišel bo čas, ko bodo mnogi preizkušani v veri. Bodite močni, ne zapustite poti h Gospodu, ne zapustite večnih resnic*, ki vam jih je zapustil.

Borite se z molitvijo, z besedami mojega Sina, z Evharistijo, da se krepi vaša vera in vaša duša.

Prosite varstva svetega Jožefa. On vam bo pomagal in vas varoval v najtežjih preizkušnjah vašega življenja, kot je varoval mene in mojega Sina, ko smo nujno potrebovali njegovo pomoč.

Moji otroci, jaz sem vedno ob vaši strani. Moj materinskih pogled vas vedno spremlja. Prosim vas: bodite zvesti Božjim zapovedim in ne žalite Gospoda. Molite za tiste, ki ne ljubijo svojih družin in jih zapustijo, da živijo proč od Božje milosti, ker delajo greh prešuštva. Prosim vas: vrnite se na dobro pot. Večno življenje je za vedno, pravim pa vam, da tudi pekel je za večno.
Bodite moji pričevalci ljubezni in miru. Nesite mojo ljubezen svojim bratom in živite v miru. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.06.2016 – Gorlago (BG_IT)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas blagoslovim in sprejmem v svoje Srce, ker vas ljubim in želim, da vsi odprete svoja srca za ljubezen mojega Božjega Sina. Spremite moje klice v svoja srca in živite v ljubezni z vsemi svojimi brati.

Ne opuščajte molitev in ne zapustite Gospodovo pot, da bi sledili iluzijam sveta, ki vam ne morejo dati resnične sreče. Otroci, v Srcu mojega Sina Jezusa boste našli pravi mir, ljubezen in radost. V Srcu mojega Sina se boste naučili biti Božji možje in žene. Jaz sem tu, da vam pomagam in vam dajem svoje milosti. Toliki vaši bratje se ne želijo spreobrniti in žalijo mojega Sina in mene. Molite za tiste, ki so trdega srca. Mnogi so v nevarnosti večnega pogubljenja, zato prihajam z nebes, da vas vodim, da vam pokažem pot, ki ji morate slediti.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in širite jo vsem svojim bratom Moje Srce bije v ljubezni do vas in izžareva plamen ki vam bo vzbudil željo  pripadati Bogu.
Blagoslavljam vas s svojo Materinsko ljubeznijo. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.06.2016- Ghisalba (BG-IT)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati prihajam z nebes, da poskrbim za vaše družine, jih varujem in jih dajem pod svoj brezmadežni plašč.

Otroci, ljubite Boga. Bodite od Boga. Nebo čaka na vas. Bog vam je pripravil prostor v slavi svojega kraljestva, zato dojemite, da je vaše življenje na svetu priprava za večnost.

Molite moji otroci, molite, ker kadar molite vam moj Sin Jezus daje velike milosti. Mnogi ne razumejo vrednosti molitve, toda molitev je sveta in dragocena.

Družina, ki ne moli ne bo obstala  dolgo.

Sprejmite mojo Materinsko ljubezen in moje klice v svoja srca. Nesite svojim bratom mir. Svet je brez luči in mnoga srca so slepa in brez življenja.

Prosim vas: naj bodo vaša življenja priče Božje ljubezni vašim bratom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.06.2015 ASSISI

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in sem tu pred vami, da blagoslovim vaše družine in jih predstavim Bogu.

Molite moji otroci, molite za spreobrnjenje sveta, molite za tiste, ki imajo ušesa, pa ne slišijo in imajo oči, pa ne vidijo. Bodite poslušni Bogu in bodite priče njegove ljubezni vašim bratom. Ne pustite, da vas premagajo preizkušnje in težave. Vaša Mati je tu, da vam pomaga in varuje.

Moji otroci, Bog želi spreobrnjenje in zveličanje vseh vas. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu, govoreč vsem o mojih materinskih sporočilih, ki prihajajo naravnost iz njegovega Božanskega Srca.

Blagoslavljam vas in vam dajem svoj mir. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.06.2016

Sveta Mati je prišla v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Gabrijela in mnogih Angelov. S svojim materinskim pogledom polnim ljubezni mi je dejala:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da ste moji otroci, ki molijo in tolažijo Srce mojega Sina Jezusa.

Tu sem, da sprejmem vaše družine v svoje Brezmadežno Srce. Molite mnogo moji otroci,  molite, ker Bog ima načrte milosti in usmiljenja za vas. Bodite združeni, bodite poslušni Gospodu. Bodite luč tistim, ki so v temi in pomoč tistim, ki potrebujejo Božjega usmiljenja.

Prosim vas: pridite moliti v večjem številu na to mesto, ki je blagoslovljeno z mojo prisotnostjo in nebeške milosti se bodo vidno spustile na vaše družine in spremenile vaša duše in srca. Molite, molite rožni venec, ker je to molitev, ki premaga hudiča in vse zlo.

 

SPOROČILO JEZUSA 15.06.2016 SERRONE

Zjutraj

Ko sem bil v Svetišču Svetega Mihaela Nadangela v Serrone, sem videl Jezusa, ki je sedel na čudovitem prestolu. Na glavi je imel krono, rdeč plašč in belo obleko z zlatimi robovi. Ob Jezusovi strani je stal Sveti Mihael, Sveti Gabrijel in Sveti Rafael. Razumel sem, da njihova prisotnost ob Jezusovi strani pomeni: Sveti Mihael, da nas brani proti vsemu zlu, nam daje moč in varstvo v bojih življenja, Sveti Gabrijel nas sprejme in nam pomaga izpolnjevati najpopolneje Božjo voljo in Sveti Rafael zdravi naše rane uma, telesa, srca in duše, nas osvobaja negativnih pritiskov hudobnih duhov. Jezus mi je dejal:

Jaz sem Mir in Ljubezen. Prihajam v ta kraj, da naredim Tabor, kjer vas morem spreminjati z mojo Božjo ljubeznijo, ki jo je moje Srce polno.

Želim zdraviti rane vaših duš, želim dati moč oslabelim srcem brez upanja, želim dati življenje in luč tistim, ki so v grehu in temi.

Vse vas kličem, da pridete k meni, kjer vam bom dal piti žive vode, polne Božje milosti, ki bo oživila vaše duše in jih osvobodila vsega zla.

Molite in bodite tisti, ki živijo združeni z voljo Večnega Očeta ter se darujejo za dobro sveta in za rešitev duš, ki jih želi voditi v večno slavo. Tu sem, da vas sprejmem v moje Usmiljeno Srce, ki je izvir vsega življenja. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOLOČILO NAŠE GOSPE 15.06.2016

Ponoči

V tej noči je prišla Sveta Mati v spremstvu Malega Jezusa in Svetega Jožefa. Vsi trije so kazali na svoja Sveta Srca. Kadar so prišli, velika luč je prišla od svetega kraja, kjer so bili pred menoj in kadar so odhajali so šli v smeri visokega hriba, kjer se je nahajalo Svetišče, blagoslavljajoč vse s svojo Sveto prisotnostjo, ki je razsvetljevala vse. Sveta Devica mi je dala sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, prihajam z nebes, da vas blagoslovim. Tu sem s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vas prosim, da odprete vaša srca za povabila,ki jih Gospod daje po meni v tej noči.

Molite v družini. Varujte svoje družine z njihovo posvetitvijo našim trem Svetim Srcem. Jezus vas ljubi in želi zveličanje vsakega izmed vas. Bodite poslušni temu kar vas Bog prosi po Cerkvi in sedaj tudi po meni.

Bežite od greha, kesajte se svojih grehov in prosite odpuščanja in moj Sin vam bo odpustil. Ne imejte v svojih srcih polno tegobe in pomanjkanja odpuščanja, temveč imejte svoja srca čista za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vaše družine, skupaj s svojim Sinom Jezusom in Svetim Jožefom in vam povem, da naš mir se spušča na vas in vaše družine  v tem trenutku.

Polagam vse svoje sinove duhovnike in posvečene v svoje Brezmadežno Srce, moj Sin Jezus in moj Ženin Jožef delata enako.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.06.2016

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Nebeška Mati prihajam prosit vas, da molite rožni venec v družini za vaše spreobrnjenje in spreobrnjenje sveta.

Bog želi spreobrnjenje človeštva, toda mnogi moji sinovi mu niso poslušni in ga žalijo s težkimi grehi. Bodite moji otroci, ki molijo za zveličanje duš.

Moji otroci, koliko bolečine čutim ko je duša obsojena na pekel. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Nesite vsem mojo Brezmadežno ljubezen in moj blagoslov. Jaz vas ljubim in se bojujem vsak dan za vašo srečo in za dobro vaših družin.

 

Žalostni dnevi pridejo za Cerkev in svet. Ostanite zvesti Bogu. Jaz sem tu, da vam pomagam v tem, kar mi moj Božji Sin dovoljuje.

Molite za duše, ki so se oddaljile od Srca Mojega Sina Jezusa, ker živijo v grehih nečistosti sveta. Mladi so razlog moje bolečine.

Prosim vsakega izmed vas za: molitev, žrtev in pokoro da bodo mnogi grehi zadoščeni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 18.06.2016 – LUKSEMBURG – Cerkev Svetega Srca Jezusovega

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da molite za svoje družine in za dobro človeštva.

Tu sem, da vas vodim k Srcu mojega Sina Jezusa. Sprejmite klic, ki vam ga Bog daje. Bodite mu poslušni in obnovite svojo ljubezen in odločitve, da boste sledili sveti poti na tem svetu. Mnogi moji otroci ne želijo vedeti za Gospoda in moje Srce trpi.

Bog vam želi podeliti velike milosti, zato moji otroci, odprite svoja srca. Vse, ki me ljubite blagoslavljam, prav tako tudi moje otroke, ki me ne ljubijo, da bi prejeli v globino ljubezen mojega Sina in se spreobrnili.

Blagoslavljam vas s svojo materinsko ljubeznijo in vam pravim: verujte vedno bolj. Vodite vse svoje brate k ljubezni mojega Sina Jezusa in k moji Materinski ljubezni. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 19.06.2016 – LUKSEMBURG

 Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes s svojim Sinom Jezusom, da blagoslovim vaše družine, da bi pripadale Bogu, živele ljubezen, mir in odpuščanje.

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. On želi zdraviti vaša srca in vaše duše. Vrnite se h Gospodu po poti spreobrnjenja, ki vas vodi v nebeško kraljestvu. Brez Boga in njegovega blagoslova človeštvo ne bo moglo nikoli biti priča resničnega miru, ki ga lahko samo ON daje.

Molite rožni venec v družini. Naučite se biti moji otroci in se posvetiti za božje kraljestvo, živeti v praksi besede in nauk mojega Sina Jezusa.

Jaz vas blagoslavljam in vam danes dajem svojo ljubezen in moj Sin vas blagoslavlja in podarja svoj mir. Vse vas blagoslavljamo: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Sveta Mati se je prikazala z Malim Jezusom v naročju. Mali Jezus je gledal vse z veliko ljubeznijo in čeprav majhen, njegov pogled je mogočen pogled, ki zmaga in uniči vse zlo. Prisotnost Svete Matere z Malim Jezusom je znamenje blagoslova in milosti, za to mesto, kjer se želela govoriti v teh dneh, da bi vam pokazala, da je prišla z nebes, sprejema vaše prošnje, da jih predstavi Bogu ter da podari vsem svojim otrokom svojo materinsko ljubezen združeno z ljubeznijo njenega Božjega Sina.

 

  

SPOROČILO NAŠE GOSPE 20.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas kličem k Bogu. Mnoga sporočila sem vam dala. Tudi mnoge milosti in blagoslove.

Vse dajajte za nebeško kraljestvo, darujoč Gospodu svojo ljubezen, da bi mogel kraljevati v vaših srcih.

Časi bolečine in solz bodo prekrili ubogo človeštvo. Molite moj rožni venec, ker s to molitvijo bo Gospod poslal velike milosti na vas in vaše družine.

Mnogi moji otroci nočejo vedeti sedaj za Gospoda, toda kaj bo s temi mojimi otroci na dan, ko bo Gospodov roka udarila svet? Prosite Boga odpuščanja za svoje grehe. Bodite poslušni klicem Boga, ki vam jih daje po meni. Jaz vas ljubim in ne želim vaše nesreče. Bojujte se za dobro, da bi bili otroci, ki so všeč Nebeškega Očeta.

Ostanite vedno na svoji sveti poti, v težkih časih, ki so pred vrati. Resnica, moji otroci, branite resnico, četudi vas stane mnogo. Bog ljubi resnico in vsi tisti, ki spreminjajo tisto kar je zapustil, nekega dne bodo stali pred njim, ob uri velike sodbe. Gorje tistim, ki so učili narobe njegove otročiče, ki so hoteli  biti na sveti poti, a so bili odstranjeni.

Bog ne mara neposlušnosti, temveč v zvestobi, poslušnosti, ponižnosti   živeti in slediti njegove Zapovedi in učenje. Bodite zvesti Bogu. Poslušajte njegov glas preko mojega klica, ki vam ga dajem, ko prihajam z nebes.

Cerkev bo šla skozi najbolj kritične čase in bo velika zmeda in ločitev,  kardinali proti kardinalom, škofje proti škofom, duhovniki proti duhovnikom in pomanjkanje vere in velike zmote se bodo branile kot če bi bila resnica, toda na koncu Bog bo deloval z močjo svojega lakta, da naredi konec toliki nepokorščini, zmotam in grehu.

Ne bojte se!…. Kdor me posluša bo vedno hodil po varni poti, ki vodi v nebesa. S svojim plaščem ga bom branila in ga že položila v svoje Brezmadežno Srce, da  pripada in je blagoslovljen od mojega Sina Jezusa!… Pogum.Jaz vas blagoslavljam in varujem.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 21.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes, da vas prosim kako ravnati s svojim življenjem, ki je od Boga.

Izročite se v Gospodove roke. Dovolite mu, da lahko kraljuje v vaših domovih, kjer sta  njegova ljubezen in njegove besede živete v praksi.

Otroci ne opustite poti k Bogu temveč pohitite, ker vas on kliče. Bog je pripravil prostor za vsakega izmed vas v slavi njegovega kraljestva.

Želite biti ob njegovi strani v nebesih nekega dne?

Torej se naučite biti bolj usmerjeni v dela z višav kot v posvetna dela.

Nič na tem svetu se ne primerja z večnostjo, s slavo, ki jo bo Bog dal tistim, ki mu služijo in ki so mu resnično poslušni.

Bojujte se za nebeško kraljestvo. Jaz sem tu, da vas vodim v Srce mojega Sina, ki je resnični mir in resnična sreča.

Prosim vas: naj se v vaših domovih moli moj rožni venec z večjo ljubeznijo in vero.

Otroci, poslušajte me, poslušajte moj glas, ki vas kliče k Bogu. Obrnite se h Gospodu. On je vedno odprtih rok, da sprejme vsakega posebej z veliko ljubeznijo.

Molite za svet, molite za Sveto Cerkev. Svet je v duhovni slepoti, toda z molitvijo in Evharistijo mu morete prinesti Božjo luč, ki ga bo ozdravila in spremenila vse stvari. Veliko molite, vztrajajte in Bog bo poslušal moje otroke.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam in vas kličem k spreobrnjenju. Ali ste pripravljeni sprejeti Božji klic in slediti njegovi poti svetosti?

Zapomnite si moji otroci, vse na tem svetu mine, samo večnost traja za vedno in mnogi je ne želijo, ker so slepi.

Mnogi moji otroci ne želijo odpreti Bogu svojih src. Raje verjamejo satanovim lažem namesto večnim resnicam, ki prihajajo od Boga.

Veliko molite moji otroci, ker zveličanje mnogih je odvisno od vas in  Boga in vaše pripravljenosti ga poslušat in živeti v praksi moje klice. Ali ne želite tolažiti Brezmadežno Srce vaše matere, ki vas toliko ljubi?
Moji otroci, poslušajte moje klice, poslušajte me!… Moj Božji Sin je prelil svojo predragoceno kri in trpel v bolečinah križev pot za ljubezen vsakega izmed vas, ker je goreče želel zveličanje vaših duš.

Tolažite in ljubite Jezusovo Srce. On je vaše varno pribežališče in ščit, on je izvir žive vode, ki vam daje nebeško moč in milost, da bi imeli mir v svojih življenjih. Prepustite se rokam mojega Sina in boste varno hodili po poti do nebes.

Otroci, prosite božjega usmiljenja za Cerkev in za svet. Temni časi se približujejo in tistim, ki zvesto služijo Gospodu govorim: on bo storil čudeže in deloval z močjo in slavo v korist tistih, ki ga ljubijo. Jaz sem ob vaši strani, da vas sprejmem pod svoj brezmadežni plašč.

Prosite varstva Svetega Mihaela Nadangela. Bog ga pošilja na svet, da brani in vodi njegove. Sveti Mihael vam pomaga izpolnjevati Božjo voljo v slabih dneh, v Gospodovem imenu, se bo slavno prikazal, da bi mnoge varoval in vodil po varni poti, ker je tako Bog določil za tiste, ki me poslušajo in me ljubijo.

Ne bojte  se. Izročite se in zaupajte. Danes vas blagoslavljam, da bo vse zlo pregnano daleč od vas in vaših družin.

Blagoslavljam vas, da se vaša srca napolnijo z Božjo ljubeznijo. Blagoslavljam vas, ker vas ljubim in vas moja ljubezen varuje in vas bo vedno varovala. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 23.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes prosit vas, da izpolnjujete Božjo voljo znotraj vaših domov, da bi potem nosili luč tistim, ki jo potrebujejo.

Bodite znotraj v vaših domovih združeni z Bogom preko molitve: očetje, matere in otroci naj bodo Božja družina, ki moli združena.

Ne dovolite, da se hudič približa vašim domovom, moji otroci. On vam ne želi dobrega, temveč uničenje vaših duš, zato se osvobodite greha, ker greh da satanu moč nad vašimi življenji, kadar ste neposlušni Bogu.

Širite moja sporočila vsem vašim bratom. Bodite združeni, bodite združeni, bodite združeni. Bog vas blagoslavlja po meni, vaši Brezmadežni Materi.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

Pred odhodom je Sveta Mati dejala:

Molite za svet, ki z groznimi grehi žali Srce mojega Sina Jezusa. Naj bodo vaša življenja dar ljubezni za zveličanje vaših bratov, ki so daleč od poti, ki vodi v nebeško kraljestvo.

Molite več, naj bo vaša molitev vaše vsakodnevno srečanje z Bogom in naj znotraj vaših družin kraljuje s svojo ljubeznijo.

Ne pozabite na Božjo navzočnost temveč ga častite in spoštujte znotraj svojih domov, ker vas blagoslavlja vsak dan a mnogi se ne zavedajo, ker imajo svoja srca trda kot kamen. Molite, molite, molite!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 24.06.2016

Praznik Svetega Janeza Krstnika

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da nadaljujete molitev za spreobrnjenje sveta. Molite moji otroci; vaša Mati vas prosi za vsakodnevno molitev, ker po njej vam Bog podeljuje velike blagoslove in milosti.

Svet gre narobe, toda če boste vi živeli v praksi moje klice, se bodo mnogi vaši bratje lahko vrnili na dobro pot ter ljubili in služili Gospodu.

Molite za tiste, ki ne ljubijo Boga. Pomagajte tistim, ki so brez moči in brez vere, nesite jim upanja v njihova srca.

Moji otroci, ljubim vas in vas pokrivam s svojim plaščem, da vas varujem pred vsem zlom. Ljubim in varujem vaše družine. Vedno sem ob vas, ob vaši strani, da vas dvigam k Bogu.

Hvala, da ste tu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 25.06.2016 – FATIMA

Mir tvojemu srcu!
Moj sin, tu si na tem mestu, blagoslovljenem z mojo materinsko prisotnostjo. Pred mnogimi leti sem stopila z nebes, da vas kličem k Bogu, a človeštvo me ne posluša. Mnogi so oddaljeni od Gospoda, ker so navezani na svet, ki vodi v greh.

Koliko bolečino čutim v svojem Brezmadežnem Srcu. Razžalostim  se, ker vidim mnoge moje otroke na poti pogubljenja. Ne želim njihovega pogubljenja marveč da vsi imajo življenje v izobilju.

Daruj Bogu svoje molitve v teh dneh za dobro človeštva. Bog je pozoren iz nebes in te blagoslavlja.

Pomagaj tvoji Materi reševati duše za božje kraljestvo. Pridi jutri k mojim nogam prosit mir za tvoj Narod in svet. Odpiram svoje srce, da sprejmem vse tiste, ki se k meni zatekajo.

Jaz sem Devica Bolečega in Brezmadežnega Srca. Mati Božje Besede, Kraljica Rožnega Venca in Miru. Blagoslavljam te, kakor tudi ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 26.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim in prosim, da molite v družini, da bi mogel v njej kraljevati mir mojega Božjega Sina.
Veliko molite za svet, ki ne ljubi Boga in za tiste, ki ne mislijo na večnost, ker so postali slepi zaradi greha.

Sprejmite mojo ljubezen v svoja srca in jo nesite svojim bratom. Ljubite Jezusa, ljubljeni otroci, pripadajte mojemu Sinu. Dovolite, da vstopi v vaša srca in da lahko ostane v njih, da bi bila vaša življenja spremenjena.

Jaz vas ljubim in pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem. Veliko molite za svoje brate in za umirajoče, da se kesajo svojih grehov in prejeli od Boga usmiljenje za svoje duše in bi mogli tudi prejeti Božje odpuščanje.

Bojujte se za nebeško kraljestvo in moj Sin vam bo na koncu podelil krono slave, tistim, ki bodo vztrajali v zvestobi do konca. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 28.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da iz svojih življenj naredite dar ljubezni Bogu, za zveličanje vaših družin in rešitev vsega sveta.

Otroci, poslušajte Božji klic. Vrnite se h Gospodu. Vaše družine ne morejo živeti brez molitve in brez Božje milosti, zato vas prosim: bodite luč družinskim članom in svojim bratom.

Bodite tisti, ki pričujejo ljubezen mojega Sina Jezusa tistim,  ki so daleč od Boga in ga ne ljubijo. Molite rožni venec, da dobite moč premagati greh. Rožni venec odstrani vse zlo daleč proč od vas in uniči moč pekla.

Moji otroci, mnogi vaši bratje so zaslepljeni s hudičem in grehom. Posredujte za njihovo osvoboditev. Pomagajte svojim bratom pripadati Bogu. Prihajam z nebes, da združim svoje molitve z vašimi, da skupaj prosimo Božjega usmiljenja za svet. Molite, ker Bog kliče a ga mnogi ne poslušajo. Spreobrnite se, ker vam Bog govori, a mnogi mu niso poslušni. Vrnite se na pot dobrega, ker Bog vas kliče k svetemu življenju, a toliki ga žalijo s težkimi grehi. Hudič želi uničenje mnogih duš, toda jaz sem tu, da pokažem vsem svojim otrokom pot resnice.

Jaz vas ljubim in blagoslavljam, da bi se odločili za dobro pot, ki vodi k Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO 29.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes in vas prosim za vero, molitev in zvestobo, tudi v težavah in preizkušnjah življenja.

Ne bojte se! Jaz sem vaša Mati in sem tu, da vas nesem v naročje mojega Sina Jezusa, da vas varuje  in vam da svoj mir. Vstopite v moje Brezmadežno srce, da bi mogli ostati v Srcu mojega Sina.

Molite za spreobrnjenje grešnikov in spreobrnjenje tistih, ki nočejo slišati za Boga. Oni so moji otroci in potrebujejo vaših molitev, da se vrnejo na Gospodovo pot. S svojimi molitvami, žrtvami in pokoro vodite mnoge duše v nebeško kraljestvo. Živite poslušnost v svojih življenjih. Bodite moji otroci, ki dajo vzor ljubezni in poslušnosti, da bi Božja milost zasijala bolj kot kdaj koli in bi njegovo delo raslo kot on želi.

Jaz vas ljubim in vam dajem svoj materinski blagoslov. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam : v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 30.06.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, jaz vaša Mati prihajam z nebes in vas prosim, da nadaljujete molitev za dobro sveta in za spreobrnjenje tistih bratov, ki živijo v grehu daleč od Boga.

Molite za tiste, ki se še niso odločili za božje kraljestvo. Povem vam, da nebesa obstajajo in da je tam neskončna sreča brez konca. Ne zamudite priložnosti, da bi bili nekega dne z mojim Sinom v nebesih. Zapustite življenje v grehu in vrnite se k Bogu.

Ne pustite, da vas odnesejo prevare sveta. Samo Bog je večna sreča. Dajajte vašim bratom dober zgled služenja Bogu z ljubeznijo in ponižnostjo.

Izrujte iz svojega srca ves ponos in vse kar vas oblikuje, da bolj pripadate svetu kot Bogu.
Spovejte se, moji otroci, osvobodite se greha. Jaz sem tu, da vam dam svojo ljubezen.

Želim vas sprejeti pod svoj Brezmadežni plašč.
Posvetite se mojemu Brezmadežnemu Srcu, da bi bili vedno varovani pred vsem zlom teh časov. Mnoge duše se uničujejo z napakami, ki se razširjajo kot bi bile resnica. Sprejmite v svoja srca besede mojega Sina, ki so napolnjena z lučjo in milostjo Svetega Duha.

Berite Sveto Pismo in živite v praksi nauk mojega Sina. Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 01.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša nebeška Mati in prihajam v spremstvu Svetega Mihaela in Svetega Rafaela, da blagoslovim vaše družine, da bi se Božja milost in mir spustila na vsakega izmed vas, ozdravljala vaše duše ter oddaljila vse zlo daleč proč od vas.

Brez molitve ne morete premagati preizkušnje in skušnjave, ki se pojavijo v vaših življenjih. Da bi imeli moč premagati vse zlo se morate približati spovedi in obhajilu. Odprite svoja srca Božji ljubezni. Dovolite, da moj Sin vstopi v vaša srca s svojo ljubeznijo in ostane v vaših domovih.

Moji otroci, ne grešite več. Prosite luč Svetega Duha, da bi znali razločevati med dobrim in zlim. Ne pustite se zapeljati napakam in hudičevim zvijačam.

Prosite Božje varstvo in moč, da bi se znali upreti vsemu zlu in živeli združeni v njegovi ljubezni.

Podeljujem vam svoj mir in svojo Materinsko varstvo. Danes vas pokrivam s svojim Brezmadežnim plaščem.

Molite, molite, molite in Božji mir bo kraljeval v vaših srcih in vaših dušah. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 02.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Brezmadežna Mati prihajam z nebes in vas prosim, da živite združeni z mojim Božjim Sinom v njegovi ljubezni.

Molite moji otroci, da bi preko molitve bili bolj  združeni z mojim Sinom in njegovim Božjim Srcem. Srce mojega Sina je zatočišče miru in varstvo. Vstopite v Srce mojega Sina in vse se bo spremenilo v vaših življenjih.

Molite z močno vero, ljubeznijo in predanostjo rožni venec v svojih domovih. Mnogi niso konstantni v svojih molitvah in me ne poslušajo. Ne, moji otroci, ne oddaljite se od mojega Brezmadežnega Srca. Moje materinsko Srce vas dviga k Bogu.

Vedno se posvečujte mojemu Brezmadežnemu Srcu in prejeli boste v globinah milosti in blagoslove, da boste častili Boga v duhu in resnici.

Bodite pozorni. Ostanite z nami. Ne živite v grehu, ker samo tako vam lahko hudič dela zlo. Ne bojte se, jaz sem tu ob vas, da varujem in blagoslavljam. vaše družine.

Zahvaljujem se za prisotnost mojih sinov duhovnikov in jih blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 03.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas ljubim vas in želim izpolniti vaša srca z nebeškimi milostmi, da bi se naučili poslušnosti Gospodu, živeli v svojih življenjih spreobrnjenje in svetost.

Moji otroci, Bog želi vaše spreobrnjenje. On vam ne želi slabega, temveč dobro za vaše duše. Ne pustite se premagati svetu in napakam, ki se širijo in ne peljejo v nebesa.

Kdor želi poslušati in slediti svetu bo težko prišel v nebeško kraljestvo. Bodite modri in razumni otroci, prosite Svetega Duha, da vam pokaže pot po kateri slediti resnici.

Naj bo v vaših srcih ljubezen mojega Sina. Njegovo ljubezen lahko imate, če živite v Božji milosti in zapustite grešno življenje.

Veliko molite moji otroci, da bi bili močni v veri,  ker bo molitev pomagala odpreti vaša srca Bogu. Jaz vas ljubim in sprejemam v svoje Brezmadežno Srce. Jaz vas ljubim in vedno blagoslavljam, da bi bili srečni in se naučili biti moji otroci, ki me poslušajo in živijo moja sporočila.

Hvala za vašo prisotnost, moji otroci, hvala da ste prišli od daleč, da bi prejeli moj blagoslov.

Spremljala vas bom na vaše domove s svojimi Angeli in jih pustila tam, da vas varujejo pred vsem zlom. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 04.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, Bog vas kliče k spreobrnjenju. Bog vas prosi, da zapustite grešno življenje in stopite na pot svetosti, ki vodi v nebesa.

Molite moji otroci, molite, da bi bili močni in bi mogli biti zmagovalci v vsaki skušnjavi in preizkušnji življenja. Ne zanemarjajte svojega spreobrnjenja niti svojih družin.

Sovražnik želi uničenje sveta, toda če me boste poslušali in živeli moja sporočila, boste mogli nositi Božjo luč mnogim srcem in mnogi vaši bratje bodo odprli svoja srca Gospodu.

Moji otroci ne bodite gluhi za moj glas. Verujte vedno bolj. Tisti, ki živijo za svet ne bo nikdar srečal pravi mir in resnično veselje; kdor živi za Božje kraljestvo in ima srce obrnjeno h Gospodu bo že na tem svetu izkusil nebesa.

Molite, molite, darujte zadostitve Srcu mojega Božjega Sina, ki je ogorčeno in užaljeno

od vaših bratov in mnogokrat od vas, kadar me ne slišite, moji otroci, in delate samo po vaši volji. Pokesajte se. Bodite zvesti Gospodu, živite vedno v njegovi ljubezni in pričujte z življenjem resnico in njegove svete nauke.

Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 05.07.2016 VIGOLO

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da veliko molite za svet, ki noče slišati za Boga.

Moji otroci, poslušajte me: ne bodite neposlušni mojemu glasu. Bog vas ljubi in želi zveličanje vaših duš. Ne oddaljite se od svete Gospodove poti. Proti preizkušnjam in skušnjavam, ki se pojavijo v vašem življenju se bojujte se z molitvijo, postom, življenjem po božji besedi in nauku mojega Sina,

Ponovno vam pravim: spremenite svoja srca, bodite ponižni, skromni in nosite mir svojim bratom

Velika trpljenja prihajajo zaradi grehov sveta. Naučite se ljubiti in odpuščati sedaj. Bodite združeni ker vam Bog daje čas za spreobrnjenje.

Naj vaša luč ne ugasne zaradi teme greha, temveč naj razsvetljuje vedno bolj milost in ljubezen Svetega Duha.

Otroci, ne ranite s svojimi ustnicami nikogar temveč nesite ljubezen vsem. Tako kot vas jaz vse ljubim. Tako kot vas jaz vse sprejemam v svoje materinsko Srce, sprejmite svoje brate z veliko ljubeznijo. Nikoli ne sodite. Ne dovolite hudiču, da vas uporablja za zlo, temveč se pustite objeti ljubezni mojega Božjega Sina, ker ljubezen rešuje , prinaša mir in zdravi vaše duše. Vrnite se k Bogu z iskrenim srcem in dobrimi nameni, ne z lažnim srcem napolnjenim s stvarmi, ki škodujejo vašim dušam.

Molim za vas, molim, da bi bilo poslušni Gospodu in vedno izpolnjevali njegovo Sveto voljo. Hvala za vašo prisotnost tu v tej noči. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO SVETEGA JOŽEFA 06.07.2016 – FRANCIJA

Mir  mojega Sina tvojemu srcu!

Moj sin, spet si prišel v to državo, ki tako potrebuje spreobrnjenje. Bog te pošilja, da bi govoril temu ljudstvu, da je prišel čas, da spremenijo svoja srca in način razmišljanja. Naj se vsak posveti obnovitvi svojega srca, ker so mnoga srca brez vere in brez življenja.

Govori jim o Gospodovi ljubezni po kateri je znano,  da more človek po njej sodelovati in se odločiti, da zapusti grešno življenje in napačne stvari, ki ne vodijo v večnost.

Ta pokrajina bo močno prizadeta po Božji pravičnosti v primeru, da se ne spreobrne. Molite za spreobrnjenje grešnikov, zlasti posredujte pri Srcu mojega Sina Jezusa in prosite ga odpuščanja in usmiljenja za vse vaše brate.

Jaz sem ob tvoji strani, te blagoslavljam, da bi imel vedno milost in luč govoriti vedno o mojem Srcu. Blagoslavljam te: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 07.07.2016 MARIENTHAL – STRASBOURG

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, vaša Mati vas ljubim in prihajam z nebes vas prosit, da verujete vedno bolj in se posvetite za nebeško kraljestvo.

Moji otroci, svet vam ne more dati večnega življenja, temveč samo moj Sin Jezus. Svet vam ne more dati miru, toda moj Sin Jezus vam ga more dati.

Svet ne more zdraviti vaše duše, toda moj Sin s svojo ljubeznijo more ozdraviti vse vaše bitje.

Otroci, živite v ljubezni. Nesite svojim bratom ljubezen mojega Sina. Prišla sem z nebes, da vas vodim k Bogu. Prišla sem z nebes, da vam pokažem pot kateri morate slediti.
Pokesajte se svojih grehov, osvobodite se vsega tistega, ki ubija vaše duše in vas vodi proč od Boga.

Moj Sin vas želi sprejeti v svoje usmiljeno Božje Srce, vendar pokesajte se, spremenite življenje in bojujte se za nebeško kraljestvo.

Kdor ne ljubi naj živi v ljubezni. Kdor ne odpušča naj postane priča Božjega odpuščanja in usmiljenja. Kdor ne moli naj si prizadeva bolj in bolj.

Cenim prisotnost vsakega izmed vas. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 08.07.2016 – LAHONTAN – FR.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Nebeška Mati, prihajam in vas sprejemam v svoje Brezmadežno Srce, da bi ljubili Gospoda in hrepeneli biti njegovi z vsem svojim bitjem.
Moji otroci, ne izgubljajte časa za svet, ampak uporabljajte svoj čas, da bi se naučili pripadati Bogu. Ne oddaljite se od poti mojega Božjega Sina. Vrnite se v njegovo Božje Srce, ki je polno ljubezni do vas.

Ne delajte težkih grehov, vsak greh je ostra puščica, ki prebode Srce mojega Sina in moje Materinsko Srce. Živite v ljubezni s svojimi brati. Ne imejte žalosti v svojih srcih. Osvobodite se teh stvari v spovedi. Bodite čistih duš za mojega Božjega Sina.

Blagoslavljam vas tako, da bi imeli moč premagati greh in zlo ter prejeti milost zvestobe Bogu, do konca. Ne ozirajte se nazaj na grešno življenje, ki ste ga zapustili temveč sledite z vero in pogumom poti spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Otroci delujte. Vrnite se h Gospodu. Nesite svojim bratom Božjo ljubezen. Še vedno lahko prinašamo njegovo ljubezen mnogim srcem, če se posvetite bolj in bolj živeti moja sporočila.

Bog je tisti, ki vas prosi, moji otroci. On želi pridobiti vsa srca, ki so zaprta za njegovo ljubezen in je ne poznajo. Ljubezen dela čudeže. Ljubezen rešuje. Ljubezen uničuje vse zlo. Ljubite Boga in dal vam bo milost zmage nad vsem zlom in preizkušnjo.

Hvala za vašo prisotnost. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 09.07.2016 – AVIGNON – FR.

Sveta Devica je prišla v spremstvu svojega Sina Jezusa in mnogih Angelov. Jezus in Sveta devica sta imela razširjene roke nad nami kot znamenje blagoslova in varstva. Sveta Mati mi je dala sledeče sporočilo:

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz vaša Mati vas prosim: molite rožni venec za spreobrnjenje
sveta, pripadajte mojemu Sinu Jezusu in nosite njegovo ljubezen zakrknjenim in zaprtim srcem.

Mnoge družine so daleč od Jezusovega Srca. Mnoge so se oddaljile od Gospodove poti svetosti. Moji otroci, molite za svoje družine in za družine vsega sveta.

Moj Sin je resnično življenje, nosite ga tistim, ki so duhovno mrtvi. Duhovno mrtve duše in brez vere ne morejo vstopiti v nebeško slavo. Posredujte za zveličanje duš.

Pomagajte svojim bratom, ki so v temi in grehu.

Ne oddaljite se od Božje poti, da bi on vas lahko uporabil za prinašanje vsem njegovo luč.

Otroci moji, hvala za vašo prisotnost. Blagoslavljam vas, da bi se vaša srca napolnila z Božjo ljubeznijo in vaša življenja zasvetila v milosti. Jaz vas ljubim in povem, da nosim vaše prošnje v nebo in izlivam na vas številne milosti.

Spoštujte  in ljubite Jezusovo Srce. On vas ljubi in želi vaše zveličanje. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 10.07.2016 – AVIGNON FR.

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, ljubim vas in blagoslavljam, da bi želeli pripadati Bogu, ga ljubiti in mu služiti kot Sinovi ljubljenega Očeta.

Bodite povezani s svojimi družinskimi člani. Živite v ljubezni. V vaših domovih morate živeti v Božji ljubezni z vsemi.

Otroci, ne oddaljite se od mojega Materinskega Srca. Posvetite se vsak dan mojemu Brezmadežnemu Srcu in Bog vam bo podelil velike milosti. Jaz prinašam vaše družine pred Boga, da bi bile ozdravljene in sprejele v globini milost in Gospodov blagoslov.

Ne grešite več! Razveseljujte Srce mojega Sina Jezusa in moje Materinsko Srce. Bežite proč od greha in prosite moč in luč Svetega Duha.

Bežite proč od greha, prosite moč in luč Svetega Duha. Jaz sem tu da vas vodim k Bogu. Jaz sem tu, da vas prosim za molitev, pokoro in spreobrnjenje vsega človeštva.

Nisem vas pozabila moji otroci in nikoli vas ne bom. Prišla sem, da vas še enkrat kličem k Bogu. V preteklosti sem že klicala francosko ljudstvo

in ponovno vas kličem v teh časih, kajti čas beži in

prišla je ura spreobrnjenja za vse, če nekega dne želite biti z mojim Sinom v nebeški slavi. Spremenite življenje. Vrnite se k Bogu.

Tu kjer sem se prikazala s svojim Sinom se danes vračam in pustim svojo Brezmadežno ljubezen in svoj blagoslov ljubezni in miru vsem vam.

Ne ranite Srce mojega Sina z velikimi grehi. Ne žalostite njegovega Božjega Srca. Sprejmite ljubezen mojega Sina in našli boste varno pot, ki vodi v zveličanje.

Jaz vam bom pomagala pripadati Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha.

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 11.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!
Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes in vas prosim molitev, molitev, molitev, zadostitev, zadostitev, zadostitev.

Čas je, da vse darujete Gospodu zato, da bi se mnoge duše mogle rešiti in bi se mogle vrniti na sveto pot k Bogu.

Moji otroci, ali želite pomagati mojemu Sinu in meni reševati duše? Žrtvujte se za spreobrnjenje grešnikov. Vse kar boste z ljubeznijo darovali mojemu Sinu postane sveto in dragoceno v njegovih očeh.

Sprejmite ljubezen mojega Sina v svoja srca in nesite jo tistim, ki jo potrebujejo, tistim, ki morajo biti osvobojeni in ozdravljeni od greha.
Ne bojte se ničesar! Predajte  vse mojemu Materinskemu Srcu in jaz vam bom pomagala ter vas vodila za roko do Srca mojega Sina.

Ljubim vas in svojo ljubezen zapuščam vašim srcem. Prejmite moj blagoslov in mojo ljubezen: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 12.07.2016 – VIGOLO

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam vas prosit, da molite za dobro sveta in za spreobrnjenje grešnikov.
Molite, molite moji otroci. Bog vas že dolgo časa kliče toda mnogi temu ne dajo nobenega pomena.

Vrnite se, vrnite se sedaj, Bog potrebuje veliko spreobrnjenje, ker so mnogi slepi in ne vidijo nevarnosti, ki je pred njimi: pot teme, ki vodi v pekel.

Ne izgubljajte svojega časa tako, da živite daleč od Boga. Čas je da sprejmete moj klic v svoja srca in se odločite za Gospoda. Ne zapustite poti, ki vam jo kažem moji otroci. Za vaše dobro vam govorim in prihajam iz nebes.

Svet žali mojega Sina, ker se je prepustil prevladi greha, pomanjkanju vere in spoštovanja za Božja dela.

Prosim vas naj bodo vaša življenja nenehna zadostitev ljubezni, ki je darovana skupaj s Sveto Žrtvijo mojega Sina Jezusa, v vsaki Sveti Maši, ki jo živimo z ljubeznijo in s srcem.

Naj vas Sveta Maša navda z zaupanjem v Jezusovo Sveto Srce. Jaz vas ljubim in blagoslavljam. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 13.07.2016 – (RODENGO SAIANO – BS)

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, jaz sem Mati Cerkve in prihajam vas vse prosit molitve za Božje služabnike (duhovnike) in za tiste, ki ne oprejo svojih src Gospodu.
Ljubim vas in vam pravim, da Bog prosi vse človeštvo za spreobrnjenje, kajti mnogi so se oddaljili od njegove svete poti.

Vrnite se, vrnite se h Gospodu ljubljeni sinovi. Prosim vas, ker vam Gospod daje še čas za spreobrnjenje.

Molite za tiste, ki ne sprejemajo ljubezni mojega Sina Jezusa, molite za tiste, ki zavračajo prositi ga za odpuščanje svojih grehov.

Sprejmite, moji otroci, moja sporočila v svoja srca, moja sporočila, ki vam jih govorim s svojim Brezmadežnim Srcem polnim ljubezni.

Velike preizkušnje bodo prekrile svet in Sveta Cerkev bo šla skozi svoj najtežji čas, ko bodo mnogi izbrani sinovi, služabniki mojega Sina Jezusa, zapustili resnice mojega Sina in vodili mnoge vernike po isti poti teme, ki vodi v večno pogubljenje.

Ne žalite več mojega Božjega Sina. Ne oddaljite se od Srca mojega Sina, ki je izvir usmiljenja in miru.

Molite, da bi imeli božjo milost v svojih življenjih, ker bodo mnogi tisti, ki ne bodo mogli ostati zvesti in na nogah v preizkušnjah, ki bodo prekrile ves svet.

Italija bo preplavilo veliko nasilje in smrt in kri se bo prelivala v mnogih krajih. Mnoge Cerkve bodo uničene in mnogi moji otroci bodo grenko jokali, ker me niso poslušali.
V Rimu bo vladal kaos zaradi grehov nečistosti in kazni so prišle do točke, da se prelijejo preko roba in Božja kazen in pravičnost bo udarila.

V krajih nečistosti ne bo ostal noben kamen, ker bo močna Božja roka dosegla tiste, ki so bili nezvesti in ostali zakrknjenih src. Veliko molite! … (Tu je Naša Gospa z žalostnim obličjem vzdihnila v bolečini)

Jaz vam ponujam svoje Brezmadežno Srce, da boste v njem obvarovani v teh dneh, ki so zelo blizu.

Otroci moji sprejmite moje klice, poslušajte me. Ne grešite več! Ne ranite Srce mojega Sina, ki krvavi zaradi tolikih zločinov. Molite, zadostite, častite mojega Sina v Najsvetejšem Zakramentu in Bog bo imel usmiljenje z vsakim izmed vas in s svetom.

Jaz, Mati vas vseh, vas blagoslavljam s svojim Srcem polnim bolečine: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 14.07.2016

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Otroci moji, sem vaša Mati, ljubim vas in prihajam  iz nebes vas prosit, da molite za mir v svetu, za mir v družinam, ki so pozabile na Boga, ker grešijo in so zvezane z materialnimi stvarmi.

Ne oddaljite se od Boga, otroci moji. Ne zapustite Božje ljubezni, da bi sledili iluzijam, ki vam jih hudič ponuja. Otroci, svet, materialne stvari in moč so minljivi a Božja ljubezen in nebesa so večna.

Premagajte hudiča z molitvijo rožnega venca, s posvetitvijo Srcu mojega Sina, s posvetitvijo mojemu Brezmadežnemu Srcu in Prečistemu Srcu svetega Jožefa.

Ne delajte težkih grehov. Ne žalite mojega Božjega Sina. Živite kar vam pravim. Dala sem vam že toliko sporočil. Podelila sem vam mnoge milosti. Jokala sem, prosila in vam dala različna znamenja svoje ljubezni na raznih krajih sveta; toda resnično vi še niste odprli svojih src Bogu.

Hitro pozabite na našo ljubezen do vas in se pustite premagati zlu, ker se zares niste še naučili odpovedati se svoji volji.

Potem, ko ste oprali svoje duše v krvi mojega Sina pri spovedi, se v Evharistiji izročite v roke mojemu Sinu Jezusu, ki vas bo vodil k Očetu.

Veliko molite! Človeštvo je na robu velikih nesreč in mnogi so gluhi in slepi za dela Svete Trojice.

Zbudite se v tem času milosti prosite Boga usmiljenja zase in za svet. Ne izgubite priložnosti, ki vam jo Bog daje, da bi obnovili svoja srca v ljubezni in milosti mojega Božjega Sina.

Jaz vas ljubim in sem tu, ker želim vašo srečo in mir. Mir vaših src, moji otroci. Ljubezen za vse vas, da bi pripadali Bogu. Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 16.07.2016 MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša Mati, prihajam z nebes vas prosit, da izprosite Božjega usmiljenja in odpuščanja za nehvaležne in neposlušne grešnike, ki dopustijo, da jih obsede duh sovraštva in nasilja.

Molite moji otroci, molite za spreobrnjenje grešnikov. Bog vas kliče k ljubezni, miru in svetosti. Ne imejte svojih src zaprtih za njegovo ljubezen.

Kličem ves svet naj prosi odpuščanja svojih grehov, naj se jih kesa, da bi bili vredni Božjega usmiljenja.

Srce mojega Sina je odprto za sprejem tistih, ki želijo resnično biti rešeni. Ne varajte se s strastmi in napakami tega sveta.

Moji otroci, če boste poslušali moj glas boste hodili po varni poti, ki vodi do nebes.

Ljubim vas, spremljam s svojo materinsko prisotnostjo in blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 17.07.2016 MANAUS

Mir moji ljubljeni otroci, mir!

Moji otroci, sem vaša mati in prihajam z nebes vas prosit, da živite združeni s Srcem mojega Sina Jezusa.

Njegovo Božje Srce je luč za vsakega izmed vas, otroci moji. Čas je, da odprete svoja srca Bogu in sprejmete njegove besede in ljubezen v svoja življenja.

Ne živite v grehu in daleč od Boga. Kličem vas in vse človeštvo k Bogu. Kadar vam dajem svoja sporočila se obračam na vse moje otroke širom sveta. Vrnite se, moji otroci, vrnite se h Gospodu predno veliki dogodki pridejo na ves svet.

Bog želi spreobrnjenja in rešitev vsega človeštva. Sprejmite moja sporočila otroci moji, živite jih in pričujte mojim otrokom, ki so brez vere, oddaljeni in v temi. Govorite moja sporočila svojim bratom, pomagajte jim pripadati Bogu in me boste osrečili. Molite, veliko molite, moji otroci. Sprejemam vas v svoje Brezmadežno Srce.

Vrnite se na svoje domove v Božjem miru. Vse vas blagoslavljam: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!

 

SPOROČILO NAŠE GOSPE 22.07.2016

Moj ljubljeni sin, mir tvojemu srcu!

Stopnjuj molitve za Brazilijo in svet. Pokliči vse, da upognejo kolena do tal proseč Božjega usmiljenja za nehvaležno človeštvo, ki se ne želi spreobrniti. Grehi sveta kličejo Božjo pravičnost.
Bog vas pusti svobodne da izberete med dobrim in zlim. Pravim vam: izberite pot dobrega, pot spreobrnjenja in svetosti, ki vam jo kažem.

Italija bo v velikih bolečinah in preganjanju zaradi tistih, ki imajo svoja srca polna sovraštva in nasilja. Molite za Italijo, kjer ima sedež Sveta Mati Cerkev, ker grehi Božjih služabnikov kličejo Božjo Pravičnost, da bo močna in težka Gospodova roka dosegla tiste, ki so nezvesti in uporni tako, da  iščejo samo poželenje, moč in denar. Reci Italijanom naj molijo, kot sem jih v preteklosti prosila, po 50 Magnifikatov. Naj molijo sedaj za Italijo.

In vsi naj prav tako molijo za ves svet in mnogo za Cerkev, da bo znala premagati napade in preizkušnje skozi katere bo šla v teh težkih časih, ko je Petrova barka v velikih nevarnostih. Hudič bo pokazal vso svojo neusmiljenost proti Gospodovim služabnikom, ki bodo preganjani in pobiti na način, ki ga svet še ni videl.

Moje materinsko Srce je tesnobno, ker govorim, a me ne poslušajo, se prikazujem v svetu, a ne verjamejo. Toda, ko pridejo velike bolečine kaj bodo storili?

Reci vsem naj se vrnejo, se obrnejo k Bogu sedaj. Spreobrnite se!… Sem vaša Mati, ki vam govorim s trpečim in žalostnim srcem,  ki vas prosim, vas rotim

Govori mojim otrokom o moji materinski bolečini, ki jo povzročajo tisti, ki me ne poslušajo in niti ne verjamejo mojim materinskim besedam. Povej jim, da sem tu in jih kličem, ker je Bog pošilja na svet, da vas opozorim, da vam pokažem varno pot, ki da ji sledite. Govori vsem o mojem bolečem klicu, ki ga dajem še enkrat danes za dobro vseh, za srečo vsakega izmed vas. Hvala, da si me poslušal in odgovoril.

Blagoslavljam tebe in ves svet: v imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen!